Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

The Last Legion

#1
In anul 476 dupa Hristos, anul incoronarii tanarului Romulus Augustus, Imperiul Roman se afla sub amenintarea barbarilor.

In ziua incoronarii, Abrosinus, mentorul si tutorele tanarului Augustus prezice pericol. Chiar in acea noapte, generalul barbar Odoacer, insotit de armata sa, distruge capitala Imperiului, iar Abrosinus si Romulus Augustus sunt capturati si dusi pe insula fortareata Capri.
La aflarea acestor vesti, Aurelius, unul dintre legionarii ramasi in viata dupa macelul barbar, pleaca intr-o misiune de salvare a celor doi. Este insotit de un mic grup de oameni si de un luptator bizantin misterios, care mai taziu se dovedeste a fi frumoasa si tanara Mira.

Viteaza armata va reusi sa-l elibereze pe ultimul Cezar din mainile barbarilor, si il vor conduce intr-o calatorie printr-o lume devastata de razboaie, pana la capatul acesteia.
[Imagine: TheLastLegion.jpg]
E frumos gandit si de asemenea ideea e draguta. Personajele sunt oarecum complexe,fiecare avand rolul lui la un moment dat,fapt care schimba povestea de la un personaj la altul si nu te simti ca la o lectie de istorie.




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)