Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Everything is an illusion

#1
Disclaimer: nu detin nici un personaj din mangaul/animeul Naruto si nu fac profit de pe urma acestora.


Cap1. Buna ! Ma numesc Hinata Hyuuga.Am 16 ani , parul mov si ochii lilla. Duc o viata de tot rahatul. Parinti mei s-au despartit cand m-am nascut ,iar acum locuiesc cu mama care intotdeauna imi spune cum ar trebui sa fiu. Stau intr-o ditamai vila ,iar camera mea este un dezastru natal. Pizza peste tot, telefonul meu zgariat total si hainele aruncate pe unde apuca. Noptiile mi le petrec in cluburi cu prietenele mele : Sakura si Ino ,iar despre invatat sunt bata.Am carnetul plin de 4 si 5.
Intr-o dimineata cand soarele a rasarit , ceasul a inceput sa sune de nu se mai oprea. Ma enervat la culme asa ca i-am dat un pumn sa se opreasca.Dupa cinci minute m-am decis sa ma imbrac si eu. Ma duc la baie unde fac un dus rece dupa care vin in camera mea imbrac niste haine, iau ghiozdanul gol pe umar si ma duc in bucatarie sa iau o gustare. Nici nu ajung bine in bucatarie ca incepe.
-Unde vrei sa mergi asa? Uitate la tine!! Nepieptanata, nearanjata si hainele nici nu mai zic. Ia treci tu in camera ta si aranjeaza-te, imi facu mama discursu de inviorare.
Nu-i dau nici o importanta si trec pe langa ea nepasatoare luandu-mi de pe masa o clatita pe care o bag direct in gura. Ies din casa indreptandu-ma catre scoala luand-o prin parc. Acolo se afla o gasca de baieti formata dintre tipi care dau dovada ca sunt de bani gata. Un baiat blond cu ochii albastri imi atrase atentia. Trec pe langa ei ,iar acel blond se uita fix in ochii mei.Au inceput sa mi se inmoaie picioarele >>Ce bibu meu m-a apucat?<< gandu meu.Repede imi revin continuandu-mi drumul mai departe. Intr-un final ajung si eu la scoala. Intru in curte unde toti se uitau la mine de parca ar fi vazut o stafie. Aratam oare chiar asa de rau? Nu-i bag in seama asa ca ma indrept catre prietena mea Sakura. Si ea se sperie de mine :
-Hin?!?
- A nu incepe si tu! Ca n-am chef deloc.
-Hin..hai la bae cu mine te rog pentru ca arati ca o tornada..Spune Saku catre mine.
-Mna...oke hi la baie,zic eu plictisita.
Sakura ma trage de mana pana la bae unde imi desfacu parul ciufulit si mil prinse in doua codite. Aratam exact ca tocilarele. Mai lipseau doar ochelari. Dupa ce ma aranja ca pe un copil de gradinita , ne-am dus in clasa unde o fata blonda cu ochii albastri era pe o banca giugiulindu-se cu un baiat.Nu era alta decat Ino. Fata rusinata se dadu jos de pe banca transmitandu-i baiatului privirea aceea gen: "Hai pleaca ,ca m-ai plictisit !".Baiatul trecu pe langa mine facandu-mi cu ochiul.Dupa ce iesi din clasa ii zic eu lui Ino:
- Fato , daca tot ai chef de giugiuleli cautati si tu unu care nu se da la toate.
-Mna, ma lesi?
Se suna si tantalai navalira in clasa.Dupa ce intrara toti copii care au fost crescuti in jungla intra in clasa si sclifosita de Kico cu papuselele ei : Karina si Sarra. Ma studiaza Kico din cap pana in picioare si cu greu imi zice:
-Vai, nu stiam ca e o noua moda a tocilarelor!! Si idioatele de prietenele ale ei incepura sa rada ca proastele.
-Hai dispari ca parfumul tau miroase a caca, spun eu dupa care ma indrept spre banca.
Intra in clasa o femeie cu paru maro si ochii caprui. Avea in jur de vreo treizeci de ani.
-In baci!!! striga femeia incat cred ca si martieni o fi auzit-o.
Zuppy11
♥ Sentimente uitate.!Doar amintiri lasate.Destine schimbate.Ciudat intersectate.Ai putea regreta vreodata ca ai inceput sa inveti sa iubesti,cu ea,candva,demult? 22 2.♥
[/size]

#2
salz :)
Capitolul 1

Buna ! Ma numesc Hinata Hyuuga...nu crezi ca ar fii aratat mai bine asa?

