Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Sunetul dragostei

#11
Un nou cap! Un nou cap! Yey! Evident, Rautatea Mea incepe cu greselile >:) :


o priveste ... o atintisera -> prezent ... trecut

o atintisera ... se miscau -> ai folosit 2 timpuri diferite ale trecutului

hokage -> Hokage

se inrosi mai rau -> suna cam nasol >.< mai bine "se inrosi mai tare"

Avea sa spuna da -> Avea sa spuna "da"

se apropie ... mai tare -> huh? O.O poate "se apropie ... mai mult"

fura acoperite ... o invaluie -> trecut ... prezent

forti de dragoste -> forte ale dragostei

poate fii -> poate fi

Se afla rozalia -> Rozalia se afla

salasluia si Doamna Tsunade -> in primul rand, "salasluia" suna...ehm...nu e prea potrivit...in al 2-lea rand: "Doamna Tsunade" ? O.O Nu suna deloc bine >.< Try "Tsunade-sama"

sa isi tretraga -> sa isi retraga

Parea cea care o invatase tot ceea ce stia azi, si chiar mai mult de atat. -> nu parea, chiar era

usa acelui birou se aude -> usa...se aude? O.O plus ca nu era nevoie se "acel" so "usa biroului se aude deschizandu-se"

o bataie insistenta fusese aruncata peste aceasta -> asta ar trebui sa fie o...ehm...expresie? stiu ca-s mai paralela cu expresiile, insa asta pot sa jur ca nu exista O.O ai incercat sa inventezi tu, nu? ehm...nu ti-a iesit prea bine :D

ajunse aici -> ajunse acolo

Cu doua zile ca acest document sa ajunga -> Cu doua zile inainte ca acest document sa ajunga

ochii negrii -> ochii negri

o priveste ... fusese -> prezent ... trecut

Totul este in pericol, satul, oamenii din sat -> Totul este in pericol: satul, oamenii din sat

singura noastra sansa, momentana -> sansa momentata? O.O hai ca n-am mai auzit asa ceva... "singura noastra sansa, momentan"

jounin -> Jounin

kazekage -> Kazekage

sora celui ce era kazekage, Temari -> sore celui ce era Kazekage: Temari


Gata! ^^ Pfiu, te-am omorat? :)) So, ce pot spune...nice cap, mi-a atraas atentia in special pasajul acesta:

"Petalele ... pentru ca aceasta exista indiferent de scop."

A fost chiar superb :X
In rest a fost frumos, ai reusit sa imi captezi atentia cu sfarsitul ;) So:

Gambatte & Kissu

:bye:
[Imagine: thekillers.png]

#12
Well mă scuzati pentru întârziere, nu am mai scris la acest fic în ultima perioadă dar acum am venit cu urmatorul capitol, nu am prea avut idei până acum.

Capitolul 4 : Revederea.

