Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

The Rising

#1
În urmă cu ceva mai bine de o săptămână am primit o "jucărie" de care nu mă pot despărţi nicicum - un Canon Powershot A490. Sunt destul de mândră de el *din câte văd la 300 ron chiar îşi face treaba bine* şi am făcut câteva poze în treacăt, pe care le-am şi postat pe deviantArt de curând. ( da, eu sunt Andorien de pe dA, Lynn poate confirma )

Îmi e mult prea lene să le mai uploadez pe alte site-uri, deci le voi pune direct de pe dA.
1. Chasing the sun

2. Stars slowly separate

3. Old school

4. I thirst for you

5. Breathe
Atât momentan, pe măsură ce voi primi comentarii *sper eu* voi posta şi alte fotografii.
[Imagine: p4KKzIN.png]
You could be the best of me when I'm the worst for you.
golden tragedy


#2
Bunăă! Dacă m-ai rugat aşa frumos, mi-am luat umila opinie de haină şi am venit. Deşi e un aparat ieftin, scoate poze mai mult decât reuşite şi îmi place ce le faci în Photoshop. Le dai o alură de poze făcute de un profesionist şi îmi place cum te semnezi.
Ştii cum îmi face răgălia, deci o să vorbesc despre poze în ansamblu. Too many flowers! Aşa, nu sunt împotriva fotografierii florilor, cum mai văd pe forum "waa, fotografiază doar buruieni şi se crede fotograf!" nu. Dacă ştii să faci o poză ca lumea unei flori, nu e aiurea. Ţie îţi ies, totuşi prea multe flori. Din această cauză, poza mea favorită e cea cu frânghia, îmi place contrastul, ai macro acolo, frumos. Deşi o pozatrebuie să îţi exprime ceva, asta duce puţin spre banal, dar o pot numi artă. Dintre cele cu florile, toate sunt reuşite, cred că cea cu florile roz e cea ami drăguţă.

Well, that's all for the moment. Îmi place cum ţi-au iesit, aparatul bun şi văd că nu faci poze aiurea, mânuieşti bine "jucăria".

O să îţi urmăresc topicul şi o să revin. Spor la fotografiat şi multă imaginaţie!

Xoxo, Ang.
Angilicious|dA
[Imagine: pikachu___batman_by_mnrart-d58f68d.gif]
Nothing I shoot gets back up again.
Drawings.| Photos.

#3
Nu ştiam că ai topic la fotografie, încă mă bucur mult să văd că ai unul.
Am să vorbesc în general despre fotografii, n-am să le iau separat, pentru că sunt pur şi simplu frumoase şi nu aş ştii ce să zic la fiecare în parte, probabil doar m-aş repeta.
Toate pozele au acel ceva special, încât dacă m-ai pune să-ţi spun pe care o prefer mai mult, n-aş reuşi să aleg numai una sau două, le-aş putea alege doar pe toate cinci. Unghiurile din care ai pozat sunt pur şi simplu geniale, iar faptul că ştii să le mai şi "ajuţi" puţin în photoshop e perfect, pentru că te ajută enorm. Îmi place cum te semnezi, faptul că fontul pare că se pierde plus că nici nu e un font oribil sau prea mare, e pur şi simplu ... foarte foarte bun.

Deşi aparatul poate nu e genial, tu eşti şi ştii să-ţi pui fotografiile într-o lumină care să le facă să arate genial, să placă oricui.
Spor la fotografiat în continuare ! Am să mai trec pe aici. hug

#4
Promit că am să mai las şi pe dA câteva comentarii fiindcă am rămas cam în urmă O.o but anyway. Camera e foarte bună fiindcă îţi permite să lucrezi destul de armonios şi nu ai probleme la noise or smth like that. Overall focus-ul este foarte mişto, ofc e Canon adică ce mă miră. Firma nu îşi dezamăgeşte niciodată clienţii. Mă bucur că ai început cu natură / flori fiindcă e un stadiu frumos, iar inspiraţia nu îţi va lipsi niciodată.
-

#5
Mulţumesc de comentarii Angelica, Abi şi Maggeh. hug

Voi posta câte cinci fotografii pe post:

1. The Rising
-imo cea mai reuşită de pân-acum + că poartă numele topicului.
2. Future Christmas Tree

3. Let me see the world

4. Fireworks

5. Bee wannabe
Atât momentan, spor la comentat.
[Imagine: p4KKzIN.png]
You could be the best of me when I'm the worst for you.
golden tragedy


#6
Deci, am venit și eu pe aici din întâmplare - cum să nu ._. -

The Rising. Această fotografie mi se pare foarte reușită, mai ales că este bine luminată și acele bețe, sau flori uscate, ce or fi ele sunt scoase foarte frumos în evidență + că, îmi place și cum te semnezi pe ele, pare a fi în armonie cu fiecare poză pe care o faci ^^.
Future Christmas Tree. Ia, ia, ia, fotografia asta îmi place la nebunie. Tot ce știu este că aor culorile aceste poze și verdele de la rămurica de brad se potrivește de minune cu albastrul-movaliu din spate o.o.
Let me see the world. Îmi place mult unghiul din care ai luat floare și îmi place că acel galben este deschis și se îmbină frumos cu roșul-rozul-movul-sau-ce-culoare-o-fi.
Fireworks. Poza asta nu mi se pare prea reușită, adică este, dar nu pe gustul meu. Iar galben ._. ? Florile nu sunt nici de o frumusețe de inegalat, ca să spun că măcar florile sunt frumoase =.=. Aici aș fi încercat și alte unghiuri.
Bee wannabe. Aceasta este preferata mea, musca este atât de bine prinsă, și pare fi făcută poza daia instant, că de nu, mă mir cum musca a stat pe loc ._. Parcă stă la plajă, lumina este foarte bună.