Si unde-i descrierea, naratiunea? Descreie mai mult infatisarea, persoana, chiar si locurile.
Dialogul este cam sec.
Dupa fiecare sumn de punctuatie (,), (.), (!), (?), (: ), (; ) se pune [space].
mil- mi-l
hi - hai
ochelari - ochelarii
paru - parul
baci - banci
Gandurile le poti scrie cu "italic", >>Text<< , s.a.m.d
Ideea este originala.
Ai facut bine ca ai pus disclaimer.
Chuu si idei multe.
Ja ne!
Q: 'Ce ' EsTe ' PumNuL ?
A: 'PumNuL ' EsTe ' ParTeA ' De ' VorBirE ' CaRe ' ItI ' MuTa ' MaXiLaRuL ' Si ' ItI ' PuNe ' InTrEbAReA ' MaI ' VrEi ' ?
15

#3
Buna, nu eram eu daca nu treceam pe aici fara sa las in urma mea un mic comentariu sau mai bine zis o critica. Te rog sa nu te superi si te avertizez ca voi incerca sa spun totul mai usor insa intr-un mod in care sa intelegi si cum am spus incerc sa nu te supar.

So, draga mea unde ste descrierea? A plecat in vacanta de Craciun impreuna cu inspiratia mea? Ar fi trebuit sa descrii si tu sentimentele hinatei, cum arata (nu ma refer doar la culoarea parului si a ochilor). Adica ceva de genu : "Parul mov cu tente negre, destul de lung se joaca cu formele mele in timp ce bretonul imi ascunde ochii precum niste cristale lila..." nu zic acum faza cu formele, tu o faci pe Hinata sa fie cum vrei. In marea parte a ficurilor Sakura are niste forme de crapa pietrele insa in anime nu este nici pe departe. Ma rog noi revenim la ficul tau. Poti face acele personaje sa para altfel. Descrie incaperea in care se afla ea, zi situ ca nu-i place. Fa si tu din perspectiva ei, chiar daca este rebela trebuie sa fie uimita de un loc in care se afla sau daca nu atunci nu-i place din motivul n.
Continuam, dialogul este sec si predomina in acest capitol. Nu te supara insa incearca sa mai faci si vornire indirecta deoarece unele replici (marea parte) sunt degeaba acolo.
Era o replica pe care pe mine m-a cam deranjat.
-Hai dispari ca parfumul tau miroase a caca, spun eu dupa care ma indrept spre banca.
Nu te supara pe mine insa nu este chiar grozav, idea da este originala insa pentru a o dezvolta trebuie sa te implici serios.
Sper ca nu te-am suparat si daca da pm me si o revolvam.

#4
Buna! Tocmai ti'am citit ficulsi sunt niste chestii aici care ma deranjeaza. ,,Duc o viata de tot rahatul." Chiar ti se pare ca suna bine replica asta? Mie mi se pare un cliseu. Pueat sa zici ca duce o viata urata nu de tot rahatul ca nu suntem tarani si doar am invatat la romana alte epitete si destea. Ditamai vila? Trebuia sa zici ,,locuiesc intr'o vila uriasa..." daca voiai sa arati ca locuieste intr'o casa mare.Ar mai fi cv dar mie lene sa mai continui.Descrierea nu este prezenta prea mult.Nu e suficient sa zica ca Hinata are parul mov si ochii lila si ca acel baiat e blond cu ochii albastri.Figurile de stil unde sunt?Dialogul in cea mai mare parte este sec si actiunea prea grabita.Fuge de bombe? Ideea este originala si din cate am inteles este NaruHina.Imi place totusi ca ai schimbat cuplul.Dar degeaba este ideea originala daca nu adaugi descriere.In rest atat.So, astept next si sper sa tii cont de sfaturile noastre.
[Imagine: EnvYQ.png]

#5
Buna! Am venit cu cap2.


