Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

To akuma kitsune

#1
Bun, apar cu ceva nou, insa acesta este realizat in colaborare cu Nywa aka Manu.

Disclamer:
Nici unul dintre numele sau persoanele - in afara de cele ale noastre - care vor aparea aici - referindu-ne la formatia CB si altele, al caror nume vor fi scrie - nu ne apartin si nu avem nicio cunostinta mai multa, fata ce gasesc pe net.


Titlu : To akuma kitsune
Varsta minima: 18
Gen: yaoi
Limba: Romana
Observatii cu privire la continut: -
Tipul de comentariu solicitat: de oricare doreste cititorul

Kiro:
Stateam pe pervazul camerei mele si priveam orasul in care tatal meu avusese marea onoare de a ma trimite – Shadowville, iar el nu face decat cateva vizite pe aici. Ca sa fie si mai enervant decat la inceput imi pusese si doi ‘destepti’ pe post de tata vitreg si bunica. Cel putin eu nu sunt muritor. Sunt o kitsune, o creatura ce a trait 3000 de ani, dar in varsta normala arat de saptesprezece si nici nu ma voi schimba. La fel ca si tatal meu va veni o zi cand voi prelua conducerea taramului sau locuit de cei care ne venereaza si ne considera zei.
-Kiro, sper ca nu ai de gand sa pleci si in seara asta!
Se auzi vocea unui barbat inalt, bine facut cu parul lung pana la umeri, lasat liber si ochii albastri ce ma priveau intrebatori.Cat ma poate enerva tipul asta! Doar pentru ca facea pe tatal vitreg nu insemna ca are autoritate. Cu toate ca e vampir il pot ucide fara sa clipesc, dar tata m-ar omora pe mine atunci.
-Ba da. Am sa ies sa dau o tura orasului.
-Kiro Zenko! Sti foarte bine ca acest oras este populat si de alte creaturi! Ai putea sa ai parte de o lupta daca nu esti atent. Toti sunt ascunsi si nu vei sti din ce parte esti lovit.
De ce trebuia sa-mi rosteasca numele complet? Acel nume de ‘zenko’ demonstra faptul ca eu eram din clanul vulpilor ce nu ranim oamenii, dar tot ne distram pe seama lor. Pana la urma sunt doar muritori.
-Nu am nevoie de grija ta! Sunt cel mai puternic kitsune si nu-mi trebuie prea mult pentru a-I nenoroci pe desteptii orasului astuia!
-Eu te-am avertizat….
A trantit usa ca un fel de protest iesind din camera mea. Reusise sa-mi intinda nervii la maxim. Care e problema daca il fac pe dracu in patru si merg unde am eu chef? Ce aiureala.
Am deshis larg geamul sarind pe acesta, in copacul ce avea creanga groasa exact langa ferestra. Am coborant fara sa ma sinchisesc prea mult si am luat-o la pas prin oras.
M-am oprit in fata unei cladiri ce avea geamuri negre, in care ma vedeam perfect. Parul meu blond si usor lucitor, vopsit brunet in partea de jos era usor ravasit, iar ochii de un verde-pisicesc priveau atenti la orice alta creatura ar putea sa apara.
Fara sa stau pe ganduri am luat-o inspre un loc retras, unde nu ma putea vedea nimeni, preschimbandu-ma in adevarata mea forma. O vulpe, cu noua cozi, semn ca eram cel mai puternic. Am hotarat sa raman la marimea inltimea medie deoarece puteam sa atrag atentia facandu-ma cat un bloc. Urma o noapte de distractie in care sa ma strecor in visurile muritorilor oferindu-le cosmaruri sau vise placute, depinde ce inspiratie am pe moment. Ca sa trec si mai usor neobservat imi folosesc abilitatea de a deveni invizibil. Viteza imi era foarte mare in acesta forma asa ca hotarasc la nimereala un apartament la a carui fereastra ma opresc.
O tipa roscata, acoperita doar de cearceaf, cu semne pe gat alaturi de un tip ce nu parea sa aiba mai mult de douazeci si cinci de ani. Se pare ca cei doi au avut parte de ceva actiune inainte de somn si probabil erau impreuna. Visurile lor vor fi tare amuzante…
Am inceput sa vizualizez asemenea unui ecran gandurile roscatei. Nu se gandea nici de cum la cel de langa ea ci la altul, il visa, iar din asta puteam sa deduc ca nu era nimic mai mult decat o parasuta prefacuta. Uram genul asta de persoane. Daca ai ales pe cineva ramai dracului cu el sau ea! Am inceput sa ii creez o lume total diferita roscatei, prapadindu-I visul. Imaginea cadavrelor ce s eintindeau pe campii, imaginea incendiilor, a torturilor oamenilor, lucruri pe care eu le vazusem, acum erau in cosmarul tipei si ceea ce ma incanta la puterea mea era faptul ca nu se va mai trezi pana dimineata. Am trecut din visul ei in al lui. Se pare ca tipul avea planuri serioase cu roscata, cum ar fi casatoria, asa ca l-am lasat sa viseze in continuare cai verzi pe pereti. O sa vada el ce diavolita a ales.
Am avut impresia ca sunt luat in vizor de catre altcineva asa ca mi-am folosit viteza ajungand din nou in camera mea, preschimbandu-ma in om. Mi-am luat o camasa albastra, boxeri si blugi negri aruncandu-ma pe pat. Era atat de interesant sa vezi lumea cu alti ochi, desii senzatia aia stranie cum ca cineva ma vazuse nu disparea. Poate ca era bine sa-l fi ascultat pe vampirul ala… Neee! Ce vorbesc?! Eu fac doar ce ma taie capul!

[Imagine: semnatura_zps4673586a.png]
"You don't give people hope...You take it away..."
My yaoi blog ^.^

