Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Ce a fost...nu va mai fi !

#31
hei dear... i'm first, dar sunt sigura ca vor mai urma dupa mine:)
lasa nu te mai plange, ca uite iti las eu comm:*:*
poi... ai un fic grozav aici, si sincer mi-ar parea foarte rau daca ai renunta la el.
Dupa cum probabil ai observat;)) nici eu nu prea am commenturi la ficul meu, si cele pe care le am, majoritatea sunt cu critica [lucru care ma bucura enorm, pentru ca asa pot sa devin mai buna:D]... si multi au zis ca nu le place ficul meu, eu inca il continui, pentru ca sunt unele prsoane carora le place si nu as vrea sa le dezamagesc. dar sa revenim la ficul tau;)
ai ceva idei bunicele si ar fi pacat sa te lasi de fic doar pentru ca nu prea ai commenturi:*:*:*
chiar daca acum userii nu iti asalteaza ficul, in timp vei vedea ca o sa ai atat de multe commenturi ca nu o sa ai timp sa le citesti:P
P.S. sa nu te prind ca te lasi de fic, caci altfel vezi tu ce iti fac b-) b-(
ideea e Ok, ai naratiune din plin, dialogul nu mi se pare deloc sec, si singura parte la care mai ai de lucrat este descriere [vorbesc eu:))].
Sunt sigura ca daca o sa te straduiesti si o sa mai pui niste descriere pe ici pe colo, o sa fie un fic absolut grozav, si o sa ai commenturi cu garla:))
P.P.S. daca vrei niste idei, tr un PM si pot sa te ajut:*:*:*

#32
Tradati in dragoste =)) hai ca asta mi-a placut.
Te ajutam draga mea, de ce nu? In primul rand, povestesti frumos, nu grabesti nimic, toate la timpul lor. Nu am vazut greseli de tastare sau gramaticale, deci asta e bine. Ma rog, poate sunt, dar eu nu le-am vazut.
Anywho, greu l-a recunoscut pe saracul Sasuke si se pare ca s-a maturizat, cum spunea si Sakura.
Imi place dialogul, eu sunt fana a lui, deci asta e foarte important pentru mine.
Soooo, good luck with the next chapter !!! Ja ne !!!
[Imagine: ak8THBQ.png]


#33
Well...am ateriazat si eu p'aicisa si ce sa vezi...Iti ador fic-ul:)).Asa,mi-a placut mul ideea cu schimbarea lui Sas'ke dear..chear imi place mult>:D<La descriere n'am ce comenta..dialogul nu e sec,deci e ok;).Asa vreau next cat mai repede ca ma faci sa fierb de curiozitate:XBafta si Ja ne!!!!
E destul de ciudat cum găseşti înţelesuri în lucruri la care nu te gândeai că te vei uita vreodată. Ca în show-urile TV, udne adevărul iese întotdeauna la iveală, fiind una din regulile fundamentale ale timpului. Şi când iese la iveală, te poate elibera sau poate pune capăt tuturor lucrurilor pentru care ai luptat. Un alt fel în care adevărul iese la suprafaţă e atunci când te aştepţi cel mai puţin ca asta să se întâmple sau când, fără a spune un cuvânt, tot este cusut cu aţă albă. Dar cel mai rău lucru pe care îl poate face adevărul? Să îl spui şi să nu te elibereze, ci să te încarcereze la loc, pentru totdeauna.

(ME): --->> "I am the new GOD of the new World ... because I am youre GOD ... give me CANDY!!! ... or I will KILL you ... you ... you pice of SHIT! ... <<hehe>>"


<<"KIRA”
We are the “KIRA”
My name is “KIRA”
Even your “KIRA”>>

Will you be eating that cake?...say what you want, but I will be taking the cake.
We will be removed. All because of that Chicken-shit President… No, far from Chicken-shit, less than Chicken-shit president.
He's a genius!!.....I'll still have to kill him though...
I just can’t sit any other way than this. If I sit the way other people do, my reasoning ability drops by 40%.
If you cannot win at the game, if you cannot solve the puzzle, you are just a loser.

#34
Este un capitol cam mic x-( . Descrierea este cam mica, nu am simtit mai nimic, cat despre actiune este pe loc, asta este bine. NU s-a intamplat mai nimic in capitol, chiar a fost mai plictisitor, daca nu era niste descriere chiar nu-mi placea. Dialogul era bun, putin de tot sec, asa mi s-a parut. Ideea este inca buna. Astept continuarea :x:X:X



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  ÃŽnainte de mine am fost eu ultimate wulf 19 8.489 05-02-2011, 02:06 PM
Ultimul răspuns: SnowFlake.


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)