Iubirea este un lucru atât de greu de înteles, atât de cei din jur cât şi de cei ce sunt în mijlocul situatiei, pentru că un firicel aprins de dragoste este ca şi flacara ce cuprinde, printr-o singură mişcare, întregul Univers. Totul se revarsă peste ceea ce a fost odată, şi începe ploaia. Reâncarnare, totul reâncepe şi ce a fost odată este uitat, pierdut în umbră.
*
În timp ce Naruto, Shikamaru, Hinata şi Sakura se îndreptau catre Satul ascuns în Nisip, sperând cu disperare să ajungă la timp, atât pentru a-l opri pe Sasuke cât şi pentru a-i proteja pe toti de el. Nu ştiau cât de precisă era această sursă, dar era singura lor speranţă, în acest timp la intrarea în Sat se afla un baiat înalt, cu parul negru, ca şi obscuritatea. Ochii sai erau profunzi, de un negru mai adânc decât parul. Te puteai pierde în acele pupile, erau închise fară pic de stralucire, speranta ce poate existase odată acolo..., acum disparuse. Privea în faţă, neclintit. Acolo se afla o trupă de trei ninja.
- Temari, se pare că ne revedem. Cum o mai duci? Spuse brunetul cu sarcasm în ochi, expresia fetei era dezgustată, de parcă vazuse ceva îngrozitor. Nu înfricoşător ci greu de privit din cauza imperfectiuni. Era o întrebare ce nu aştepta un raspuns clar, una retorică. Însă blonda nu se lasă printre micile cuvinte ce fură rostite de el. Mişcă un pas în faţă şi face semn cu mâna spre fratele sau, Kankurou. Acesta îşi mişcă bratele pentru a pune stapânire pe papuşile sale încarcate cu chakra. Cealaltă persoană aflat acolo îşi scoate cutitul şi face câteva semne din mâini. În jurul lui Sasuke apare un zid de nisip, ce avea ca scop oprirea lui, pentru a nu continua intrarea în sat. Acesta râde cu sarcasm şi dintr-o singură mişcare de mână spulberă zidul ce se deschisese în fata lui. Priveşte catre fata ce stapânea tehnica respectivă. O privire ce îi putea întimida pe toti, rece, rea şi fară pic de iubire. Ura punea stapînire pe el, nu punea ci deja o facuse, de-a lungul atâţior ani cât fusese plecat de acasă. Îşi ridică ochii, îşi încruntă fruntea şi priveşte fioros, după care spune :
- Se pare că micul vostru deşert a achizitionat talente noi. Pacat că acest mic talent stupid, va fi spulberat de mânia mea.
Fata auzind ceea ce spune brunetul se ridică, facând iar un semn cu mâna în timp ce un val de nisip o ridică. Îşi ridică bratul stâng şi îl pune lateral, în aer. Arată cu degetul aratator spre Sasuke şi deodată pamântul pare să se cutremure. Îşi apropie bratele, lasă capul în jos şi ochii sai roşiatici se întetesc, cuprinzându-i o alură întunecată, fară pic de sclipire aşa cum erau şi cei ai baiatului brunet, doar culoarea facând diferenta. În timp ce îşi apropia bratele, la trosnitura putin puternică ce le uneşte spune : Jutsul NIsipului, Groapa Obscură. Spunând asta nisipul de sup picioarele lui Sasuke dispare, fiin ridica în aer şi acesta cade în gol. Face şi acesta un semn cu mâna disparând din locul respectiv. Reapare în spatele tinerei încercând, cu sabia sa, să îi taie gâtul. Aceasta îl privea, fară să se clintească. Ochii ei erau patrunzatori, fară speranţă pierduti într-un abis de obscuritate, de unde nu puteau ieşi. La fel ca şi ai mei îşi spuse el în gând în acel moment. Îi vedea pe cei doi stând departe, pe Temari şi Kankurou. Îi acordau atât de multă încredere fetei respective.
- Intuile mişcari, acum te voi ucide.
Însă aceste vorbe nu au putut fii duse la capat pentru că fata blonduţă face un semn foarte rapid cu mâinile şi un val de apă apare, încercând să îl doboare pe brunet în timp ce aceasta dispare în aer, el se fereşte disparând din acel loc. Fata era destul de puternică, şi îşi planuia fiecare mişcare. Până atunci nu spusese nimic, tacea şi îşi facea datoria . Sasuke se încruntă, se opri pentru un moment. De această dată avea de gând să îi dea lovitura finală, ce urma să fie mortală. În timp ce mâna sa se umplea cu o Chakra argintie, stralucitoare, mai în departare se putea vedea rozalie, cu prietenii sai. Însă nimeni nu îi zarea, erau cuprinşi în micul joc în care intraseră.
Temari se urcă pe evantaiul sau imens, zboară catre locul unde se afla fata cu ochii roşiatici, îi urmă privirea rece şi apoi îi spuse :
- Calmează-te, Gaara va sosi aici repede.
