Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

The Fame [+16]

#1
Well,voi posta primul meu fic.E primul asa ca va rog frumos sa nu faceti comentarii dure.Arrigatou!


Personajele:

Michiko-O cantareata foarte celebra dar care uita care mai sunt principiile unui om normal.o fire indiferenta,snoaba,recalcitranta.
Sayuri-Singura prietena a lui Michiko,chiar daca ea o considera servitoarea ei.O fire blanda,ascultatoare si respectuoasa.
Rei-Un baiat ,,de cartier’’ cu acelasi tip de caracter.In viziunea celorlalti el este liderul gastii.
Shobi-Prietenul apropiat al lui Rei.Firea lui e una impulsiva si vicleana.

Capitolul 1:In varful lumii

In tacerea noptii intunecate rasuna un cantec.Spoturi de lumini se joaca peste tot .Reflectoarele sprijinite de anumite colturi ale scenei completeaza peisajul.o silueta de femeie isi face aparitia pe scena.Nimeni nu-i putea da mai mult de nouasprezece ani.Parul auriu ii cadea pe umeri datorita podoabelor grele ce erau prinse in parul sau.O fata alba si palida,dar cu un machiaj strident patat.Imbracata intr-o rochie roz cu sclipici,cu o pereche de pantofi incrustate cu diamante si cu alte bijuterii prin zona gatului si a mainilor,incerca sa cante.Dupa cateva minute,aceeasi persoana face cu mana publicului si murmura parca in scarba ,,La revedere,dragii mei!’’.Dupa aceste cuvinte reflectoarele s-au stins si tot ce mai era luminat se stinse si el.Aceeasi fata blonda insotita de 2 brute mari carora le spunea ,,garda’’ , si de o fata cu parul brun,se indrepta spre limuzina ei personala.Intrara fiecare in masina dupa ,,printesa’’.
-Lumea asta,Sayuri…Ma face sa raman fara cuvinte.Cat poate sa-mi faca sila rasa asta.Daca ajungi vedeta ii poti tine in palmele tale….Spunse ,,vedeta’’ cu un aer superior tuturor.
-Nu cred ca e frumos Mimi sa jignesti lumea.Adica vreau sa spun ca oamenii chiar te adora!Ii faci sa aiba diferite sentimente prin cantecele tale.Replica prietena ei.
Michiko schita doar un ramjet,apoi tacu tot drumul,pana ajunse la vila sa.
Vila sa era plasata la cativa pasi de niste blocuri.Prin acele cotloane isi faceau veacul gasti de baieti,printre care se afla si ,,grupul’’ lui Rei.
Vedeta cobori din masina impreuna cu Sayuri si incepura cu pasi repejori sa se indrepte spre vila.Din pacate pentru a ajunge la casa lui Mimi trebuiau sa treaca pe langa acele blocuri.
Un grup de vreo cinci-sase baieti stateau la coltul unuia dintre blocuri dicutand si razand foarte tare.Unul dintre ei o vazu pe Michiko.
,,Hei,printeso!Ce cauti tu singurica noaptea pe aici?''Intreba unul dintre ei.
Blonda ramase indiferenta,in timp ce lui Sayuri i se facu un pic frica.
,,Faci pe smechera,sa inteleg...Las' ca vezi tu imediat!''spunand acestea brunetul ii puse o piedica lui Michiko incat cazuse pe spate.Pritenul sau,Shobi o prinse pe Sayuri de maini si o izbi de peretele blocului.Rei se aseza peste Mimi,bagandu-i genunchiul sau intre picioarele ei si tinand-o de maini.Cu o miscare pe acre nici blonda nu si-o explica il lovi pe Rei si o ajuta pe prietena sa sa scape de Shobi.In acest timp Rei statea pe jos plangandu-si de durere in timp ce ceilalti incercau sa nu rada.
Fetele ajunsera acasa.Dupa foarte multe discutii,Sayuri fu trimisa de catre Michiko,acasa la ea.Vedeta se duse sa-si faca o baie cu spume iar dupa sa-si faca toaleta de seara.Dupa isi lua un halat roz d puf ,asortat cu niste papuci aproape din acelasi material,ducandu-se apoi,pe terasa unde incepu sa bea whisky.Ea constientiza de mult ca timp ca bause vreo trei-patru pahare,dar nu se opri.Voia sa uite de grijile ei si mai ales de ce se intamplase in seara aceea.In scurt timp somnul si oboseala incepea sa-i intre in corp datorita ,,somniferelor'' pe care le luase.Vazand aceste lucruri se duse in patul ei dublu se lasa atrasa de somn in lumea viselor.

