Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Gabytsswh`s One Shots

#11
Momentan m'am oprit din injurat,asa ca pot sa incropesc un comentariu.
Tocmai zilele trecute ma gandeam ca ti'am vazut yaoi-urile si nici ca ma asteptam la vreun yuri (ma rog,fie el si semi) de la tine si uite ca imi dai cu el in cap (nu chiar,ai inteles tu ideea).
Annie e diabolica,merita un sut in fund.Sau mai multe...
Mi'a placut ca ai ales un baiat drept cel mai bun prieten si salvator,de obicei rolurile sunt invers.
Daca nu se termina cu bine,cred ca aveam nevoie de mai multa vopsea =))

Cum eu fac totul pe dos,uite si parerea mea despre yaoi:
Citesc..Ma opresc.Silva si Yoh? Mai citesc.Nu,ce bine!Continui lectura.Amidamaru?Fain,dar nu,imi place si ala!Mai departe.Len? Oh,well,asta e...bafta Yoh!

In concluzie,abia astept sa vad ce mai scoate mintea ta creata:X

"Do you really want me dead or alive/ To torture for my sins? "

Caz inchis, joc terminat, trage-ti fermoarul. Pana si un orb vede asta!
(George Rathbun)

[Imagine: 18m8pl.jpg]

#12
Multumesc pt comuri >:D<
Am revenit cu unul nou...



O usa in intuneric



Mereu ni se spune sa nu deschidem usa in intuneric. Intotdeauna. De ce? Pentru ca intunericul te poate cuprinde, te innebuneste, te conjoara, te ocroteste si te mangaie cu atingerile sale de gheata. Nu deschide usa niciodata. Poate te va trage spre un loc necunoscut, un loc diferit, un univers paralel, unde lumea este altfel, timpul se comprima, se schimba, dandu-ti senzatia unui alt fel de trai.
Te uiti atent la acea usa. Ce exprima ea? Nimic. insa in sinea ta stii ca nu e voie sa deschizi acea usa. A dracului usa! Ce se poate ascunde dupa o usa?
Un monstru. Un monstru insetat de sange, care doreste sa te ucida cu o placere sadica.
O oglinda. O oglinda in care, in primul moment cand te-ai reflectat acolo, sufletul este inchis in ea si tu mori.
Un urs de plus. Ursul de plus cu care ai dormit atatia ani de-a randul si pe care l-ai iubit ca pe ochii din cap, dar, crescand, l-ai parasit. Acum el te vrea. Ii e dor de tine. te prinde in brate si te cocoloseste cu imbratisarea lui calda pana mori.
Un clovn. Clovnul de care te-ai temut intotdeauna cand mergeai cu mama la mall. Intoteauna cand il vedeai plangeai. Acum el e acolo, cu o drujba in urma, asteptand ca tu sa deschizi usa si sa te ucida, facandu-te bucatele.
O papusa. Papusa care ai primit-o la aniversarea de 8 ani. Iti placea de ea, mereu o scoteai afara si te jucai cu ea. Intr-o zi, un prieten i-a rupt piciorusul. Ai plans dupa ea, insa ai uitat-o curand si ai aruncat-o intr-o cutie. Acum ea vrea sa te arunce intr-o cutie, cu un picior rupt, asa cum ai facut si tu cu ea.
Un asasin. Asasinul care te urmareste de cateva luni incoace. L-ai denuntat la politie, si exact cand tu credeai ca a incetat, el apare si iti taie gatul
Sau poate... Poate te gasesti chiar pe tine. Doar tu, stand acolo, cu un snur in jurul gatului, agatat de grinda. O da! Visezi de atata timp asta. Te-ai saturat de viata, asa ca ai facut un snur si ai devenit propriul tau calau.
Frumos, nu?
O usa in intuneric un trebuie niciodata deschisa. Ai tu idee ce orgii se odihnesc de cealalalta parte a ei? Nu. De ce sa risti? Mai bine nu deschide usa din intuneric. Asteapta pana vine lumina, apoi poti intra. Mai are rost sa spun si greseala fatala?! Vad ca da...