#2
Buna, my love si Manu scump. Am venit si eu pe la voi cu o critica, parere, spuneti-i cum vreti.
Titlul mi se pare superb. In primul rand prin faptul ca atrage si ca pastreaza acea urma de mister ce ar trebui sa o aiba fiece titlu. La orginalitate mai e ceva de lucrat, insa atat timp cat suna bine, cat atrage este foarte bun.
Ideea, deocamdata neconturata, sper sa fie originala. In principiu in acest capitol apare prezentarea unuia dintre personaje.
Descrierea... Aici am cate ceva de spus. Nu pot spune ca e inexistenta. Ba chiar e prezenta insa in multe locuri este pur si simplu inlocuita cu naratiunea. Actiunea decurge si ea cam rapid, insa nu in sensul ca e grabita ci mai mult faptul ca firul narativ nu este lin.
Iti mai trebuie expresivitate si inca nu m-ai facut sa simt ce e acolo. Axeaza-te pe detalii. Nu prea mult, insa suficient cat sa dai profunzime textului. Si ceva ce m-a enervat complet: " Neee! Ce vorbesc?! Eu fac doar ce ma taie capul!". Caracterizarea se face in doua moduri:
-direct: de catre autor (ceea ce la tine e putin posibil. In majoritatea textelor citite de mine personajul-narator este descris doar fizic, facandu-si autoportretul)
-indirecta: prin actiuni, fapte, ganduri, comportament, nume. (aici eu zic sa insisti si sa construiesti personajul. Am vazut ca aceasta caracterizare este prezenta si e foarte bine construita, deci tot asa.)
Evita frazele de genul celor de mai sus deoarece intretaie oarecum firul narativ si aceasta greseala are la randul ei repercusiuni asupra decurgerii actiunii. Trebuie sa stii ca toate se leaga iar daca undeva nu este suficient de bine atunci se va strica si in alta parte.
Trebuie pastrat in acelasi timp echilibrul compozitional (dintre naratiune, dialog si descriere). La tine si asta scartie putin in absenta partiala a descrierii. Parca nu dezvolti suficient o idee astfel eu sa o percep in totalitate. Te rog, data viitoare combina ideile principale cu cele secundare, mai dezvolta-le, mai lucreaza la exprimare, nu te mai cantona in fraze scurte, nu mai construi fraze care ar putea intretaia firul narativ, corecteaza cu mai multa atentie capitolele.
Altceva ce nu mi-a placut a fost cum ai expus acel trecut; si anume tu doar ai spus ce atributii are, cine e si ce puteri are. Dar pe el nu il stiu. In urmatoarele capitole axeaza-te mai mult pe caracterul personajului, fa-l un personaj rotund, evoluativ, psihologic si lasa partea cu mitul "Vulpii cu noua cozi" in lista cu detalii ce trebuie presarate subtil.
Cred ca atat. Dialogul este foarte bine pus, replicile deloc seci, la stilizarea textului mai trebuie lucrat, insa imi place ca ai mentinut ideile organizate.
Aa.. Si ceva ce iubesc; Ideea cu intratul in visele pamantenilor. Iubesc ideea asta. La fel si partea in care descria cum intra in acele vise si le preschimba. Foarte bine.
Greseli de exprimare/ortografie nu am vazut ceea ce ma incanta si aspectul este in regula. In conluzie e bine, dar se poate mult mai bine si stii asta.
V-am pupat pe amandoua. ByE!! ^.^
Nando  mo kimi no moto e...
No matter how many times it will be, I will go back to you
[Imagine: 346l2lx.jpg]

#3
In sfarsit un fic mai cum se cade la zona yaoi 8->. God bless you.
N'am nici o idee ce vrea sa insemne titlul:-J. Akuma e un fel de demon, iar kitsune e ce ai descris tu in poveste, deci... no idea. My brain works slowly, have patience.
Cinema Bizarre, ah, acum vreo 2-3 ani am auzit de trupa, ascultasem cateva melodii [ nu se despartisera?:-?], meh, not my type, dar nu cred ca are vreo legatura in sine cu trupa asa ca tot ce voi sti vor fi numele:-J. Doesn't bother me.
In general nu ma ating de fanatsy pentru simplul fapt ca e irealist, dar am eu o slabiciune pentru kitsunele astea, chiar am fost mirata cand am citit, smart move:>. One thing that bothered me though, vampiri. - won't talk further.
La ideea deci, sunt fana, m'ai atins la corason. Personajul principal mi s'a parut cam anemic, nu are cine stie ce personalitate, momentan pot sa numesc doar o trasatura definitorie - childish. Mi'a placut inserarea aceea a cuplului, foarte interesat, mai ales daca are si o simbolistica sau ceva.
Doua lucruri mi s'au parut trase de par: puterile lui Kiro si finalul capitolului. Invizibil, serios? Am citit multe manga yaoi pe tema asta, dar de kitsune invizibili si mari cat blocu. . . Dar e bine ca ai imaginatie. ^^
Finalul a fost... prost, foarte prost. Adica totul s'a terminat brusc, gata ne'ai expediat in 4-5 randuri, ala pleaca asa pe motivul " i was seen doing nothing". A ajuns acasa, s'a schimbat si gata la culcare. A bit dissapointing.
Cititul gandurilor - ma rog, visele cum le folosesti tu, nici asta nu am intalnit, dar e acceptabila ideea. Adica daca stii cum sa te joci cu ea, chiar iese treaba buna. You made me curious:>.
Meh, as mai avea cateva chestii de spus dar... :-J mai las pentru capitolul celalalt. See ya~
[Imagine: wmb5n8.jpg]

#4
Stateam dupa coltul unei case si fumam linistit o tigare mentolata, fiindca Sauky, mama mea vitrega stimtea fumul de tutul pe hainele mele de la un kilometru distanta. Nasul ei de varcolac, era foarte fin, incat il simtea si pe Yuri, daca s-a spalat sau nu pe dinti. Simt cum ceva trecu pe langa mine, facandu-ma sa imi atintesc ochii de un albastru-noctur, cu pupila dilatata, putand sa vad in intuneric. Era ceva la ferastra blocului, dar am lasat-o moarta, fiindca nu vroiam sa dezlantui Iadul pentru vreun vampir sau vampiroaica si apoi sa primesc o munstruiala de zile mari de la mama si de la tata. Termin tigara si arunc mucul pe jos, calcandu-l, apoi pornesc spre casa, cu mainile afundate adanc in buzunarele pantalonilor de trening negri, cu o dunga albastra pe exterior. Daca se uita cineva acum pe geam, mai ales daca era femeie, se ducea in pat plutind pe norisori roz, fiindca eram la bustul gol si ma puteam mandri cu muschi de felina ce ii aveam si tatuajele de pe corp. Vad farurile unei masini, facandu-ma sa mijesc ochii, apoi ii dau peste cap, iar intunericul ma invalui, tragandu-ma in tenebre si dezvaluindu-ma in spatele casutei de unelte a casei mele. Privesc cerul preserat cu stele, gandindu-ma la mama mea, ce era acolo sus si ma supravegha, apoi ma uit la pamant, unde tatal meu isi are regat. Zambesc usor si imi trec limba peste buzele usor carnoase, cu forma fina si cu pierse in partea stanga, in buza inferioara. Puteam sa spun ca eram destul de frumos, chiar angelic, cu parul negru, cu bretonul dat intr-o parte si lung pana la umeri, acum era prins intr-o codita de soricel - Sauky o numea asa - pentru a nu se incurca.
- Romeo, aud vocea mamei mele vitrege de pe fereastra camerei mele. Nu pe geam, mai spuse, cand m-am cabrat sa sar, dar trebuia sa ma supun ei, aparent.
Mormai niste injuraturi si intru in casa, dand nas in nas cu Yuri - un varcolac - cu o tava plina de mancare si jumatate de copanel in gura. Il privesc o clipa pe nipon - ochi obligi, negri, par negru, taiat scurt, ciufulit si cu un cap mai inalt decat mine - apoi o aud pe sotia lui, care avea aceiai ochi si par ca si sotul ei, dar era lung pana la fund si drept.
- Ti-am spus sa nu pleci noaptea din curte in caz ca iesi sa fumezi? Ma intreba bruneta pe un ton calm si incrucisandu-si mainile la pieptul destul de mare si cu forma.
- Iubito, lasa-l sa mearga unde vrea. Avem un baiat frumos - din obisnuinta, fiindca ei mi-au fost intr-un fel dadacele mele inca de cand m-am nascut, acum cinci mii de ani, dar in Iad si in Rai, timpul curge mult mai diferit, fiindca aici aratam ca un pusti de optispe ani - si in plus, daca vrea n-are decat sa se duca si despuiat pe strada. Ia spune, te-a vazut vreo vecina fara tricou? Ma intreba barbatul, dar sotia lui a incepu sa ii faca rapid predica.
Oftez si urc in camera mea, dar nu inainte sa ma spal pe dinti si sa fac un dus scurt. Intru in camera mea, care era mansarda si ma trantesc pe patul de o persoana, sub fereastra cu perne, pe care imi placea sa stau si sa privesc asfintitul sau rasaritul soarelui. Simt cum ceva sari in pat, de pe perne si imi atintesc ochii spre Lux, puiul de irbis sau leoaprd al zapezii, ce l-am primit de la mama si tata, cand am facut optispe ani, in august. Puiul incepu sa toarca, gemuindu-se la pieptul meu, dupa ce se freca de mana si barbia mea. Inchid ochii adormind imediat, mai ales, ca maine aveam scoala.