Mda, cam atât, îmi plac mult fotografiile tale, dar să mai lași florile o.o, devin plictisoare la un moment dat, părerea mea, chiar dacă le-ai surprins foarte frumos. Cel mai mult îmi place Old school și Bee wannabe, mi se pare cele mai interesante. Aparatul te ajută și el foarte mult, doar este Canon ._. Chiat te pricepi, mie una îmi plac, nu se vede că „cică” ești începătoare o.o.
[Imagine: Jun0xCa.png]

#7
Mulţumesc păpuşă pentru comentariu =d. Ok, poate aparatul mă ajută dar degeaba mi le scoate clare dacă nu am un 'subiect' mai interesant; nu au substanţă. Oricum, graţie şi te mai aştept pe aici.^^

1. http://andorien.deviantart.com/art/FU-ca...-253988998
2. http://andorien.deviantart.com/art/Rise-...-253953269
3. http://andorien.deviantart.com/art/Coffe...-253953622
4. http://andorien.deviantart.com/art/Lightning-253953553
5. http://andorien.deviantart.com/art/What-...-253953708
Ştiu, tot la flori/beţe n shiet am rămas, împuşcaţi-mă dar n-am apucat să fac altceva mai interesant. 2
Well, atât. Enjoy şi scuzaţi-mi semnătura gigantică - e doar aşa să fiu sigură.
[Imagine: p4KKzIN.png]
You could be the best of me when I'm the worst for you.
golden tragedy


#8
Da, ai dreptate, dar și când poza are un subiect banal dar este prinsă totuși frumos ți-e plăcut să te uiți la ea.

1. Fluturele este foarte frumos, i luv this pic, really.

2. Îmi place mult, ce floare este că nu prea îmi dau seama - baka me -, dar, totuși, frunza aia de lângă ea îmi stă în cap, parcă după părerea mea nu prea are ce căuta acolo. Poate dacă ai fi încercat alt unghi nu ai mai i prins acea frunză, nu știu, părerea mea.

3. Cred că dacă ai fi prins toată palma ai fi surprins și scoate în evidență mai bine boabele de cafea. Îmi plac mult culorile, par a fi movalii-albăstrii, de ce, nu știu.

4. Nu știu de ce, dar nu îmi place, poate pentru că deja sunt prea cu prea mult verde pozele, dar îmi place că este scoasă în evidență frunza, sau ce fel de floare o fi o_o.

5. Iiiii, poza asta îmi place cel mai mult, iese cel mai bine din tipar dintre toate fotografiile din acest post. Nu mai sunt flori sau insecte. Chiar, ce sunt? Par a i rumeguș, lemne, frunze uscate, naiba știe ._. Culorile sunt geniale ^^.
[Imagine: Jun0xCa.png]

#9
@Zuza - well, acolo e ce a rămas din nişte chestii arse; nu ştiu sigur - le-am văzut şi le-am fotografiat =d. Merci duduie.

1. http://andorien.deviantart.com/art/In-Flames-246761255
2. http://andorien.deviantart.com/art/Dead-hopes-253632931
3. http://andorien.deviantart.com/art/Cherr...-253953926 -< ăsta e un fel de experiment, am umblat puţin pe la camera în speranţa că-mi iese şi mie bokeh T_T
4. http://andorien.deviantart.com/art/Dandelion-253953854
5. http://andorien.deviantart.com/art/Starcraft-253953787
Revin cu altele zilele astea. ^^
[Imagine: p4KKzIN.png]
You could be the best of me when I'm the worst for you.
golden tragedy


#10
1. Ouh, este foarte frumoasă această fotografie și culorile sunt de-a dreptul geniale. Aparatul tău face o treabă foarte bună.
2. În sfârșit numai sunt flori sau insecte. Un copac. Cred că puteai să te duci mai în spate și să încerci să îl prinzi mai de la jumatea trunchiului, cred că s-a fi văzut mai bine, sau, puteai să îi prinzi crengile pe mijloc, idk, oricum, îmi place, îmi auce aminte de teiul din orașul meu, de ce, nu știu.
3. Îți ador experimentul. Ai scos atât de bine cireașa sau ce naiba o fii ea, în evidență ;3. Chiar poza asta este foarte reușită, really.
4. M-oi fi săturat eu de natură, dar păpădia asta este genială, serios, un macro foarte reușit. Și eu încercasem să fac poză la o păpădie și a ieșit dezastru, în schimb tu ai făcut o treabă excelentă ;3.
5. Poza asta cred că ar fi fost excelentă dacă ar fi dispărut chestia aia, banderola, sau naiba știe ce este din spatele ei, chiar nu pare a se potrivi cu steluța + că, cred că putea fi luată mult mai de aproape și din alt unghi și ar fi avut mai mult farmec.

P.S: multă baftă în continuare și scuze de vorbele mele aiurea, spun și eu ce cred 108.
[Imagine: Jun0xCa.png]




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)