Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Third Star

#1
Here

Citat:Third Star is a 2010 British drama film directed by Hattie Dalton and starring Benedict Cumberbatch, J. J. Feild, Tom Burke, Adam Robertson, and Hugh Bonneville. It premiered at the Edinburgh Film Festival in June 2010, where it was shown as the closing film, and was released in the United Kingdom on 20 May 2011.

Un film nu atat de apreciat si popular pe cat ar trebui sa fie. O poveste in care ma regasesc si care ma face sa plang de fiecare data. Daca nu va plac chestiile dureroase si filmele ce au final trist, nu va uitati. Pentru ca are final trist. De fapt, cuvantul asta nu reuseste sa acopere gama larga de emotii pe care am simtit-o la sfarsit. Parca stii ce vine insa nu poti sa te opresti din vizionat. Sau din plans.
James e un suflet chinuit de boala, chinuit de toate sansele pe care le-a ratat si de care nu va mai avea parte vreodata. Tot ce doreste este eliberare, pace, pe care el simte ca o poate gasii atunci, la sfarsit, in ultimele clipe. Dandu-si seama de faptul ca nu mai are mult de trait si durerea va fii din ce in ce mai mare, hotaraste ca in sfarsit, sa isi ia viata si cu ajutorul ultimelor sale puteri, sa isi paraseasca prietenii si familia cu ultima picatura de demnitate pe care o mai are. Nu arata nici o remuscare pana in ultima clipa dar atunci e deja prea tarziu, apa il inghite si ii fura ultima suflare. Prietenii lui raman cu datoria de a-i trage corpul la mal.
Nu pot decat sa apreciez talentul actorului principal, Benedict Cumberbatch pentru dedicatia sa pentru acest rol. Il recomand doar daca aveti nevoie de o sesiune de eliberare sufleteasca.
[Imagine: ak8THBQ.png]





Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)