Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

The Girl Who Knew Too Much

#1
Disclaimer:Nu detin personajele ce apartin anime-ului "Naruto" si nu fac profit de pe urma acestor personaje si intamplari.

Primul meu Fan-Fiction... Va fi in principal despre Temari :D ..Sper sa va placa ...Primul capitol e cam scurt , dar vreau sa vad daca merita sa continui :D

Chapter1 -Incepe excursia!!! :
Intr-o dimineata de primavara, o adolescenta de vreo' saptisprezece ani lipsita de ocupatie statea pe o banca din parcul "konoha". Avea parul blond, prins in patru codite si cu breton, era imbracata cu o bluza alba, cu manecile pan' la coate, care ii lasau umerii acoperiti doar de o plasa. Avea o pereche de blugi albastrii si niste tenisi verzi de la Converse. Langa fata se afla o valiza de o culoare putin mai deschisa ca a tenisilor. Ea privea in sus spre varful copacilor, cand o voce entuziasmata spuse:
- Scuze ca am intarziat, Temari. Dar a durat destul de mult pana sa mi gasesc ceva potrivit de imbracat.
- Hai sa mergem, ca altfel pierdem autocarul, spuse Temari indiferenta.
Cea de a doua fata, TenTen,parea sa aiba aceasi varsta ca a prietenei ei. Era imbracata cu o bluza albastra, peste care avea un tricou gri. Avea pantaloni negri si conversi gri cu sireturi albastre.
Temari se ridica de pe banca din lemn de stejar si ,impreuna cu Tenten, se indrepta spre autocarul decorat doar de o linie ondulata verde-albastruie. Adolescentele urca in autobuz unde i vad pe toti colegii lor, despre care TenTen facuse o mica descriere intr un caiet de culoarea safirului:
*Hinata-Timida dar de treaba
*Sakura-Pitipoanca clasei
*Konan si Pain-Sunt impreuna din clasa a saptea
*Neji- Varul lui Hinata
*Shikamaru-geniul clasei
*Lee- Tipul obsedat dupa sakura
*Sasuke- Nu stiu multe despre el..e cam retras
*Ino - Prietena cea mai buna a Sakurei
*Shino- Tipul ciudat
*Gaara - Fratele mai mic al lui Temari
*Kankuro- Fratele mai mare al lui Temari
*Naruto - Hiperactiv (nu stiu daca e doar parerea mea sau chiar o place pe Hinata)
*Kiba- Tipul pervers
*Choji- Tipul haios

Temari se duse tinta spre cele patru scaune din spate, unde deja erau asezati Shikamaru si Naruto. TenTen nu avu ce face si se aseza langa prietena ei.
In timp ce ÅŸatena vorbea prin mesaje cu iubitul ei Neji, desi erau doar la 4 scaune distanta, Temari astepta nepasatoare ca profesorul Kakashi sa anunte pornirea autobuzului. Acesta avea sa se opreasca tocmai in "Muntii Dragonului", aflati la 520km distanta fata de locul unde, acum ,Jiraya porni motorul autocarului. O experienta plina de aventura ii astepta pe tinerii din autobuz ale caror minti erau acum in complet alta parte.
Unele lucruri sunt irealizabile pana cand vine cineva care nu stie asta si le realizeaza (Albert Einstein)

[Imagine: hitsugaya.png]
by Toxâ„¢

Genialul si superhaoticul meu fic: "No rock, No Life"