Ochii fetei nu se schimbau, şi privirea sa era pierdută. Fară să raspundă la comentariu se lasă în jos, pe un genunchi şi face iar un semn cu mâna. Îşi taie o parte din mână, voia să facă o transmutatie, oare pe cine urma să cheme?
Dar aceasta fu oprită de Sasuke care spuse:
- Este deja prea târziu.
În timp ce spunea asta se mişcă, doar pentru o secundă. Fuge catre tânară, vrând să o strapungă, dar acesta fu oprit, când în acea fractiune de secundă, în fata lui era o fata cu parul roz. O privi, şi puterea din mâna sa se spulberă, nu avu timp să facă altceva pentru că buzele sale au fost cuprinse de un sarut fierbinte. Gâtul sau a fost cuprins de bratele firave ale Sakurei, nu dorea să piardă acest moment. Salva pe cineva, şi îl putea revede pe Sasuke, era ceea ce îşi dorea. O sarută şi acesta agresiv după care o împinge, lasând-o pe să cadă pe nisipul arzinte. O privea, parcă îndurerat dar şi uşurat, nu întelegea ce este cu această ractie, a ei cât şi a lui, pentru că îi raspunsese la sarut. Într-un alt moment de inconştienţă îş întinde mâna spre fata ce se afla pe jos, o ridică şi o ia în brate.
Toti cei aflati în jur priveau uimiti, chiar şi inima Sakurei batea de uimire, pasiune şi multă iubire în privirea baiatului. Ochii prinseseră o anumită stralucire, care se spulberă în momentul în care se despreinse de rozalie şi disparu, în departare fară să spună altceva decât :
- Voi veni după tine.
Nu ştiau niciunul la ce se refera, la ceea ce venise initial sau la rozalia pe care tocmai o îmbrăţişase. Erau siguri că vorbea despre razbunarea lui, idioată şi fară sens. Însă inima ei nu putea să nu accelereze cu fiecare secundă, sartul şi acea strângere în propriile lui brate alina toti anii de suferinţă de până atunci. În zonă apar şi ceilalti. Naruto înjură printre dinti, Sasuke disparuse iar el nici macar nu avusese ocazia să îl înfrunte :
- La dracu Sasuke, puteai aştepta.
Hinata se afla în spatele lui Naruto încercând să îi dea de urmă lui Sasuke, dar acesta nu era de gasit nici macar nu Byakugan-ul ei, disparuse. Shikamaru o pierdea, oarecum pierdut, pe Temari. Merse catre ea, încercând să o salute fară a se lasa condus de impulsuri, nu voia să se vadă cât de uşurat era că nu păţise nimic. Poate altcineva nu ar fi vazut dar aceea, pentru că inima îi batea cu acceleratie şi ochii îi straluceau când îl vedea, a realizat.
- Sunt bine...
Nu mai putu să continue altceva pentru că o îmbrăţişare o învalui, a simtit bratele puternice în jurul ei iar el a putut constata cât de tare îi batea inima, şi ce intensitate putea avea în ochi când acesta era în preajmă.
Uimirea nu fuse prea mare pentru cei din jur, erau încă concentrati asupra plecarii bruşte a fostului lor camarad. În timp ce încercau să afle ce se întâmpla, în zonă apare un baiat înalt cu parul roşcat. Ochii îi erau verzi şi patrunzatori, semnul de pe fruntea sa era unul scris în roşu iar privirea sa parea blândă, deşi de neclintit. La vederea acestuia blonda ce mai devreme statea nemişcată, fară alte semne de bunatate pe faţă se îmbujoră şi ochii îi prinseră o altă amploare, straluceau. Vocea acelui baiat fu blândă, adresândui-se în timp ce ajunse lângă aceasta, îşi puse mâna în capul sau lasându-i firele printre degetele sale, după care spuse :
- Ai facut treabă bună Ayssa.
Parul sau era moale şi uşor de atins. Fata ei catifelată se înroşi, avea aceaşi nuanţă ca şi ochii sai. Spunând această mică propozitie acesta se întoarse pentru a pleca spre ceilalti, privirea îi era serioasă, se îndreaptă catre blondul cu ochii albaştrii intenşi. Nu spuyse decât un " Multumesc " foarte sincer când ajunse în fata tuturor, Naruto însă sare destul de rapid şi îi întinde bratul. După câteva secunde de gândire, Gaara ridică bratul stâng şi îl uneşte cu cel al blondului, aceştia îşi scutură mâinile privindu-se. Vedeau nostalgia şi multe amintiri prin ochii opuşi ai fiecaruia, prietenia ce urma să se înfiripe.
*
Toate cuvintele spuse fară înteles, şi fiecare privire crudă fară cea mai mică explicatie, sunt ca cele mai crude amintiri, pe care ai vrea să le ştergi cu buretele dar pe care nu le poti uita, înfiripate în mintea şi inima ta pentru totdeauna. Privirile de rautate ale celorlalti catre tine sunt ispititoare, facându-te să dispari în abis. Iubirea în acest Univers disperat după putere şi razbunare? Este doar un vis, un cântec ce a început să prindă amploare. În urechile fiecaruia începuse să se audă sunetul dragostei...


