Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

All by Je. ^_^

#1
Am vazut destui useri pe aici care isi posteaza fotografiile. M-am gandit sa va arat si eu tampeniile mele 21 Vreau sa va anunt de pe acum ca primele au o rezolutie groaznic de joasa deoarece sunt facute cu telefonul mobil, doua facute cu un telefon cu camera de 2 megapixeli si celelalte 2 cu un telefon cu camera de 1.3 .
Nu dispun de destui bani cat sa imi cumpar un aparat foto, dar totusi imi place foarte mult sa pozez, asa ca o fac cu telefonul 9

Crizantema
http://brokensorrow133.deviantart.com/#/d3kvmn9

Cerul plin de nori
http://brokensorrow133.deviantart.com/#/d3kvmbs

Ciresica
http://brokensorrow133.deviantart.com/#/d3kvm0n

Trandafir [poza asta e printre preferatele mele]
http://brokensorrow133.deviantart.com/#/d3kvlem

Ei bine, cam atat. Cu prima ocazie, voi mai aduce poze care sper sa le fac cu aparatul unei prietene. Sper sa nu fiti rai, doar sunt primele o//o

Bye!! hug
[Imagine: Lawliet.gif]

Cioco mania :pls: ^_^

#2
Mda... Multumesc de sustinere si sfaturi... 22
Am mai adus intre timp cateva poze facute prin excursii. Daca nu aveti chef sa vedeti sau sa imi comentati pozele macar dati un pm ca sa stiu sa rog un moderator sa inchida topicul.

Ritusca. Veverita dand tarcoale prin gradini
http://brokensorrow133.deviantart.com/gallery/#/d42cfve

Doi pisoi dulci 8
http://brokensorrow133.deviantart.com/gallery/#/d42ccbs

Bondarel [scuzati calitatea, dar am apropiat mult imaginea de frica sa nu ma insepe 9]
http://brokensorrow133.deviantart.com/gallery/#/d420lxs

Ja ne.
[Imagine: Lawliet.gif]

Cioco mania :pls: ^_^

#3
First of all, ţi-am lăsat pe dA un comentariu la fotografia cu pisicile. Overall, mai ai de lucrat la partea tehnică fiindcă cu un telefon degeaba te strădui să apropii aparatul de fotografie dacă se vede în ceaţă. Mai rău strică calitatea. Primul pas spre fotografie nu e neapărat să ai o cameră megaultraperformantă şi nici un Nikon cu 13 obiective. Mai întâi să înveţi baza. Fotografiile la distanţă e cea mai bună cale. First of all te duci într-o pădure şi fac fotografii la peisaj, la natură, mergi la munte, mare etc. dacă încerci să faci fotografii macro / close-up fără să ai o bază [ adică o cameră ce focalizează perfect de vreo 50 de mm deşi exagerez ] atunci cu siguranţă nu îţi vor ieşi.

Panoramele sunt la fel de bune ca şi close-up-urile numai că cu mici excepţii. De asemenea nu mai introdu în cadru tot felu de elemente ca ăla cu pisicile. Ştiu că doar la o cameră pro poate avea focus pe subiect, dar măcar în spatele subiectului să existe totul în perfectă ordine.

Spre exemplu să nu faci un portret unei fete extrem de frumoase şi delicate, iar în spatele ei să existe un coş de gunoi, un beţivan care umblă prin tomberon sau un cocalar îmbrăcat în roz.


Succes .
-

#4
Multumesc foarte mult, Lynn, pentru sfaturi. O sa tin cont de ele. Intre timp am venit cu poze asa cum ai spus tu, cu peisaje. Le aveam facute odata cu cea cu pisoi, dar imi dadea erori cand voiam sa le descarc. Dar acum sunt aici, ti-am mai adus un exemplar cu acei pisoi dragalasi, sper sa iti placa smile

Pisoi [i-am pozat din alt unghi in aceiasi zi; sper sa iti placa, Lynn ^_^]
http://brokensorrow133.deviantart.com/ar...-246246465

Alee din parcul statiunii Slanic Moldova
http://brokensorrow133.deviantart.com/gallery/#/d42l676

Rasarit [scuzati ca e putin in ceata, e facuta din autocar]
http://brokensorrow133.deviantart.com/gallery/#/d42knnb

Rasarit 2 [la fel ca mai sus]
http://brokensorrow133.deviantart.com/gallery/#/d42knuo

Iesim din rubrica peisaje. Nu m-am putut abtine sa nu o postez 9
Ciupercute
http://brokensorrow133.deviantart.com/gallery/#/d42kpqo

Cam atat. Inca mai sper sa vina si altii cu comentarii si sfaturi, chit ca vor fi critici dure. Pe mine ma ambitioneaza smile Ja ne!
[Imagine: Lawliet.gif]

Cioco mania :pls: ^_^




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)