Soarele exploda intr-o vapaie de foc, aruncand sulite spre bolta cereasca silute aurii, alugand ultimile fantasme ale noptii. Pupilele mele se facura niste fante, incat pareau niste dungi foarte subtiri.
- E timpul pentru scoala. Sa ai grija de tine Lux, ii spun felinei, ridicand-o la nivelul chipului meu si ii dau un mic pupic pe frunte, facandu-l sa dea din coada jucaus.
Fac un dus de dimineata, ma barberesc - nu suportam sa stau nici macar o zi fara sa ma barberesc -, ma spal pe dinti, imi fac machiajul obisnuit - creion dermatograf ce imi scotea in evidenta ochii demonici - si imi aranjez parul, lasandu-l liber. Ma imbrac cu o pereche de blugi negri, larguti, cu o curea cu lanturi, o bluza-tricou neagra cu manici rosi-sangeri, iar la gat un lantisor delicat din argint, cu o stea in sase colturi. Imi dau cu parfum si ma incalt cu niste adidasi negri cu albastru. Imi iau rucsacul si cobor in bucatarie.
- 'Neata, Sauky, Yuri, le spun celor doi pe nume, dar cu prieteni le spuneam mama si tata. Am plecat, mai adaug, bagandu-mi niste fructe in rucsac, dand mana cu niponul si pupand-o pe obraz pe bruneta.
Imi iau skaterboard-ul din debara, pornind spre liceu. Ma urc pe placa si imi pun in urechi castile de la I-Phone-ul meu, negru cu vite de vie violete, imprimate pe carcasa sa. Eram fericit ca am invatat cum sa am grija, ca fascicolele de lumina sa nu imi intre in ochi, ca pupila sa nu mi se faca verticala si ochii sa imi straluceasca ca la feline in intuneric. Nu intelegeam nici acum, de ce Lucifer a ales sa ma trimita in aceasta lume, in acest oras mai exact, care e plin de varcolaci, vampiri, samani, necromani, vrajitori, vrajitoare si semi-demoni. Mai urma sa aflu ca mai e un zeu ca si mine aici, iar atunci aveam intrecul pomelnic de creaturi magice existente intr-un singur loc. O singura chestie era importanta pentru mine in acest oras: nimeni nu stia ca sunt un Chaos, o creatura apocaliptica, nascuta din dragostea dintre un inger si un demon si nu orice demon, ci insusi stapanul Iadului: Lucifer. Daca le spuneam tampitilor astora ce eram, rapid eram persecutat, asa ca preferat sa tac. Cand am intrat in curtea scolii am putut sa depistez rapid grupul meu de prieteni, printre care si lunaticul Andy Sixx, un semi-demon teleportator, ce facea numai draci si tot timpul era prins. Nu intelegeam cum dracu era prins, cand te puteai teleporta de colo-colo? Deodata simt cum cineva vrea sa isi bage mana in buzunarul din spate al pantalonilor.
- Draci! Romeo, omul, era sa fac cu inima! Striga Andy, cand m-am intors brusc, apucandu-l de mana, obligandu-l sa nu se teleporteze, fara sa ma sectioneze.
- Ti-am spus sa nu te mai teleportezi pe langa mine! Marai, iar brunetul icni de durere, cand am inceput sa il ard pe mana, provocandu-i arsura de gradul unu.
Ii dau drumul si ma indrept spre ora de geografie, intrand in sala si asezandu-ma singur in ultima banca, de la perete, putand sa vad toti colegii mei. Le simteam puterile si specia caruia apartineau, dar preferat sa nu le intru telepatic in cap, numai cand aveam vreun test. Ce-i asta? Ma intreb usor uimit, cand dau de un scut destul de puternic, ce se apropia de clasa. Mijesc ochii spre usa de la intrare si acolo aparu un tanar de vreo saptispe ani, ce se uita putin de sus peste colegii sai. Ce esti tu? Ma intreb in gand, nescapandu-l din ochi, dar ma uitam in asa fel la el, incat sa para ca ma uit la altcineva, in caz ca se intorcea sa vada cine il urmareste. Proful intra in clasa si incepu sa vorbeasca despre munti si chesti din astea, facandu-ma sa imi pun castile in urechi, capul pe masa, creion in mana stanga si inceputuri de caricaturi cu profi. Oficial, ziua a inceput foarte... plictisitoare...
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^

