01-07-2012, 10:23 AM
In primul rand neata. Am asteptat capitolul asta o groaza de timp si a venit. Mmm, a fost mult mai interesant decat m-as fi asteptat. Tatal lui Jesse si Ray e pe moarte, dar macar s-a cait si ii pare rau pentru toate greselile. Ray, bietul, Ray. Acum Kyle a fost rapid de nustiu cine si Philip traieste. Oare cum o sa reactioneze si pe cine o sa aleaga? Il mai iubeste pe Kyle sau... o sa-l primeasca pe Philip cu bratele deschise ca si cum roscovanul nu ar fi existat in viata lui? Interesant si pot sa spun ca m-ai facut foarte curioasa. In mintea mea e un vartej de intrebari. De ce trebuia Philip sa traiasca? Asta sigur o sa-i umbreasca fericirea lui Kyle si, nu o sa-mi placa deloc. Roscovanul nu mai merite sa sufere... a suferit destul! Ma intreb, ce-o sa se intample? Numai tu ma poti lamurii, MiraA! Ma bucur ca ai revenit inapoi si multumesc pentru acest capitol. Astept nextul cu nerabdare! Kissez. Zbyeee
![[Imagine: tumblr_mfcg2sBNaZ1rnbh24o3_r1_500_large.gif]](http://data.whicdn.com/images/48999629/tumblr_mfcg2sBNaZ1rnbh24o3_r1_500_large.gif)
Boys love.