Cam atat pana acum...stiu ca e scurt dar asta e...N-am imaginatie asa multa in momentul de fata...Ja-ne!

Photos time!
Michiko:http://i211.photobucket.com/albums/bb3/Lilfishy5689/Girly%20or%20Cutesy%20Anime/Red%20or%20pink/hime00000000.jpg
Rei:http://i284.photobucket.com/albums/ll10/animes_01/sexy%20anime/sexyboy.jpg
Shobi:http://i218.photobucket.com/albums/cc97/Meme11391/Anime%20Boy/aidou-kun.jpg
Sayuri:http://i204.photobucket.com/albums/bb271/vaporeonespeon/Anime/water.jpg


Capitolul 2:Te-ai schimbat!

Zorii zilei si-au facut prezenta prin sagetile de lumina care strapunsera fereastra lui Michiko.Vedeta nu era o fire matinala.Un sunet o facu pe aceasta sa tresara:era soneria.Blondina se ridica din pat ,ducandu-se sa inspecteze cine era persoana care ii distruse visul.Observa pe vizorul usii ca era Sayuri,in concluzie deschise usa.Prietena intra ca un uragan in apartament,gafaind.,,Sedinta...sedinta foto...vom intarzia...''fusera cuvintele care ii scapasera .Michiko isi lasa mana sa i se aseze pe umarul brunetei:
-Nu mai mergem.Am anulat-o.Imi pare rau ca nu ti-am spus...
Sayuri's P.O.V.
Nu-mi pot crede urechilor ce aud!Insasi Michiko isi cere iertare...E un lucru straniu si intr-un fel minunat.
END of Sayuri's P.O.V.
-Drept revansa,te invit sa iesim la un suc amandoua la cafeneaua noastra preferata.Raspunse blondina cu o tenta de a chicoti in glas.
Sayuri afirma din cap ca este de acord.Dupa ce vedeta,isi lua un top negru stil maiou si o fusta-mini alba,pornira catre cafenea.Drumul fu unul foarte tacut,doar cu unele ranjete sau grimase.Ajunse la destinatie,cele doua intrara pe usa cafenelei.Asezandu-se la o masa ele fura observate de doi vechi ,,prieteni'':Rei si Shobi.Acestia observara cele doua prietene si s-au asezat fara sfiala la masa celor doua.De asemenea fetele primira gestul facut de baieti fara sfiala.
Sayuri observa i-ar ceva ce o uimise:Vedetei ii tremurau mainile.Rapid fata sopti niste cuvinte lui Michiko la ureche ,,Te-ai schimbat mult!''.O bubuitura se auzi.Din reflex toti patru se ridicara in picioare.
Erau o femeie cam pe la douazeci si ceva de ani,cu par blond carliontat si un barbat cam pe la aceasi varsta cu parul roscat,imbracati in costume de latex negre cu pistoale in maini .
Barbatul se indrepta spre masa celor trei ,,prieteni'' si apuca vedeta de coada pe care o avea facuta,facand-o sa stea in genunchi,in timp ce femeia ameninta lumea din cafenea cu pistolul.
Din ochii blondei ingenuncheate cadeau picaturi.Acelea fiind lacrimi.
Sayuri incerca sa-si salveze prietena din mainile teroristului,dar fu aruncata si izbita de perete.Shobi sari de pe scaun si se duse langa fata doborata la pamant.
Rei era pentru prima data pus intr-o situatie ca asta:sa-si salveze propia lui viata sau sa salveze viata alcuiva.Din pacate nu avu prea mult timp de gandire,caci barbatul lua vedeta ,urmata de femeia in negru,si iesi afara din cafenea.O arunca pe Michiko in masina,apoi intrara si ei.
Oamenii iesira din cafenea ca sa-i surpinda pe rapitori.Dar acestia deja ajunsera departe.Rei fugise si el afara si vazuse ce se intamplase.
---To be Continued---
[Imagine: funny-2.gif]

My gaia avatars:
[Imagine: 147d576.png][Imagine: 6522781.png]
The stars lean down to kiss you,
And I lie awake I miss you,
Pour me a heavy dose of atmosphere.
Cause I'll doze off safe and soundly,
But I'll miss your arms around me
I'll send a postcard to you dear,
Cause I wish you were here.