E noapte, e tarziu, foarte tarziu. iar tu esti singur acasa. Stii cat e ceasul? E ora 11:58. Esti in livingul casei cu etaj in care stai de doi ani cu parintii tai. Te apropii incet de scari si incepi sa urci. Una, doua, trei, patru... Cinci, sase, sapte...
Opa, suna telefonul! Te intorci inapoi, coborand in fuga. Se afla pe masa. E mama ta. Ii raspunzi... Iti spune ca mai intarzie putin. In acel moment se aude un zgomot puternic de undeva de la etaj. Vrei sa stii ce e, curiozitatea te mananca.
De ce nu te duci sa vezi? Daa, hai du-te,du-te! Urca scarile usor, usor, si priveste in jur. E bezna. Iti aduci aminte de trecut. Mai stii? Monstrii ti-au tulburat visele copilariei. Hai, stiu ca poti. Da, e asa de usor incat parca exista. Sau chiar exista? Tu sa imi spui acum!
Da, iar te curpind fiori. Observi o miscare in spatele tau si te intorci brusc. Nu e nimic. Nu are cum sa fie ceva, fiindca esti singur acasa. Sau nu? Poate ca monstrii coplariei nu te-au lasat singur. Poate ca inca sunt cu tine. Iar te temi?!
O mana rece te atinge pe spate si tresari. Ti s-a facut frica? te intorci sa vezi ce a fost, insa nu e nimic in spatele tau. Simti cum capul iti bubuie si lacrimile incep sa curga siroaie pe chipul tau. Cobori in fuga scarile, ducandu-te in baie. Aprinzi toate luminile de la parter. Intri in incaperea invelita in faianta alba. Iti da impresia ca esti in siguranta? Da, asta face. Te apropii de chiuveta si te apleci peste aceasta, dand drumul apei. Linistea e tulburatoare, iti vine sa iti smulgi parul din cap. Iti place?
Te speli pe fata, dorind sa te revigorezi, sa iti revii. Respira adanc, totul e doar in imaginatia ta. Am dreptate? De ce spui nu? Stiu mai bine ca eu am dreptate!
Te duci in canapea. Iti e frica sa urci in camera ta, sa te culci. Dai drumul televizorului si incepi sa schimbi canalele unul dupa celalalt. Ai gasit ceva interesant? Da, un film cu Freddy Krueger. Incepi sa te uti la el, parca traind actiunea. Mereu ti-a fost frica de vise. Incepi sa te gandesti ca Freddy te va ucide in vis, nu e asa? Dar nu se va intampla asta, esti sigur pe tine.
Insa usa aceea te obsedeaza. Sa nu o deschizi in intuneric... Niciodata! Continui sa te uiti la televizor, netulburat de nimic altceva decat sunetele acestuia si rasul lui Freddy, ce ucide cativa adolescenti.
In momentul in care atipesti, curentul se ia. Dar tu nu observi asta. Dormi usor... Usor... Freddy e acolo, in visul tau. Ti-e teama? Ii vezi ghearele.. Se apropie de tine si te mangaie cu ele. Acum incepi sa tremuri. II plac copiii mici, mai stii? Dar si adolescentii, si ei sunt tinta sa. Te scoli tipand, transpirat tot. Te uiti in jurul tau si nu intrezaresti decat intunericul. Haide, a fost doar un vis! Nu mai tremura, Freddy te putea ucide daca ar fi vrut, dar nu, el nu a fost acolo. A fost doar un vis. Filmele te fac sa visezi...
Te ridici din pat si te indrepti spre lumina. Apesi intrerupatorul, dar nu se intampla nimic. Te uiti la ceasul de la telefon: ora 2:58. Incepi sa tremuri. Hai ca iti plac povestile de groaza. Stii ce e la ora 3:00, asa e?
Secundele se scurg repede, repede... Se aude ceva din camera aceea, de sus. De la inceput te-ai temut de camera aceea. Ai intrat vreodata in ea? Nu... Te intrebi ce se ascunde acolo. Freddy? Nu stiu, mergi si vezi. Hai, hai, mergi!
Urci scarile incet de tot. Una, doua, trei... Cate mai sunt? Mai sunt 6. Haide... Patru, cinci, sase... Mai sunt inca trei! Sapte, opt, noua... Ai terminat, ai ajuns sus. La capatul holului este acea usa de care te temi.
Iar incepi sa tremuri?! Ti s-a zis de nenumarate ori ca nu e nimic acolo! Haide!
Continui sa mergi... Apesi clanta usii. E incuiata. Sau nu? Apesi putin mai tare pe ea... Da,da, e bine! Gata, s-a auzit un '' clinc ''. Inseamna ca s-a deschis. Haide!
STAI, NU DESCHIDE USA IN INTUNERIC! Dar tu asculti?! Nu... Si intri. E intuneric bezna si ai o senzatie... Groaznica. Nu esti singur in camera aceea. Te temi! Tremuri. Trupul iti este acoperit de o sudoare rece. Ce e? Stii?
In acel moment se aude o miscare in fata ta. Intunericul e prea dens, nu poti intrezari nimic in fata ta. Ceva te atinge pe fata si incepi sa tipi. Ce a fost aia? Nu stii...
Simti o apasare urata in partea inimii. Ce se intampla cu tine, esti blonav? Nu, e doar din cauza fricii. Simti o respiratie rece ca gheata in fata ta, dar ti-e teama sa intinzi mana. Ti-e teama de ceea ce vei simti. Se aude un raset puternic, si apoi fulgera. Il vezi acum!
Pentru un moment l-ai vazut! Era EL. Da, silueta aceea. O cunosti dintr-o mie. Monstrul acela care ti-a terorizat visele din copilarie!
Are pielea crustata, verzuie, dintii galbeni, o respiratie de mormant, ochii rosii precum sangele, si are doua aripi in spate. Ghearele i se lungesc, ajungand la tine, atingandu-ti fata. Iti e frica?!
Iti taie gatul dintr-o data, iar capul ti se rostogoleste pe podeaua rece. Sangele incepe sa curga, iar trupul decapitat cade pe spate.