Cap2.Plecarea

Clasa se linisti ,iar profa incepu sa ne predea ora:
- Astazi vom vorbi despre perusii roz care sunt pe cale de disparitie. Vreo intrebare ?
O fata cu parul rosu taiat in scari si ochii caprui acoperiti de niste ochelarii ridica mana sus.
- Da? intreba profa.
- Ce ne intereseaza pe noi porcariile astea?
-Da! Mai bine sa batem din palme , spuse un baiat cu parul de culoare galben ciufulit si cu niste ochii verzi ca cel mai lucios zmarald. Baiatul incepu sa bata din palme ,iar restul dupa el.
-Sau mai bine sa dansam , spun eu indreptandu-ma catre catreda incepand sa dansez. Ceilalti bateau din palme , cantau si strigau.
Kico , ia telefonul filmand tot ce faceam. Dintr-o data pe usa intra directorul ,iar eu care eram sus pe catedra ma dau repede jos si fug in banca deschizandu-mi cartea ca ceilalti copii. Directorul vine la mine nervos:
-Domnisoara ai detentie doua saptamani.
-Ce? Balonule nu e corect! ridic eu vocea la director cea ce la enervat.
- Acum ai mai primit o luna, spune grasu de director iesind din clasa.
Dupa ce iese din clasa ii scot limba rautacios. Se suna si urma ora de SPORT! Ora de sport era cosmarul meu deorace eram bata si pe langa asta fetele la sport trebuie sa poarte fustite ,iar baietii se tot holbeaza la fundul nostru. Incepe ora in noua sala a scoli. Sala era foarte mare avand doua cosuri de basket si doua porti de fotbal. In mijlocul sali era trasata o linie alba. Intra profesorul si incepe:
- Alinierea! Fetele cincizeci de flotari si cincizeci de genoflexiuni. Baietii o suta de flotari si o suta de genoflexiuni.
Doamne! cosmar cumplit. Parca eram in armata. Cu greu trecu ora de sport dar , noroc ca dupa ora de sport puteam pleca acasa. Imi iau ghiozdanul si nu ma mai schimb de costumul de sport . Ajung acasa intru inauntru si merg direct in camera mea sa fac un dus.
Dupa dus ma duc in bucatarie sa mananc . In bucatarie era mama cu leptopul uitandu-se la vidioclipul cu mine in ora cand dansam. Cum ajunse pe net faza? Kico! Vai ce o urasc pe fata aia.
- Ce inseamna asta? ma intreaba mama nervoasa.
-M-am distrat si eu putin pentru ca diriginta e o plictisitoare, zic eo.
-Pai atunci daca profesori de aici nu te invata cum trebuie atunci ar fi mai bine sa ne mutam.
- Mda cum sa nu! So crezi tu.
-Sti ce? Chiar asa mam saturat de fitele tale, de indiferenta ta asa ca ne mutam in Paris la o scoala de corectie. Te duci acum frumos in camera ta si iti faci bagajul ca plecam astazi cu masina, imi zice mama hotarata plecand in camera ei sa isi faca si ea bagajul.
-Ce?.....
Ma duc si eu in camera mea arucandu-ma pe pat. Deschid leptopul si dau muzica la maxim. Mama intra la mine in camera si imi ia leptopul si inchide muzica.
-Ce crezi ca faci? intreb eu.
-Ce cred ca fac?
-Da!
- Te ajut sa-ti faci bagajul asta fac, spune mama pe un ton foarte calm.
Scoase de sub pat o valiza rosie in care imi baga toate hainele curate din dulap si cateva lucruri. Dupa ce termina imi puse pe pat o fotografie inramata cu mine si cu ea cand aveam doar doi ani . Dupa care pleaca cu valiza jos spunandu-mi doar:
-Te astept in doua minute la masina.
Dupa ce iesi din camera ma uit la fotografie si o lacrima cazu pe obrazul meu catifelat. Simteam ca explodam. Dotul se destrama . Iau fotografia si cu furie o arunc pe jos spargandu-se sticla in mi si mi de bucatele cum se sfarama inima mea. Imi sterg lacrimile si ies din camera mergand in masina unde ma astepta mama. Intru inauntru ,iar mama porneste masina. Dupa jumatate de ora iesim din oras. Nu scotesem nici un cuvant pe parcursul drumului. Iesisem din oras. Ma intorc cu fata spre geamul din spatele masini si ma intreb : ,, Oare voi mai revedea vreodata New York?``
Zuppy11
♥ Sentimente uitate.!Doar amintiri lasate.Destine schimbate.Ciudat intersectate.Ai putea regreta vreodata ca ai inceput sa inveti sa iubesti,cu ea,candva,demult? 22 2.♥
[/size]

