Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

The gazette

#1
Mi se pare mie,sau pe aici nu este nicu un topic despre The gazette?Mie una mi se par grozavi,si pariu pe orice ca nu sunt singura cu aceasta parere!Asa ca,spuneti ce stiti deapre ei ,cine este preferatul vostru,care este cantecul vostru preferat si alte deastea.
Cine-i primul?

#2
Imi place The GazettE. Am aproape toata discografia lor, plus ceva videoclipuri si concertul lor de pe stadionul Yoyogi. Sunt originali si stiu sa se reinventeze mereu, iar asta este o calitate care nu trebuie sa le lipseasca artistilor.
Imi place ca membrii formatiei sunt foarte uniti, la fel ca o familie. Toti muncesc in egala masura si cu totii se ocupa de scrierea cantecelor, dupa care se intalnesc si le aleg pe cele mai bune.
Imi place foarte mult de solistul trupei, adica Ruki (pe numele adevarat Matsumoto Takanori). Este un adevarat artist. El se ocupa de aranjamentul scenei pentru concerte, el se ocupa de design-ul tricourilor care se vand langa stadioane. Vocea lui este deosebita! ^_^ Asta nici nu cred ca trebuia sa mai mentionez...
Am mai multe cantece preferate: Guren, Silly God Disco, Taion, The Invisible Wall, Ogre, Kare Uta, The Social Riot Machine, Leech, Before I Decay etc.

#3
ThE Gateteeeeeeeeeee *Sky. is running around happy.*

I love The GazettE in special de Ruki[pe care il consider foarte hot] si pe Aki. Cum a spus Sachiko89 membrii sunt unuit, ca o familie, si originali. Trupa s-a lansat in 2002 cu singelul Wakaremichi.

Melodiile preferate sunt Zetsu, Wakaremichi, Filth in the beauty, Shiver, Red si inca cateva.

Mai am de spus: THE GAZETTE RULZ, dude. 21

#4
M-am indragostit de trupa cand am inceput sa ascult Jrock.
Imi place foarte mult cum se imbraca pe scena si versuriile melodiilor. Ruki poate sa fie atat de... ahh...
Deci, pot spune ca ritmul melodiilor lor sunt absolut geniale. Te cuprind si parca te cuprind in ' brensa '. Cred ca melodia " Filth in the beauty '' si " Toguro " sunt cele mai ' fabuloase ' . Dar ar mai veni si " Reila ". Pentru mine nu au scris nici un cantec T T *sad moment*
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2

#5
Îmi place mult trupa. Melodia mea preferată, şi chiar prima melodie a lor care am ascultat-o este Taion. O ador. Versurile sunt superbe şi mv'ul este expresiv. Şi în spatele melodiei este o poveste chiar foarte emoţionantă. Mai îmi plac şi Shiikureta Haru Kawarenu Haru, Anata No Tame No Kono Inochi, Toguro, Filth In The Beauty, Cockroach şi Sumire.
Toţi sunt talentaţi şi foarte cute. Îmi plac toţi. Ruki e aşa cute. Şi Kai are un zâmbet foarte drăguţ.;x
[Imagine: 212ctp4.gif]
'Cause you are so beautiful
Nal sumsuiga haneun ne ibseul saranghandanmal oh
'Cause you are so beautiful
Nae geoteman meomulreo(keudae namanui).





















#6
The GazettE este o trupa care a adoptat stilul visual-kei foarte bine.Stilul lor este incredibil, imi place cum se imbraca cum isi fac parul si mai ales cei mai important felul cum canta.Melodiile lor sunt extrem de frumoase si se vede ca in cele scrise de ei chiar pun suflet si sperante in acele versuri.Desi uneori ritmurile sunt ''dure'' versurile sunt contrariul , avand intelesuri uneori ascunse.
Imi plac foarte multe melodii insa am cateva ....:Red (super melodia), Reila, Miseinen, Without a trace sunt unele din favoritele meleZuppy04

#7
aloha there! pai da, si eu ador trupa, ei au fost prima trupa de j-rock pe care am ascultat.o si la inceput am fost gen o.o...adica...la inceput nu mi.a placut21 cand shiha,prietena mea tot insista cu ei a inceput sa.mi placa si mie, prima melodie ascultata fiind filth in the beauty. aaa39 memebru preferat:ruki.. hm...ce credeti de live-urile lor? adica acolo in japonia dau concerte uriase^^ si live.urile sunt foarte bune... adica nu pot pricepe cum poate ruki sa cante exact dupa tonalitatile melodiei, la perfectie o.O...dupa mine nici o alta trupa de j-rock nu e ca ei, desi ascult si altele^^
[Imagine: hugmur.jpg]
'Căz te lăvesc, tu, genio, epico, huggo, culo, pervo and so on. Iu, twina mea. I don't care what ppl say, I do own iu. Hahs.

*realizează că twina ei apare ca o apariţie apariţională misterioasă.*





Mwhahihuhahahuahaihihihuahahahuhihihuahah


Monster me.

#8
Gazetto >3. Prima mea trupa de j`rock *O*.

Pur si simplu iubesc trupa asta x3. Chiar daca nu prea stiu ce inseamna versurile din melodiile lor, ma atinge instrumentalul in sine...iar vocea lui Ruki este incredibila <3. La inceput, preferatul meu din trupa a fost Kai [am avut si un perete cu numele lui ^o^], apoi Uruha pentru ca o fata mi-a bagat in cap ca e sexy .__. .... apoi mi-au placut toti, iar acum sunt stabila pe Reita-kun :3.
Melodiile mele preferate sunt: Chizuru, Cassis si Reila. Imi mai plac de asemenea: Leech, Distreaza-te in coma xD...bine, bine...Distress and coma 10, The invisibly wall, Crucify sorrow etc...
" Ce mi-a placut odata imi place intotdeauna, pentru ca optiunea mea este motivata. Fie ca urasc, fie ca iubesc, stiu clar de ce... "


Suntem diferiti atunci cand avem pe cineva care ne iubeste pentru ca... acestia ne ofera sute de motive de a trai.

#9
Aiiaiaiii o: Gazetto~ *fangirl scream*

Oke, pai si eu iubesc trupa asta . Imi place instrumentatia iar solo-urile pur si simplu ma trimit in rai. Da , da, vocea lui Ruki e incredibila si mai face si un fanservice..*o* Prima melodie ascultata a fost Cassis pentru ca o colega o canta la pian si mi-a placut mult si am ascultat-o si eu si bineinteles ca m-am apucat sa o invat la pian xDD . Membrul meu preferat este Aoi, pentru ca se comporta ca un copil mic inafara scenei ~x3 Si mai e si H.O.T ♥

Melodiile mele preferate sunt: Nausea & Shudder, Cassis, Leech, Distress and Coma, Before i decay, Invisible Wall, Without a Trace, Pledge.( si pe-asta o cant la pian..sunt o disperata 24 )

P.s: Gazette ma inspira si m-a motivat sa invat sa cant la chitara. Si sper ca si pe voi va va inspira ^^.
P.p.s: GAZEROCK IS NOT DEAD! ~♥


Off: AJ Lover, cred ca Firefly se referea la Akira (Reita) ^^

#10
Ador trupa, e una din preferatele mele. Piesa mea preferata e Ray si mereu imi va placea cel mai mult, sunt sigura ca nu va fi detronata. Ador versurile, melodia si un anumit moment... o ascult in fiecare zi, parca ma inspira. E ca un talisman invizibil. E in top merei.
Imi mai place Cassis si altele.
Dintre baieti preferatii mei sunt Uruha si Kai. Dar si ceilalti sunt superbi.




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)