Ti-am spus sa nu deschizi usa in intuneric! ! !
"Iadul e gol si toti diavolii sunt aici. " (W. Shakespeare)

Blog:
Codul Cuvintelor | L'art de L'amour

#13
Ma bucur ca ai postat>:D< Chiar mi-a placut titlul, nu stiu de ce, dar ti se potriveste tie - stilului tau de a scrie:P Parca ar fi fost o poveste de groaza, ai descris foarte bine intunericul si tot ce tine de acest cuvant.
Ca de obicei, este un oneshot lung:X M-a atras in final persoana din intuneric, mi-a dat senzatia ca eu eram la locul "faptei":))
Felicitari, draga mea. Eu astept un nou oneshot de la tine. Te pup:*

#14
gabytsswh >:D< gabytsswh mew >:) nu o dau la nimeni, e doar a meaa>:) [ like Smeagol... my precious, my precious... is mine, so you... go to hell! ]
asa, sa revenim acum:))
iubita, e absolut minunaat ce ai scris tu =p~ ai un mod de gandire, de perceptia asupra lumii asemanator cu al meu, deci poti sa deduci de aici ca iti iubesc one-shoturile la fel de mult ca pe tine>:D<
acesta chiar m`a impresionat intr-un mod placut. Ai descris absolut minunat:X
sper sa mai faci one-ahoturi ca acesta, pentru ac e chiar... impresionant^^
te astept cu viitorul one-shot pe care probabil ti-l voi citi daca am timp:-"
eeh, haide ca tu stii ca ti le citesc pe toate, insa nu am timp sa dau comm:-l . Oricum, o sa incerc sa imi fac timp^^
*bYe* *hugZ*

#15
Am o dispozitie 'minunata',iar asta va reiesi din faptul ca am sa ma iau de fiecare chichita pe care o zaresc,numai asa,ca sunt eu a naibii azi.Ti'am zis de mult ca trebuie sa te astepti la asa ceva.Vezi bine ca nu ma las.

Tot nu corectezi dupa aceea?Se vede.

(14-02-2011, 01:02 AM)gabytsswh A scris: te innebuneste,te conjoara
verbul 'a conjura' inseamna altceva decat 'a inconjura',care s'ar fi potrivit aici



(14-02-2011, 01:02 AM)gabytsswh A scris: Nimic. insa in sinea ta stii ca nu e voie sa deschizi acea usa.
-cred ca aici trebuia o virgula

(14-02-2011, 01:02 AM)gabytsswh A scris: Ii e dor de tine. te prinde in brate si te cocoloseste cu imbratisarea lui calda pana mori.
-unde'i majuscula?

(14-02-2011, 01:02 AM)gabytsswh A scris: Acum el e acolo, cu o drujba in urma, asteptand ca tu sa deschizi usa si sa te ucida, facandu-te bucatele.
-'in urma'? Poate 'alaturi' sau 'in mana'.Aici chiar nu m'am prins.

(14-02-2011, 01:02 AM)gabytsswh A scris: si exact cand tu credeai ca a incetat, el apare si iti taie gatul
-unde'i punctul?Acolo unde imi e si somnul,probabil...

(14-02-2011, 01:02 AM)gabytsswh A scris: Ai tu idee ce orgii se odihnesc de cealalalta parte a ei?
-parerea mea e ca 'urgii' se potriviea mai bine :-? Dar e creatia ta,cum zici tu.

(14-02-2011, 01:02 AM)gabytsswh A scris: E noapte, e tarziu, foarte tarziu. iar tu esti singur acasa.
-inainte de 'iar' era virgula.Da,stiu ca cele doua semne sunt unul langa celalalt.

(14-02-2011, 01:02 AM)gabytsswh A scris: Daa, hai du-te,du-te!
-hmm,e o chestie stranie aici,nu ca m'as pricepe eu,la cate virgule mananc pe paine,dar poate trebuia una dupa 'hai'


(14-02-2011, 01:02 AM)gabytsswh A scris: Poate ca monstrii coplariei nu te-au lasat singur.
-era 'copilariei'

(14-02-2011, 01:02 AM)gabytsswh A scris: Ti s-a facut frica? te intorci sa vezi ce a fost, insa nu e nimic in spatele tau.
-iar a fugit majuscula.Mai,care i'ati furat majuscula fetei?! :-l


(14-02-2011, 01:02 AM)gabytsswh A scris: Te duci in canapea.
-cam greu sa intrii in ea,doar daca nu esti fantoma,dar asa nu ai cum sa mori la sfarsit,deci poate trebuia alta prepozitie.Zic si eu.

(14-02-2011, 01:02 AM)gabytsswh A scris: Incepi sa te uti la el, parca traind actiunea.
-este 'uiti'

(14-02-2011, 01:02 AM)gabytsswh A scris: II plac copiii mici, mai stii?
-aaah,deci exista si majuscule,aici ai compensat,dar nu cum trebuia

(14-02-2011, 01:02 AM)gabytsswh A scris: Te uiti in jurul tau si nu intrezaresti decat intunericul.
-din cate stiu eu,si am consultat si dex-ul online ca sa ma asigur,'a intrezari' inseamna a vedea cu o oarecare dificultate,ca si cum te uiti printre gene.Asa era si cazul de fata?Daca da,atunci ok.


(14-02-2011, 01:02 AM)gabytsswh A scris: Ce se intampla cu tine, esti blonav?
-e 'bolnav' acolo

Mi se pare mie,sau cam in ultimele alineate ai facul slalom de la timpul trecut la cel prezent?Prima data nu observasem,dar la recitire am vazut.
Am mentionat tot ce am vazut in neregula.Ti'am spus ca asa va fii,dar tu ceri in continuare,chiar daca o sa iasa un comentariu kilometric.Acum stai si indura!
Ti'am zis sa nu ceri critica!
:))Ok,m'am distrat si eu putin,o incercare jalnica,la fel ca intreaga zi.Dar nu despre asta e vorba,eu mai am de zis cate ceva pana nu uit.Iar.
Mi'a placut ca ai folosit prezentul in propozitii scurte si ca tu,ca narator si personaj te adresai persoanei a 2-a,adica mie,ca cititor,asta accentueaza elementul de groaza al capitolului.Inceputul a fost superb,toate acele exemple de jucarii si alte lucruri ce s'ar putea afla in spatele acelei usi.
In concluzie,felicitari pentru munca ta,nu iti dezamagesti cititorii.Stiu ca o vei tine tot asa,iti sta in fire,asa ca multa bafta si turbo la degete.

