Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

The Black Kaleidoscope

#1
Lung titlu ştiu. Oricum nu vă aşteptaţi la o mie de poze. Voi pune în fiecare post câte o singură poză.
În primul post voi pune această poză. Imaginea este un câine, actually este câinele lui Ratsuki şi da îl iubesc pe câinele ăsta pentru simplul fapt că este atât de frumos iar în fotografie redă un decor fantastic.
Poza e de mult de mult, şi a fost postată şi pe deviant'art'ul meu vechi pe care l'am şters pentru că mă săturasem de el. Poza automat a fost ştearsă de acolo, însă am păstrat'o în calculator. E şi semnată evident. Ca orice fotograf care se respectă.
[Um, încercaţi mai bine să vă scrieţi numele undeva în josul imaginii. Sunt unii care fură poze în scopuri personale.E un sfat chestia asta ]

http://i31.tinypic.com/4hxnah.png
-

#2
Well, am vazut demult topicul si am vrut sa las un coment,dar stii de ce nu am putut>.<>.
Nu sunt mare experta in fotografie, dar e o poza reusita xD . E surprinsa foarte bine expresia fetei, si ochii imi plac mult .Par asa de blanzi xD.
Astept si alte poze, honey hug.

P.S. miss you >.<

#3
Heii, m-a atras titlul trebuie sa recunosc.
Dar poza e foarte reusita, imi place cel mai mult cum i-ai surprins ochii, pare asa bland. ca sa nu mai zic ca sunt incantata de calitatea imaginii. Nu este blurry ca multe poze pe care le-am vazut, deci felicitari pentru asta 71
In fine, poza este foarte reusita 4
Astept si altele ^^
[Imagine: d2ax6sh]

There are 3 kinds of people: those who make things happen
Those who watch things happen
And those who don't know what's happening

#4
Uu 8 cutu =]]
M-a atras titlu, da, cum ai spus si tu este unul lung, dar totusi dragut:]] Pacat ca o sa pui doar cate o poza la fiecare post, as fi dorit sa vad mai multe, deoarece poza cu acest caine este extrem de reusita, dupa parerea mea. Cainele este extrem de dragalas, ochii lui ma dau pe spate. Sunt asa negrii si blanzi. Parca cer ceva xD. Nu ma mai pot dezlipi de poza xD Persoana respectiva chiar are un caine frumos. Imi place faptul ca nu i-ai pozat intreg corpul, asa pare mult mai interesant. Chiar este o poza reusita, felicitari. Astept si alte poze facute de tine ^-^
[Imagine: tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif]
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !

Shake, shake that booty for Beckha !


#5
So , m-am gandit sa-ti las si tie un coment Smile .

Poza este reusita , chiar foarte reusita . Cutul este extreem de draguut si fotogenic pe deasupra . Este si latoos ceea ce imi place si are niste ochii asa de blanzi . Cred ca adora sa fie pozat 15 . Peste cateva luni parca le aud pe niste babe cum or sa spuna ca a dat la OTV despre acest caine care a ajuns vedeta de cinema si o sa-l vad in mai multe filme.
Iii si ce nasuuc aree :X .Nasosu ala mare si frumos :X .
Si cum am mai spus poza este mega reusita .

Astept si alte poziici .

#6
Lynn, vin eu şi stric distracţia, împuşcă-mă . Însă nu ştiu, sunt oare singura care crede că poza este puţin cam ştearsă ?

Btw, nu săriţi, poza este foarte reuşită, numai că mi se pare cam ştearsă .

Another Btw, nu prea îşi mai semnează lumea pozele these days .
You know it is going to be a bad day , when you jump out of bed and miss the floor.




#7
Lori : Yup este 21)

PS : În niciuna dintre aceste fotografii nu am folosit photoshopul. [ se poate observa când daţi pe mărime ].

[ I. ]
[ II. ]
[ III. ]
-

#8
Heiiiiiiiii, Lynn >:d< .

Primul post :
- oh, acel căţeluş e absolut adorabil, e aşa frumos şi îmi plac ochii lui, sunt aşa profunzi. Îmi place enorm de mult poza, e chiar reuşită şi calitatea imaginii e destul de bună [: .

Al doilea post :
- prima poză - îmi place, e interesantă şi calitatea imaginii e foarte bună. Îmi place atât de mult cerul cu norii ăia. Btw, unde ai făcut poza [: ? E o imagine reuşită.
- a doua poză - uhm, îmi place aşa de mult poza. Nu ştiu, hm, toată verdeaţa aceea îi dă imaginii un farmec aparte, pentru mine ^^ .
- a treia şi ultima poză din ultimul post - mi se pare o poză interesantă, iar calitatea e bună. Ador florile acelea şi culorile < 333.
Felicitări, îmi plac foarte mult pozele, sunt frumoase. Aştept şi alte poze.
[Imagine: 2uihshu.gif]

[Imagine: TheDream.png?t=1276345103][Imagine: EunHye22.png?t=1284281440][Imagine: 04.png?t=1304468354]
You’ve Fallen For Me.













#9
1. [ yeah othă dA account ]

Pă munte.

otă
-

#10
Ai niste poze foarte reusite, sincera sa fiu. Casuta aceea verde e uimitoare. Ai prins-o foarte bine si parca se amesteca cu natura. Singurul lucru care ma deranjeaza la pozele tale, este calitatea. Crede-ma, stiu cum e sa mergi intr-un loc foarte frumos, ideal pentru facut poze si sa nu ai aparatul la tine. Sau sa nu ai aparat deloc. Oricum, ingorand calitatea imaginii, pot sa spun ca esti un fotograf bun!
Succes in continuare!




Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)