#2
Yeah beib! Sakura is a pitzi :X. Bun hai să trecem la fic. Incepu cu ideea care până acum e oarecum originală. Îmi place că nu e un fic SasuSaku. Sunt cam plictisita oarecum de ele dar am niste ficuri cu ei pe care nu mă abţin să nu le citesc. Dar să termin cu asta că o să fac un ditamai spamu. Descrierea nu prea există. Nu e de ajuns să descrii doar cum arată personajele. Ar mai trebui să descrii sentimente, peisaje, trairi, actiuni etc. Naraţiunea e ok, dialogul nu a fost sec- Acţiunea mi s-a părut grabită. Se încetineşte cu descrierea aşa că pe viitor ai grija să pui multă descriere ca să iasă ceva frumos. Konan şi Pain împreuna din clasa a 7 a? Ce frumos :X. Greşeli de tastare parcă nu am văzut. Am văzut doar nişte semne de punctuaţie puse aiurea şi nişte propoziţii prost formulate. So, atât am avut de zis. Aa, încă ceva, pe viitor fă capitolele mai mari. Well gata am terminat. Aştept nextul şi te rog să mă anunţi când îl pui. Sper că nu te-a supărat comentariul meu dar dacă te laud nu vei rezolva nimic şi nu vei progresa. Dacă totuşi te-a supărat, dă-mi un pm şi o rezolvăm noi. Buh Bye!:*
[Imagine: EnvYQ.png]

#3
Capitolul mi se pare dragut dar cam scurt. Nu e ceva care sa imi atraga atentia dar e bine ca nu e cu sakura cea foarte good girl si sasuke cel foarte good bad boy ( daca intelegi ce vreau eu sa zic)
O faza mi s-a parut absolut bestiala si am ras de era sa cad de pe scaun: Jiraya soferul de autobuz....sincer a fost una dintre cele mai tari chestii pe care le-am citit in ultimul timp.

Spor la scris!
[Imagine: fgdhdr.png]

Tnx Nibbles


Stay by my side . I won\' t let you down . I\' ll never betray you . Call my name and I\' ll save you from the dark . You know I\'m never far .

I\' ll say it as many time as you need : I love you . You are my superstar <3

Nothing can\' t stop me from loving you

#4
Nimeni nu ţi-a criticat cum trebuie din câte am observat O.O'.
În primul rând de ce scrii cu cifre? Nu dă bine, îţi este lene să le scrii cu litere? -.- ' Ei, bine scapă de ea.
Well greşeli de tastare sunt câteva -.-', dar nu le dau copy/paste! La capitolul descriere, după părerea mea, nu stai deloc bine. Dacă descrii un geamantan de culoare roşie [ de exemplu ] sau culoarea hainelor şi doar atât e de rău. Axează-te pe sentimente, ar fi mult mai bine.
Asta: ,, *Hinata-Timidă dar de treabă
*Sakura-Piţipoanca clasei (îl place pe sasuke)
*Konan şi Pain-Sunt împreună din clasa a 7a " etc.
Nu mai folosi " * " arată foarte inestetic. Şi zău că nimeni nu ştia informaţiile pe care tu le-ai dat acolo 8-|.
Am observat că în unele locuri ai pus virgulele bine, în altele nu. Lasă spaţiu doar după ele, nu şi înainte. [ Cred că am repetat chestia asta de N ori, o să-mi iasă peri albi până o să înţelegeţi şi voi. ]
Nu-mi place deloc ce ai făcut tu aici. Sincer nu se vede că ai pus suflet. Ideea poate fi bunicică, nici pe departe originală ^^', dar nu ai valorificat-o absolut deloc.
Nu am văzut nimic deosebit ... şi eu care credeam că fiecare vrea să iasă în evidenţă prin ceva anume; la tine nu am văzut acel ceva. . . . >.< '.
[ se înmulţesc unii useri ca melcii după ploaie, pentru medalii. Unii chiar pun suflet în ceea ce fac şi alţii trântesc două vorbe trei lulele şi gata >.<' - > sper că nu eşti una dintre ei, deşi la prima vedere aşa pari ]

Cam atât ^^'.
Inspiraţie multă şi aştept să ne uimeşti data viitoare.
[center][Imagine: 2isxfr.jpg][/center]
Mulţumesc, Abbeh. Ly <3.

