Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Superstitii

#1
Credeti in superstitii?

Inainte eram chiar o persoana superstitioasa, poate doar pentru simplul fapt ca aceste superstitii ma ingrozeau. Am facut odata greseala sa deschid o carte in care erau ceva de genul "superstitii despre moarte" si de atunci am inceput sa fiu ingrozita de aceste lucruri.

Sunt destule povesti care vor sa ne faca sa credem ca superstitiile sunt adevarate. Mie, sincer, inafara de ceva minor care se poate numi si 'coincidenta' nu mi s-a adeverit nici o superstitie.
Deci vreau sa cred in continuare ca nu sunt adevarate
*still scared*
Cea mai reuşită semnătură.

#2
Nu cred, de ce ar trebui să crezi în superstiţii? Sunt lucruri inventate. Acum nu ştiu cât timp s-a trezit unu că vrea el ca număru' 13 să poarte ghinion că s-a-mpiedicat de 12 ori şi a 13-a oară şi-a spart nasu'. Cred în ce-mi place mie. 21 De exemplu, că atitudinea pozitivă atrage lucruri pozitive. Nu ştiu exact dacă e o superstiţie, cred că aşa s-ar numi. Mi se pare amuzant să aud coincidenţe, da' rămân coincidenţe şi nimic mai mult.

#3
Superstitiile sunt niste chestii total neadevarate inventate de oameni.Omul,in general, trebuie sa se scalde intr`o iluzie a sigurantei si astfel in mintea unora foarte devotati si increzatori in aceste tampenii incep sa infloreasca idei cum ca daca ei vor face trei pasi inapoi si vor da trei flegme pe asfalt cand le trece mata neagra prin fata atunci lor le va fi bine. Romanii,in special, sunt niste fiinte foarte superstitioase, noi nefiind nici foarte inteligenti in anumite situatii. In orice caz, nimeni nu ar trebui sa creada in aceste tampenii si nici decum sa citeasca superstitii despre lucrul de care omului ii este cel mai frica si anume moartea cum a facut Ichigo. O persoana, oricat de curajoasa este ea, trebuie sa aiba impresia constanta ca intotdeauna va exista si o parte buna a lucrurilor. In caz contrar, acea persoana o va lua razna pentru ca asa e firea omului. Acum nu sugerez ca Ichigo o va lua razna. 21 Doamne fereste ! Chiar si prin expresia "Doamne fereste" omul isi implanteaza in cap ideea ca daca a spus asta Dumnezeu va face ca asta sa nu se intample. In fine. Deja deviez de la subiect. 21 In concluzie,sunt niste cretinisme.
[Imagine: Urahara_Sig_by_KaitoWatanabe.png]

#4
Sasha, nu am citit cartea aia intentionat21 doar ca am luat-o din biblioteca unei prietene fara sa ma uit la ce scrie pe cotor. Anyway, sunt intreaga si nu am luat-o razna, doar ca m-am speriat pe moment 24
Btw, cand stateam la tara era super naspa cu toate babele alea nebune care urla la tine "scuipa-n san!" [e cam perv partea asta65]
Cea mai reuşită semnătură.

#5
Stiu ca nu ai luat`o razna, nici nu voiam sa se inteleaga asta. 21 Oricum,parerea asta cum ca omul o poate lua razna mi`am format`o avandu`ma chiar pe mine ca si cobai ca sa zic asa deoarece eu daca ma uit la filme thriller sau altceva pe urma am cosmaruri si devin paranoica. De aceea evit pe cat posibil filmele horror 21. Prefer o comedie. Plus ca eu stau cam prost cu inima, tresar aproape din orice. 21
Si da,in general oamenii in varsta sunt mai superstitiosi si poate si perversi unii din ei. 21
[Imagine: Urahara_Sig_by_KaitoWatanabe.png]

#6
Nu cred în superstiţii sau în alte lucruri de genul ăsta pentru că sunt... minciuni. Da, doar născociri ale diferitor persoane pentru ca să îţi bage în cap tot felul de idei.
Poate sunt chiar născociri ale părinţilor fiindcă dacă copilul lor trecea pe sub scară, se putea accidenta, aşa că i-au spus că va avea ghinion. Oricum, nu sunt deloc adevărate şi e o tâmpenie să-ţi ghidezi viaţa după ele.
Nu cred în ele. Şi nici nu voi crede.
Metal was here.

[Imagine: metalsig.png]


I\'ll start to worry when I\'m dead.



#7
O prostie.
Vezi, le-am descris într-un cuvânt. ^^ Nu cred în astfel de tâmpenii. Recunosc, când eram în mică credeam partea cu ' dacă spargi o oglindă, vei avea şapte ani ghinion' . Hm, uite că am spart chiar două până acum şi-o duc chiar bine.
Nu ştiu de ce şi cum am reuşit s-o fac, dar nu mai cred în aşa ceva. În opinia mea, superstiţiile sunt simple propoziţii menite să sperie persoanele credule. Îţi faci cu mâna ta - uneori - ghinionul, o oglindă nu-ţi poate decide viitorul, aşa cum nici trecutul pe sub scară nu poate.
N-am să cred în ele, n-am motive s-o fac şi nu-mi voi schimba părerea.

XoXo, Mad Hatter.
[Imagine: tumblr_lvu3z0OC361qkx1cbo1_500_large.gif]
The Mad Hatter: Have I gone mad?Alice: I'm afraid so. You're entirely bonkers. But I'll tell you a secret. All the best people are.





Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)