#5
Capitolul 3

Am intrat in sala de clasa total plictisit si observand o gramada de muritori, totusi aura cuiva imi atrase atentia. Simteam cum cineva incerca aura mea, dar nu aveam de gand sa-l las. Va primi doar informatia ca habarn nu are ce sunt. Ma asez in banca si il observ pe cel de la catedra. Un profesor cam cat usa dupa parerea mea, cu o camasa albastra, pantaloni negri, pantofi de aceeasi culoare, iar cureaua sub burta aia ce arata de parca era porc de craciun. Sincer mi se facea greata. L-am vazut ridicandu-se de la catedra, ma mir ca putea cu tona aia pe el, indreptandu-se spre mine. Probabil realizase ca eram singurul din toata clasa ce nu scosese idiotenia aia de hartie si pixul.
-Donsorule elev, munca, oridea si disciplina sunt cruciale! Cum indraznesti sa nu asculti ordinele?!
Hai sa mor! Un afurisit de om ma provoaca pe mine, zeul vulpilor, kitsune zenko si se astepta sa ascult de el? Tata spusese doar sa am grija sa nu ma descopere cineva, dar nu pomenise nimic de muritori ceea ce insemna ca puteam sa fac ce vreau atata timp cat nu-i raneam prea tare. Cu dobitocul din fata mea chiar aveam de gand sa ma joc.
-Vai, mare iluminate ma scuzi de comportare, dar consider materia ta o idiotenie de cel mai inalt grad.
Si in plus stiam tarile pe de rost la cat umblasem prin ele 3000 de ani.
-Ce?! Tu esti dusman ma, dusmanu cartii! Ia treci tu la o evaluare orala.
Oral o sa o sugi tu imediat... Mda... Hai sa nu imi pun mintea momentan cu dobitocul. Ies din banca si si ma indrept spre harta Europei pe care o stiam la perfectie ca orice alta harta posibila existenta.
Incepe sa ma puna sa caracterizez din punct de vedere geografic mai multe regiuni, subdidivizuni, pe care i le zic perfect, dar din plictiseala incep sa casc de toate zilele.
-Casti de iti trosnesc falcile domnule elev. De ce ne chinuiesti atata? Greu ti-era sa ne lasi in pace?
-Domnule, daca ne lasa el in pace pica URSS-ul pe noi!
Intradevar harta era veche si putin rupta in prtea Rusiei. Cel ce intrebase a luat doi pe loc, semn ca-l enervasem deja pe boul din fata mea. Din soaptele colegilor aflasem ca-l cheama Ady. Parea de gasca tipu. Incep sa privesc prin clasa, iar ochii se oprira in ultima banca de la perete, unde un tip brunet dormea cu capul pe banca si cu un creion in mana. Zambesc usor, iar tentatia era prea mare, asa ca mi-am indreptat toata atentia incercand sa vad ce visa. Asta era ciudat, fiindca se parea ca nu visa la absolut nimic, dar o forta atat de puternica, incat nu ii puteam rezista, ma tragea mai adanc in mintea brunetului. Deodata tanarul tresare, aproape picand pe spate, facandu-ma si pe mine sa tresar, iar pe niste fete din fata lui sa scoata mici tipete de suprindere. Se uita buimac in clasa, iar eu ma uitam usor suprins, ca s-a intrezit cu mine in interiorul capului sau. Proful il vazu si il ridica in picioare, iar brunetul incepu sa sageteze cu privirea intreaga clasa, iar daca ochii ar ucide, toti am fi numai lesuri.
-Tu domnule elev primesti un patru cu toata stiinta ta ca sa inveti ce e aia disciplina si ordine, ca de muncit ai muncit, spuse proful de geografie, ranjind si aratandu-si dinti galbeni, dandu-mi aproape stomacul peste cap.
-Da da-te dracu! Ca ma futi la creier aiurea. Pune si doi sau unu ca ma doare fix in paispe. Te salut din mers!
Mi-am luat ghiozdanul si am iesit pe scoala, stand pe acoperis. Nu era ceva anormal, iar daca eram intrebat puteam spune pur si simplu ca am facut ore de gimnastica asa ca sunt agil. Nu imi puteam lua gandul de la brunet. Nu imi venea sa cred cat de usor s-a putut trezi, parca stiind ca i-am patruns in vis. Dar ce visuri ciudate. Numai culori si nimic mai mult, iar forta aceea... ce specie este el? Ma intreb in gand, incercand sa dau din nou de el, dar numai puteam. Acum cred ca era foarte alarmat, fiindca nu i-am mai putut depista aura de nici o culoare. Pufnesc usor in ras. Probabil acea aura ciudata nici macar nu era a lui, dar atunci al cui o fi...
[Imagine: semnatura_zps4673586a.png]
"You don't give people hope...You take it away..."
My yaoi blog ^.^

