Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Titanic

#21
este un film trist pe care l-am vazut de cel putin 10 ori. nu ma pot satura de el chit ca plang ca proasta pe la sfarsit.
asa cum a zis si aggie din 2000 de oameni doar 706 au fost salvati deci este cu adevarat o tragedie provocata de lacomia oamenilor. ceea ce reprezinta acest film mi se pare o lectie extraordinar de importanta pe care ar trebui sa o invatam si sa o bagam la cap. niciodata omul nu va putea crea ceva care sa se compare cu ceea ce face Dumnezeu. Bine, unii poate vor incepe sa spuna de chestiile robotizate si inteligenta artificiala, dar serios oameni buni poate ar trebui sa ne aducem aminte de aceste tragedii sa ne gandim daca merita sa ne jucam de-a Dumnezeu. cine stie poate data viitoare nu vor mai fi 1300 de victime vor fi mai multe.
dar am deraiat de la subiect71
Este un film nemaipomenit care niciodata nu va fi atins de trecerea timpului din cauza subiectului.

#22
FallenAngel, inainte sa ne vorbesti de pilde te rog ia in considerare ca aici discutam filmul, nu religia si nici lacomia oamenilor. Daca vrei, esti libera sa o faci intr-o zona gen Dezbateri sau General Chit Chat, sau daca vrei sa fabulezi la FF (scuze Aly xD).

Cat despre film in sine, imi pare rau ca l-am vizionat de atat de multe ori in copilarie. As fi vrut sa pot sa-l privesc din acelasi unghi de fascinatie ca si atunci, din pacate nu pot. James Cameron a transformat scenariul intr-o capodopera, dar cumva ochiul public l-a diminuat prin adulare exagerata. Cred ca este si singurul film in care trebuie sa recunosc ca Leonardo DiCaprio este un actor suportabil.

Desigur, asta este doar punctul meu de vedere, ma voi intoarce candva cu un review decent.
[Imagine: sigforme.png]


probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand
lumea mea se descompunea
in ceasuri si goluri
de mine

au imbatranit in cadente
si sentimentele mele
sub greutatea
atator vieti netraite...


Clicky

#23
Am văzut şi revăzut Titanicul de foarte multe ori. L-am vizionat şi de curând, dat fiind că a fost la tv într-o seară oarecare, acum câteva săptămâni. Nu îl mai văzusem de vreo 2-3 ani filmul, şi m-am gândit că ar fi plăcut să îl revăd. Atât pentru a-mi aminti detaliile cât şi pentru a observa filmul cu alţi ochi, mă întrebam care va fi părerea mea actuală.

În orice caz, pot spune că mi-a plăcut mereu Titanicul, încă de când l-am vizionat prima dată. Nu îmi amintesc când şi dacă am plâns la el, cred că da, presupun - chiar nu pot spune cu certitudine, pentru că nu îmi amintesc. Totuşi, când l-am revăzut acum câteva săptămâni, chiar l-am considerat trist şi am vărsat o lacrimă sau două, dar ştiu că din motive total diferite decât cele ce le-aş fi avut înainte.

Prima parte a filmului nu mi-a plăcut deloc, de data aceasta. Mi s-a părut puţin falsă şi de umplutură şi prea dramatică, din unele puncte de vedere, şi... într-adevăr, cam lungită, ceva mai scurt ar fi mers mai bine. Deşi, desigur, nu a fost un epic fail, ci mai degrabă acceptabil, I guess.

Acţiunea filmului este touching, I can say. Îmi plac actorii şi momentele în sine ale filmului, nu pot spune că le-am găsit dizgraţioase după atâta vreme, ireale sau prost jucate. Au fost clipe pe care pur şi simplu le-am adorat în adevăratul sens al cuvântului. Deşi parcă nu au mai avut aceeaşi intensitate de altă dată, au fost şi clipe ce mi s-au părut grăbite, nelalocul lor şi... chiar dacă nu m-au scos din sărite, mi s-au părut cam exagerate.

Ceea ce mi-a scos două lacrimi la sfârşit... a fost, ciudat, poate, pasajul în care cântau oamenii aceia, a fost atât de profund. Mi s-a părut atât de trist, atât de înduioşător şi ... atât de adevărat; nu am idee de ce. Este, poate, cel mai dramatic moment al filmului şi poate că este exagerat, nu pot spune cu certitudine şi nici nu mă interesează. Pe mine m-a impresionat. Faptul că acei oameni realizaseră că vor muri, că deja se terminase totul şi cântau... a fost absolut mirific. Momentul acesta chiar mi-a ajuns la suflet. Şi acesta este un detaliu pe care nici măcar nu l-am înregistrat până acum. Până să revăd filmul pentru a nu ştiu câta oară acum câteva săptămâni, eu nici nu observasem cu adevărat acest moment frumos din film.
Este posibil? Se pare că da. Oricum, profund.