[center][Imagine: lh4lc.gif][/center]

#5
Se pare ca am aparut si eu pe aceasta pagina :love: . Tu ne ceri sa spunem daca sa continui ficul, nu? Ei bine o sa-ti spun ca prin capitolul ala mic eu nu imi dau seama, realizeaza cateva capitole si apoi o sa-ti spun. Desi eu sunt impotriva lasitatii, si daca tu il inchizi inseamna ca esti fricoasa, nu neexperimentata.
Capitolul este scurt si nu pot sa pun multe despre el.
Bye Bye :love:

#6
O sa incerc sa tin cont de comentariile voastre si sa pun mai multa descriere ...:D

chapter2-Furgoneta Dubioasa:

Autocarul ajunsese deja pe munte, ramasese mai putin de un sfert din drum. Atmosfera devenea din ce in ce mai interesanta. Toti se plimbau dintr-o parte-n alta a autocarului vorbind si razand. Jiraya incepea sa fredoneze cantece de tabara pentru a ii mai anima pe cei plictisitii. Choji spunea bancuri, la care pana si Sasuke radea. Temari avand si ea o latura petrecareata, juca adevar si provocare cu Naruto, Shikamaru si Hinata. Neji se saruta pasional cu TenTen. Vis-a-vis de ei stateau Ino si Sakura. Rozalia era imbracata cu o minifusta rosie, o camasa cu un decolteu destul de mare si niste pantofi cu toc negrii. Cand se ridica cu un aer superior de pe bancheta pentru a se duce sa-si mai bata joc de cine stie cine, fusta ii lasa o parte din fund la vedere, astfel incat baiatul de pe scaunul de vis-a-vis ramasese cu privirea fixa spre posteriorul fetei, inrosinudu-se. Sakura se uita spre Neji si incepu sa chicoteasca, nu era deloc rusinata, ba chiar se mandrea. La vederea acestora, TenTen se enerva. La urma urmei, cei doi erau impreuna de aproximativ sapte luni, de cand a inceput clasa a doisprezecea . Fata se uita la baiat avand o privire fulgeratoare. Sta putin pe ganduri, iar apoi spune ironic:
-Daca o preferai pe curva aia trebuia doar sa-mi spui. Poate chiar ma ofeream sa-ti recomand un hotel bun in care sa va inchiriati o camera numai pentru voi.
Neji incerca sa-i dea o explicatie fetei. Dar inainte de a apuca sa spuna ceva, TenTen se intoarse dezamagita in spatele autocarului, langa Temari. Toti se uitau la baiatul caruia tocmai i au fost dati papucii. Pana si Jiraya incerca sa afle de ce se facuse dintr-o data liniste. Isi intoarse putin privirea spre Kakashi pentru a-l intreba despre ce e vorba, dar exact in acel moment de neatentie, o furgoneta neagra care era urmarita de o masina de politie, intra pe contrasens, astfel lovind autoturismul plin de adolescenti. Jiraya incerca in zadar sa intoarca traiectoria autocarului astfel incat sa nu cada de pe munte. In timpu' acesta Kakashi se duse in spate si incerca sa-i linisteasca pe copii. Cei din inauntru' simteau ca ca erau in mijlocul unui cutremur si in acelasi timp a unei furtuni. Choji nu mai rezista si vomita peste Sakura. Fata, de scarba, lesina si cazu in bratele lui Neji. Jiraya vazu cum masina de politie cazu in prapastia al carei fund nu se vedea. Dar furgoneta continua sa loveasca autocarul parca intentionat. In masina neagra se puteau distinge doua siluete, dar fetele lor nu se vedeau datorita unor masti de schi. Autocarul deja nu mai putea fi controlat, astfel incat acesta se rostogoli de doua ori si se opri chiar in fata prapastiei datorita unui copac. In momentul acela, furgoneta ne putand controla viteza, intra din plin in autocar si il facu sa se rupa in doua. Partea din fata ramasese sprijinita de copac iar cea din spate fusese impinsa ajungand departe, pe undeva prin padure. Masina dubioasa era facuta dintr-un material ciudat deoarece avea putine daune, aceasta a reusit sa si continue drumul pe munte. Astfel se formara doua tabere, partea din spate era condusa de Kakashi, iar cea din fata, aflata la cativa kilometri distanta, de Jiraya.
Unele lucruri sunt irealizabile pana cand vine cineva care nu stie asta si le realizeaza (Albert Einstein)

