Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Toti Pentru Unul (TPU)

#1
Ce este TPU? Este un site dedicat unei comuntati din ce in ce mai mare care se ajuta intre ei. Ideea din spate e simpla: un user pune o intrebare (fie ca e vorba de religie, dragoste, adolescenti, bautura, sau cum sa faci bombe termonucleare in propria pivnita) si alti utilizatori ii raspund.

Pentru toti care vor sa dea o mana de ajutor unui suflet pierdut, inocent sau in majoritatea cazurilor analfabeti si inapoiati mintali, TPU este locul in care puteti sa o faceti linistit, cu sfaturi despre unde se poate gasi un Abecedar, carti de gramatica a limbii romane sau lame.

P.S.: Da, stiu, s-a mai facut un topic despre TPU in Quizz, dar m-am gandit sa-i fac eu unul putin mai detaliat. Sper ca nu se supara nimeni.

Also, raman la aceasi idee ca oricine intra pe TPU si are ceva tarata in cap ajung la aceeasi concluzie:
[Imagine: tumblr_lqpwslcasC1qcs6g9.jpg]

P.S.2.0.34.5: La fel ca in topicul din Quizz, please do share your TPU names.
I laik pie... and beer... period.

#2
Sunt MaDoaren1DeTotCeEsteInJurulMeu...te am in lista de prieteni acum sa vedem daca mai sta cineva pe tpu
Elda Taluta
Sarks Sark
Ark Alks

#3
La incepu mi - a placut pentru ca ideea era relativ draguta . Sa ajuti alti oameni . Dar a inceput sa nu imi mai placa dupa putin timp petrecut pe site . Acolo daca scri gresit o litera sar doi ' spe pe tine . Cand am scris " g " in loc de " f " au inceput sa ma faca analfabeta . Site - ul ar merge de zece ori mai bine daca oamenii de acolo ar avea putin respect si , cel putin nu s - ar lua de cei care chiar au nevoie de ajutor spunad - ui ca nu stie nimic ca e prost / proasta ca doar e e destepti , no ?

Nu am sa-mi las nick - ul pentru ca oricum nu mai intru .
[Imagine: 8x3VTT8.png]
© Hachiyuki - deviantArt

#4
Nu am cont, dar intru uneori cu o prietena si ne amuzam de intrebarile de la sectiunea "Dragoste si sex", eventual si de unele raspunsuri. ^ ^
[Imagine: 9qh35v.jpg]

#5
si eu am cont pe TPU , oricum cred ca ar fi trebuit sa se numeasca TPF- toti pentru funda, ca numai cersit vad decateori intru

Daca e ceva nick-ul este Elyy 10

#6
Mda. Mi-am făcut şi eu vreo două conturi pe el, şi mi se părea foarte folositor, dar...am început să-l displac din cauza persoanelor fără respect de pe el...
Era de ajutor...site-ul. Dar nu mereu răspunsurile erau cele mai sincere [ cred că asta căutam cu toţii ] sau cele mai bune.
Am şi uitat de el, dar bâzgâind pe aici, mi-am adus aminte de el. Uneori găseam şi întrebări foarte stupide, lucruri pe care le puteai discuta cu părinţii sau prietenii... Dar, nu am nimic cu nimeni.
Este foarte inteligentă ideea cu acest site. Dacă oamenii ar fi puţin mai respectuoşi, ar fi mult mai bine.
Crazy-monkey-emoticon-192
[Imagine: musical_anime_girl_render_by_originalbos...d0bf7b.jpg]
[Imagine: Korn_Jonathan_Davis_Signature_by_TempaGF...3041e6.jpg]

#7
Am cont şi este ok că unii chiar sunt specializaţi în unele chestii( I mean, sunt multe persoane care au peste 25 de ani)

Este folositor, dar şi enervant.De când am cont, de un an, am văzut mult mult mult spam şi cred că le-ar trebui un moderator.
I've only been in love with a beer bottle and a mirror.
(Sid Vicious)

#8
Sunt de acord cu Elyy. :-b "TPF" suna cel mai bine si e si foarte realist. ^___^ Hmmm, ce pot spune, mi-am pierdut ideea, dar acolo sunt milogi care... Doamne! Si unii chiar posteaza si sunt rautaciosi si toate cele. >.> Gramatica e la pamant si citisem zilele astea cand dadusem de TPU cautand ceva despre carti gay (din cate imi aduc aminte) sau... ceva, oricum "Bla-bla-bla-bla, am scris cinci lucruri, deci sper ca o sa primesc funda" defapt, era altfel, dar ce-i sa-i faci (memoria buna nu e pentru toti). Ceva in gen: Bai, copilule, du-te in m*-ta, nu vezi cat am scris?! Esti chior?! Suge p**a! Da-mi funda, la naiba! Vrei sa te bat?! Nu vezi cat am scris?! -cam asa ceva suna, dar in varianta mea *rolling*. 106 Oricum, prostesc, banal, si regula aia "[...] Nu va facem temele" si tot vezi "Cat face aia plus aia si aia si ala? ", "Dar radical din ala cu ala? ", "Imi raspunde si mie cineva in p*ii mei care e predicatul verbal din propozitie?!" and so on. 106
[edit] Mi-am uitat nickname-ul. >.<
I'm so genital (woman)! *Allah*
http://www.tpu.ro/utilizator/aapvw -mi-am schimbat de vreo doua-trei, defapt patru, ori nickname-ul si nu stiam care e >.> Anyway. 36 de funde whut? o.o Aveam 28 sau 26 sau 30 si ceva ultima data cand am intrant... o.o *cra* *cra* Aniui, avatarul e asa de dulce si chiut and whatever you want. ^=^ Sa te pape mama sau nu? *laughs -iaurtul nu face bine* Nu bagati de seamana greselile si exprimarea fail din comentarii (chestia e ca am scris alea mai de mult -sunt de un an pe TPU sau... ma apropi?- si inainte eram la pamant -se poate observa stitlul de "Vrei sa fim prietene? " si "Shut up and go it, dude bi*ch" Yondaime pe care il am acum -or something like this *I dont' care*).
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2

#9
De cand au mai adaugat si categoria Religie, e doar comedie pura pe acolo. Din pacate, pe langa razboaiele termonuclearizate dintre credinciosii de toate felurile vs. credinciosii de toate celelalte felurile vs. atei si prostia ajunge la noi culmi, desi, inca tot categoriile Dragoste si Sex si Adolescenti sunt lideri la clasa "Cel mai negativ IQ de pe planeta".
I laik pie... and beer... period.

#10
Si eu am un cont, destul de vechiut (februarie 2010)! Pai... ce sa spun? Imi place foarte mult, dar unii de pe-acolo ma si enerveaza la culme (trollii sau cum le-o zice, aia care pun intrebari stupide...). Ma mai uit si la comicuri, in special stau pe T/A
user: miaunicaSiMadara
That's my profile: http://www.tpu.ro/utilizator/lckh draguts, nu? cam putine fundite, totusi 21

Daca poti sa-mi lasi niste raspunsuri la intrebarile mele, m-as bucura extraordinar
[Imagine: itachi-sig.gif]
"Sorry, Sasuke. It ends with this..."
...then, he closed his eyes...
My fics: "O iubire interzisa" +18 http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=28082
"Te doresc acum!" yaoi +18 http://animezup.com/forum/showthread.php...#pid225522



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Drepturile omului - toti merita un proces cinstit? Alyssa♥ 7 5.594 20-09-2008, 11:30 PM
Ultimul răspuns: Magica Bloom


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)