30-05-2011, 05:10 PM
Buna MiraA, sunt asa fericita ca ai ajuns repede cu nextul, ma lasasei chiar in suspans 
Adica e personaj principal, nu avea cum sa moara nu? Oh cat de dragut a fost Blake sa se implice si sa il aduca la viata. Adica e si normal, doar il iubeste mult. Imi place ca nu s-a dat batut, asa as fi facut si eu in locul lui cu persoana iubita :3
Pot spune ca pe parcursul acestui capitol, mai ales la inceput, am trait multe emotii si iar m-ai tinut in suspans. Imi fugeau ochii mai jos, atat de jos incat voiam sa vad daca Jesse e bine si totusi nu am reusit asta decat pana cand chiar trebuia sa ajung la frazele alea. Ma bucur ca a aparut si Ray prin cadru, incep sa il indragesc din ce in ce mai mult pe tipul asta ^^

Te felicit din nou pentru acest capitol minunat
Pupici, dear :3

Citat:Jesse a murit.Tu stii cum m-ai omorat cu replica asta? Am citit-o de zece ori ca sa fiu sigura ca acolo scrie a murit. Ma bucur ca ai decis sa nu il omori, pentru ca nu stiu ce faceam cu tine
Adica e personaj principal, nu avea cum sa moara nu? Oh cat de dragut a fost Blake sa se implice si sa il aduca la viata. Adica e si normal, doar il iubeste mult. Imi place ca nu s-a dat batut, asa as fi facut si eu in locul lui cu persoana iubita :3Pot spune ca pe parcursul acestui capitol, mai ales la inceput, am trait multe emotii si iar m-ai tinut in suspans. Imi fugeau ochii mai jos, atat de jos incat voiam sa vad daca Jesse e bine si totusi nu am reusit asta decat pana cand chiar trebuia sa ajung la frazele alea. Ma bucur ca a aparut si Ray prin cadru, incep sa il indragesc din ce in ce mai mult pe tipul asta ^^
Citat:-Un incapatanat...un tradator...si un roscat.Pana si pe mine m-a amuzat replica asta, nu numai pe ei

Te felicit din nou pentru acest capitol minunat

Pupici, dear :3

![[Imagine: dbigps.png]](http://i42.tinypic.com/dbigps.png)