"Do you really want me dead or alive/ To torture for my sins? "

Caz inchis, joc terminat, trage-ti fermoarul. Pana si un orb vede asta!
(George Rathbun)

[Imagine: 18m8pl.jpg]

#16
Multumesc pentru comentarii, sweethearts >:D<
Am avut mult de lucru in utimul timp... Se vede la sectiunea Yaoi :)) Dar am mai scris un O-S God-knos-what-name :))

Enjoy :*

~Yaoi~


Tanarul intra in scoala, cu toate ca orele se incheiasera de o ora si ceva. Era opt si, ca de fiecare data iarna, era intuneric acum. Clasa sa era intunecata ca si restul scolii. Camerele erau oprite. Spera sa-si gaseaca mult iubita carte la care lucrase atat de mult in ultimii cinci ani. Facuse imprudenta sa o ia la universitate, sa i-o arate profesorului. Din neglijenta insa, o uitase acolo si acum trebuia sa si-o gaseasca.
Tremura din cauza frigului. Derek, un tanar student in anul I la litere, trebuia acum sa-si gaseasca cel mai de pret lucru din viata. Atat ii mai ramasese, acea carte terminata, gata de publicat. Daca ar fi gasit banii necesari...
Aprinse lumina din clasa, vrand sa se indrepte catre locul unde statuse el, in a doua banca, sa se uite ca nu cumva sa o fi uitat acolo... Dar nu era. Se uitia cu atentie si prin celelalte banci, aproape tremurand. Ochii i se umplusera de lacrimi. Lucrase atat de mult la cartea aia ca acum s-o piarda?
Nu-i venea sa creada ca i se intampla chiar lui acest lucru. Poate ca acea carte avea sa-l scoata din saracia in care cazuse, insa pierderea ei agrava lucrurile de-a binelea. Era un copil bun, cu note mari la scoala... Insa notele nu-l ajutau cu nimic acum, tot ce ii trebuia era cartea. Observa lumina din camera unde profesorul isi tinea de obicei lucrurile si, gandindu-se ca poate a fost pusa de barbat acolo, intra. Dadu insa peste domnul Frederick, un barbat bine lucrat, tot numai muschi, si niste ochi incantatori, de un caprui intens. Parul astazi prins in coada ii cadea acum pe umerii lati, dandu-i un aspect medieval, de cavaler. Era profesorul de literatura.
- Buna seara, rosti mai mult decat rusinat tanarul Derek,ascunzandu-si chipul. Profesorul se intoarse spre el, usor incert, insa ii zambi cand ii intalni privirea tanarului cu ochii verzi, chipul sau radia de fericire.
- Chiar aveam de gand sa te caut acasa. Exact spre tine eram pornit sa vin, spuse zambind in continuare, iar Derek casca ochii. Ii avea inlacrimati acum, iar profesorul observase asta. Se indrepta catre el si, apropiindu-se, isi puse palma calda pe pielea rece si fina a baiatului. S-a intamplat ceva? intreba barbatul usor confuz si ii sterse o lacrima ce tocmai se prelinsese pe fata baiatului.
Incercase sa dea negativ din cap si sa-si stapaneasca emotiile, insa Derek era incapabil de acest lucru. De cand ramasese doar el, nu se mai pueta controla. Isi dorea sa se staapneasca, insa senimtentele ii explodasera cum in minte.
- Domnule Frederick... Cartea mea, spuse intorcandu-si chipul in partea opusa pentru a-si ascunde lacrimile ce incepusera a-i curge siroaie acum pe fetisoara aceea blanda si dulce. Innebunea de durere, isi voia cartea inapoi, voia sa o publice si sa iasa din lumea asta groaznica, sa isi asigure traiul. I se spusese insa de catre cel mai bun prieten, si el scriitor, ca trebuie sa-si vanda trupul pentru a obtine ceea ce vrea, si anume publicarea mult iubitei carti.
- Spune-mi Edward, rosti in soapta barbatul si ii sterse lacrimile. Te rog, Derek, nu are rost sa plangi. Cartea ta... Cartea ta... Pentru ea voiam sa vin la tine, spuse profesorul cu zambetul pe buze. Ii luase fata in maini si ii sterse lacrimile de pe chip. Cum auzi acest lucru insa, tanarul ii sari de gat, sarutandu-i obrazul profesorului.
Realiza ca acela nu este un gest profesional, nu e o relatie normala pe care ar putea-o avea cu un profesor. Desi nu era nimic ciudat, fiindca il sarutase si de ziua lui asa Edward asa, cand ii oferise cadoul sau umil, o servieta pe care profesorul o purta intotdeauna, tinand mult la ea. Nu era deloc in varsta, si Edward era proaspat iesit de pe bancile facultatii. Avusese mare noroc sa ajunga aici si era foarte familiar cu ceilalti. Il imbratisa pe Derek in momentul in care ii vazu tristetea si isi trecu usor mana peste darele lasate de lacrimi.
Tanarul insa nu parea a dori sa ii dea drumul.
- Va multumesc din inima, spuse fericit si din nou ii saruta obrazul.
Atunci un lucru ciudat se intamplase: Edward se simtise strabatut de un fior tare placut in tot corpul. Nu mai simtise asta decat... La varsta de 15 ani, cand avusese primul sau contact sexual. Niciodata de atunci nu se mai intamplase asta. Desi nu aflase nimeni, decat el si bunul sau prieten acum mort, incercase sa ascunda aceasta placere a sa pentru persoanele de acelasi sex. De data asta insa, nu se mai putuse controla. Ii prinse barbia lui Derek intre degete si, trecandu-si degetul aratator peste uscaciunea acestora, zambi. Il privea... Era foarte frumos. Si cuminte, si invatat, si dulce. Era incredibil Derek, abia daca se abtinea sa nu sara pe el.
- Mi-o puteti da? intreba tanarul si buzele sale tremurau, la fel si vocea. Nu intelegea de ce profesorul facuse acel gest. Il privea fix in ochi, pierzandu-se in culoarea lor cafenie, si ofta. Ce era cu Edward? Se intamplase ceva rau, facuse ceva gresit?