#6
Oke:).Hop sie u p'aici :)) Ptr inceput descrierea nu prea e prezenta si de aceea actiunea e grabita.Dialog ai cat cuprinde ceea ce nu e asa bine.Inca ceva.Ce profesoara normala l'a cap isi pune elevele sa poarte fuste la sport? O.o SI mai faceau 50 de genoflexiuni si flotari O.o.Scuze da asta chiar nu e normal.Si numai folosi expresii urate precum :,,grasul de director" nu da bine in fic si nu mai scrie profa, profu etc se scrie profesoara, profesorul.In fine astept next
[Imagine: EnvYQ.png]

#7
Yo,yo, trec si eu pen la capitolul tau si iti voi corecta greselile si iti voi critica capitolul. Vezi ca critic ironic, ca sa razi ;)
Acum sa ii dam drumul


(23-12-2010, 09:54 PM)Pitziii A scris: Buna! Am venit cu cap2.


Cap2.Plecarea

Clasa se linisti ,iar profa incepu sa ne predea ora: Alea trebuie sa dispara de acolo
- Astazi vom vorbi despre perusii roz care sunt pe cale de disparitie. Vreo intrebare ? Intreba profa
O fata cu parul rosu taiat in scari si ochii caprui acoperiti de niste ochelarii ridica mana sus.
- Da? intreba profa.
- Ce ne intereseaza pe noi porcariile astea? Intreba tipa
-Da! Mai bine sa batem din palme , spuse un baiat cu parul de culoare galbencratima intreciufulit si cu niste ochii verzivirgula ca cel mai lucios zmarald smarald. Baiatul incepu sa bata din palme ,iar restul dupa el.
-Sau S-au mai bine sa dansam , spun eu indreptandu-ma catre catreda incepand sa dansez. AliniatCeilalti bateau din palme , cantau si strigau.
Kico , ia telefonul filmand tot ce faceam. Dintr-o data pe usa intra directorul ,iar eu care eram sus pe catedra ma dau repede jos si fug in bancavirgula[i] deschizandu-mi cartea ca ceilalti copii. Directorul vine la mine nervos:[i]punc
-Domnisoara ai detentie doua saptamani."virgula" ma anunta directorul[/m]
-Ce? Balonule nu e corect! ridic eu vocea la director cea ce la enervat.
- Acum ai mai primit o luna, spune grasu de director iesind din clasa.
[b]Se spune ca o parte din caracterul nostru il gasim in personajele din ficurile noastre, personajele, dar eu bag mana in foc, ca tu nu ai vorbi asa cu directorul. Nici eu nu imi permit sa il fac pe fata, cand ma scoala idiotul ala din sarite, asta nu inseamna ca nu pot sa maschez ce vreau sa spun. Incearca asta si la personajul tau e mai fain ^.^

