Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Apartamentul dragostei [Yuri +18]

#11
Yeah, stiu ca ajung asa tarziu, dar cum e vara, e si cald si apare si lenea asta… Iar mie numai chef de citit si comentat nu-mi arde. Well, am mai vazut ca lipsesc niste virgule, dar si de data asta m-ai uimit cum ai descris. Nu diferentiez exact capitolele tale de colega ta, mi se pare ca scrieti la fel, doar din perspectiva altui personaj. Treaba cu petrecerea imi place, mai ales ca nu stiu tocilarii si profesorii de ea… ceea ce inseamna ca va fi chiar distractie ^^
Uhm… Mi-am adus aminte de Leon. Hey, sa-l uite :-j Mai ales ca nu stie sentimentele ei xD Oricum imi pare tipul ala de licean popular, care toate fetele sunt in limba dupa el.
Wah, deja incepe sa se indragosteasca de Amanda :> Sau o fi doar o atractie fizica? xD Vom vedea in next, I hope.

#12
Scrieti incredibil de prost, se vede ca va lipseste o cultura de baza si ca va scaldati prea mult in clisee. Mai puneti mana pe gramatica limbii romana, nici la ea nu excelati.
Nu am sa comentez ideea caci nu am avut rabdare sa prind prea mult firul, pot afirma insa ca nici originalitatea nu da pe afara.

Pana una alta, renuntati la ideile puerile prost conturate despre pitioance ce "vor sa devina staruri rock cu multe tatuaje" , care nu au nimic altceva de facut toata ziua decat sa barfeasca si sa asculte manele in baruri si sa-i scuipe pe tocilari pentru ca tipologiile de genul dau foarte urat, nu este genul de "cool girl" pe care vreti voi sa-l schitati.
Mai cititi cateva carti si eventual, aflati ca exista si alte programe in afara de Disney Channel.

#13
Aparamentul dragostei

Capitolul patru.