Nimic din toate astea nu parea insa afi relevant. Edward se apropie usor de el si ii cuprinse buzele intr-un sarut bland si dulce pentru inceput. Nu indraznea sa-si miste buzele sub cele ale profesorului sau, ramasese nemiscat. Ce se intampla? De ce il treceau astfel de fiori? Se indepartase brusc, incercand sa-l tina departe pe Edward, insa acesta isi tinea mainile strans incolacite in jurul taliei elevului sau, refuzand sa ii dea drumul.
Mainile sale mari incepusera sa ii desfaca haina neagra si lunga pe care o avea tanarul cu mare nerabdare, aproape rupand-o, in timp ce Derek tremura din ce in ce mai pronuntat sub acele atingeri tandre inca, dar care il speriau in ultimul hal. De ce trebuia sa se intample acest lucru? Insa prin minte ii trecuse vorba prietenului sau:"Daca vrei sa obtii ceva, vinde-te!". Asa e! Daca voia sa isi ia cartea inapoi, trebuia sa i se dea acestui barbat. Tremura insa, nestiind ce sa faca.
- Domnule profesor, de ce faceti acest lucru? intreba incepand sa planga, iar Edward il privi cu parere de rau pentru cateva secunde.
- Cartea, da... Iarta-ma, am facut... Ceva ce nu trebuia. Imi cer iertare, spuse oftand. Sper ca nu ti-ai facut o parere proasta despre mine, Derek... M-a luat doar... Trupul pe dinainte, incerca barbatul sa se explice. Elevul sau il privi pentru cateva momente jenat, uimit, apoi il privi cum se indeparteaza, aducandu-i cartea dupa cateva momente. A fost exceptionala, spuse incet, apoi dadu sa plece, insa tanarul il prinse de mana.
- Invatati-ma... Edward nu intelegea. Casca ochii in incercarea de a intelege ce doreste a spune tanarul. Vazand ca nu pricepe, Derek relua: Prietenul meu, care a reusit sa publice o carte, mi-a explicat cum sta treaba. Ca sa obtii trebuie sa te vinzi... Si nu vreau sa ma vand unui mos care sa isi bata joc de mine... Nu prima data.
Profesorul ofta, apoi isi atinti privirea asupra sa si se apropie iarasi, acoperindu-i buzele cu ale sale pentru caeva momente. Limba moale si de o finete dulce i-o cauta pe cea a tanarului, stramatand cu rabdare fiecare coltisor al lacasului fierbinte al acestuia. Nu indraznea sa i se alature, insa izbuti s-o faca intr-un final. Mainile sale reci se incolacira in jurul trupului ceva mai tanar din fata sa, incepand sa-l inspecteze. Derek se lasa dezbracat cu rabdare de haina, iar aceasta cazu pe jos, urmata de fularul sau gros.
Era cald in sala si oricum lui incepuse sa i se faca deja mai cald din cauza ca statea imbracat. Continua sa se sarute cu Edward de parca ar fi iubita lui de care se despartise cu putin timp inainte. Aproape ca nu putea sa realizeze cum de se intampla sa se sarute tocmai cu un alt barbat, insa in scurt timp isi daduse seama de faptul ca e mai bine ca profesorul sau favorit sa-l faca al sau pentru prima data, sa nu fie abuzat de un nenorocit.
- Sa stii ca nu e de-ajuns sa o faci o data ca sa fie placut, spuse Edward cu parere de rau. Nu esti fata, esti baiat... Si e cu totul altceva.
Derek privea uimit, nestiind la ce sa se astepte. Buzele ii tremurau, insa mainile sale se miscau fara sa se gandeasca la ce face pe trupul profesorului sau. Desi era rece, degetele sale lungi se aflau pe spatele fierbinte al profesorului sau, mangaindu-l intr-un mod placut.
- Adica? intreba intr-un final, lipindu-si buzele de cele ale lui Edward. Ce vrei sa spui?
- Vreau sa spun ca e nevoie s-o faci de mult mai multe ori ca sa te simti bine, sa simti numai placere. Poate ca persoana careia te vei darui nu va fi blanda, tocmai de aceea trebuie ca tu sa fii initiat in tainele sexului cu alti barbati.
- Initiaza-ma, spuse scurt, dupa care se simtit ridicat in aer si asezat cu fundul pe catedra profesorului sau o masa, nici el nu stia prea bine ce era aia. Nu mai conta detaliul asta acum. Mainile fierbinti ale lui Edward se aflau acum sub bluza sa, tragand de aceasta pana ce il lasase gol in camera aceea nu foarte calduroasa, insa destul de placuta. Pielea tanarului se infiora cand simti degetele calde pe el si se arcui usor.
- Esti sigur? intreba Edward care deja abia nu se mai putea controla in a face toate acele lucruri nebunesti. Derek dadu afirmativ din cap, dupa care isi strecura limba in gura calda a celuilalt, cautandu-i-o pe a sa intr-un mod placut.
I se alatura si Derek fara sa se gandeasca prea tare la toate consecintele pe care le-ar putea avea aceasta escapada a sa cu profesorul favorit. Se gandea la faptul ca pot ajunge la o relatie de la o simpla noapte impreuna. Poate ca nu dorea sa recunoasca asta, insa ii placuse Edward intotdeauna, era singurul barbat despre care el putuse spune ca e frumos, ca arata bine. Il admirase tot timpul si acum iata, se sarutau. Profesorul avea un fel de a saruta care il facea pe tanarul student sa fie strabatut de fiori incredibil de placuti. Era innebunit dupa asta.
- Da, sunt sigur, raspunse luand o gura mare de aer, apoi isi incolaci mainile in jurul gatului celuilalt barbat care, pe deasupra, arata incredibil de bine, il fermecase de la inceput, din prima sa zi la universitatea aceasta.