Dupa ce iese din clasa ii scot limba rautacios. Se suna si urma ora de SPORT! Sport Ora de sport era cosmarul meuvirgula deorace eram bata si pe langa asta fetele la sport trebuie sa poarte fustite ,iar baietii se tot holbeaza la fundul nostru. Incepe ora in noua sala a scoli. Sala era foarte mare avand doua cosuri de basket si doua porti de fotbal. In mijlocul sali era trasata o linie alba. Intra profesorul si incepe:
- Alinierea! Fetele cincizeci de flotari si cincizeci de genoflexiuni. Baietii o suta de flotari si o suta de genoflexiuni. cred ca geno-flexiuni se scrie cu liniuta intre geno si flexiuni :-? dar nu stiu dupa noul doom
Doamne! cosmarCosmar cumplit. Parca eram in armata. Cu greu trecu ora de sport dar , noroc ca dupa ora de sport puteam pleca acasa. Imi iau ghiozdanul si nu ma mai schimb de costumul de sport . Ajung acasa intru inauntru si merg direct in camera mea sa fac un dus. vreau si eu in camera dus, dar cred ca vroiai sa spui direct in baie,
Dupa dus ma duc in bucatarie sa mananc . In bucatarie era mama cu leptopul uitandu-se la vidioclipul cu mine in ora cand dansam. Cum ajunse pe net faza? Kico! Vai ce o urasc pe fata aia.
- Ce inseamna asta? ma intreaba mama nervoasa.
-M-am distrat si eu putin pentru ca diriginta e o plictisitoare, zic eo. eu
-Pai atunci daca profesori de aici nu te invata cum trebuievirgula atunci ar fi mai bine sa ne mutam.
- Mda cum sa nu! So S-o crezi tu.
-Sti ce? Chiar asa mam m-am saturat de fitele tale, de indiferenta tavirgula asa ca ne mutam in Paris la o scoala de corectie. Te duci acum frumos in camera ta si iti faci bagajul ca plecam astazi cu masina, imi zice mama hotarata plecand in camera ei sa isi faca si ea bagajul.
-Ce?.....
Ma duc si eu in camera mea arucandu-ma pe pat. Deschid leptopul si dau muzica la maxim. Mama intra la mine in camera si imi ia leptopul si inchide muzica.
-Ce crezi ca faci? intreb eu.
-Ce cred ca fac?
-Da!
- Te ajut sa-ti faci bagajul asta fac, spune mama pe un ton foarte calm.
Scoase de sub pat o valiza rosie in care imi baga toate hainele curate din dulap si cateva lucruri. Dupa ce termina imi puse pe pat o fotografie inramata cu mine si cu ea cand aveam doar doi ani . Dupa care pleaca cu valiza jos spunandu-mi doar:
-Te astept in doua minute la masina.
Dupa ce iesi din camera ma uit la fotografie si o lacrima cazu pe obrazul meu catifelat. Simteam ca explodam. Dotul Totul se destrama . Iau fotografia si cu furie o arunc pe jos spargandu-se sticla in mi si mi de bucatele cum se sfarama inima mea. Imi sterg lacrimile si ies din camera mergand in masina unde ma astepta mama. Intru inauntru ,iar mama porneste masina. Dupa jumatate de ora iesim din oras. Nu scotesem nici un cuvant pe parcursul drumului. Iesisem din oras. Ma intorc cu fata spre geamul din spatele masini si ma intreb : ,, Oare voi mai revedea vreodata New York?``

Deci cu s-a mai spus, descrierea e cam varza, dialogul e cam sec si actiunea e cu un super-sonic la plimbare. Nu cred ca poti sa ajungi din New York cu masina la Paris :-?, asta numai cu un feribot sau masina e submarin si trece Atlanticul inot. Lasand gluma la o parte. Ai greseli de gramatica, descrierea e aproape inexistenta, unele chesti nu prea au ce cauta pe acolo. Scrie cand ai imaginatie si pune-te in pielea Hinatei, ca astfel distrugi o idee oginala.
Astept nextul cu imbunatatiri ^.^

Have a good night ^.^
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^

#8
Cap3. Sarutul..



