Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

To the beggin

In primul rand, marimea aleasa nu era cea mai potrivita. Textul, este prea mare, un font nu tocmai potrivit dupa parerea mea pentru mesajul vrut si o pozitionare foarte nepotrivita. Este si cam prea vizibil dupa parerea mea, macar daca avea opacitatea mai redusa. Pozitionarea render-ului nu este tocmai potrivita si nu se vad deloc bine marginile lupului: sunt rigide si arata inestetic. Pentru asta puteai folosi Blur tool. Ceata pe care ai vrut sa o creezi doar mascheaza simplitatea, pentru ca nu tu brushes, nu tu c4d-s, nu tu vectori, nu tu texturi, nu tu filtere sau alte chestii. Culorile ar trebuii sa fie mai accentuate, sunt foarte sterse. Ai putea mari saturatia. Bg-ul ar fi trebuit sa fie putin mai blurat pentru a creea macar o mica ideea de depth, pentru ca sincer sa-ti spun, micul lup pare cam lipit cu perlandez acolo.

Ai putea incerca cateva c4d-uri sau cateva brushes si sa te joci cu filterele si adjustments - ba engleza, ba romana, scuze, dar imi stau toate pe limba 21 -. Incearca pentru inceput dimensiuni mai micute, lasa textul deoparte pentru ceva vreme si apuca-te si fa cateva tutoriale pentru incepatori ca sa inveti notiunile de baza.

Bafta.
[Imagine: Jun0xCa.png]

Răspunsuri în acest subiect
To the beggin - de Matt - 11-06-2012, 08:40 PM
RE: To the beggin (by Matt) - de dopamine - 11-06-2012, 11:13 PM
RE: To the beggin (by Matt) - de Matt - 12-06-2012, 10:02 PM
RE: To the beggin (by Matt) - de Daria - 12-06-2012, 10:59 PM
RE: To the beggin (by Matt) - de Matt - 14-08-2012, 06:33 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)