Saruturile dintre cei doi se intensificasera repede, iar Edward il scapa pe studentul sau cu o viteza uimitoare de fiecare haina de pe el, lasandu-l intr-o pereche de boxeri albi si stramti care lasau sa i se vada foarte clar mandria excitata la culme. Nerabdator, profesorul scapa si de hainele sale si apoi buzele i se lipira de cele ale lui Derek, care i se lasa fara sa se impotriveasca in vreun fel.
- Esti virgin? il intreba in soapta si ii saruta, apoi ii musca lobul urechii astfel incat pe tanar il trecusera fiori.
Spuse un "Ihi" soptit, dupa care se intinse pe masa goala, asteptand. Barbatul se apleca asupra trupului sau, incepand sa-i sarute cu rabdare sfarcurile intarite, sa le linga si sa le muste pe rand, apoi urca spre baza gatului, careia ii aplica acelasi tratament calm, savurand fiecare moment, fiecare arcuire si fiecare geamat de placere al tanarului de sub el.
- Iti place? intreba in soapta, apoi ii puse stapanire pe buze. Tanarul nu avusese timp decat sa inghita in sec, apoi ii simti mainile calde ale profesorului pe trupul sau, pe abdomen, mangaindu-l usor. Era fierbinte si tremura de dorinta si el.
- Da...
Vocea lui Derek parea sparta acum si mana sa coborase calm intre picioarele celuilalt, cuprinzandu-l cu mana, strangand usor. Ramasese cu gura cascata realizand ce dimensiune are si il trecu un fior. Era cam mare, nu avea sa intre usor... Dar alesese ca el sa fie cel care-l invata, ce-l care il va face cu adevarat barbat, care ii va deschide calea. Daca avea noroc si se vor imprieteni poate... Cine stie? Poate aveau sa duca impreuna o viata frumoasa.
Se cobori in jos, rosu de rusine, insa ii placea. II placea ceea ce facea, tot ceea ce se intampla. Barbatul il trase inapoi in fata sa si ii puse stapanire pe buze, streucrandu-si limba printre ele si incepand sa inspecteze, celalalt alaturandu-i-se repede. Mainile lui Edward coborasera pe marginea boxerilor baiatului, tragand usor de acestia jos.
- Uhm...
Derek abia reusea sa mai vorbeasca. Era rosu de uimire, insa tremura de dorinta. Se uita lung la Edward, care se aplecase peste el si il sarutase lung pe gat, muscand pielea fina si dulce, lingand-o si sugand-o astfel incat sa creeze un mic semn rosu pe gatul acestuia. Scoase un geamat, apoi profeorul cobori tot mai jos, pe pieptul sau. II prinse sfarcul stang cu buzele, incepand sa-l rasuceasca intre dinti si il supse cum facuse si cu pielea gatului, facandu-l sa se infioare. In tot acel timp, sfarcul drept ii era masat usor si rasucit intre degetele aratator si mare al profesorului, pe cand mandria sa era masata usor prin materialul boxerilor foarte subtiri.
- Esti atat de excitat, Derek, rosti calm si il saruta lung pe buzele acelea dulci si apetisante. Te vreau...
- Si eu, spuse aproape sotit, neauzit, tanarul de pe masa. Se arcui usor si il saruta pe profesorul sau, dupa care isi duse mainile pe boxerii sai, tragand usor in jos. Haide... Acum, spuse in soapta si se prinse cu minile de umerii goi ai celuilalt barbat.
"Nu e bine, suntem barbati..." isi spuse pentru cateva momente in minte, insa gandurile fusera alungate fara prea mare bataie de cap. Il voia si nu avea de ce sa nege acest lucru, era incantator si dulce acel profesorul, plus ca avea sanse sa fie fericit daca se intampla acele lucruri.
Dandu-si boxerii jos, Edward se apleca intre picioarele celuilalt si saruta prin materialul alb mandria, apoi isi trecu limba peste acel loc, ascultand geamatul de uimire scapat de studentul sau. Ii trasese jos de pe el boxerii, aruncandu-i peste celelalte haine, apoi saruta organul excitat si il prinse in maini.
Instinctiv, tanarul isi stranse picioarele la piept, scotand un geamat. Profesorul se uita la el si schita un zambet.
- Desfa piciorusele, ii spuse calm si saruta genunchiul, iar Derek i se supuse, inchizandu-si ochii. Barbatul se apleca peste tanar, incepand sa-i sarute abdomenul, coborand tot mai jos si sarutand mandria umflata, care pulsa de dorinta. Isi trecu limba peste varful usor umed, dupa care i-o cuprinse intre buzele sale carnoase si dulci, incepand s-o sarute lung, sa-si treaca limba de-a lungul ei, s-o linga si s-o suga usor, provocand niste senzatii uimitoare.
Derek isi infipse mana in parul frumos parfumat al profesorului, incepand sa geama incantat de ceea ce se intampla. Era rosu din cap pana in picioare, insa nu dorea ca tot ceea ce se intampla sa se opreasca. Profesorul insa se parea ca are alte planuri, fiindca se opri din jocul pervers pe care il facuse pana atunci. Ii pozitiona picioarele lui Derek astfel incat sa fie desfacute si cobori cu buzele tot mai jos, pana ajunse la micul orificiu ce constituia intrarea in trupul celuilalt. Incepu sa sarute si sa linga pielea usor, oferindu-i placeri nemaipomenite celuilalt, care gemea incantat.
Se ridica din locul acela pentru a-si duce mana intre fesele baiatului, impingand un deget inainte astfel incat sa il patrunda. Derek se arcuise in acel moment si scoase un geamate combinat cu un scancet.
- O sa doara.. ? intreba in soapta si inghitise in sec, iar profesorul il privise cu o sclipire de dorinta in ochi.
