Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Vi s-a mai intamplat sa dea eroare forumul in timp ce dadea-ti refresh(in mod repetat)?
Da!
100.00%
5 100.00%
Ba!
0%
0 0%
Total 5 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

THE FORUMS CRASH A LOT?

#1
Nu cred ca este doar problema mea. In ultima vreme , cand intru pe forum dau de rage-ul lui Zuppy sau de jew-boy-ul din South Park! Se intampla din ce in ce mai des atunci cand dau refresh. Ultima ”gluma” atunci cand vaz-doamne serverele erau prea ocupate pentru a se ocupa de requestul meu a tinut cam 5 minute atunci cand incercam sa accesez sectiunea JOCURI si cred ca este cam dubios pentru un forum vizitat care in general are uptime-ul de 100%!


added photos
[Imagine: Animezup_1280698237599.png]
[Imagine: Animezup-forummangasianime_1280698128499.png]

Si daca lagul se datoreaza numarului de vizitatori, sa ceara dracului donatii, ca m-as baga daca ar cere! Dar nu sa dea ban celor care reporteaza proleme tehnice!
[Imagine: nhkmisatosatousighh3.jpg]

#2
Chestia asta se intampla tuturor si de ceva vreme, eu am primit raspunsul ca sunt multi vizitatori, ca daca nu imi convine sa plec si am luat ban . 10

Mai apasa F5-ul, faci muschi.

#3
Nu da nimeni ban celor care raporteaza probleme tehnice 10
Nu stiu cati ar dona, sincer sa fiu. In plus, e destul de greu sa gasesti un host de incredere. Actualul... meh, e un VPS bunicel desi cam scump (50 de dolari lunar >.< noroc ca in general ii fac jumate-jumate cu Falcon), dar nu prea face fata cand sunt multi useri activi.
Cu toate acestea, "eroarea" in sine nu e tocmai o eroare, asa am setat forumul, sa respinga userii atunci cand server load-ul trece de 10. Am marit acum limita la 15, hai sa zicem, dar asta inseamna ca site-ul se va incarca in schimb foarte greu.

Dubios e ca a facut figuri si cand a fost pe un server privat, gratie unui coleg. Ce pot sa zic, i-ar prinde bine un shift+delete si o reinstalare de MyBB, dar forumul e atat de modificat incat nici macar nu imi mai aduc aminte toate fisierele in care mi-am bagat nasul in toti acesti ani.

Astept sa iasa MyBB 1.6, ceea ce va reprezenta un upgrade destul de major, si vad mai departe ce si cum. Nu ar trebui sa mai dureze mult, deja e in Beta 2

#4
Ow I see now! Ma gandesc ca si existenta prea multor add-ons/plugins afecteaza ! Cat despre ban, TheAshBringer said it to happen! Iar despre donatii...iti zic eu ca s-ar baga lumea, daca ar aparea sa zicem unele avantaje random de gen zupi,reputatie or anything like that! Am donat si pentru forumuri mult mai mult decat anonime atunci cand mi s-au parut bune!
[Imagine: nhkmisatosatousighh3.jpg]

#5
Yah, afecteaza destul de mult. Pe de alta parte, daca renunt la toate chestiile misto nu am facut nimic.
Problema care e.. dupa cum am spus, am fost gazduiti intr-o perioada pe un server dedicat si tot nu a mers site-ul ca uns. Ar fi putin cam ciudat sa cerem donatii si constate userii dupa aia ca site-ul tot nu se misca asa cum trebuie. S-ar simti tepuiti si nu prea ar fi normal.
O sa astept 1.6-le, dupa care cred ca o sa rad tot ce nu e facut de mine si o sa imi fac propriile plugin-uri de care am nevoie. Un sistem de medalii, de rpg stats, un petshop.. si ce-o mai fi nevoie. Ca asa cum e acum... avem o gramada de plugin-uri foarte complexe, cum ar fi MyPlaza, care e ditamai sistemul de puncte+shop, care e folosit ca simplu pet magazine. Si se incarca si ala odata cu forumul, isi ruleaza propriile query-uri.. si pentru ce? Un petshop am facut deja odata pentru Bleach Romania si cunostintele mele de programare de atunci erau slabute.

Dupa Nijikon, o sa incerc eventual sa pun si bazele unui magazin real pe Zup, sa vindem postere anime and stuff. Cu putin noroc, poate va reusi site-ul sa isi plateasca singur hostul. Iar daca treaba merge bine, poate vom reusi sa strangem asa niste sume de bani cu care sa putem organiza mai multe concursuri cu premii, sau, nu stiu, sa se duca banii inapoi la comunitate intr-o forma sau alta, ca nu e visul meu sa ma imbogatesc pe seama zup 21

Am planuri multe pentru site-ul asta. Sa mai fac rost si de timp si resurse, si va ajunge departe. Momentan ma bucur ca e activ si ca s-a format o micuta comunitate de useri care s-au imprietenit intre ei si care tin si la site.

#6
Scuze că mă bag, dar nu s-ar putea ca vizitatorii să nu poată vedea forumul or samth? căci de multe ori sunt mai mulţi vizitatori decât utilizatori. Şi nu cred că este corect că userii să nu potă sta pe forum din cauza acestora, ca să spun aşa. Evident este doar o părere/ sugestie -,-.
[Imagine: guitargirlsignature.png]
Mulţumesc Alysu : o3

- eÅŸti piraat?
- nu supă la plic : ))

#7
Din cate stiu eu, nu. Dar o sa ma interesez




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)