Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

The Expendables

#1
The Expendables sau cum au tradus ăştia *Eroi de sacrificiu*, este un film extraordinar care te ţine în suspans de la început până la sfârşit. Filmul este cu zece dintre cei mai buni actori de filme bazate în principiu pe acţiune.

Gen: Acţiune, Trailler, Aventură.
Storyline: Este vorba despre zece foşti mlitari,care îţi dedică viaţa pentru a slava lumea ceva gen super-hero 21. Barney adică Silvester Stalone, împreună cu pretenii lui acceptă o misiune şi anume de a detrona un general de pe o insulă, nu mai ştiu cum îl chema.

Mi-a plăcut filmul foarte mult, mai ales că nu a fost o poveste de dragoste gen. Filmul m-a ţinut în suspans mereu şiii au fost şi faze comice şi unul dintre ei are un motor genial :3.
Eu am văzut filmul astă-vară şi de atunci tot mă lălăi să fac un theard o.o.
Ăă sper că nu mai eu unul la fel.
Notă persoanală: 10
[Imagine: guitargirlsignature.png]
Mulţumesc Alysu : o3

- eÅŸti piraat?
- nu supă la plic : ))

#2
Multi ar fi spus ca filmul e naspa pentru ca nu are o poveste propriu-zisa. Poate-as fi fost de-acord daca nu ar fi fost niste efecte beton, si pe langa asta, au fost chiar originali prin multe faze (faza cu avionul) si foarte, foarte tare. Stateam in suspans gandindu-ma in ce hal o sa fie zdrobiti inamicii. Faza preferata find tipul care a venit cu pusca aceea imensa distrugand totul intr-un hol 4 ... heh.

A fost fain filmul... ^__^
[Imagine: tenshi10.gif]

#3
Just watched this one. Ma plimbam prin sectiunea asta si am dat de thread.
Ieri l-am vazut, mi-a fost recomandat de o colega, era foarte extuziasmata ca toti actorii ei preferati jucau in film. Cand am aflat de Jet Li, I was like Yesss, gotta see this one.
Mi s-a parut putin cam scarbos la inceput, cand acel terorist este pur si simplu despicat dar in afara de asta, nici un comentariu, genial. Silvester avea in film o expresie de om scarbit de viata. Gosh, cand am vazut ce fizic avea, am ramas fara cuvinte. Foarte musculos dar gretos. God, pentru gusturile mele. Anywhoooo, imi era frica pe parcursul filmului ca nu cumva sa moara unul dintre ei. In afara de asta, radeam cand Jet cica trebuia sa adune bani pentru familia lui inexistanta. In general, super filmul, merita vazut, chiar merita. Nota 10.
[Imagine: ak8THBQ.png]


#4
Asta nu l-am vazut foarte recent, dar destul cat sa-mi amintesc ceva. Pretty plain. Nu iese cu nimic in evidenta, in mod natural singurul lucru notabil e distributia, cu toti greii industriei, deja trecuti. Intotdeauna am fost de parere ca unde apar prea multe personaje mari in roluri importante, treaba n-o sa mearga. Singurul scenariu posibil pentru asta sunt comediile. La fel si aici, too much is too much, nu e loc de dezvoltarea personajelor.
Desigur, pentru ce e, adica un film e actiune, si-a indeplinit scopul. E actiune, brutalitate, pericol, si ocazionalul comic de situatie specific, dar cam atat. Pentru fanii impuscaturilor continue fara un sens bine definit, e vizionabil.

#5
Damn it! Filmul asta a fost bestial, tot filmul actiune, ce mai vrei? Pe langa asta si actorii au fost bestiali, nu stiu cum a reusit Silvester Stalone sa-i adune pe toti! Ideea chiar mi-a placut, n-am ce comenta. Fazele tari cred ca au fost facute de actorii astia minunait >:d< Stalone, Jason Stathan si Terry Crews(doamne, cat am mai putut sa rad de faza aia cand a intrat in tunel si ii omora pe toti cu o arma bestiala si a spus ceva de genu ca:,,A venit Mos Craciun". mma rog, a zis o replica tare oricum). E de nota 10 filmul asta!
[Imagine: tumblrlx7b30asgu1qg0svn.gif]







Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)