Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

The Forbidden Kingdom

#1
Inspirat dintr-o veche fabula chinezeasca, cea a Regelui-Maimuta, The Forbidden Kingdom penduleaza intre China antica si Statele Unite din ziua de azi. Un adolescent fascinat de filmele kung-fu este transportat ca prin minune in trecut cand gaseste intr-un magazin de antichitati batul de lupta al regelui.Aici tanarul Jason il intalneste pe Lu Yan (un calugar erudit), cel ce-i va fi aproape in periculoasa aventura, aceea de a-l readuce la viata pe Regele Maimuta. Celor doi li se vor alatura Vrabiuta Aurie si un calugar buddist (Jet Li), cel ce se va dovedi a fi in final chiar Regele Maimuta. Cei patru tovarasi de calatorie vor avea de infruntat puternicele armate ale Razboinicului de Jad.

In rolurile principale~Jet Li, Jackie Chan.

Mie mi-a placut foarte mult, o combinatie reusita intre actiune si comedie...ei bine,daca l-ati vazut,ce parere avetzi despre el...daca nu,il recomand ^^

#2
Filmul mi-a placut in primul rand datorita lumii fantastice create, iar cum in film joaca 2 actori asiatici specializati pe filmele de actiune, Jackie Chan si Jet Li, este si normal ca luptele sa fie de o calitate foarte buna. In general este un film bunicel cu o poveste fantastica interesanta.

Nota personala: 7/10

[Imagine: 4ml24jd-2.gif]




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)