Au trecut doi ani...Iar eu m-am maturizat. Nu mai sunt aceea Hinata rebela si indiferenta. Acum sunt o noua persoana. Fata calculata , desteapta ,stiu sa fac oameni sa se simta bine in jurul meu, si nici decum o dezordonata. Relatia mea sa inbunatatit cu mama de cand am fost la scoala de corectie. Asa ca acum mama a decis ca ne putem intoarce acasa in New York si de data aceeasta luam un avion. Cu avionul am facut 3 ore si insfarsit am ajuns acasa. I-au cheia si descui usa. Pasesc inauntru. E liniste! Plin de panze de paianjen si mult praf. Urc scarile pana ajung in fata camerei mele. Pun mana pe clanta si apas usor. Usa se deschise scartaind. Inauntru era o mare mizerie si era foarte intuneric. Langa perete era poza sparta prafuita care imi amintea acel moment. Deschid dulapul vechii.
-Aaaaaaa!!! strig eu cat ma tinea gura vazand micul animal cu codita si acei mici dintisori scosi afara. Soricelul si el se sperie de mine fugind.
Imi trag rasuflarea dupa care iau telefonul si sun la o firma de facut curatenie sa vina sa faca curat. Dupa jumatate de ora apar oameni pentru curatenie.
-Hinata!!! ma striga mama.
Ma duc afara.
-Ce este? intreb eu.
Mama dezveli o frumusete.
- Nu se poate!!! In fata mea se afla o masina superba. Era de culoare rosu aprins. O iau in brate pe mama dandu-i de inteles ca ii multumesc.
-La multi ani draga mea! Implinesti optsprezece ani. Vrei sa faci o tura?
- Normal!! Intru in masina luxoasa rotesc cheiile si o tai cu masina direct la Mall care am auzit ca tocmai sa deschis. Parchez masina si intru in Mall. Era superb!! Plin de haine. Prima si prima data ma duc la raionul de incaltaminte de unde cumpar: O pereche de cizme negre pana la genunghi cu sirete in fata , o pereche de tenisi de blugi pe care scria ,,EmoO ! I f**k you! " , si o pereche de opincute negre compinate cu alb. Dupa ce termin cu incaltamintea ma duc la raionul de blugi de unde imi aleg vreo trei perechi . Dupaia ma duc la raionul de bluze de unde imi iau cu fel si fel de culori ,imagini si modele. Ma duc la raionul de animale unde zaresc un pui de catelus mic si dragut. Era de culoare neagra cu parul care ii atarna peste ochisori mici. I spun vanzatorului ca vreau sa cumpar acel catelus. Il platesc si plec. Cand ies din Mall o fata cu parul rozaliu ca florile de cires si ochii verzi ca firul de iarba se certa la telefon:
- Esti un idiot! Nu-mi vine sa cred ca imi faci una ca asta. O lacrima se scurse pe obrazul fetei. Fata imi era destul de cunoscuta.
Se intoarse catre mine si se uita uimita. Dupa doua minute reusi sa scoata un cuvant:
-H-Hinata?!?
- Da! Asa ma cheama , zic eu.
Rozalia se arunca in bratele mele.
-Sunt eu Sakura!!! spuse entuziasmata.
-Mi-ai parut tu cunoscuta.
-Cat ma bucur ca te-ai intors! Hai la mine la ora 17:30 trebuie sa sarbatorim intoarcerea ta.
-Bine! Ne vedem la tine la 17:30. Pa! Zic eu dupa care ma indrept spre masina mea apasand pe chei masina bipui si se descuie. Bag catelusu pe scaunul din spate ,urc si eu in masina si ma indrept spre casa. Ajung in fata la casa. Las masina in fata casei si intru inauntru. Apas clanta si dintr-o data cade usa. Calc pe ea si intru in living unde era facuta deja curatenie. Arunc pungile cu cumparaturi pe canapea si deschid cusca catelusului punandu-i intr-un bol mancare si in alt bol putina apa. Catelusul pasi afara din cusca si incepand sa zburde prin casa. Veni mama.