Nu pot spune că îmi place neapărat Leonardo di Caprio ca şi actor. Este OK, dar nu mi se pare extraordinar. Totuşi, rolul acesta i se potriveşte ca o mânuşă şi chiar mi se pare că l-a abordat într-o manieră excepţioanlă.

Oricum, au fost multe momente frumoase în film, numai că nu le mai pot vedea cu aceiaşi ochi. Unele clipe mi s-au părut superficiale şi exagerate; cruditatea oamenilor există şi totul înregreistrat acolo. Este un mesaj foarte dur şi, da, exagerat. Însă, au fost şi momente atât de perfecte şi de triste, încât compensează. Poate că sunt influenţată şi de părerea mea anterioară, nu pot spune cu certitudine, dar Titanicul este, cu adevărat, un film frumos şi - orice s-ar spune - reuşit. Totuşi, aceasta poate fi doar părerea mea. Mereu am considerat acest film o capodoperă şi niciodată nu i-am văzut un defect; chiar şi acum, având în vedere circumstanţele, Titanicul tot este o capodoperă pentru mine.

#24
Este un film bun. Prea apreciat, prea telenovelizat.
Ceea ce m-a surprins, insa, a fost evolutia lui DiCaprio(ca tot il mentionase mai devreme tipa cu multe nick-uri 10), de la pretty boy-ul din Titanic -well played, w.e- la roluri ceva mai complexe, like... Inseption.
Do not speak unless you can improve the silence.

#25
Filmul, întradevăr, este chiar bun. Iar actorii aleşi sunt şi ei foarte buni, chial il ador pe Leonardo Di Caprio [ Jack ] iar Rose este foarte- foarte frumoasă.
Ei bine, în realitate povestea nu era chiar aşa, nu s-a spus pe-undeva despre vreo poveste de dragoste, dar spre încântarea noastră, regizorul a ştiut cum să facă filmul.
Am revăzut filmul de n ori, şi de fiecare dată mi-a plăcut, de fapt, de fiecare dată am plâns la sfârşit.
În concluzie, Titanic a fost si va rămâne o legendă a filmelor bune.
[Imagine: Katherine_Pierce_by_iarazza.png]

"What constitutes evil, real evil, is the taking of a single human life. Whether a man would die tomorrow or the day after or eventually... it doesn't matter. Because if God does not exist, then life... every second of it... Is all we have."
Louis de Pointe du Lac

#26
*I saw it, I saw it, I saw it *
Mai exact în duminica aia de Crăciun, şi dacă nu greşesc acum două-trei zile cu o prietenă, dar doar jumătate din el. În orice caz, mereu o să-mi placă filmul, chiar dacă sfârşitul îi tragic. Deh, asta e. DiCaprio a jucat very good, iar Kate Winslet a jucat la fel de bine. Mhm, mi-a plăcut totul la film, nu prea am ce comenta de rău.
My opinion - A good movie :]
The stolen kisses are always the sweetest

[Imagine: 15heo49.png]
Thx, MimiÅŸor <3

True love is like ghosts, wich everybody talks and few have seen.







#27
Oh, Titanic105 Mie una, mi s-a parut chiar reusit, mai ales ca ador filmele de dragoste. Yup, love:X Cred ca l-am vazut de 4-5 ori si tot de-atatea ori am si plans la unele faze [ eh, asa-s eu; ] Adevarul e ca este foarte emotionant si trist, va da`ti seama, cu Jack mort22 Aveam si motive20
Well, actorii. Au jucat bine si si-au intrat in personaje cat mai mult. Totusi, actiunea, ma rog, faza scufundarii vaporului, mi s-a parut prea lunga, adica nu cred ca era nevoie sa lalaiasca atat scena aia33
Un film bun, pot spune15

#28
Si eu am vazut filmul de vreo 6-7 ori cand eram mica.
Am ras, am plans, am savurat fiecare scena.
Scenele mele preferate sunt atunci cand Jack o invata pe Rose sa scuipe, cand Rose dansa pe varfuri sau cand Jack a desenat-o pe Rose.
Filmul e o capodopera si cred ca niciodata nu o sa ma plictisesc sa il revizionez Smile.
Cei care nu l-au vizionat, va recomand sa va uitati la el pentru ca merita vazut. Smile




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)