,,Semnal oprit. “


Eu mereu exagerez, dar sinceră să fiu de data asta simt cum corpul mi se încinge. Nu de alta, dar Amanda se freacă atât de… excitant de mine încât dacă aş fi băiat mai mult ca sigur că mă strângeau pantaloni. Fata asta chiar ştie să se mişte, şi este al dracului de frumoasă. Plăcerea este una imensă, dar din păcate în corpul meu se duce o luptă crâncenă între conştinţă şi inimă, fiecare încercând să facă ce vrea ea. Inima îmi bubuie cu putere, simt cum are să fugă din micuţa mea cutie toracică, capul îmi explodează la câte semnale de alarme îmi trimite. Nu este bine ce fac, nu este normal. Nu trebuie să mă comport aşa cu o fată, să mă simt aşa, dar ducă-se dracului toată conştinţa mea, îmi place mult prea mult.
Fără să conştientizez ce fac, îmi trec mâinile peste abdomenul ei, descoperind fiecare parte. Încep să îmi mişc baziunul făcând mici cerculeţe. Este aşa de plăcut, chiar dacă nu e bine. De ce nu e bine ? Pentru că tu, nu trebuie să fi aşa cu o fată, doar cu un băiat şi acela este Leon. Leon ! De când stau cu Amanda uit de tot ce mă înconjoară, de Leon. Nu, nu am voie să uit de el, doar îl iubesc, nu ? El este cel pe care il am în minte, cel cu care vreau să fiu. Este aşa de dulce, dar am auzit bârfe cum el nu este cea ce pare. Ci doar un profitor, se culcă cu o fată după care o lasă baltă, dar nu tot ce se vorbeşte este adevărat. Nu accept acest lucru, mai ales din partea lui.
Amanda observă că sunt puţin aeriană şi se întoarce 180 de grade, privindu-mă oarecum nervoasă că nu mă mai jucam cu ea. Nu ştiu ce să îi spun, sunt deja prinsă în culoare ochilor ei. Aşa de verzi, de gustoşi, atrăgători, senzuali. Gata ! Trebuie să mă opresc din a gandi aşa despre Amanda, este colega mea de cameră. Doar nu o să urmez să mă sărut cu ea sau cine ştie altceva. O să fiu tratată ca o ciudată, plus ca la liceu numeni nu e bisexual, gay sau lesbi. Toti uram asta, dar daca nu sunt singura cu alte inclinati ? Dar de ce sa am ale inclinati ? Nu, sunt pur si simplu normala. Nu cred ca daca ma distrez putin cu Amanda, inseamna ca sunt lesbiana. Dar trebuie să pun stop acum, cănd nu este prea târziu.
- Amanda uite ce este, spun eu trăgând aer puternic simţind lipsa lui, adevărul este că sunt cam încurcată. Această îşi lasă uşor capul într-o parte, privindu-mă cu acei ochii verzi, o privire copilăroasă, ca şi cum am acuzat-o de ceva ce nu a făcut. Îmi înghit cuvintele simţindu-i mâna ei pe talia mea. Simt mii de fiori trecând pe şira spinări, cum palmele îmi transpiră. E total anormal. Nu e biologic, cum pot să mă comport aşa când mă atinge.
- Ce este, Chels ? întreabă ea cu o voce ce pentru mine pare sfântă, o voce senzuală. Tac, nici nu mai ştiu ce vreau să spun. Aceasta priveşte în stânga şi dreapta, după care mă înpinge în perete privindu-mă…pervers, da exact aşa. Are o privire ce cere mult mai mult decât un simplu dans. Înghit în sec, ce urmează ? Fetele noastre se aproprie tot mai mult, iar exact când credeam că o să mă sărute sunt strigată de Tim, cel mai bun prieten al lui Leon. Amanda se dă instictiv mai departe de mine făcându-mi cu ochiul. Ei bine asta chiar este foarte ciudat. Ce se intampla daca nu ma striga Tim ? Urma să mă sărut cu Amanda ? La gândul ăsta corpul îmi tremură şi simt cum inima bubuie. Pare o idee nebunească dar chiar vreau să mă sarut cu ea, iar acum îl urăsc pe Tim ca s-a băgat între noi tocmai acum.
Tim, este portarul echipei de footbal, cel mai popular din liceu ( impreună cu Leon ), şi cel mai râvnit. Are un aer copilăros, dar în momente de panică devine cel mai serios. Are o faţă de copilaş, părul blond ciufulit şi ochii de culoare verde îl fac un băiat foarte atrăgător. Cea ce este foarte ciudat, şi pentru el şi pentru restul fetelor, este că eu sunt singura care nu simte pentru el o dragoste mai mare decât cea frăţească, poate pentru că inima mea a fost ştampilată cu numele lui Leon, şi nu mai poate fi şters.
- Chelsa Ainston în persoană ? spune el zâmbindu-mi în timp ce îşi dădea jos jacheta de piele, fiind acoperită de picături de ploaie. Avea pe el doar o pereche de pantaloni destul de mulaţi ( ce ii puneau funduleţul in evidenţă ) şi un tricou mulat cu mânecă scurtă. Trece destul de des pe la sala, şi se vede după muşchii lui.
- Nu Timy ( porecla pe care mereu o spun ca să-l tachinez) este Baba Dochia, spun eu râzănd. Nu-mi spune ca plouă ?
- Din păcate draga Dochia plouă, dar dacă vrei te duc eu acasă şi poate vin cu tine în apartament ca să văd dacă merge caloriferul…
- La ce îţi stă mintea, spun râzănd îmbrăţişându-l. Eşti un nebun şi jumătate.
- Dar sa ştiţi că nu mi-ar displăcea, arătaţi belea doamna Dochia, continuă el gluma mea. Hmm, şi cine este domnişoara din spatele tău ? Noua ucenică ? spune râzănd privind-o pe Amanda din cap până în picioare.
- Lasă fetiţa, nu-i de tine, spun eu apărându-mi prada. Stai. Ce pradă ? Amanda nu este prada mea, nici nu o vreau. Sau da ? Ahh, firar ea să fie de situaţie. Am să mă gândesc diseară la cele întâmplate.
- Chles, nu ne prezinţi ? întreabă colega mea de camera, văzându-mă pusă pe gânduri.
-Desigur, Tim aceasta este Amanda, noua colega de camera. Amanda el este Tim prietenul cel mai bun a lui Leon ÅŸi portarul echipei de footbal.
- Incantat, domnişoara, spune el sărutându-i mâna uşor.
O privesc rapid pe Amanda, vrând să-i văd reactţa. Nu a fost una destul de aşteptată de mine, ochii îi sclipiră iar pe buzele ei îşi făcu loc un zâmbet cu tente perverse. Ce dracu ? Nu-mi spune că s-a îndrăgostit aşa de repede. De Tim ? Bine, e de aşteptat doar toate piţipoancele din liceu au făcut-o cu el, dar cred ( şi sunt mai mult ca sigură ) că Amanda nu este ca ele. Totuşi corpul îmi reacţionează ciudat la acest zâmbet, nu-mi place ca îi adresează un astfel de zambet. Sunt geloasă ? Haide Chels, pentru ce să fi geloasă ? Amanda nu e proprietetatea ta.
Trebuie să nu mă mai gândesc la Amanda, este o fată ! Nu pot gândi aşa. Este mult prea ciudat pentru mine. Trebuie să pun punct la tot ce se întâmplă, până nu se agreavează.
[center]

[Imagine: 253500largesing.jpg]

.: Blog :.[/center]

#14
Yo ! :3
.
Eu sigur am mai lăsat com aici... dar nu-l văd. :))
Oricum se poate sau nu se poate, însă îţi spun că nu-mi pasă dacă scri tu ficul de acum în colo sau invers.. colega ta.
Îmi place. Asta vreau să spun mai concret. :x :P
Şi până acum, când aţi avut echipă, sincer nota era 10, fiindcă a-ţi făcut o treabă excelentă oricum. ;;)

O mică greşeală s-a strecurat... nu avea cum să nu se întâmple. *laughs*
Nu e gravă, deci no panic.