I watch the night turn light blue,
But it's not the same without you,
Because it takes two to whisper quietly,
The silence isn't so bad,
Till I look at my hands and feel sad,
Cause the spaces between my fingers
Are right where yours fit perfectly.

#2
nu e rau....dar sunt multe greseli pe aici.
1. nu este pus la sectiunea buna. ce ai tu aici este un fic original...pe cand aici se posteaza numai fic-uri care contin personaje din anime, create de altcineva.
2.capitolul este mai mic de 40 de randuri asa ca iti va fi sters pana cand vei veni cu ceva mai mare... se considera spam.
3. te sfatuiesc sa arunci un ochi pe la reguli ca sa vezi ce si cum.
Sper ca asta nu te va face sa nu mai scrii si sa postezi in continuare, pentru ca nu este rau deloc ce ai tu aici.

#3
Voi pune nextul...Si apropo vreau comm-uri :zuppy03::nh:


Capitolul 3:Rascumpararea

Cateva momente dupa rapire,toata lumea se agita in sus si in jos pentru a face ceva sa salveze vedeta.Shobi ajuta bruneta sa se ridice si avu grija de ea,dupa care incepura sa aiba o conversatie cu tema: ce se va intampla cu Michiko,si ce putem face?Singurul care nu contribuia cu nimic si nici nu schita nimic era Rei.
Dupa momentul in care rapitorii plecara cu masina si cu blondina,el cazu in genunchi langa cofetarie si arata de parca ar ofta si suspina.
Cerul incepu sa-si verse amarul prin lacrimi.Dar nimeni nu-si dadea seama ca printre lacrimile ceresti,se aflau si lacrimile uni baiat.
,,Este numai vina mea...numai a mea...''Acestea erau cuvintele care i se plimbau prin minte si care ii stateau pe buze brunetului.
Blondul si Sayuri iesisera in pas cam fortat din cofetarie,si se indreptara spre Rei:
-Amice,ridica-te!Daca mai stai mult aici poti sa racesti sau si mai rau.Fura cuvintele ce ii iesira lui Shobi, din gura.
Brunetul,doar dadu din cap in in sens de raspuns afirmativ.Nici nu apuca sa se ridice bine si bruneta puse prima intrebare:
-Ce vom face acum?
Cei doi prieteni se uitara unul la altul,aratand nedumerire si nehotarare.Dupa aceste cuvinte si gesturi,nimeni nu a mai zis nimic si toti se indreptara unde voiai:cei doi prieteni s-au dus in prima scara de bloc pe care au gasit-o,iar Sayuri s-a dus la apartamentul ei.
,,Au trecut trei zile''isi spuse bruneta intr-o dimineata.Statea in bucatarie savurandu-si cafeaua,acompaniata de gandurile sale.Dar acest tablou a fost distrus de un sunet: suna telefonul.Prietena se ridica usor,dar totusi rapid de pe scaun si se indrepta spre telefon.Bruneta raspunse cu un tipic si clasic ,,Alo,cine este?''.Din partea cealalta se auzi un barbat cam pe la o varsta mijlocie,cu o voce groasa si serioasa:
-Prietena ta este la noi!Daca ne vei aduce o mie de dolari pana la sfarsitul zilei,si fara a chema politia,nu-i vom face nici un rau si ii vom da drumul.Dar pe de alta parte: Daca vei chema politia iti poti lua ,,adio'' de la vedeta.Spuse barbatul,dupa ce ii dicta adresa la care sa vina.
Fata se ingrijora.Dar nu zabovi mult,si stranse toti banii care ii mai avea.Erau fix o mie de dolari.Se schimba de tinuta sa de dormit si se imbraca normal,lejer plus isi mai lua un palton pe deasupra.
