Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Through Time: Japan Stories

#1
[Imagine: icDAou.jpg]

Trupa SISTEM, DJ Indie Jules si cinci dintre cei mai renumi?i artisti japonezi vor sustine vineri, 10 iunie a.c., cu începere de la ora 21:00, în Fratelli Studios, primul show fusion caritabil organizat în România, intitulat Through Time: Japan Stories.

Evenimentul este organizat în scop caritabil, cu intrare libera.

Toate donatiile care vor fi facute în cadrul evenimentului prin actiuni ad-hoc de strângere de fonduri se vor îndrepta catre societati caritabile implicate în ajutorarea copiilor din zonele afectate de cutremurul din 11 martie din Japonia.

Un mix de muzica, lumini si caligrafie pe corpul uman

Through Time: Japan Stories va reuni percutie neconventionala, trance, electro si muzica traditionala japoneza, aducând pe scena, alaturi de SISTEM, pe cei mai în voga tineri muzicieni japonezi, Takumi Kato, interpret la taiko (tobe traditionale japoneze) si Tokyo Getto Shamisen (Atsushi Sagata, cântaret la shamisen electric, un instrument traditional japonez cu coarde).

Takumi Kato este un artist independent care a mai concertat în România pe 25 si pe 27 noiembrie 2010, sustinând la Bucuresti si Oradea spectacole în cadrul carora a cântat si la taiko si la oodaiko (cea mai mare toba taiko cu diametrul de 1.60 metri).

Povestile de inspiratie japoneza aduse în Capitala în seara de 10 iunie vor fi continuate si de Keishun, o tânara artista de shodo, caligrafie traditionala. Keishun este renumita pentru caligrafiile pe corpul uman. Prin arta sa, caligrafa trece dincolo de limitele conventionalului. În show-ul de la Bucuresti, Keishun va scrie caractere japoneze pe trupurile unor tinere modele românce.

Spectacolul de la Fratelli Studios va fi în întregime onorat si coordonat de invitatul special al serii, actorul japonez Rome Kanda. Kanda este unul dintre cei mai cunoscuti prezentatori de show-uri TV de divertisment din Japonia si gazda a emisiunii de televiziune I Survived A Japanese Game Show, ce ruleaza în prime time la postul american ABC si care este difuzata în întreaga lume.

Intrarea la Through Time: Japan Stories este libera. Rezervarile pentru show-ul din 10 iunie se pot face la numarul de telefon: 0722.233.114 si în scris, prin e-mail: creativelibrarybuc@j-wind.eu

#2
A,sa nu mai stresez lumea de feisbuc.Spune-mi te rog daca sti : sa spunem ca as ajunge la ora 22 ...are ceva?adica ma mai primesc in sala /club sau ce e? sau trebuie sa fiu la 21 fix/
[Imagine: wqymg0.jpg]

#3
(02-06-2011, 10:38 AM)deeaH2elen A scris: A,sa nu mai stresez lumea de feisbuc.Spune-mi te rog daca sti : sa spunem ca as ajunge la ora 22 ...are ceva?adica ma mai primesc in sala /club sau ce e? sau trebuie sa fiu la 21 fix/

N-ar avea de ce sa nu te primeasca.

#4
Aha si daca nu sunt majora dar le arat buletinul ma lasa sa intru? Sau daca as veni sa spunem insotota de un adult ar fi okey?
[Imagine: wqymg0.jpg]

#5
(03-06-2011, 06:34 PM)deeaH2elen A scris: Aha si daca nu sunt majora dar le arat buletinul ma lasa sa intru? Sau daca as veni sa spunem insotota de un adult ar fi okey?

Te lasa, si poti veni si cu un adult daca vrei 10

#6
Deci ca sa inteleg si eu. Te lasa sa intri indiferent de varsta?
Ştiai că cea mai puternică bombă atomică detonată vreodată a avut o forţă explozivă de 50 megatone de TNT (trinitrotoluen), de 2.500 de ori mai mare decât bomba de la Nagasaki?

[Imagine: aintallthat.gif]
Yeah... You Know.

#7
Din cate am inteles da. Oricum voi incerca sa ,,fug'' de la banchet sa ajung,daca nu astept poze.
[Imagine: wqymg0.jpg]

#8
Super:X Doamne cu cata pasiune au cantat oamenii aia o sa pun poze imediat ce le primesc.
Am apucat sa chatez putin cu ei si sunt total impresionata 8
La anu vor fi mai multe activitati mai ales ca incepem sa ne integram si noi in asa ceva8
Mi-am intalnit mai multi prieteni pe acolo 8



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Japan Play Transilvania, 28-29 aprilie 2012, Cluj-Napoca Flaw 0 4.890 19-03-2012, 12:05 AM
Ultimul răspuns: Flaw


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)