Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Terminat] [+16]Drumuri ce nu se vor mai intersecta niciodata

Ok, am intarziat deja exagerat de mult, si a fost foarte urat din partea mea, dar nu e doar vina mea ca raman fara cuvinte dupa fiecare capitol. Si chiar daca imediat ce m`am intors am aparut direct aici, tot s`au dus pe apa sambetei cele trei randuri pe care ma chinuisem atat de mult sa le scriu la capitolul anterior. Un singur gand ma mai incalzeste in situatia de fata: imi amintesc ca marii scriitori ajung doar foarte rar sa auda parerile simplilor cititori.

Oricum, destul de sfasietor sa aflii abia pe ultima suta de metrii cate persoane tin la tine si sa fii incapabil sa faci ceva ca sa le demonstrezi cat de mult tii la ele sau cat de mult iti pare rau, desi chiar daca realizam sau nu, se intampla foarte des.
De fapt, de fiecare data cand termin de citit un capitol si`mi dezlipesc ochii de monitor vad lucrurile altfel, cat de monotone sunt dramele asemenea acesteia si cat de rare sunt acele finaluri fericite. (Ma intreb ce o sa se intample dupa ce o sa citesc ficul in intregime, ditamai horror`urile:)))
Un lucru e sigur: Vali o sa continue sa fie unul dintre personajele mele favorite, probablil orice s`ar intampla de acum incolo in fic, indiferent ce masca ar purta. Oricat ai incerca sa imi explici, eu o sa continui sa o vad ca pe o victima, intr`o continua cadere, si care ajunge intr`un moment de nesiguranta sa`si sape singura groapa, si prefer sa imi pastrez aceasta imagine a ei mult timp dupa ce ficul o sa se termine.

Revenind la capitolele postate, intamplarea din penultimul capitol a fost prezentata minunat, ca de obicei, de fapt intreg capitolul, si...de fapt tot ficul a fost narat pur si simplu superb. Cat despre Vlad, sincer, ma asteptam la un comportament de acest gen din partea lui, sa puna si alcool peste sarea de pe rana, ignorand starea actuala a lui Vali. Dar, ce pot eu sa le fac, decat sa`i cert pe degeaba? "Stephen, ai un coleg de celula, il cheama Vlad!"

Imi cer mii si mii de scuze pentru intarzierea exagerata, si spor la...postat, si scris la celelalte ficuri:D
[Imagine: blooddressredsnowemotiv.jpg]

Răspunsuri în acest subiect
RE: Drumuri ce nu se vor mai intersecta niciodata [+16] - de Dark Blue - 16-07-2011, 12:44 AM

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)