[Imagine: hitsugaya.png]
by Toxâ„¢

Genialul si superhaoticul meu fic: "No rock, No Life"


#7
Hey! Mulţumesc că m-ai anunţat. Wow chiar a luat o întorsătură ciudată :-? Well să revenim la fic. Văd că ai încercat să respecţi sfaturile şi ţi-a ieşit dar totuşi voiam mai mult. Descrierea este prezentă de această dată dar parcă aş fi vrut să mai pui accent pe sentimente. Mai ales când Neji şi Tenten s-au despărţit. Părerea mea. Acţiunea nu mi s-a părut grăbită deci e bine. Dialogul... doar o replică care nu e seacă. Greşeli de tastare am văzut doar una : ,,ne putand". Corect e ,,neputând". So, atât am avut de zis. Aştept next şi nu uita să mă anunţi
[Imagine: EnvYQ.png]

#8
ce sa zic...sper sa va placa :D


p.o.v. Temari:
Nu stiam ce se intampla, toti se panicau si strigau. M-am simtit ca intr-un mounatin ruse. Am vazut cum furgoneta se izbi de autocar facand partea din spate, cea in care ma aflam eu, sa ajunga la cativa kilometri distanta de restul autocarului. Deodata nu mai puteam face contact cu realitatea. Simteam cum incet, incet intram intr-o lume imaginara. Acea lume parea a fi fericita. Parca preferam sa visez acolo unde toate aveau un aer placut, decat sa raman la viata mea in care trebuia zi de zi sa o suport pe Sakura si atmosfera plictisitoare de care aveam parte. Desi ma simteam singura, trebuia sa ma intorc la cruda realitate. Cand m-am trezit eu, se parea ca ceilalti inca savurau visele lor placute sau mai putin placute. Am iesit din autocar si m-am asezat pe iarba slab luminata de luna. Se auzea doar vantul care se strecura cu greu printre copaci. Am inceput sa ma uit la luna si sa incerc sa adorm, dar pur si simplu nu puteam. Din autocar iesi un baiat cu parul blond si cu ochii albastrii care imi aminteau de ocean. Se uita pret de o secunda la mine, iar apoi se hotari sa imi tina companie.
-Cred ca ne vom petrece ceva timp pe aici, ofta Naruto.
Desi deobicei baiatul asta ma calca pe nervi, cateodata e bine sa-l ai aproape. Felul lui de a fi hiperactiv ma mai anima si pe mine uneori. Cel mai mult imi place faptul ca nu-i pasa ce cred ceilalti despre el. Ma privea in ochi parca spunandu-mi "o sa ma simt nasol daca o sa ma lasi sa vorbesc singur". Nu-i puteam raspune, buzele mele erau prea obosite pentru a mai putea vorbi. Intr-un final nu se mai holba la mine si se intinde pe spate, evidentiandu-i corpul bine conturat. Fiind obosita, imi las capul pe abdomenul lui tare, imi inchid ochii conturati cu negru si intru intr-o lume in care fluturii inca mai zburau si visele mele la fel.