Notase adresa pe o hartie,iar banii ii puse intr-o servieta.Iesi din apartament,trecu in mare viteza pe langa blocurile unde isi faceau veacul baietii si merse drept inainte.
Cei doi prieteni observara bruneta, care era neobisnuit de alarmata si grabita si o urmarira.Pe drum nici unul dintre ei nu voi sa spuna ceva,ca nu cumva fata sa ii auda si sa se intoarca din drumul sau.
Mersera timp de cincisprezece minute.Poate chiar mai multe.Dupa acest timp se trezira in fata unui depozit care parea extrem de vechi,prafuit si abandonat.
Inainte de a intra in depozit fata se intoarse si observa cei doi baieti.
-Ce Dumnezeul meu,cautati voi doi aici?spuse destul de incet dar surpinsa.Nu termina de rostit aceste cuvinte ca simti cum cineva o stranse in brate si o saruta usor dar pasional pe frunte.Apoi ridica privirea si-l vazu pe Shobi.
Nu mai zise nimic,si intrara toti trei in depozit.Deodata,in linistea aceea se auzi o voce la difuzor:
-Bun...Vad ca pustoaica a venit insotita de alti doi tipi.Ma bucur macar ca ai fost fetita cuminte si nu ai adus si copoii.
Bruneta se uita in sus si vazu barbatul care il vazuse si la jaful de la cofetarie,alaturi langa el fiind femeia blonda care l-a insotit si atunci.In posesia femeii se afla un bici.
Sayuri urca scarile,insotita in spate de cei doi prieteni, pana la barbatul acela si ii dadu intr-o liniste imensa servieta.Barbatul apuca cu lacomie si bucurie servieta.Cobori in graba scarile alturi de femeia blonda.Aproape de iesire spuse cu un ton tare si raspicat:
-Luati-va urlatoarea si plecati,daca nu vreti sa ami aveti de-a face cu noi!
Rei,plimbandu-si ochii prin incapere,gasi vedeta,care statea intr-un colt plangand si suspinand.Pe bratul stang al fetei,brunetul observa urme rosii de sange,banuind ca au fost pricinuite de bici.
Baiatul alerga spre blondina si o stranse in brate puternic.Au stat asa timp de cateva minute,fara sa faca sau sa zica nici unul nimic.Sayuri si Shobi se uitau la ei din departare.
Ajutata de brunet,Michiko se ridica.Parea fara vlaga.
-Ma bucur ca esti bine!Ti-au facut ceva?intreba prietena.
Vedeta dadu din cap in sens negativ.Dupa acestea cei patru se indreptara toti spre casa.Probabil a fost cel mai tacut si linistit drum de pana acum.

-------------------------------------------


Kary(Adica Eu): Ohayo!Ce faceti?Vreti nextul ficului?
*linisite*
Kary:*inghite in sec* : Ei bine...Nu-l voi mai continua...Dar vesti bune: Voi face altul nou!Sunteti entuziasmati?
*canta greierele*
Kary: Nu era nevoie si de greiere da in fine...Ja-ne!
[Imagine: funny-2.gif]

My gaia avatars:
[Imagine: 147d576.png][Imagine: 6522781.png]
The stars lean down to kiss you,
And I lie awake I miss you,
Pour me a heavy dose of atmosphere.
Cause I'll doze off safe and soundly,
But I'll miss your arms around me
I'll send a postcard to you dear,
Cause I wish you were here.

I watch the night turn light blue,
But it's not the same without you,
Because it takes two to whisper quietly,
The silence isn't so bad,
Till I look at my hands and feel sad,
Cause the spaces between my fingers
Are right where yours fit perfectly.

