Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

The Secret Circle

#1
Aceasta serie este o noua ecranizare dupa romanele celebrei scriitoare LJ Smith. Cassie este o tanara timida in varsta de 16 ani ce se intoarce in orasul New Salem impreuna cu mama ei. Inainte de a pleca, ea il vede pe Adam, un tanar fermecator de care se indragosteste, si pe care credea ca nu il va mai vedea niciodata. Insa soarta il scoate in cale tocmai la noul ei liceu. Aici viata pentru ea nu va fi usoara. Le va cunoaste pe Diana, o fata simpatica care va deveni prietena ei cea mai buna, si pe Faye, o fata extrem de rea ce ii place sa ii faca rau lui Cassie si vrea sa o transforme pe Diana in marioneta ei. De asemenea, Adam este iubitul Dianei, ceea ce o opreste pe Cassie sa se apropie de el, dar nu sa isi poata opri sentimentele ce le nutreste. O alta descoperire facuta de Cassie este ca fetele de la liceu sunt vrajitoare, afland ca si ea este una dintre ele. Acum toate lucrurile se vor modifica, si va trebui sa isi schimbe comportamentul ei retras pentru a putea supravietui tuturor lucrurilor noi care i se intampla.
Mi-a plăcut serialul ( prima parte a primului sezon s-a încheiat, așteptăm revenirea din ianuarie ), singurele lucruri enervante fiind moartea lui Nick și dispariția multor personaje interesante din carte. În serial, Nick e un pămpălău, deși în cărți e magnific, iar Chris, Doug, Deborah și mulți alții lipsesc. Iar Melissa nu este un personaj din carte, deși bănuiesc că ar fi o combinație dintre Melanie- Laurel- Suzan- Deborah.

[Imagine: tumblr_lvozluoZmN1r69umfo1_500.png]

[Imagine: tumblr_lvozhrHAlI1r2ziuqo1_500.gif]

[Imagine: tumblr_lvox51iu7s1r5cpiuo1_250.gif]
[Imagine: tumblr_lvox51iu7s1r5cpiuo2_250.gif]
[Imagine: tumblr_lvox51iu7s1r5cpiuo3_250.gif]
[Imagine: tumblr_lvox51iu7s1r5cpiuo4_250.gif]

#2
La Leda au aparut cele 3 carti care stau la baza serialului si odata am vrut sa le cumpar. Ce m-a impiedicat: nu-mi placeau copertile. Da..da.. O carte nu se apreciaza dupa coperta, dar eu mai fac asa.
Oricum, am fost fericit sa aflu ca va fi si un serial eram in culmea fericirii, mai ales ca imi plac serialele cu magie. Ma atrag, pur si simplu.
Ce m-a bucurat cel mai mult a fost faptul ca actrita ce juca in H2O a revenit si are un personaj bestial.
Pur si simplu e o buna actrita, si imi place asta.
Eh..pentru mine au mai fost si mici dezamagiri, mai ales la ultimul episod. Pe mine unul nu m-a surprins. Sper ca acum cand vor veni din pauza sa vina si cu forte noi si episoade mai frumoase.
I'm a professional online casinos player. Mostly i play on the phone. My favorite game is blackjack.
Here is the site with selection of the best Android blackjack games.

#3
The Secret Circle...
Well, let's just say that after I've watched my fair share of ABC Family/CW tv series, I've started to appreciate good dramas more. Unfortunately, The Secret Circle is not one. Va zic si de ce.


Am văzut majoritatea serialului, după care am renunțat. În primul rând, acțiunea/plot/poveste este extrem de previzibila. Nu cred ca asta are foarte multa legătură cu modul în care cartea a fost adaptata la serial, ci cu povestea în sine. De originalitate nici nu mai vorbim. De fiecare data când ma uit la un episod aveam un feeling asa, de deja-vu.
Felul in care este realizata seria este ok. Actrițele atractive, actori nu x D Singura mea problema este "setting-ul", unde chiar se poate observa bugetul seriei. (insert cheeky smile) Cartea nu am citit-o, și după vizionarea serialului nu exista șanse mari sa-mi pice în mana.

Nu as recomanda serialul, pe motive de "Been there, seen that." Ma rog, cel puțin în opinia mea.

Spread cats, not hate :]
[center][Imagine: 66924239.jpg]

If I turn into another, dig me up from under what is covering the better part of me.
Remind me that we'll always have each other
When everything else is gone.
[/center]




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)