*FLASH BACK*
Era deja ora sase seara. Itachi trebuia sa vina sa ma ia de acasa pentru a mergem impreuna la balul de sfarsit de an, iar eu nu eram nici pe departe gata. Inca nu mi gasisem nici macar rochia potrivita. Se auzi soneria enervanta de la usa de doua ori. Eram in criza de timp asa ca am apelat la artileria grea, tata. El stia sa plictiseasca oamenii mai bine ca oricine, asa ca l-am rugat sa-l tina putin de vorba pe partenerul meu. Zis si facut, pe chipul frumos al lui Itachi deja se asternu o expresie plictisita. Intr-un final eram gata, coboram scarile parca cu incetinitorul, lasandu-mi rochia rosie sa fluture in spatele meu. Imi desfac parul prins in coada si il las sa imi cada usor pe umeri. Itachi incantat de frumusetea mea, ma lua de mana . Ne luam la revedere de la tata, si inchidem usa. Cand ajunsesem pe o strada mai laturalnica, Itachi ma trase spre el, tinundu-ma de talie. Buzele lui se contopira cu ale mele formand un sarut pasional. Limba lui se juca cu a mea iar eu ii exploram toate colturile gurii. Inainte de a se termina micul duel dintre limbile noastre, trei umbre inalte isi facura aparitia. Unul dintre tipii dubiosii ma ia pe la spate si imi pune cutitul la gat. Ceilalti doi il imping pe Itachi punandu-l la pamant. Vroiam sa tip dar strigatele de ajutor pur si simplu nu vroiau sa iasa. Itachi se ridica si se napusti asupra unuia dintre tipi, dar acesta, fara pic de mila, ii infipse cutitul intr-un punct vital. Nemernicul care ma tinea incepu sa rada haotic. Cand l-am vazut pe prietenul meu pe jos, o lacrima mi se prelinse pe obraz. Unul dintre tipi se apropie de mine si incepu sa mi linga obrazul, dupa care cobri in zona gataului. Ma saruta brutal in timp ce eu incercam sa ripostez. Incepeam sa tremur vizibil, cand vad ca pe gatul nemernicului era tatuat un "A" scris serpuit. Printr-un noroc incredeibil, o sirena de politie incepu sa faca un zgomot surzitor. Tipii alarmati, o luara la goana pana cand ii pierdusem cu privirea in umbra. Ma uitam la trupul lui Itachi cu tristete, Ma simteam mai singura ca niciodata, incepura sa-mi curga siruri intregi de lacrimi.Imi era greu sa cred ca aceasta va fi ultima data cand il voi lua in brate. Ma simteam vinovata ca el a murit si eu nu.
*END OF FLASH BACK*

Razele de soare isi facura si ele aparitia printre copaci. Observam ca eram singura care inca mai dormea, capul meu nu mai era pe abdomenul lui Naruto, ci pe un rucsac gri. Ma plimbam cu privirea prin jur pentru a-l gasi pe blondul care imi tinuse companie azi-noapte. Acesta statea langa foc impreuna cu Kakashi. M-am ridicat somnoroasa de pe ghiozdan, cand o voce plictisita imi spune de la spate:
- Temari, in sfarsit te-ai trezit si tu. Kakashi ne-a dat sarcinii tuturor.A ta este cea de a cauta cel mai apropiat izvor, ma informa Shikamaru.
- Trebuie sa ma duc de una singura sa caut un izvor care poate chiar nu exista?
-Nu, normal ca nu. Te vei duce cu Naruto, imi raspunde el chicotind.
Multumita de raspunsul primit, ma duc la naruto sa-l anunt ca plecam. Acesta aproba din cap si se ridica in capul oaselor.


