Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

This is War pagini de manga

#1
Nu stiam daca tocmai aici este locul unde sa pun, da' sa incercam!
In primul rand, pagina e de tot ******, ca sa nu zic altceva, asta e fiindca sunt in sesiune si eu ar trebui sa invat... in fine.

Mi-am si schimbat numele de user ca sa intru in acea atmosfera "tensionata" pe care o are povestea.
Inca sunt la inceput cu desenatu' de manga, so please give me a break!

Pagina care urmeaza nu spune multe dupa titlu "This is War" sau titlul initial "WW2", fiindca incepe cu doua personaje total aiurea introduse cum nu se putea in anul 1939 pe cand incepe al doilea razboi mondial.

...se citeste de la stanga la dreapta, si este in romana.
[Imagine: WW2page1x.jpg]

Planuri pentru manga:
-sa fie de cel putin 150 pagini
-materialul este explicit, 18+ insa paginile care o sa le planuiesc pe viitor si care sunt 18+ nu v-or fi postate aici sau pe DA, o sa le imprastii in diferite site-uri care accepta asa ceva. Nu doresc sa cenzurez nimica.

Sumar: Feadel, un Gardian an Sufletelor de aproape 1000 de ani in varsta este luat prizonier de catre SS si trimis in Auschwitz, unde intra in custodia lui Ernst von Mortenberg, un nazist devotat.
Claude, prietenul lui Feadel este lasat in viata, insa trebuie sa parcurga de unul singur drumul din Reghinul Secuiesc (Reghinul de azi din judetul Mures) pana in Polonia pentru a-l salva pe Feadel si sa participe la proiectul "Walkiria". Actiunea i-a loc intre anii 1939 si 1944.

Personaje principale:
Feadel Guardian, Claude Thorn, Ernst von Mortenberg, Rowan Bee Guardian, Huter.

Nu stiu daca v-oi continua... sa vedem cu decurg lucrurile in realitate si atunci hotarasc!
I don't support people from different camps, I don't chose sides... see me as Switzerland...
[Imagine: sigpic350185_1-1.jpg]
-aceiasi "signature" pe care o am si pe AarinFantasy-

#2
Dintr-o pagină nu pot să zic multe dar câteva observaţii.
1. pannel2 - lampa, aplica aia de perete e prost poziţionată în raport cu capul personajului. Caută unghiuri în care elementele grafice să nu se suprapună şi să creeze confuzii.

2. tot pannel2 textul ar fi putut să sune mai bine. "Ştii, Feadel, nu trebuie să-mi spui de fiecare dată când te doare ceva!" Pentru că expresia "Ştii, X" nu este o întrebare de sine stătătoare ci face parte integrantă a structurii frazei. Similar cu versiunea în engleză.

3. pannel3 mai simplu desenai radioul şi făceai pannelul mai lat decât să tai din el. Aşa nu se prea înţelege că e vorba de un radio şi de asta ai fost tentată să clarifici problema prin text. "Şi acum ştirile Radio!..." Sugerez să găseşti prin filme sau pe net texte mai veridice ale transmisiunilor radio ale perioadei WW2. Am văzut recent The King's Speech filmul şi pot să-ţi zic că sunau mult diferit de ce auzim noi acum la radio în materie de ştiri şi transmisiuni.

În rest la mai multe pagini şi ai grijă cu documentarea istorică a perioadei.

#3
Mda, asta inseamna sa fac ceva fusarit!

Eu as zice ca am si probleme mari cu perspectiva, am facut in liceu da' e grea, si nu am destul timp sa pun in aplicare si acasa. Must work harder!

Cu documentarea istorica stau destul de bine... mai scapa cate ceva, in povestea originala pe care am scris-o nu mentionez si discutiile de la radio, ci e totul in per ansamblu. Singura problema pe care o am e cu anii, fiindca sunt cifre iar eu nu ma inteleg bine cu ele.

Cu toate astea, stiind ca mai am mult (poate e putin spus) de studiat pentru manga, cat si pentru perspectiva, probabil ca pe viitor o sa fac ceva ilustratii, fiindca ca manga e mult de lucru si nu am atata timp de acorda.
sper ca reusesc sa fac ceva.! 20
I don't support people from different camps, I don't chose sides... see me as Switzerland...
[Imagine: sigpic350185_1-1.jpg]
-aceiasi "signature" pe care o am si pe AarinFantasy-




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)