#6
Strangeam din maxilare in timp ce domnul Monkeybut, imi spunea ca pe vremea lui se facea scoala si porcari din astea. Incercam sa nu imi vars nervi pe muritor, fiindca o clipa de neatentie si puteam sa ii distrug pe toti. Trag aer in piept si zambesc sadic spre muritor, fiindca aveam sa ii dau cartile pe fata, mai ales ca ne era interzis sa ne folosim puterile la scoala, chiar si in curtea ei.
- Cineva a incercat sa imi intre in cap, spun eu, dar regret imediat, fiindca proful si colegi mei se asteptau sa le spun cum am simtit acel lucru. Nu dormeam, stateam cu capul pe banca, ca imi era rau, mai adaug, facand replica de dinainte sa para credibila.
- Nu imi pasa! Pe vremea mea era ordine, munca si disciplina, nu ca acum! Cum iti permiti sa te gandesti sa iti pui macar capul pe banca, dar sa aplici acest lucru! E de necrezut! Incepu sa tipe, facandu-ma sa imi dau ochii peste cap si sa ma asez pe banca, blocandu-mi aura de tot si mintea in acelasi timp, pentru ca nimeni sa numai fie ispitit sa intre in capul meu, dar cu talambul ce tipa prin clasa, dracu mai puteai sa dormi.
Imi iau lucrurile, skate-ul sub-brat si ma ridic din banca, trecand pe langa el, fara sa ii spun ceva, apoi ma opresc in pragul usi, ranjind la tip, aratandu-mi dinti albi, drepti si ingrijiti.
- Vedeti ca vi-a crescut deja tensiunea si asa colegi mei de ce a disparul URSS de pe harta, spun ironic, iar clasa incepu sa rada cu lacrimi.
Ma indrept spre spatele scolii pentru a pierde vremea pe acolo la o tigare sau sa ascult muzica rock, preferata mea. Ajung la masele de picnic si ma asez pe una, aprizandu-mi o tigare, incepand sa fumez linistit in timp ce ma gandeam la cel care a intrat in capul meu si ce a aflat, pana cand puterile mele de autoaparare au intrat in functiune si au vrut sa il atraga spre pierzanie. Inchid ochii, cercetandu-mi visele, apoi ii deschid pufnind usor. Pentru alti, visele mele pareau doar culori fara sens, dar pentru mine insemnau trairi, ganduri ascunse, frici sau bucuri. Trag aer in piept si termin tigara, apoi imi scot I-Pad-ul, incepand sa ma joc pe el Zuma sau Plok!. Se suna, iar eu mi-am bagat I-Pad-ul in rucsac pornind spre ora de engleza, ca sa fac misto de lunadica doamna Smith. Intru in clasa, asezandu-ma strategic in spate, iar Andy aparu langa mine, facandu-ma sa ridic o spranceana sceptic.
- Sixx, misca de aici, ca e locul meu, spuse Suzzi Sauajiru, iar semi-demonul scoase limba la tanara, apoi aparul in banca din fata noastra.
- Gata de ora, Suzzi? O intreb pe semi-demonita, ce avea puteri telekinetice destul de periculoase.
- Oda, dar sa vezi ca, iar incepe cu caterinca cum ajunge la pagina noastra, spuse tanara, fiindca babaciunea cu acelasi plover iarna-vara, toamna-primavara, cu coafura ei ca si un pudel si machiajul strident, ne pocea numele de familie de nu avea treaba.
Intra grasula in sala, iar clasa se ridica in picioare, cu exceptia mea si a satenei - Suzzi -, iar femeia incepu sa faca prezenta.
- Suzziana si Romeo parca le-am auzit vocile, spuse profa, plina de sine, iar eu am inceput sa rad, cand coelga mea de banca incepu sa se maimutareasca langa mine.
- Cum sa nu fim doamna, se poate asa ceva? Sa lipsim tocmai de la ora dumneavoastra ce o iubim atat de mult? O intreba Andy, incepand sa rada ca idiotul, de unul singur.
- Andy n-ar lipsi de la dumneavoastra mai ales ca va viseaza noaptea si va iubeste atat de mult! Strig, iar toti incepem sa radem cu lacrimi, facandu-l pe brunet sa se intoarca spre noi.
Profa incepu sa tipe pe noi imediat, facandu-ne in fel si chip, apoi spuse o chestie, ce am inceput sa radem in hohote de ras, dand in istericale: Eu sunt nesimtit cu nesimtit. Cand am auzit, Suzzi isi puse capul pe banca dand cu pumnul in ea, iar eu eram pe sub banca, razand ca istericul. Cred ca rasul ne tinu toata ora, razand de fiecare data, cand ne uitam unul la celalalt. Era de ajuns sa auzim un suierat usor, ca sa radem ca bezmetici, pana cand veni directorul si ne sterse zambetul de pe buze, spunand ca suntem cu toti in detentie si ca parinti vor fi informati. Super, numai de asta am avea noi nevoie acum...

- Data viitoare ii sparg dinti directorului, spuse unul dintre colegi mei la engleza, in timp ce ieseam de la ora.
Simt cum cineva ma priveste si imi indrept gandurile si aura spre persoana respectiva. Ii simt aura clara, cum incepu sa se retraga, iar mintea lui sa fie aparata de un scurt puternic, pe care l-as putea invinge, dar imi era prea lene sa ii daram apararea mintala, asa ca am lasat curiozitatea deoparte. imi pun skate-ul pe caldaram, ma urc pe el, pornind spre magazinul de haine al mamei mele, dar Andy aparu in fata mea, aproape dand peste el.
- Esti idiot sau ce? Il intreb iritat, mijindu-mi ochii suspicios.
- Incet bai puta. Vrei sa vi cu mine si cu niste prieteni in clubul de striptease? Mai ales ca sunt niste fete al dracului de bune, incat lasa vlaguit orice barbat, spuse, ranjind cu subinteles.
Sucubusc! Cuvantul aparu ca o alarma in creierul meu. Ii spun ca vin, iar tanarul imi spuse unde sa ma duc, ca la ora opt ne vedem acolo. Pornesc spre casa pentru a ma schimba si a ma pregati.

Stateam in fata clubului, imbracat cu un maiou negru, cu o pentagrama satanica pe spate si in fata niste incantati total false in latine. O pereche de pantaloni negri, cu diferite catarame pe ei, facandu-i mai stransi pe picior, iar in spate, doua curele in "x", pinse de spatele genunchilor mei. In picioare niste adidasi negri. Aveam manusi ce imi acoperea tot antebratul - cea dreapta - si trei-sfert de brat - cea stanga - si la ambele aveam ascuns cate un pumnal de argint, findulul metal ce mergea pe semi-demoni, varcolaci, vampiri, vrajitoare, samani si necromani. Il vad pe Andy cu gasca lui de ratati si idioti.
- E timpul sa ne facem de cap! Striga brunetul, iar unul dintre prieteni lui l-a facut deja beat.
De ce presimt ca va fi o noapte lunga...
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^