Ayssa Akimi
( personajul acesta este ales la întâmplare, nu ştiu dacă face parte din vreun anime-u anume. Numele sau este ales la întâmplare şi personalitatea este creată 100 % de catre mine )

#13
Heeeya ^___^ M-am gandit ca vrei sa vezi o evil in act, asa ca am trecut pe la noul cap ^^' So here we go:



Reâncarnare, reâncepe -> Reîncarnare, reîncepe

Satul ascuns în Nisip -> Satul Ascuns în Nisip

Ochii sai erau profunzi, de un negru mai adânc decât parul. -> pe cat de frumos ai inceput, pe atat de nasol ai terminat >.<

Spuse brunetul cu sarcasm în ochi -> sarcasm...sarcasm unde? O_O am auzit de "sarcasm in glas", dar "sarcasm in ochi" ... O_O

din cauza imperfectiuni -> din cauza imperfectiunii

Mişcă un pas -> poate "Facu un pas"

persoană aflat -> persoană aflată

Pacat că acest mic talent stupid, va fi spulberat de mânia mea. -> virgula intre subiect si predicat?

un val de nisip o ridică. Îşi ridică bratul -> repetitie >.<

Jutsul NIsipului -> Jutsul Nisipului

sup -> sub

Intuile -> Inutile

nu au putut fii -> nu au putut fi - se scrie "fii" doar la pluralu subst "fiu", la verb e cu un singur "i", got it?

se putea vedea rozalie, cu prietenii sai-> se puteau vedea rozalia, insotita (sau "impreuna") cu prietenii sai

îi urmă privirea rece -> huh? O.O

buzele sale au fost cuprinse ... Gâtul sau a fost cuprins -> repetitieee

îl putea revede -> îl putea revedea

nisipul arzinte -> huh? :blink:

îş întinde -> îşi întinde

despreinse -> desprinse

Nu ştiau niciunul -> Nu ştia niciunul

sartul -> sarutul

a realizat -> si-a dat seama - a realizat are alt sens, ex: a realizat o constructie. Got it?

ochii albaştrii -> ochii albaştri

Nu spuyse -> Nu spuse


Gata! ^^ Lung cap! Si frumos :X:X:X Chiar mi-a placut :X Mai ales faza cu cuplurile =P~
Mai ai de lucrat cu virgulele, pt ca nu prea le pui unde trebuie. De asemenea, bagi prea multe propozitii intr-un enunt, si nu suna prea bine. In rest nu mai am ce comenta in afara de greselile de tastare (pe care toti le avem), expresiile, si cele de genul "ochii albastrii". Descreirea e superba, iar actiunea no comment :3:
So:

Gambatte & Kissu

:bye:
[Imagine: thekillers.png]

#14
So, well, ma scuzati de

#15
Misto capitol.
Imi place.Chiar am ras si eu cu pofta la faza aceea cu Naruto:
"Naruto, ce fuse tacut p