- Doar daca te impotrivesti. Daca nu, nu, spuse in soapta si il saruta pe abdomen, provocandu-l sa scoata un geamat. Degetul ce se afla in tanar incepuse sa se miste usor inainte si inapoi, permitandu-i profesorului sa simta fierbinteala acestuia si cat de stramt era.
Continua sa faca acele miscari si Derek simtea cum se incalzeste mai tare si tot mai tare, scotand gemete. La un moment dat, un val de caldura ii strabatuse trupul tanarului baiat, apoi un geamat puternic se facu auzit in toata camera. Avea chipul din cale-afara de rosu acum si abia mai putea respira cum trebuie.
Un al doilea deget adaugat in interiorul acestuia il facu sa se incordeze alarmat si sa scanceasca. Spatiul era mic si pulsa de dorinta, la fel ca si trupul sau si cel al profesorului. Miscarile devenisera din ce in ce mai alerte acum, facandu-l sa geama si sa scanceasca.
- Ma doare, Edward! striga incercand sa se dea jos de pe masa, insa profesorul il opri.
- Ai zis ca vrei. Lasa-ma sa fac sa fie bine, spuse in soapta, acoprindu-i buzele cu ale sale.
Nu i se impotrivise cu nimic, ci chiar incepu sa il sarute la randul sau, scancind la fiecare adancire pe care o facea barbatul. Se arcuia si gemea incantat, apoi scancea. Placerea si durerea se imbinau acum.
- Haide.. Fa-o... rosti in soapa si piciorul stang se aseza pe umarul barbatului. Edward isi intoarse capul si ii saruta piciorul, apoi isi retrase mana din acel loc si, aruncandu-si boxerii peste celelalte haine, isi pozitiona organul erect la intrarea din el si se impinse lin inainte, fara insa a patrunde inca. Derek incepuse sa tremure. Senzatia era placuta deocamdata, il simtea acolo, cald, gata de "atac". Se arcui usor si isi incorda toti muschii.
- Ti-am spus sa stai relaxat, spuse insoapta profesorul si ii lua mana intr-a lui, sarutand-o usor si tandru. Ii lasa piciorul de pe umarul sau, stiind ca e incomod. Derek trase aer in piept si se relaxa, dupa care se simti tras pe marginea mesei si presiunea din acel loc cum crestea. Edward se impinse inainte calm, penetrand cu grija trupul neexperimentat.
Derek se arcui si scanci simtindu-l acolo. Durea, ardea si simtea corpul strain in interiorul sau, incepand sa tremure.
- Ma doare... Ma doare, te implor, spuse in soapta si lacirmile ii curgeau siroaie pe chipul dulce pe care-l avea. Isi dorea sa nu fi vrut asta, isi dorea sa nu se afle aici in acel moment. Credea ca Edward avea sa fie bland...
"Dar e bland!" isi spuse in mintea lui si gemu arcuindu-se. Ustura ingrijozitor ceea ce facea. Nu se obisnuise inca cu durerea, chiar daca barbatul se oprise inca de cand il patrunsese, nevrand sa-i faca rau in vreun fel sau altul.
- Ma pot misca? intreba in soapta, iar Derek, in soapta, isi dadu consimtamantul.
Edward incepu sa faca miscari lente de du-te-vino in interiorul tanarului, facandu-l sa scanceasca fara oprire, sa fie strabatut de fiori de durere. Isi dorea sa inceteze iarasi, insa nu putea lasa asta sa se intample. Il durea ingrozitor, aproape ca simtea cum este rupt in mii de bucati si cum lacrimile proprii il ardeau.
Cu fiecare patrundere se simtea strabatut de o sabie incinsa parca, o sabie ce dorea sa-l sfasie in mii de bucati, sa nu-l lase sa traiasca. Isi musca buzele, insa ii simti mana lui Edward pe piept, apoi pe barbie. Il trase cu blandete spre el, facandu-l sa-si incolaceasca picioarele in jurul taliei sale si mainile in jurul gatului. Ii strangea in brate si ii sustinea greutatea prin strangerea coapselor in mana. Il saruta lung pe buzele dulci, strecurandu-si limba printre ele. Aproape ca nu dorea sa i se alature, insa Derek sfarsi prin a o face.
Edward se sprijinise acum de masa, continuand sa se miste in interiorul studentului sau cu mai mare viteza. Un strat subtire de transpiratie ii acoperea pe amandoi acum.
- Arzi, dulceata, spuse in soapta si Derek se arcui usor in bratele celuilalt, dupa care isi duse capul la urechea acestuia, sarutand pavilionul intr-un mod placut.
Gemetele profesorului se auzeau din ce in ce mai bine acum in concordanta cu scancetele baiatului. Incepuse insa sa ii placa si lui, chiar daca simtea numai durere. Plangea, si totusi nu dorea sa inceteze. Facuse si el o miscare... Si simti imediat diferenta dintre el si Edward. Se misca din nou si din nou, dandu-si capul pe spate. Barbatul incepuse sa-l sarute pe gat intr-un mod placut, incercand sa-i alunge neplacerile.
In scurt timp, incaperea era scufundata in sunete asurzitoare. Ii placea la nebunie sa se simta asa, atat de adanc, pulsand in interiorul trupului ce tremura din cauza sa. Se elibera gemand lung, arcuindu-se. Se intinse pe masa, cu Derek deasupra sa, care incepuse sa-l sarute.
- Te simti bine? il intreba prinzandu-i pentru scurt timp intr-unsarut buzele.
- Da... Vreau sa fac un dus.
- Hai, te duc acasa, ii spuse dandu-l jos de pe el, incepand sa-l imbrace.
- Acasa la mine?! Stai, nu, ma duc pe jos, nu tre...
- La mine, spuse profesorul sarutandu-l. Muta-te la mine... Nici n-ai idee de cand vreau sa se intample ce s-a intamplat intre noi!
Un ultim sarut in lasa pe student cu gura cascata. Accepta insa fara sa se gandeasca.
"Pana la urma nu a fost bataie de joc..."
"Iadul e gol si toti diavolii sunt aici. " (W. Shakespeare)

