16-05-2009, 09:10 AM
1) Shikamaru! E de-a dreptu' genial!Faptu' ca e lenes in face si mai dragutz
xD << Vreau sa ma casatoresc cu o fata,nici prea frumoasa,nici prea urata,sa am doi copii,o fata si un baiat,si mor inaintea sotiei ... >>
prea tare xD
2)Kakashi ... puternic,dãstept,dragutz
... aparent indiferent si absent la ceea ce se petrece in jurul lui ... so cute!!! n_n
3)Kiba ... he looks ... so gooood xD imi place faptu' ca el si Akamaru sunt atat de ... atasati unul de altul ... i mean,lupta impreuna si sunt foarte apropiati n_n
4)Rock Lee
Arata cum arata,dar totusi are un suflet mare
... e ambitios si foarte muncitor xD nu-si lasa prietenii la greu [pe Sakura nici atat xDD]
5)Sasuke ... intr-o vreme Sasuke era no. 1 ... dar s-au duc vremurile lui de glorie xD ce pot sa zic ... e dragutz,puternic,arogant [nu e Naruto personajul meu favorit,dar nu-mi place cum se poarta cu el xD] in fine ...putin prea increzut ...but helãu!that's Sasuke Uchiha xD
xD << Vreau sa ma casatoresc cu o fata,nici prea frumoasa,nici prea urata,sa am doi copii,o fata si un baiat,si mor inaintea sotiei ... >>
prea tare xD2)Kakashi ... puternic,dãstept,dragutz
... aparent indiferent si absent la ceea ce se petrece in jurul lui ... so cute!!! n_n3)Kiba ... he looks ... so gooood xD imi place faptu' ca el si Akamaru sunt atat de ... atasati unul de altul ... i mean,lupta impreuna si sunt foarte apropiati n_n
4)Rock Lee
Arata cum arata,dar totusi are un suflet mare
... e ambitios si foarte muncitor xD nu-si lasa prietenii la greu [pe Sakura nici atat xDD] 5)Sasuke ... intr-o vreme Sasuke era no. 1 ... dar s-au duc vremurile lui de glorie xD ce pot sa zic ... e dragutz,puternic,arogant [nu e Naruto personajul meu favorit,dar nu-mi place cum se poarta cu el xD] in fine ...putin prea increzut ...but helãu!that's Sasuke Uchiha xD