Deci comportamentul Amandei mă cam lasă cu gura pe jos. Nu ştiam că este aşa de îndrăzneaţă şi perversă. Mrr... :>
Iar Chels are ea nişte fantezi sau mai bine spus, reacţii care o determină să treacă de partea cealălaltă. >:)

Nice. *smile*



#15
Hei, hei. Scuze pentru intarziere. Doar acum am avut timp sa citesc capitolul si sa las comm. Hmm...scrii doar tu de acum incolo? Iti urez mult succes, ce pot sa spun. Cu siguranta vei face o treaba grozava. Pacat ca colega ta s-a lasat, dar asta e :] O inteleg perfect xD.
Capitolul a fost...superb o_o Chiar superb. Mi-a placut la nebunie. Cum am mai zis, rar citesc ceva yuri, caci nu gasesc nimic care sa ma impresioneze, insa ficul asta chiar imi place mult. Nici nu ai idee : )) E superb : > Si pacat ca lucrurile au ramas neterminate. Chiar voiam sa vad ceva mai...intim xD Hehe, poate in urmatorul capitol : > Chiar astept urmatorul capitol. Am vazut cateva greseli de tastare, insa sunt minore. Mi-e lene sa le mai scriu aici xD. Oricum, nu sunt multe si nici la vedere.
Soo...astept urmatorul capitol. Sunt foarte curioasa sa vad ce se va intampla in continuare. Succes si spor la scris.

[Imagine: tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif]
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !

Shake, shake that booty for Beckha !


#16
Am revenit cu capitolul 4. Sorry for late. ^:)^. Enjoy.

Apartamentul dragostei

~ Chapter Five ~

Let’s f**k ?!

* Part One. *


O căldură plăcută îşi găseşte loc pe chipul meu, deşi mă face să îmi pun podul palmei peste chip. Mult prea luminos şi deranjant pentru ochii mei, ce doresc încă să fie închişi. Capul îmi este atât de greu, încât nici să mi-l mut nu pot., sau mai bine spus, nici nu doresc. Mă proptesc în coate - destul de lent - frecându-mi ochiul stâng, în încercarea de a mă acomoda cu lumina, dar nu reuşesc. Oare unde sunt ? Ce am făcut seara trecută ?

- Chles, aud cum mă strigă o voce atât de senzuală pentru urechiile mele, ce îmi face trupul să tremure uşor. Haide sus, repejor. Mai avem 13 minute şi începem orele. Ignor vocea trântindu-mă înapoi în patul atât de moale, ce îmi cheamă trupul. Mişcă, se aude din nou vocea, dar de data aceasta mult mai aproape de mine, fiind întâmpinată de o greutate peste picioarele mele. Deschid bursc ochii şi observ chipul lui Amanda, atăt de aproape de al meu. Instinctiv îmi trec limba peste buze, muşcând-o pe cea inferioara. Atât de aproape, de caldă, de frumoasă, şi este fată. Chles trezeşte-te, este o fată, nu poţi. E... e paradoxal! Nu-mi pasă, îmi place aşa de mult să îi simt sânii presaţi de ai mei, mâinile pe talia mea, buzele peste ale mele.....

„Zbang ”. Mi-am dat rapid o palmă peste obraz. Dacă cu vorbe nu mă pot stăpânii, trec la artileria grea. Amanda mă priveşte destul de confuză, probabil crezănd că sunt o nebună, sau cine ştie ce ciudată. Trebuie să termin să mă mai gândesc aşa, chiar dacă doresc atât de mult să îi simt buzele. Firar încep din nou să fac asta. Nu mai face asta ! Nu te mai gândi la ea !
Ce simplu este de spus, dar greu de realizat. O privesc atent în ochii albaştri, cutremurăndu-mă văzând o sclipire demonică, dornică de ceva. Ohh, Amanda, numai când mă priveşti aşa îmi vine să-ţi rup hainele de pe tine, să te sărut..

- Haide Chles, spune cu o voce şoptită în timp ce îşi trece mâna prin părul meu, destul de şifonat. Trebuie să mergem, dacă nu vom primi absenţă. Crede-mă aş sta aici. Cu tine, oricât, dar liceul ăsta de rahat nu-mi dă voie, spune venind tot mai aproape de chipul meu.