Blog:
Codul Cuvintelor | L'art de L'amour

#17
De cand n-ai mai postat pe`aici. :-" Si iata.. E ca si cum ai revenit in forta ! :]]
Btw, imi plac relatiile profesor - elev, so.. N-are rost sa spun ca a fost o mare placere sa citesc yaoi la scoala. >:]
Citat:M-a luat doar... Trupul pe dinainte
Asta-i buna ! Am auzit expresii de genu` " M-a luat valul pe dinainte ! ", dar jur ca niciodata o astfel de expresie. Imaginatie bogata.... xD
Cred ca am vazut pe ici`colo cateva greseli de tastare, but never mind. Eu fac mai multe ca tine, deci... ^^'

Ah, dap. Am ajuns la marimea one`shotului. deci.. Woooow ! Eu nu as fi in stare sa tastez atata scris , dar cum am mai spus odata, daca e vorba de yaoi, parca tu ai cele necesare. Prin asta, ma refer ofc la imaginatie, inspiratie, si poate timp.
Oricum, ti-au mai spus-o multe persoane ca te descurci. Ne mai auzim , Gaby >:D< Success ! * big hug *

#18
Invart sageata asta debila pe aici de vreo 10 minute in cautarea unei idei de comentariu.Cum Domnisoara nu vrea sa apara,bag si eu niste pareri senile si vai de ele,intelegi tu ceva,ca esti desteapta.

Stii ca trebuie sa incep cu greselile,da?Buun,asa ziceam si eu.Deci:

,,afi relevant" - a fi relevant
,,Ca sa obtii trebuie sa te vinzi"-una mica virgula,por favor,dupa ,,ca sa obtii",parerea mea...

Uite ce'i,mai sunt cateva chichite,dar sincer-sincer,sa moara moartea daca ma mai chiorasc dupa ele acum.Oricum nu conteaza daca o fac sau nu,doar nu's editor :-w Sa ti le caute altcineva cu rabdare,ca a mea s'a dus.
Alta chestiune:eu ma mir deoarece faza cu 'sacrificiul' cuiva care dorea sa publice este...era o idee de'a mea.Bine,nu din puncti de vedere sexual,dar ceva in genul.Mi'ai facut vraji,nebunatico,sa stii ce am eu in cap! Glumesc,de parca ti'ar trebui tie asa ceva,oaza nesecata de idei!Bun,gata cu dramatismul.Unde am ramas?
Moduri de expunere,ha? Ioooi,manualele si culegerile trebuie sa ia exemplu de la tine cand ii invata pe altii cum se face,tu ai de toate cum trebuie.Si detalii...multe... >:) [Cred ca cineva a baut mult laptic atunci.]
La capitolul lungime,sa stii ca mie mi'a 'picat fata' cand am vazut ce kilometric e,ceea ce e tare.
Altceva? Nu? Bine,atunci inchei prin a te felicita inca o data pentru ambitia ta pufoasa.

"Do you really want me dead or alive/ To torture for my sins? "

Caz inchis, joc terminat, trage-ti fermoarul. Pana si un orb vede asta!
(George Rathbun)

[Imagine: 18m8pl.jpg]



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  The other world [+18 yaoi, facut de manu si gabytsswh Nywa 53 28.433 17-12-2011, 01:45 PM
Ultimul răspuns: Daria v2


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)