Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Trimis in numele reincarnarii lui Hitler - vreau doritori de duel

#1
Am trecut si eu pe-aici,ca sa va explic o metafora..."Trimis in numele reincarnarii lui Hitler(va impusc in cap,daca nu se gasesc doritori)" , vrea sa insemne: "Vreau sa concurez,si n-am partener,asa ca faceti-va "avant" *pe-aisisa* " .Ce sa zic..Vreau sa concurez cu ocazia "reintrarii" mele in arta desenului.*pauza de 5 ani 8 ...aiurea o.o*. Daca stiu bine...id-ul meu poate fii procurat dand un click pe usser-name-ul meu.Daca nu e asa,astept un PM. 3 Primul venit,ultimul servit(first usser is the winner).Va astept comentariile,so..."subscribe". 24))
[Imagine: tumblr_ltabwxjFP71qmpg90o1_500.gif]

#2
vezi ce mai scrii in titluri legat de "impuscat in cap"...

#3
My "undear" Lia 39 ,asa e metafora...Eu as fi scris doar "Trimis in numele reincarnarii lui Hitler",dar..daca as fi scris asa,ma luau desteptii in ras.Asa ca nu te gandi la lucruri marete cu continuarea "va impusc in cap,daca nu se gasesc doritori",i'm not a bad boy 5 .

5 min. later

:o ... Mi-ai sters minunatul meu titlu...De acum voi fi cel mai "bad boy" dintre "bad boy"...Bag un picior prin monitor si sar in Anime World,apoi ma transform in Bankai-ul lui Ichigo,si mai vedem noi cine editeaza titlul cui . 24)
[Imagine: tumblr_ltabwxjFP71qmpg90o1_500.gif]

#4
hahahaahahahahahahaha, Heil
Ma bag eu, fiindca este partea aceea a lunii cand ma apuca minunata criza de desen si sangele imi fierbe in cautare de competitori ! lalalalalalaalalalalala
[Imagine: syred2_by_antonie15-d6tdkwx.gif]
Ashes to ashes. Dust to dust. We are nothing, but dust and to the dust we shall return.� Amen�



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Doritori? Ade Lawl 2 3.853 29-05-2012, 05:50 PM
Ultimul răspuns: Niska


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)