Te rog, doar fă-o. Sărută-ma, o singură dată. Răsuflu uşurată dar fiind şi dezamăgită, atunci când buzele ei au fost aşezate pe obrazul meu. De ce trebuie să mă doară atât de tare capul si pieptul ? De ce trebuie să îndur atâta durere. De ce conştiinţa mea nu mă lasă în pace, să lase inima să poată fi liberă în fapte. Dar nu, ea mereu mă opreşte când ajung la limită. Oare mereu are să fie aşa ?

****

- Acum, vă rog să citiţi din carte în timp ce eu vă scriu ideile principale, după care vreau să văd ce aţi scris, deoarece o să acum scriu tema pentru cei ce vor alege să meargă la olimpiadă, spune profesorul nostru de engleză in timp ce eu îmi căutam manualul prin ghiozdan.
Unde mama dracu am pus manualul ăla ? Sigur l-am luat.
- Chels ? aud vocea Amandei. Ce s-a întâmplat ?

- Nu-mi găsesc manualul ăla idiot ! spun nervoasă trăgând de bluză în jos, aceasta lăsându-mi spatele gol în timp ce mă uitam în după nenorocitul ăla de manual de negăsit, ca şi cum i-au crescut picioare şi a fugit. Ştii ceva de el ?

- E la mine, eu nu am primit şi l-am luat pe al tău. Sper că nu te superi. Ne uităm împreună pe el, dacă vrei, spune zâmbindu-mi dulce.
Dau afirmativ din cap şi îmi trag scaunul mai aproape de Amanda în aşa fel cât să pot vedea şi eu toate acele litere înşirate pe pagină. Ce dracu ? Am ceva pe pulpă ?! spun în timp ce îmi las privirea spre picioarele mele şi observ cum sunt lipită de Amanda, pulpa ei fiind lipită de a mea şi frecându-se atunci când ne mişcam. Atât de cald, de irezistibil.

Îmi ridic privirea spre Amanda şi o văd privindu-mă cu multă poftă. Nu pot să cred că mă găndesc din nou la buzele ei. Bine, am să încerc odată şi poate după nu voi mai fi aşa de disperată. Sunt precum un copil, mereu vrea să vadă totul, să ştie totul. O să încerc un sărut – ce poate fi aşa rău ? – şi după nu o mai fac niciodată.

Trag o privirea în clasă şi observ cum ceilalţi sunt ocupaţi să scrie din manual, iar profesorul mult prea prins în înşiruirea temei pe talbă. Deci am cale liberă. Ufff. Haide acum nu mai vrei ? O privesc pe Amanda ce pare că a anticipat ce vreau sa fac, acum fiind cu faţa la o distanţă milimetrică de a mea. Trag aer în piept şi simt cum buzele îmi sunt acaparate într-un sărut. Un amalgan de emoţii se amestecă în interiorul meu.
Buzele ni se frământă într-un ritm alert, în timp ce mână lui Amanda şi-a găsit loc pe pulpa mea masând-o. Corpul meu se încălzeşte şi în ciuda faptului că mi-am promis că nu o să fie nimic serios în sărutul ăsta, eu îl fac mult mai apăsat, lingăndu-i uşor buzele nerăbdătoare.

De ce corpul meu reacţionează astfel ?! De ce când sunt cu ea totul se schimbă ? Parcă sunt cu totul altă persoană cu ea. Nu mai gândesc logic, doar acţionez.




[center]

[Imagine: 253500largesing.jpg]

.: Blog :.[/center]

#17
OOooo ce dulce eşti, mersii că m-ai anunţat prima şi chiar de 2 ori. >:D< >:D<
Pot spune că mi-a plăcut enorm de mult, cu toate că a fost scurt şi în anumite propoziţii au intervenit 2-3 cuvinte care au cam aşterat frumoasa prezentare. xD Acum înţeleg şi eu ce înseamnă un cuvânt vulgar într-o înşiruire frumoasă. Aproape că te cam dezamăgeş-te. ;;) Oricum, sincer mi-a plăcut, am mai spus asta odată şi pot să o spun de n ori. :))
Foarte frumos ai descris sărutul şi senzaţiile pe cale le avea Chels. : ) Poate că mai trebuia puţin, ca să îmbogăţeşti mai mult, dar şi aşa merge. Propoziţiile sunt bine clădite.

Sper ca pe viitor să vii mai repede cu nextul. :P Nu vreau să mai aştept atât de mult.

#18
Având în vedere că autoarea este banată permanent, închid fic-ul ^^.
[Imagine: Jun0xCa.png]




Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)