#7
Ma trezisem cu acel Andy pe acoperis care imi propusese sa mergem intr-un club de striptease. Acceptasem deoarece ma distram copios pe seama muritoarelor ce nu gaseau altceva de facut decat sa-si expuna corpurile ca apoi sa pice moarte de bete prin club, iar eu sa le cotrobai mintea.
Imi luasem un tricou negru cu cateva inscriptii, blugi negrii mulati cu o curea ce avea tinte, adidasi negrii cu alb, iar parul mi-l lasasem asa cum era doar ca mi-l pieptanasem. Din cate am observat Andy l-a adus in grup si pe tipul in capul caruia intrasem si se trezise. Asta imi dadea oportunitatea sa aflu ce rasa e. Cei doi sincer pareau soarecele si pisica, sau mai degraba regele si servitorul. Daca e a doua varianta inseamna ca el trebuia sa fie un zeu ca mine, dar nu unul bun. Imi lasasem bretonul pe fata ca lumina sa nu-mi intre in ochi, iar pupila sa-mi devina fanta sau chiar linie foarte subtire. Laserele pamantenilor din ziua de azi imi omorau nervii nu alta.
Am intrat intr-un club de unde muzica se auzea de la kilometri departare. Luminile isi schimbau culoarea aiurea, dar prin intunecimea aia nu mi-ar fi realizat nimeni ochii, totusi eram foarte atent. Pe scena erau cateva fete ce isi faceau numarul si abia incepusera deoarece erau in sutiene si in niste pantaloni scurti negri, daca aia era culoarea. In rest mi se parea identic cu toate cluburile unde pasisem tarat fiind de toti muritorii pe care ii cunoscusem: bautura, dans, muzica, fum de tigara si oameni beti. Ne asezam la o masa, iar Andy se ofera sa aduca bauturile. Ii platim toti cat sa aduca bautura pentru o armata, da de noi eram zece ce vroiam sa fim muci. Il vad ca aduce votka, gin, sake, tequila, tuica, palinca, rom, Alexandrion si ceva sampanie cred ca era cealalta. Ne apucam toti sa bem, in timp ce o domnisoara se urca pe masa noastra si incepe sa danseze. Andy ii plateste asa ca ea continua sa faca striptease. La un moment dat simt un miros dulceag si ciudat asa ca il intreb pe cel de langa mine ce naiba e ala. Imi raspunde, de fapt urla la ce muzica era, ca este parfumul domnisoarei. Simt cum acel asa zis miros incerca sa ma ameteasca, dar nu tine cu mine figura. Ma uit cat de urat posibil la tipa, iar ea ma lasa in pace, incercand sa se concentreze asupra tipului somnoros de la ora, ce se apleca in fata spre ea. Ochii sai albastri o priveau fix in ochi si ridica mana dreapta, atigand-o pe fata pe umar, iar aceasta se retrase foarte speriata pentru o clipa, dar ranji, aplecandu-se spre partea lui dreapta si ii spune ceva lui Andy, carandu-se cu el la separeu pentru a si-o trage linistiti.
Ma ridic de la masa si o iau inspre baie. Amestecasem deja toate bauturile de pe masa, ma simteam ametit, iar asta nu putea sa insemne decat probleme. Nu am apucat sa intru bine in baie ca si imi apare una din cozi. Asta era giganticul dezavantaj atunci cand erai o kitsune: cand te imbatai iti aprea o coada si nu aveai alta sansa decat sa te transformi in vulpe complet, asta daca nu vrei sa fi descoperit. Ma concentrez luandu-mi forma reala, la dimensiune medie. Simt aura aceea ciudata ca se indreapta spre baie asa ca ma fac mai mic, de statura unei vulpi normale, si imi las decat o coada. Norocul era ca puteam sa controlez cate cozi am la vedere.
Il vad pe tipul acela ciudat cum vine inspre mine, iar eu, din cauza aurei sale, marai la el. Ceea ce este chiar straniu este faptul ca il vad cum zambeste, iar apoi aura sa devine prietenoasa, trasformandu-se din ceva luciferic in ceva paradisiatic.
-Ce cauta o vulpita in baia unui club? Nemernic e cel care te-a adus aici...
Mda... Nemernic e bovina aia care a propus clubul ca si eu idiot am acceptat sa vin ca acum sa fiu in situatia asta. Cel putin crede ca-s o vulpe reala asa ca renunt a mai marai la el si in schimb ma prefac ca nu stiu unde sunt. De fapt, de la amestecul ala de bauturi nu prea mai aveam eu contact cu lumea reala.
-Te duc eu acasa, vulpita, spuse cu un zambet prietenos pe buze, intinzand mana spre botul meu pentru a-l mirosi.
Ma trezesc luat efectiv in brate si carat afara din club. Unde dracu crede asta ca ma duce?! Il vad ca se indreapta spre padure si nici nu apuc sa ma zbat ca ma trezesc la marginea padurii. Nu e a buna. Inseamna ca viteza lui era ca a mea, deci era o rasa puternica sau un vampir. Trebuia sa-mi intreb tatal vitreg la acest capitol. Ca sa-i multumesc ca acum aveam de facut un drum mai lung spre casa, dar m-a scos afara din clubul ala, il musc de fundul ala mare cu forta, infigandu-mi coltii cat sa-i ramana semn toata viata. S-a zbatut, ce s-a zbatut, injurandu-ma de neamuri si natie incercand sa ajunga la mine, apucandu-ma de coada falsa, incepand sa traga de ea, ca disperatul. Din plictiseala i-am dat drumul si m-am facut nevazut printre tufisuri. Mi-am folosit viteza ca sa ajung in camera mea, unde m-am asezat pe pat, adormind in doi timpi si trei miscari.

Dimineata isi facu simtita prezenta cu razele de soare ce ma trezira, facandu-l sa il injur si acela de toti si de toate. Eram in pat, gol pusca si ma durea capul, incat ma facu sa cred, ca am fost lovit in plin de vreo vraja de a unui kitsune. Stiam ca am mers la club, bausem cam mult, iar mai apoi ma transformasem si am fost luat pe sus de catre ala... Si nimic pe urma.... O doamne! Sper ca nu ma descoperise! Si eu de ce dracu eram gol?! Privesc buimac in jurul meu, ridicand perspicace o spranceana. Unde dracu imi erau hainele?
- Dar de ce dracu l-am muscat pe ala de fund? Ma intreb eu pe mine, mirandu-ma ce intrebare pusesem, dintre toate variantele posibile.
Mai atat de blond nu cred ca puteam sa fiu...
[Imagine: semnatura_zps4673586a.png]
"You don't give people hope...You take it away..."
My yaoi blog ^.^

#8
- Morti ei de vulpe si a geniului ce o adus-o in club! Marai, privind muscatura facuta de animal sub buca fundului, loc al dracului de dureros.
Imi pansez rana, fiindca eram mai mult ca sigur, ca acea vulpe nu a fost una obisnuita, ci cineva de calibrul meu si acum acea muscatura se va vindeca in timpi umani. Voi turba! Oftez si imi iau pe mine o pereche de blugi negri cu o multime de buzunare, in care imi voi gasi pana la sfarsitul saptamani toti draci si mamele lor. Iau pe mine un maiou cu guler pe trup, negru si peste un hanorac alb, cu marsupiu si capison. Imi iau niste adidasi in picioare si cobor in bucatarie, asezandu-ma cu greu pe scaunul de la bucatarie, fiind bucuros ca Sauky mi-a pus o perna pe scaunul tare.
- S-a vindecat muscatura? Ma intreba femeia, ingrijorata, fiindca azi-noapte am trezit-o din somn, spunandu-i ca am fost muscat de o vulpe de fund si mi-am patat pantaloni de sange. Esti sigur ca vulpea nu era turbata? Ma intreba sperianta, cand am dat din cap ca nu.
- Fiindca nu era tocmai o vulpe adevarata. Era altceva la fel de puternic ca mine si m-a muscat in forma lui, ii explic femei, ce era atat de impancientata, incat am putut sa jur ca era in stare sa ucida toate vulpile din padure.
Am luat micul dejun impreuna, apoi Sauky m-a dus la scoala cu masina, de frica sa nu mi se redeschida rana si sa ma murdaresc pe pantaloni de sange. Cum am coborat, Andy incepu sa se vaite ca se simte lipsit de energie - riscut sa faci sex cu un sucubusc necunoscut -, dar acest lucru nu l-a oprit sa ma futa la icret in ora de sport, cand i-am spus profului ca am picat aseara in magazia cu unelte nimerint intr-o sapaliga mai ascutita cu coapsa si m-am taiat.
- Daca dau cu tine de pamant ce spui idiotule! Nu-i vina mea ca un raton mi-a sarit in fata, cand am deschis usa de la magazie si lunatica de maicamea lasase sapa acolo! Marai nervos si am putut sa simt cum umbra mea deveni mult mai puternica, semn ca sunt pe cale sa folosesc puterile intunecat, castigate prin nastere.
Sixx incepu sa se maimutareasca pe langa mine, lovindu-ma in joaca peste fund. Ma intorc spre el, apucandu-l de gat inainte sa se poate teleporta, riscand sa imi taie incheietura, de ce nu si cotul, pentru a scapa de mine. Il ridic in sus, incat picioarele ii balanganeau, apoi dau cu el de podea, facandu-l sa dea tot aerul afara si sa horcane.
- Souza! Striga proful de sport pe mine, iar eu i-am dat drumul brunetului, bagandu-mi mainile adang in buzunare. Maine sa vina nasi tai, fiindca parinti tai te-au scapat clar din mana! Tipa vrajitorul pe mine, iar eu mi-am dat ochii peste cap, ducandu-ma in vestiar, urmand sa le trimit un mesaj si apoi sa vad cine ma suna primul.