#4
Hm :-?
Incep prin a-ti spune ca atunci cand am citit doar inceputul, ma speriasem. Credeam ca ai de gand sa plagiezi un alt fic, nu-mi amintesc sigur cum se numea, insa tot aici l-am citit, si acolo nu era o cantareata, era fotomodel, avea o "cea mai buna prietena", si erau si acolo baietii de cartier :-@
In fine, un mic sfat... "Ti-au facut ceva?intreba prietena." ~> Asta ar arata mai bine asa: "Ti-au facut ceva? Intreba Sayuri."
Mda, poate va fi mai bun urmatorul capitol, nu critic mai mult, pentru ca nu am dispozitia necesara. ;)
Spor la scris >:D<
Cya! :*

#5
Hello
Deci, in mare imi place, dar am vazut o gramada de greseli. Mi-a fost lene sa le tot enumer asa ca am copiat tot capitolul ca sa le pot indica mai bine.

Citat:Capitolul 3:Rascumpararea

Cateva momente dupa rapire,toata lumea se agita in sus si in jos pentru a face ceva sa salveze vedeta.Shobi ajuta bruneta sa se ridice si avu grija de ea,dupa care incepura sa aiba o conversatie cu tema: ce se va intampla cu Michiko,si ce putem face?Singurul care nu contribuia cu nimic si nici nu schita nimic(nimic...nu schita nimic :-? asta suna a repetitie)era Rei.
Dupa momentul in care rapitorii plecara cu masina si cu blondina(nu ar fi sunat mai bine "cu masina si cu blonda" ?),el cazu in genunchi langa cofetarie si arata de parca ar ofta si suspina. :-?
Cerul incepu sa-si verse amarul prin lacrimi.Dar nimeni nu-si dadea seama ca printre lacrimile ceresti,se aflau si lacrimile uni(unui) baiat. (Aici am o nedumerire, adica prima data Rei nu schiteaza nimic, apoi plange...eu nu mai inteleg nimic)
,,Este numai vina mea...numai a mea...''Acestea erau cuvintele care i se plimbau prin minte si care ii stateau pe buze brunetului.
Blondul si Sayuri iesisera in pas cam fortat din cofetarie,si se indreptara spre Rei:
-Amice,ridica-te!Daca mai stai mult aici poti sa racesti sau si mai rau.Fura cuvintele ce ii iesira lui Shobi, din gura.(Amesteci cuvintele in asa fel incat trebuie sa vad din ce punct de vedere este corect si din ce nu. Unele propozitii sunt corecte din punct de vedere gramatical, dar in contextul dat nu se prea potrivesc)
Brunetul,doar dadu din cap in in( doi de in?:)) ) sens de raspuns afirmativ(Nu ar fi sunat mai bine "dadu din cap in sens afirmativ" ? Fara raspuns, asta se intelege de la sine.).Nici nu apuca sa se ridice bine si bruneta puse prima intrebare:
-Ce vom face acum?
Cei doi prieteni se uitara unul la altul,aratand nedumerire si nehotarare.Dupa aceste cuvinte si gesturi,nimeni nu a mai zis nimic si toti se indreptara unde voiai(vroiau, desi nu suna bine, dar ma rog, hai sa zicem ca merge cat de cat) :cei doi prieteni s-au dus in prima scara de bloc pe care au gasit-o,iar Sayuri s-a dus la apartamentul ei.
,,Au trecut trei zile''isi spuse bruneta intr-o dimineata.(Asta e chiar ciudat. Adica au trecut trei zile de cand a disparut o vedeta si nu ridica nimeni un deget macar pentru a o salva?)Statea in bucatarie savurandu-si cafeaua,acompaniata de gandurile sale.Dar acest tablou a fost distrus de un sunet: suna(ai repetat cuvantul "suna". Nu mai bine ar fi fost "al telefonului" in loc de "suna telefonul" ?) telefonul.Prietena( :-? Are nume, nu? Cand spui prietena trebuie sa precizezi si a cui.) se ridica usor,dar totusi rapid:-? de pe scaun si se indrepta spre telefon.Bruneta raspunse cu un tipic si clasic ,,Alo,cine este?''.Din partea cealalta se auzi un barbat cam pe la o varsta mijlocie("cam pe la o varsta mijlocie" nu suna prea bine...),cu o voce groasa si serioasa:
