Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

The Tourist

#1
În filmul Turistul, Johnny Depp interpretează rolul unui turist american al cărui flirt cu o necunoscută va conduce la o întreagă cavalcadă de intrigi şi pericole, plus o poveste de dragoste.
Aflat în timpul unei călătorii neprevăzute în Europa pentru a-şi vindeca inima rănită, Frank (Depp) o întâlneşte pe Elise (Angelina Jolie), o femeie senzaţională, care-i iese în cale intenţionat. Pe fundalul romantic al Parisului şi Veneţiei, povestea lor evoluează rapid în momentul în care cei doi se trezesc implicaţi într-un joc mortal de-a şoarecele şi pisica.

[Imagine: 2drwf8o.jpg]

1. Va veti uita la film cand va aparea si in Romania sau pe Torrente?
2. Ce parere aveti despre el din trailer?
3. Cum credeti ca se sfarseste?

#2
Mahh, eu s-ar peste intrebarile tale, in special ultima.

Anywayz, eu astept sa-l vad la cinema, mi se pare ok pentru o premiera si in plus, e Johnny Depp, persoana pe care nu o pot rata in nici un film care il implica.
Vad eu despre ce si cum e vorba cand il vad, pana atunci am mai sperante; trailer-ul e si ok si pare cat de cat interesant. Oricum, ma uit pentru actor mai mult 21
[CENTER]
How terrible it is to love something...
... that death can touch.


[/CENTER]

#3
Tocmai ce am vizionat şi eu filmul acum câteva ore; nu mă aşteptam la cien ştie ce dat fiind că am auzit mai multel ucruri negative asupra "subiectului". Totuşi, ceea ce m-a îndemnat să vizionez filmul a fost tocmai o recomandare din partea unei amice; spunea că i s-a părut tres sympa, contrat a unor alte opinii ce susţineau sus şi tare că este jalnic.
Eu nu aveam mari aşteptări aşa că am decis; l-am downloadat şi vizionat. În fond, ce aveam de pierdut? Well, don't answer!

Spre marea mea surprindere, mi-a plăcut destul de mult. De regulă, îmi place prea mult Johnny Depp ca să nu apreciez un film în care joacă acesta - este pur şi simplu un lucru de la sine înţeles pentru mine, în ceea ce priveşte acest actor. Cât despre Angelina Jolie... cum spunea şi o colegă de-a mea "nu-mi place, joacă foarte fals". Personal, nu o displac, însă nu îmi este nici extraordinar de simpatică. Pur şi simplu îmi este ... indiferentă, maybe ( regardin' her looks... well, are o faţă prea mare pentru constituţia corpului său şi buzele exagerat de mari; dar îmi place corpul ei, totally, e de invidiat, I like it ) - totuşi, nu îmi place cum joacă, she's like so whatever.
Cât despre prestaţia lui Johnny Depp... incontestabilă.

Filmul nu este excepţional, chiar dacă eu i-am dat un 9 ( nemeritat ) pe cinemagia, din cauza lui Johnny Depp 'cause he was too damn adorable so I couldn't help myself. Când am văzut traileru' ( asta tot azi, căci eu nu văd niciodată filmele când apar; asta'i ) mi-am zis că pare destul de interesant, dar nu foarte interesant; şi îmi părea că Johnny Depp are aşa o faţă de tăntălău şi la prima vedere parcă nu avea nici un şarm. Ceea ce m-a intrigat şi enervat de-o potrivă; cum, Johnny Depp? My lovely J.D.? How can this... ? No, no. So, anyway, când am ajuns la fapta locului... oh, wait, când am început să văd filmul, mi-am schimbat radical părerea în ceea ce privea rolul pe care îl juca Johnny. Era cu adevărat simpatic şi arăta atât de bine, even tho he seemed a little older in the movie; well he's gotten old anyway, he's like 48 or something. Oricum, rolul pe care l-a jucat mi-a plăcut foarte mult şi prestaţia lui a fost minunată, ca întotdeauna.

Au fost multe scene funny şi plăcute în film. Ca atunci când vorbea Frank/Alexander whatever J.D.'s character cu Angelina Jolie, Elise. Anyway!
Elise: I'm Elise.
Frank Tupelo: I'm Frank.
Elise: That's a terrible name.
Frank Tupelo: [laughing] It's the only one I've got.
Elise: Maybe we can find you another.
Frank Tupelo: Okay.

adorable, adorable, adorable ♥
sau când vorbeau despre ce meserie are Frank
Elise: Musician?
[Frank shakes his head]
Elise: Bar tender?
[Frank shakes his head again]
Elise: I give up.
Frank Tupelo: Math. I teach math.
Elise: I would not have guessed that. I'd imagine you a cool maths teacher though.
Frank Tupelo: Still a math teacher.

oh oh oh sau când încerca să o complimenteze 24
Frank Tupelo: f**k! You're ravenous.
Elise: Do you mean, ravishing?
Frank Tupelo: I do.

gosh, I just loved some scenes because of Johnny Depp. He's such an adorable dude.

Oricum, mă aşteptam la finalul filmului, dar tot mi-a plăcut. Are o idee bună; putea fi un film şi mai bun, căci avea un potenţial destul de remarcabil. S-ar putea spune că este dezamăgitor atunci când ai prea multe aşteptări; însă, dat fiind că eu nu mă aşteptam la cine ştie ce, mi-a plăcur surprinzător de mult. În fond, plotul nu-i deloc rău şi mai trebuia lucrat filmul, într-adevăr, but it's still so damn OK.
Finalul e bun, conţinutul e bun, producţia e OK.

#4
Am văzut filmul acum ceva timp, într-un weekend. Eram plictisit şi aveam o nevoie nebună să văd un film bun şi un prieten mi-a sugerat The tourist. Cum este cu Depp şi Jolie, am acceptat imediat fiindcă actorii îmi plac la nebunie.
Am văzut întâi trailerul care, ce să zic, era okay. Mi-a plăcut, întâi, aspectul lui Frank care era aşa normal, un om tipic şi aspectul rafinat al lui Elise. Ce să zic, mi-a plăcut şi am zis ' ce pot pierde dacă îl voi vedea ? ' .
Acţiunea a fost foarte interesantă şi, la început, chiar nu mă aşteptam ca Frank să fie Alexander fiindcă era prea mare coincidenţa - deşi am luat în calcul şi această variantă. Mi-a plăcut la nebunie lupta de pe barcă şi discuţia dintre Frank şi mafiotul ăla Shane sau cum l-o chema. I mean, replicile lui Frank erau aşa strălucite. Chiar că a Johnny Depp.
Prestaţia lui Depp a fost impecabilă, ca de obicei. I mean, nu cred că ar putea să o scrântească în vreun fel. Pur şi simplu e genial şi se vede clar că e un actor de clasă. Are o faţă expresivă şi, nu ştiu, gesturile sale sunt amuzante - mai ales alergatul, care, în Piraţii din Caraibe, îmi plăcea la nebunie. Angelina Jolie a fost şi a okay, deşi nu s-a putut compara cu Depp. În unele scene era mai falsă, nu era în apele ei.
Concluzionând, mi-a plăcut filmul, iar finalul a fost imprevizibil şi frumos. totuşi, puteau să mai lucreze puţin la film.
Metal was here.

[Imagine: metalsig.png]


I\'ll start to worry when I\'m dead.






Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)