Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Realizari de care sunteti mandri

#1
Titlul spune tot. Toti facem niste lucruri care ne dorim si de care suntem mandri,asa ca ma-m gandit sa impartasiti aici(asta daca vreti desigur Smile ), si explicati de ce xD.
Eu o sa aberez mai incolo,oricum ideea e ca as vrea sa vad ce va face pe voi cu adevarat mandri de voi insiva.

Elda Taluta
Sarks Sark
Ark Alks

#2
Acum un an aveam aproape 80 de kilograme, am slabit 12 kilograme. M-am mai ingrasat cu cateva kilograme, insa le-am dat jos, insa dupa aceea ajungeam din nou pe la 78 de kilograme asa ca m-am pus putin pe lucru si acum am aproape 70. Daca vreau pot sa reusesc orice. Lumea imi zice ca sunt ambitioasa, eu spun ca nu. Am mai fost o data mandra de mine, cred. Dupa ce am alergat si simteam ca o sa cad pe jos, m-am asezat pe un cauciu de masina sa ma relaxez. Doamna a intrebat cine vrea sa continue. Toti au inceput sa se ridice si sa ridice mana. Eu eram singura care mai statea jos si ii privea. Lundu-mi geaca lui Stefi de pe mine (se facuse frig) m-am ridicat si eu. Chiar daca in timpul alergarii imi tot cedau genunchii si credeam ca am niste jeleuri in locul lor, am continuat. Nu vroiam sa fiu mai prejos decat ei. Ei pot, eu de ce sa nu pot? De ce sa nu incerc? Incercarea moarte n-are.
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Care este cel mai penibil lucru pe care l-ai facut? KarinaD 22 13.581 09-07-2012, 08:07 PM
Ultimul răspuns: Peppers


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)