p.o.v. Naruto
Am vazut-o cum s-a trezit, dar l-am lasat pe Shikamaru sa-i zica sarcina noastra. Eram bucuros ca fac echipa cu ea. Cred ca Kakashi a facut special in cat sa ne puna impreuna. Mi-a spus ca este in apropiere un izvor, care conform legendei, ar fii adus numai fericire si iubire ca in basme celor ele caror sarut era surprins de luna plina. Kakashi adauga pe un ton ironic:
-Fii atent ce faci, ca diseara e luna plina.
Dupa aceea imi facu cu ochiul in semn sa ma uit in spate. O vad pe Temari cum se apropie cu pasi marunti de mine. Ochii ei negrii ca pana corbului straluceau in lumina soarelui, iar parul, ce sa mai zic, era superb. Vocea ei blanda ma trezi din aceasta transa anuntandu-ma ca trebuie sa placam. Si asa am inceput mica noastra calatorie in cautarea izvorului.
Mi-am luat un ghiozdan, si impreuna cu Temari ma indreptam spre inima padurii. Pasarelele cantau de bucurie. Era o zi destul de calduroasa. Razele soarelui ii luminau fata partenerei mele. Eu nu ma vedeam in nici un fel special. Dar se pare ca ea vedea, deoarece se tot holba la mine. Poate ca era doar imaginatia mea, dar chiar daca era asa, ma simteam bine. Pana acum lumea nu obisnuia sa se comporte frumos cu mine, ba chiar isi bateau joc. Si asta doar datorita tatalui meu care a fost de doua ori la inchisoare pentru ca facea trafic de droguri si carne vie. Tatal meu intrase in depresie cand mama a murit datorita drogurilor. Asa ca s-a spanzurat crezand ca asta va rezolva totul, dar el n-avea nici cea mai mica idee de cat rau mi-a facut mie. Toti ma ocoleau pentru ca ei credeau ca sunt ca el. Dar eu seman doar la fizic cu el, la moral sunt exact ca mama, mereu cu zambetul acela stupid pe fata incercand sa-i fac pe ceilalti sa ma accepte. Eram fericit ca Temari se uita la mine ca la un prieten nu ca la un traficant de droguri.
Deja se intuneca, iar noi nu ajunsesem la destinatia noastra. Parca ne invarteam prin aceleasi locuri, toti copacii aratau la fel si nu puteam sa mi dau seama pe unde ar trebui sa o luam. Pe chipul lui Temari nu se afisa nici o expresie, parca stiind ca mai aveam putin si ajungeam. Si chiar asa a si fost. Am ajuns la locul cu pricina destul de repede. Luna se oglindea pe apa cristalina a izvorului. Temari scoase doua sticle goale de apa din ghiozdan si incepu sa o umple cu lichidul stralucitor datorita luminii lunii. Am vrut sa plecam sa le zicem si celorlalti unde era izvorul. Dar apoi mi-am amintit de legenda pe care mi-a spus-o Kakashi.
Unele lucruri sunt irealizabile pana cand vine cineva care nu stie asta si le realizeaza (Albert Einstein)

[Imagine: hitsugaya.png]
by Toxâ„¢

Genialul si superhaoticul meu fic: "No rock, No Life"


#9
Interesant... Sa inteleg ca acest fic ii va avea ca personaje principale pe Temari si Naruto ? Pai este o idee originala . N-am mai vazut ficuri cu cuplul NaruTem . Sa vedem . Dialogul nu este sec . Descrierea este destul de buna . Ceea ce m-a impresionat a fost faza cu autocarul cand s-a rupt in doua . Nici in filme nu vezi asemenea lucruri . Ai o imaginatie bogata . Desi eu sunt mai mult fan a cuplurilor care o contin pe Sakura , povestea ta m-a atras . So...Astept nextu'^^
[Imagine: lovely-complex.gif]
Risa Koizumi & Otani Atsushi
[Imagine: risa05.png] [Imagine: Otani.gif]
My fic : Iubire intre doi Akatsuki

#10
Prima impresit: WTF? NaruTem? O.o Chiar ai o imaginaţie bogată. Şi îmi place xD. Nici prin minte nu îmi venea ideea asta. Mă aşteptam la un SasuSaku, NaruHina... Da la NaruTem? Chiar nu aş fi crezut. Felicitări pentru asta. Toate respectele mele. Revenind la fic. Tu chiar evoluezi repede. Foarte bine chiar. Ştii să ţii cont de sfaturile altora şi e foarte bine. Descrierea îmi place ai început să descrii mai multe ceea ce e bine. Dar parcă tot aş mai vrea puţin puţin. Dar e foarte bine şi cum ai descris tu aşa că nu te descuraja. Naraţiunea mi-a plăcut la fel de mult ca descrierea, acţiunea nu a fost grăbită şi dialogul nu a fost sec. Greşeli de tastare am văzut dar nu sunt grave. Îmi plac foarte mult ideile tale. xD Sunt originale. Mai ales legenda cu izvorul. Chiar mi-a plăcut :X. Well ce aş mai putea să spun în afară că îmi place şi că aştept nextul? Nimica :P. So, ca de obicei, anunţă-mă când îl pui. Buh bye! :*
[Imagine: EnvYQ.png]




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)