Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

My...GFX ~

#1
Well, am încercat şi eu să fac 'GFX'-uri pentru că mă cam plictiseam >.>
Nu am lucrat mult(chiar puţin) în Photoshop aşa că multe nu ştiu, însă am multe cunoştinţe care lucreză în PS si am mai învăţat câte ceva de aici şi câte ceva de acolo. Am mai avut eu încercări nereuşite de a face ceva în PS mai demult, dar m-am lăsat.
Mi-au ieşit următoarele tâmpenii:
[Imagine: Untitled-1-4.jpg] <- am făcut avatarul înaintea sig-ului şi l-am lăsat aşa, chiar dacă nu-mi place.
[Imagine: ewf.jpg] <- ÅŸi sig-ul :]
[Imagine: Sig1.jpg] <- varianta mai deschisă
[Imagine: dfhgdf.jpg] <- varianta mai închisă, dar oricum nu-mi place niciuna .__.
Asta am făcut prima oară de când m-am reapucat de photoshop, ştiu că e groaznic si prea roz o.o
încercare nereuşită...

Cam atât ^^", orice critică de orice fel e bună ca să reuşesc să mai învăţ si eu câte ceva.

#2
pai ... am sa incep eu ... si iti spun ca mai ai de lucrat mult la efecte, culori si blend ....overall not appealing exact ce ziceam 71 sfatul meu pentru toti este sa va concentrati asupra efectelor ... nici prea multe ca iese tot sigu aiurea 3 putine si cu rost si la culori inseaca sa folosesti culori apropiate una de alta unele mai deschise .. altele mai inchise Smile la ultimul sig iti vand un pont scoate liniile alea ca nu-si au rostu ia eraseru si mai sterge din " punctele " alea sau ce-or fi ia pen tool selecteaza brush-u de 3 px si fa niste linii care sa se potriveasca cu renderu sa-l inconjoare intr-un fel ... dai click dreapta apoi selectezi stroke path si o sa iti apara o fereastra alege de acolo " brush " si selecteaza simulate pressure 3
[Imagine: colorscs.png]
________________
Hear the colors


#3
Mă, nu eşti oribilă, doar că eşti începătoare şi trebe' să mai înveţi unele chestii.În primul rând, încearcă să nu mai aglomerezi backgroundul cu c4d, brushes şi ce mai foloseşti tu.Începe să pui şi text pe semnături, ca să fie mai 'expresive', să le zic aşa.Dacă nu ai fonturi, le poţi găsi pe deviantart şi dafont (cel puţin eu pe acestea le folosesc) ; dacă nu foloseşti gradient maps, foloseşte-le (de asemenea, le poţi gqsi de dA sau pe google, cu un search) ; poţi folosi pentru a mai înfrumuţesa/umple sau cum vrei tu să-i zici şi patterns, pe care le poţi găsi pe google cu search sau pe dA(eu de aici le-am luat pe ale mele şi sunt super).În loc de backul full of c4ds, poţi pune o imagine care să se potrivească cu personajul.Bruşurile sunt foarte bune pentru că ăstea chiar înfrumuţesează seturile şi aşa îţi poţi forma propriul stil.Le poţi găsi tot pe dA sau unde vrei tu, dar eu zic că acesta este cel mai eficient.Dacă nu ştii să le bagi în PS (pattern, gradient, brushes, font->aici e în Windows) întreabă pe una din acele cunoştiinţe ale tale.

1.Textul acela mare strică mai tot.Mai ales că e prea roz şi nu se potriveşte.Îmi place efectul pe care l-ai folosit peste avatar.(mereu mi-a plăcut)

2,3 şi 4. La ăstea comentez la grămadă.Ţi-am zis, ai umplut backurile cu c4d şi brushes şi nu se vede bine, cred eu.Ar fi trebuit la 3 şi 4 să mai ştergi din efectele de pe faţa personajului, dar şi de pe suprafaţa lui.
Încearcă să nu mai abuzezi în folosirea c4durilor şi texturilor/bruşurilor.

Succes în continuare.
I've only been in love with a beer bottle and a mirror.
(Sid Vicious)




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)