Ziua a fost destul de lunga, incat aproape am zburdat de fericire cand am iesit din curtea scolii, dar zambetul imi zbura rapid de pe chip, cand in fata mea se afla masina lui Yuri, dar razamata de ea se afla tata! Trebuia sa recunosc de ce fetele s-au indragostit pe loc de Lucifer, mai ales in forma asta umana. Parul saten-inchis spre negru, usor carliontat la varfuri, scurt, sprancene groase, ochi albastri ca si safirele - acum stiu de la cine i-am mostenit. Maxilarul puternic, mereu proaspat barberit, era incordat cand Andy aparu de nicaieri si imi futu a doua ora una peste fund.
- Spune-mi cum il cheama pe viermele ala, imi spuse barbatul pe un ton calm, calculat si poruncitor, facandu-mi parul de pe brate sa se ridice de frica, iar pielea sa mi se faca de gaina.
- Tata, spun pe un ton usor pitigaiat de frica, iar parintele meu imi zambi, aratandu-si dinti albi si drepti, imbraitsandu-ma strans, iar eu am putut sa ii simt mirosul de trandafir negru al pielii, amintindu-mi de casa lui.
- Deci, care este faza cu proful de sport? Ma intreba, ridicand o spranceana, iar eu am inceput sa ii povestesc toata chestia, spunandu-i chiar si de sucubuscul din club, cum se retrase speriata la simpla mea atingere. As prefera sa numai ai de a face cu sucubusc sau cu incubusc. Ei nu se sperie de tine, dar nici nu au vreun efect asupra ta, imi spuse, pronind agale cu mine spre casa mea, fiindca varcolacul l-a adus la scoala si a stat cu el pana am iesit, apoi a plecat spre serviciul sau.
- De ce? Il intreb curios, dand cu piciorul intr-o piatra, trimitand-o in geamul profesoarei de franceza. De ce magia lor nu ma afecteaza? Il intreb curios, fiindca n-am atins-o pe tipa cu argint, incat sa ii las urme.
- Nu te-ai uitat niciodata in oglinda, fiind gol-golut? Ma intreba suprins, cand am dat din cap ca nu, fiindca nu eram genul de persoana ce sa se idolatrizeze singur. In fine, poate in ochii mei si a lui Gavril nu arati, dar tu arati foarte angelic si fragil pentru cei din jurul tau. Tu ai fost plamadit din ceva rau si bun si pot folosi atat intunericul, incat si lumina, impreuna cu subdiviziunile lor si magia ce este legata de aceste elemente nu are nici un efect asupra ta. Acel sucubusc a crezut prima data ca esti un Angeal... jumatate-inger si jumatate-muritor, imi explica, cand m-am uitat incruntat la el, dar cand ai atins-o, a simtit ca esti jumatate si din Iad, nu numai din Rai si de aceea a fugit de langa tine, imi explica parintele meu calm, apoi miji ochii, cand vazu o persoana ce ma astepta pe veranda.
Il salut pe Kiro, dand mana cu el si ii fac tanarului cunostinta cu parintele meu, mintand ca este nasul meu. Tata il privi suspicios, apoi ma pupa pe frunte, soptindu-mi sa am grija si sa ii sun de cate ori vreau eu. Cu aceste cuvinte, Lucifer se scufunda in umbra de sub picioarele sale, teleportandu-se prin intuneric inapoi in Iad. Deja ii simteam lipsa...
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^