-Ai venit?
-Sunt in fata ta! Normal ca am venit.
-Camera ta si baia sunt curate. Daca vrei sa mananci dute in oras pentru ca bucataria inca nu e curatata.
-Bine! Zic eu dupa care iau pungile de cumparaturi mergand in camera mea unde domnea un miros proaspat. Pun pungile intr-un colt al camerei si ma arunc in patul pufos. Miros cearceafurile proaspete care ma adormira. Dupa trei ore bune de somn ma ridic din pat uitandu-ma la ceas care indica ora 16:55.
-Cat e ceasul??? Trebe sa mananc si la 17:00 sa fiu la Sakura. Vrand sa fug repede piciorul mi se incurca in plapuma si cad pe jos. Ma ridic sufocandu-ma sa imi descurc piciorul din plapuma. Dupa ce reusesc fug repede un baie unde ma spal pe fata si pe de dinti. Dupa aceea iau placa de par intizandu-mi frumos parul. Din bagaj imi iau o fustita rosie in carouri. Iau niste iegari negri ,iar din plasele cu haine iau o pluza rosie simpla si cizmele negre. Imi iau geaca si cobor scarile in fuga. Ies din casa fara sa mai spun ceva. Urc in masina si ma duc in oras. Deja afara era intuneric. Ajung la un restaurant. Cand ies din masina un fulg se ivi pe nasul meu rosiatic ,dupa care venira mai multi . Ningea asa de frumos! Daca te uitai in sus te ametiai total. Intru in restaurant comandand o Pizza . In cinsprazece minute era gata si Pizza. O mananc si las plata pe masa grabindu-ma la Sakura. In jur de vreo cinci minute ajunsem. Bat in usa si nu deschise nimeni. Apas clanta usor si pasesc fara sa fac zgomot.
-E cineva? spun eu dupa care aprind lumina. Cand aprind lumina..
-Surpriza!!! Toti prieteni mei! Ino ma lua in brate si ma stranse tare ,tare!
-Gata!! Ca ma sufoci. Blondina imi dadu drumul.
In spatele meu, pe usa intra un tip cu parul blond in forma de tepi si ochii albastri senini ca cerul. El era impreuna cu o fata ca parul negru ca safirul prins in doua codite impletite si ochi caprui. Baiatul ma privi insistent. Era acelasi baiat din aceea gasca de atunci....Blondul isi saruta partenera apasat. Imi scutur capul dupa care ma indrept spre masa cu suc unde in partea dreapta se afla o sticla cu Wisky. Iau sticla in mana fataind-o cateva minute dupa care iau un pahar. Imi torn in pahar si-l baga pe gat. Ma stramb putin dupa care imi mai pun un pahar. Dupaia inca unul si tot asa pana ce termin sticla. Ma scapa la bae. Urc scarile pana pe hol unde ma intalnesc cu Ino.
-Hin!?! Ai baut cumva?
-Ce? Nu! Nu-ma un pic, spun eu pe un ton de beata.
-Cate pahare ai baut??
-Pai.. Primul pahar a fost de proba.Al doilea de suparare. Al treilea a inceput sa-mi placa .Al patrulea il iubeam si sa terminat sticla. Acum lasa-ma ca am nevoe la baie. Ino pleca sa ii spuna la Sakura. Fac doi pasi si dau ochii cu blondul.
-Duma te rog la baie, spun eu neconstianta.
Blondu ma ia se sold si eu am inceput sa ma zbat asa ca am cazut in camera Sakurei pe pat. Blondul cazu peste mine ,iar buzele noastre se unira. Era cel mai dulce sarut din lume.Simteam ca sunt in rai. Pe langa usa camerei trecu partenera blondului vazandu-ne incepu sa strige spunand.....
Zuppy11
♥ Sentimente uitate.!Doar amintiri lasate.Destine schimbate.Ciudat intersectate.Ai putea regreta vreodata ca ai inceput sa inveti sa iubesti,cu ea,candva,demult? 22 2.♥
[/size]

