Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

The memory of you, darling !

Multam pentru comentariu, girls ;) Here`s the next, cum spuneam, fiti serioase, este un lucru serios, pentru D-zeu !

Chpater two : The rain ?

Ploua, ploua, ploua, ploua...M-am saturat sa tot repet cuvantul asta atat de banal. Incepe sa devina plictisitor, dar afara chiar ploua !
Oare Dumnezeu nu s-a plictisit de ploaie ? Nu cred, poate ca acum o fi in vreo sedinta cu Abraham Lincon sau poate ca priveste un film de groaza, mancand Skittles. Da, hai ca stii bomboanele alea dulci-dulci numite de mine droguri pentru disperati.

Mai stii de problema aia cu ceasul ? Daa, era asa interesant sa mor fara el. Dar n-am murit, acum stau in camera mea recitand o poezie scrisa de "funduletu` gigantic" aka Sakura. Mai, ar trebui s-o vezi cum arata. E imensa in solduri si sani, ah, balcoanele ei. Ale naibi de frumoase, moi..
Pervesule ! Vedeti si voi ce minte fraiera am. Nu pot sa cred. Ma stramb de parca as fi gustat din sunca lui Oprah, apoi ma ridic din pat, incepand sa injur in franceza de balta.

Privirea mea ca cerul de mai, ca sa fiu mai explicit pentru fraierii care nu cunosc acest termen multi-inteligent, inseamna negri, intunecati, fara sentimente, nemilosi, intr-un cuvant ca ai lui Hercule. Eh, ai zambit acum nu ? Nu ti-ai dat seama cine vorbeste ?
Ma trantesc pe podea, incepand sa ma joc cu o funda de la pantofii mei de balerina. Spune-ti ca n-am jucat bine la meci. M-am imbatat ca naiba, cand am ajuns acasa a trebuit sa tip la fereastra unei fufe blonde. Ah, creierul blond are gust de vin rosu.

Inca ploua, la naiba! Ploaia nu are altceva mai bun de facut decat sa cada sau ce ? In puii mei de gay, baby ! Vrea ea ca o piti ce e sa spele strazile, sa aline gandurile.
Oh, acum mai sunt si profund. Sinceer ? Dupa ce ca a trebuit sa o fac in lift cu Riky Martin, care apropo, mi-a spus ca urmareste anime-ul Sailor Moon si ca am un fund ca a lui Obama. Oare ce a inseamnat asta ?
Ar trebui sa-l vizitez pe negrul ala, mda, inca n-am inteles ce vroia sa zica, dar sa nu deviam de la subiect. Voi stiti ca sunt un dulce, nu ?
Of, subiectul era ploaia, da, scuze, scuze, numai tipa la mine, muiere !
I-auzi vere`, mai noi mintea pune stapanire pe corp. De cand asta ?
Ce nesimita, cat tupeu, cat tupeu pe ea, vaca !

Bun, poate ca daca as ...daca as...daca as...Ce ai ? Cum ce am ? Pai ce ai ? Ce ai tu, nu eu !
Ah, nu ma deranjati, acum vorbesc cu mine, deci v-as ruga frumos sa urmartiti aceasta minunata scena de dragoste intre doi pinguini albanezi [ nu exista]

....

Auzi ? De cand imi spui tu mie ca firul cinci nu sta bine ? Boule! Vaca masculina ce esti, tu !
De ce va uitati , dragilor aici ? Inca nu s-a terminat scena, uitati-va acolo, e mult mai interesant. Ah, sa nu-mi spuneti ca nu va place, bine ? Eu o cred "dementialo-fantastico-supircolica" . Inseamna tare, intr-un cuvant!
Acum, muati-va in puii vostri pe care nu-i aveti privirea acolo.

....

V-a placut ? Ah, inca mai ploua. Nu s-a oprit, se pare ca robinetul cerului nu s-a oprit. Daca vreti sa ma scuzati, ma duc sa-l pun pe off.

The past is history.
The future is a mystery.
And the time we have now is a gift, that's why we call it "the present."

He`s cute <3 !
[Imagine: weeping_face_by_mental_remix.jpg]

Răspunsuri în acest subiect
The memory of you, darling ! - de Vex - 25-12-2010, 09:04 PM
RE: The memory of you, darling ! - de Vero - 25-12-2010, 09:45 PM
RE: The memory of you, darling ! - de Vero - 28-12-2010, 09:04 PM
RE: The memory of you, darling ! - de Sayonara - 28-12-2010, 09:06 PM
RE: The memory of you, darling ! - de Hachiko - 28-12-2010, 09:18 PM
RE: The memory of you, darling ! - de Marina. - 28-12-2010, 09:25 PM