Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Teribilism

#1
De ce???(destul de grea intrebarea nu?).Pai se vedem copii(pentru ca practic asta suntem)fumeaza,beau(alcol nu apa sau suc),ii vezi la 15 ani conducand la viteza mare,incearca sa faca banii(prin diverse motive),"o ard" in grupuri cu dastia mult mai mari(nefiind prieteni)...Stiti voi chesti din astea...(as mai avea multe de zis da na').Deci de ce???
aaa da am uitat drogurile si sexu'21
Elda Taluta
Sarks Sark
Ark Alks

#2
Daca teribilismul pentru tine e limitat in ce ai mentionat mai sus,inseamna ca mai ai de parcurs un drum foarte lung..

Ce-i teribilismul?

Ahh,e o simpla dorinta de afirmare.

Crezi ca,daca bei,fumezi,droghezi...esti mai ''cuul'' in ochii altora?Ca o sa iti sara fetele in brate cand te vad pe strada?Te nenorocesti pe tine,pentru satisfactia altora.

Dar ce doare,si ce e greu e ca o faci intentionat,continuand sa incerci sa te exprimi ''liber'' pentru a-ti dovedi superioritatea fata de restul care nu practica aceleasi ''obiceiuri'' ca si tine..

E simplu,teribilismul e dovada animalica de afirmare.Si crede-ma,sunt momente cand iti dai si o mana doar sa te afirmi,sa fii fericit in sinea ta ca : '' Uite ma,am aratat ce pot si ca acum persoanele [x,y,z] ma apreciaza,si chiar ma ''venereaza'' pentru curaj si tupeu''...Dar e total gresit,pentru ca intr-un final,cand o sa fii mai batran,o sa-ti dai seama si sa regreti amarnic ca ti-ai distrus viata pentru niste nimicuri..

#3
Adolescentii fumeaza, consuma bauturi alcoolice, se drogeaza si fac sex din aceleasi motive pe care le au si adultii.

#4
@North Credema ca nu toti...Sunt multi care inca se mai cred cool
Elda Taluta
Sarks Sark
Ark Alks

#5
Si asta-i o idee/replica mult prea folosita. Da' sunt si din aia care ciolfaie guma ca sa fie cool, care mananca/nu mananca anumite chestii, care isi fac tatuaje, pierce-uri citesc nu stiu ce carte, asculta y formatie, adopta x idee/curent filosofic/religios etc.
Sunt din astia in toate domeniile si multi trec de pragul adolescentei.
Nu mai faceti generalizari prostesti.

Edit: Ai niste replici... :\

#6
@North Am zis multi,nici macar nu am dat un procent.Dar drogurile,bautura in excess??hmm...asta nu cred ca le trebuie'.
Elda Taluta
Sarks Sark
Ark Alks

#7
Aza nu ar trebui intr-un fel sa te ocupe pe tine Drogurile, sau masturbarea ca sa zic asa la 14 ani.



Ai doar 14 ani. Cand vei creste vei avea alta gandire. Nu zic de tine, dar multi de 12-15 ani nici nu pot da un post normal la dezbateri. Pur si simplu, mai tare te amuzi de atata drama. 21


[Imagine: 435807fbnxzdbgby.gif]
[Imagine: 1370639wghbdmxzm0.gif]

#8
@♣Ann♣ Nu o sa zic altceva,nu o sa vorbesc sau o sa-mi schimb parerile doar pentru ca as dau mai bine in fata cuiva...La tine e cam asa nu??Ce daca baiatu la 13 ani baga heroina ah??Ce daca era sa-l calce tiru' ca nd era rupt de beat??
Si ce dracu' te legi de intrebarea ailanta???
Drama zici ah...Poi eu vorbeste "dramatizand" de omaeni care mor...eh da lasa e un topic de dezbateri ce ne intereseaza pe noi de alti...2222
Elda Taluta
Sarks Sark
Ark Alks

#9
Azazel, lasa fitele de 'drama queen', tie nu-ti pasa de nimeni, a deschide threaduri pe forumuri anime nu o sa faca nici cea mai mica schimbare si esti perfect constient. Nu incerci decat sa fii in centrul atentiei.

Daca te intereseaza cu adevarat de altii, fa voluntariat la Crucea Rosie, doneaza sange, participa la evenimente caritabile, la proteste, manifestari, publica ceva etc. Sunt multe alte feluri mult mai spornice pentru a face schimbari in lume.
[Imagine: sigforme.png]


probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand
lumea mea se descompunea
in ceasuri si goluri
de mine

au imbatranit in cadente
si sentimentele mele
sub greutatea
atator vieti netraite...


Clicky

#10
Bine hai pa...vad ca nu e un loc de dezbateri pe aici...Out
Elda Taluta
Sarks Sark
Ark Alks




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)