-Prietena ta este la noi!Daca ne vei aduce o mie de dolari pana la sfarsitul zilei,si fara a chema politia,nu-i vom face nici un rau si ii vom da drumul.Dar pe de alta parte: Daca vei chema politia iti poti lua ,,adio'' de la vedeta.Spuse barbatul,dupa ce ii dicta adresa la care sa vina.
Fata se ingrijora.Dar nu zabovi mult,si stranse toti banii care ii mai avea.Erau fix o mie de dolari.Se schimba de tinuta sa de dormit si se imbraca normal,lejer plus isi mai lua un palton pe deasupra.
Notase adresa pe o hartie,iar banii ii puse intr-o servieta.Iesi din apartament,trecu in mare viteza pe langa blocurile unde isi faceau veacul baietii si merse drept inainte.
Cei doi prieteni observara bruneta, care era neobisnuit de alarmata si grabita si o urmarira.Pe drum nici unul dintre ei nu voi sa spuna ceva,ca nu cumva fata sa ii auda si sa se intoarca din drumul sau.
Mersera timp de cincisprezece minute.Poate chiar mai multe.Dupa acest timp se trezira in fata unui depozit care parea extrem de vechi,prafuit si abandonat.
Inainte de a intra in depozit fata se intoarse si observa cei doi baieti.
-Ce Dumnezeul meu,cautati voi doi aici?spuse destul de incet dar surpinsa.Nu termina de rostit aceste cuvinte ca simti cum cineva o stranse in brate si o saruta usor dar pasional pe frunte.Apoi ridica privirea si-l vazu pe Shobi.
Nu mai zise nimic,si intrara toti trei in depozit.Deodata,in linistea aceea se auzi o voce la difuzor:
-Bun...Vad ca pustoaica a venit insotita de alti doi tipi.Ma bucur macar ca ai fost fetita cuminte si nu ai adus si copoii.
Bruneta se uita in sus si vazu barbatul care il vazuse si la jaful de la cofetarie,alaturi langa(de el) el fiind femeia blonda care l-a insotit si atunci.In posesia femeii se afla un bici.
Sayuri urca scarile,insotita in spate de cei doi prieteni, pana la barbatul acela si ii dadu intr-o liniste imensa servieta.Barbatul apuca cu lacomie si bucurie :-? servieta.Cobori in graba scarile alturi(alaturi) de femeia blonda.Aproape de iesire spuse cu un ton tare si raspicat:
-Luati-va urlatoarea si plecati,daca nu vreti sa ami (mai)aveti de-a face cu noi!
Rei,plimbandu-si ochii prin incapere,gasi vedeta,care statea intr-un colt plangand si suspinand.Pe bratul stang al fetei,brunetul observa urme rosii de sange,banuind ca au fost pricinuite de bici.
Baiatul alerga spre blondina si o stranse in brate puternic.Au stat asa timp de cateva minute,fara sa faca sau sa zica (nu ar fi fost mai bine daca puneai pur si simplu "ceva" ?)nici unul nimic.Sayuri si Shobi se uitau la ei din departare.
Ajutata de brunet,Michiko se ridica("Michiko se ridica ajutata de brunet" eventual).Parea fara vlaga.
-Ma bucur ca esti bine!Ti-au facut ceva?intreba prietena(iar prietena?).
Vedeta dadu din cap in sens negativ.Dupa acestea cei patru se indreptara toti spre casa(Daca se indreptara cei patru si erau numai patru e si normal ca mergeau toti, nu?).Probabil a fost cel mai tacut si linistit drum de pana acum.

Asa, acum despre fic. Ideea mi se pare interesanta, dar nu esti atenta cand scrii si prin asta pierzi mult. Nu sunt eu scriitoare, dar cand vad ceva ce stiu sigur ca nu e bine mi se pare corect sa imi spun parerea. Sper sa nu te superi, eu vreau doar sa te ajut. La poveste nu prea am ce comenta, e frumoasa, personajele sunt ok, deci la punctul asta nu am ce comenta, inafara de un lucru. Vedeta si Rei la inceput se urau si acum sunt buni prieteni? In legatura cu asta sunt in ceata. Whatever, mult noroc in continuare si multa atentie.
Kissez:bye:
[Imagine: damon-and-elena-mating-dance.gif]
No will to wake for this morn
To see another black rose born
Deathbed is slowly covered with snow
[Imagine: tumblr_mbpavhdSII1qc7rtu.gif]




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)