#9
Asteptam in fata casei lui Romeo, intoarcerea sa din lunga plimbare pe care speram sa nu o aiba pe la cluburi. Idioata aia de profesoara ma pusese sa fac proiectul la istorie cu Romeo. Cel putin asa ii aflasem numele tipului adormit. Trebuia sa ii aflu rasa cu orice pret. L-am vazut ca venea pe alee impreuna cu cineva. Din prezentare imi spuse ca este nasul sau, dar nu credeam asta nici daca ma impuscai. Semanau mult prea mult ca sa fie nasul sau. Aura din jur era extrem de arzatoare, sufocanta, ceea ce insemna ca aveam de a face cu ceva din Iad, ceva puternic. Am avut noroc ca acel asa-zis 'nas' se facu nevazut prin propria umbra - am facut ochii cat cepele cand am vazut cum se scufunda - , iar eu am fost poftit in sufrageria brunetului. Mi-am pus laptopul pe masa, asezandu-ma in genunchi pe covor. La naiba si cu profa imbecila, puteam si singur sa imi fac o lucrare de nota maxima. Cunosteam timpurile alea prea bine deoarece traisem acolo, dar na, acum trebuia sa lucrez cu cineva prefcandu-ma ca aflu totul de pe internet. Eram sigur ca nici el nu avea nevoie de carti pentru istorie. Lasa ca aflu eu ce esti. A coborat de la etaj cu un laptop negru ca al meu, numai marca difera. Acum il vedeam si eu mai bine pe tipul ce il consideram un adormit si jumatate. Avea parul negru ca abanosul, lung pana la umeri, ochii de un albastru-nocturn, buze usor rozali cu un pierce in buza inferioara in partea stanga. Cred ca colegele muritoare de la scoala aveau ce visa la adresa astuia si numai ca sunt al naiba si extrem de curios o sa ma strecor in visele fetelor cand o sa am chef. Pariul ca-l gasesc pe Romeo in vis la mai mult de jumatate. Pufnesc usor in ras imagindandu-mi cum o sa transform visele lor in cosmaruri, dar atrag atentia brunetului care ma intreba ce am de rad. I-am raspuns ca doar gasisem ceva amuzant pe laptop si imi venise sa rad.
- Te servesc cu ceva? Ma intreba, incercand sa fie o gazda buna, dar in tonul sau se simtea plictiseala.
Dau din cap ca nu si il vad, cum se aseaza prima data pe covorul pufos, dar se ridica, pentru a sta pe canapea.
-Futu-i mortii masii de vulpe dobitoaca! Marai, inchizand pentru o secunda ochii si strangand maxilarele puternice.
Inghit in sec cand aud injuratura, stiind ca eram vinovat si riscam sa zbor prin peretele casei in caz ca afla ceva, asta daca era la fel de puternic ca si mine. Ma rog nu zburam, dar tot se ajungea la o lupta, incat ne alegeam amandoi cu vanatai pe corp si oase rupte.
-Imi pare rau pentru muscatura.
Brunetul facu ochii mari cat cepele si se uita la mine cu o fata de ziceai ca cine stie ce porcarie am spus.
-Da tu de unde dracu stii ca m-a muscat o vulpe?
Acum imi dadusem seama de gafa. El nu pomenise nimic ci doar injurase o vulpe. Sa te vad cum o scoti la capat, Kiro! Doamne ca blond sunt...
-Paaaiii... Eu am o vulpe ca animal de casa si aseara m-a urmarit in club, iar ei ii place doar lumina normala asa ca probabil s-a dus la baie, unde disparusei si tu dupa un timp. Cand am mers acasa am vazut ca vulpea imi lipsea, dar a aparut dupa ceva timp cu ceva sange pe bot si putin material printre dinti, dar ea nu mananca decat mancare cumparata. De asta cred ca vulpea mea te-a muscat asa ca imi cer scuze.
Asta era oficial cea mai mare si gogonata miciuna posibila existenta, care putea fi contestata cu o gramada de lucruri: si eu disparusem in baie, ba chiar inaintea lui si nici nu stiam daca rupsesem ceva din pantalonii lui cand il muscasem, dar stiam ca am avut sange pe buze cand m-am transformat . Speram doar ca, indiferent de rasa, bautura sa-i fi ametit putin gandirea in asa fel incat sa nu trebuiasca sa imbrobotesc mai tare.
-Aha... Pai scuze acceptate atunci. Vreo idee de proiect?
-Nu prea....
Incepusem sa imi binoclez ochii la laptop, uitand complet ca pupila imi devenea fanta daca lumina batea direct pe ea, iar in camera era intuneric deoarece si afara se intunecase de ceva timp. Nici parul nu mi-l mai lasasem pe fata ca sa acopar ochii, acum se vedea totul perfect. Mi-am ridicat privirea, simtind ca sunt privit la randul meu si nu prea mare mi-a fost mirarea sa vad ca brunetul, care avea pupilele fanta ca ale mele, ma privea. Eram amandoi descoperiti, insa nimeni nu spunea nimic. M-am prefacut ca imi pica capacul stickului de pe masa, asa ca m-am aplecat sa-l ridic. Penibil! Fapta era consumata. Acum oricare din noi deschidea subiectul despre acel lucru, nu mai putea sa se termine discutia fara o lupta. El nu era o kitsune, as fi stiut si nici zeul kitsune Yako, deoarece ei aveau o zeita care nu era nici mai mult nici mai putin decat o lunateca. Am vazut ca nu zicea nimic, ceea ce insemna ca aveam timp sa scap si sa ii spun tatalui meu vitreg ceea ce se petrecuse.
-Am... Cred ca plec acasa. Mai vedem noi ce facem cu proiectul.
Si zicand asta mi-am strans laptopul si inainte sa ies pe usa il salutasem. El nu se miscase din acea pozitie, dar pe mine nu ma interesa asta ci doar sa ajung acasa, Fir-ar! prostia ma caracterizeaza perfect! Am alergat tot drumul pana acasa, intrand pe usa, strigandu-mi tatal vitreg.
- De ce urli asa? Ma intreba acesta, aparand intr-o secunda langa mine, privindu-ma atent cu niste ochi albastri-cenusi, incat aveam impresia ca vede prin mine.
- Cred ca il am coleg de clasa la unele ore pe fiul lui Lucifer, spun intr-o doara, facandu-l pe vampir sa se cruceasca la mine.
Acesta incepu sa rada, apoi imi spuse ca Lucifer nu are nici un copil in afara de vampiri si varcolaci, care el le-a dat putere si daca Lucifer ar avea un fiu, atunci acesta ar fi in grija unor varcolaci, fiindca vampiri ar fi prea tentati sa il muste. Ridic o spranceana si ii spun ca mi s-a parut, apoi ma duc in camera mea, inca uimit, de descoperirea mea. Acel barbat sigur era un demon daca nu era Lucifer insasi, sub forma umana.
[Imagine: semnatura_zps4673586a.png]
"You don't give people hope...You take it away..."
My yaoi blog ^.^

#10
Hei:) Deci se pare ca sunt prima dupa multa vreme de la postarea acestui fic imi fac si eu curaj sa zic ceva:)
Bon, deci povestea imi place asa cum actiunea se desfasoara, dar uneori este grabita exact cand totul devine din ce in ce mai interesant exemplu fiind luat in club/bar/discoteca in care se imbata ca niste 'porcusori'.Acolo a fost descris rapid locul, o tipa care vine si danseaza, bla, bla, bla..cam asa a sunat..pe urma Kiro cand ameteste (apoi este bine cand il gaseste Romeo (inspirat nume..felicitari)..)dupa cand pleaca acasa Kiro..bang s-a terminat....nu imi suna asa de bine..
Sunt descrise cam des hainele pe care le poarta..nu este un detaliu foarte important, dar mai este nevoie de el, de preferat gandurile/sentimentele...(desi ei sunt pasivi :))..) etc.
Nu am sa corectez greselile de gramatica ..pentru ca sincer..nu'i de domeniul meu:))
Imi place foarte mult titlul la fel cum Kiro este o vulpe simpatica de imi vine sa il pup..dar ma abtin..:D..asa...
Va urez un succes cu inspiratia si cu scrisul pentru ca imi place povestea voastra...^^
[Imagine: a17504639be4b10d04424d855865eb53.gif][Imagine: A5D0F5D61805ED04AAC6EC72A0549F025BF7966A]
”Know that the only people you can save like that are the ones that survive.”




Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Akuma No Otome [+18 Inu fic] candy_cane 7 7.120 24-05-2010, 04:36 PM
Ultimul răspuns: candy_cane
  Dragon no Kitsune [yyh fic- yaoi 18+] Kitsunes Iris 7 4.610 10-05-2009, 01:02 PM
Ultimul răspuns: Yaku-chin


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)