#9
Hey ^_^ I'm here ;)). Poi ce pot sa zic...Capitolul este lung dar ai foarte putina descriere. Nu e de ajuns sa descrii personajele si hainele. Trebuie sa descrii si locurile, sentimentele. Actiunea este foarte dar foarte grabita >.< O fugarea cainele Hinatei? Cred ca nu. Dialogul este sec. Puteai foarte bine sa il inlocuiesti cu descriere. Cand tipa o persoana, nu scrie aceeasi litera de nu stiu cate ori. Si in niciun caz nu il pui in dialog. Poti sa descrii simplu : ,, la vederea micii creaturi gri, cu codita mica si doi dintisori iesiti pe afara, Hinata speriata incepu sa tipe." Nu suna mai bine asa? Eu cred ca da. Greseli de tastare am vazut dar nu stau sa le caut. In fine cam atat. A da! Si Hinata? Iesita de la scoala de colectie? O.o M-ai lasat masca cu asta T~T. In fine. Astept nextu` si incearca sa tii cont de sfaturi.

PS:Anunta-ma cand il pui
[Imagine: EnvYQ.png]

#10
>Salluty<

Acest cap nu e prea lung dar in fine:P

Cap4. Vis sau realitate?
-Hei maniaco....
Deschid ochii...Soarele bland statea pe cerul senin. Multe pasarele zburau ca si cum erau niste copilasi care jucau prinsa. Copaci statea mandri cu crengile rasfirate. Ma uit la mine si imi dau sama ca sunt inbracata intr-o rochie alba ca zapada. O pasare verde se aseza pe umarul meu.
-Ce cauti aici? imi vorbi pasarea. Avea un glas dulce dar imi era foarte teama. Cum era posibil? O pasare sa vorbeasca? Am simtit ca in spatele meu se afla ceva. Imi intorc capul vazand ca de spatele meu erau prinse doua aripi albe. Erau foarte mari. Ma uitam speriata la ele. Dintr-o data cad pe jos ghemuita si stateam speriata. In fata mea aparu un baiat tot cu aripi ca mine. Parul lui roscat ca focul iadului ii acoperea jumatate din ochii lui negri intunecati. Se apropie incet de mine apucandu-ma de mana ridicandu-ma sus. Ma uitam speriata la el si cu greu am putut rosti:
-Unde sunt?
-Esti in Rai! spuse baiatul.
-Dar am murit?? intreb eu speriata.
- Esti in coma permanenta si nu iti vei mai reveni, spuse acel baiat dupa care isi lua zborul si disparand. Cad in genunchi...Imi las capul in jos si imi adun toate fortele strigand un singur cuvant:
-Nu!!!!!
Ma trezesc dintr-o data. Ma uit in jurul meu si vad ca sunt in camera Sakurei. Capul simt ca imi explodeaza. Caut ceva dar nu stiu ce. Ma gandesc la acel vis ciudat si la acel inger si nu pot sa imi amintesc ce se intamplase in aceea seara. Ma dau jos din pat pasind pe podeaua care scartaia. Cobor scarile pana in livingul care mirosea a bautura. Ma indrept spre chiuveta de unde iau un pahar si imi torn putina apa. Cu paharul ma duc in bae unde ma uit la fata mea obosita. Dintr-o data in oglinda se vazu chipul acelui baiat din vis. Inima mi se opri brusc. Scap paharul pe faianta spargandu-se paharul in bucatele. Ies din baie in fuga luand de pe masa din living cheile masini care ii apartinea Sakurei. Ies repede din casa uitandu-ma in spate sa vad daca baiatul ma urmareste. Era in spatele meu! Intru repede in masina si dau direct viteza 5. Masina mergea foarte repede. Oftez usor sperand ca am scapat. Imi intorc privirea in spate vazandui chipul vesel:
-Dece fugi?
-Lasa-ma in pace!! strig eu speriata.
-Nu ai cum scapa, imi spune dupa care incepu sa rada.
-Idiotule!!
- O sa mori!! striga el.
Apas cu piciorul pe acceleratie ,iar masina ia viteza mai mare. Afara ningea foarte tare abea puteam vedea. Frigul ma cuprinse. Abia mai puteam sa-mi simt corpul. Degetele de la maini nu le mai puteam misca.Am intrat in panica complect.
Baiatul se apropie de urechea mea spunadu-mi cu caldura:
-Iti este frica?
-Tu ce esti pana la urma? Inger sau drac?
-Nu trebe sa-ti fie frica! spuse el catre mine. Eu ziceam ceva ,iar el spunea cu totul altceva.
Frigul domnea tot mai tare ,iar ninsoarea venea cu putere. Totusi... unde mergeam pana la urma? nu puteam sa conduc pana la nesfarsit. Daca continuam inghetam de vie. Roscatul se uita la mine cat de speriata sunt si incepu sa rada cu putere.
-O sa mori! O sa mori! incepu sa zica.
Acel sunet ma enerva la culme asa ca m-am inbarbatat strigandu-i:
-Taci odata!!
Dintr-o data fata lui zambareata se transforma in una cu multa ura. Se enerva pentru ca am urlat la el. Isi puse ghearele peste ale mele pagandu-si unghile in pielea mea inghetata.
- Ti-ai gasit sfarsitul!! striga el la mine cu o voce groasa care ma baga in coma. Unghile lui imi strapunse carnea. Durerea imi strapunse sufletul. Intorc volanul spre dreapta si masina ....
Zuppy11
♥ Sentimente uitate.!Doar amintiri lasate.Destine schimbate.Ciudat intersectate.Ai putea regreta vreodata ca ai inceput sa inveti sa iubesti,cu ea,candva,demult? 22 2.♥
[/size]



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Everything is an illusion Pitziii 4 3.298 23-12-2010, 06:11 PM
Ultimul răspuns: MaDeLyNe


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)