#16
mai pui si tu odata continuarea? sau ai de gand sa ne mai tii in suspans
imi place foarte mult ficul tau :X:X:Xsi astept contunuarea....nu am ce comenta...greseli....nam vazut pentru ca citeam cu sufletul la gura :D
imi place si diallogul, naratiunea descrierea.:X:X:X...sunt foarte bune
ideea ficului :Xeste deasemenea la fel de buna.
grabeste-te cu continuarea aia :*

#17
Scuzati-mă că nu am mai trecut pe aici şi că nu am mai pus o continuare pentru atât de mult timp, însă nu am avut prea mult timp să scriu, cu şcoala asta, şi nici idei. Acum m-a traznit ceva şi am zis să scriu. Multumesc pentru aprecierile voastre.

Lectură placută!

____________________________________________________________________________

[center]Capitolul 6 : Iubirea lui Sasuke[/center]

Ce înseamnă să fi orb într-un loc în care nu ai ce să vezi? Ce înseamnă să traieşti doar pentru a-i vedea pe ceilalti zâmbind, fiind fericiti, când tu însuti nu ai de ce să zâmbeşti? Oare ce este Paradisul fară cineva cu care să îl împarti, şi ce înseamnă suferinta dacă nu pierzi nimic? Erau întrebari ce singure nu îşi puteau gasi raspunsul, pentru că într-o lume atât de îndoielnică, nu puteai fi sigur de nimic. Speranta că acele clipe de fericire, datoriă iubirii, vor veni, traia în sufletul tuturor, dar nu toti o aratau. Nu înseamnă asta , oare, fuga de propriul zâmbet?

[center]*[/center]

Un baiat brunet, cu ochii negri, foarte adânci şi destul de închişi, statea într-un copac, privind în vazduh, fară un scop anume. Era adâncit în visare, însă, din cauza ochilor în permanenţă negri, fară pic de stralucire, era greu să deduci asta. Era la fel de atragator precum un zeu, şi atât de indiferent precum un criminal priceput.
- Sasuke, Orochimaru nu cred că va fi prea fericit de această întâmplare.
Spuse barbatul aflat pe sol, ce îl privea pe Sasuke. Acela avea un par gri, lung, prins în coadă şi o pereche de ochelari, ce puteai crede că erau doar de formă. Avea un aspect elegant, şi totodată vulgar, ce provoca repulsie şi admiratie, în acelaşi timp. Îşi puse degetul aratator asupra ochelarilor, pentru a-i împinge mai aproape de ochi şi zâmbi rautacios.
Tânarul aflat în copac nu-şi întoarse privirea catre cel ce vorbea, ci şi -o mentinea, pierdută, în visare. Vorbele acelea nu aveau niciun efect asupra lui, nici macar nu îl deranjau. Cine era Orochimaru pentru el? Nici macar acest lucru nu era important, singurul gând ce îl facea să tresară, singurul nume ce îl putea dezlipi de acel loc, era al ei.
- Nu îmi spune, după atât de mult timp... O iubeşti pe acea fată? Eşti atât de idiot, Sasuke. Credeam că singurul tau scop este să îţi ucizi fratele, cel ce ţi-a ucis întregul neam. Dar nu, acum vad. Eşti prins într-o iluzie a dragostei. Nu vei reuşi niciodată să fii cu ea. Crezi că ar accepta să fie cu... Îşi drese glasul înainte de a continua. Cu un tip ca tine? În cele din urmă, dacă e cea mai pretioasă pentru tine.. Râse înainte de a scote ultimele cuvinte. Va trebui să o omori.
Acest gând îl facu să tresară pe brunet, şi acesta sari din copac. Îl prinse pe Kabuto, barbatul aflat pe sol, de gât şi îl ridică. Îi aruncă o privire fulgeratoare, după care îi spuse, calm, şi totodată iritat.
- Uite ce e, Kabuto, poti pleca înapoi, la dracu, de unde ai venit. Spune-i lui Orochimaru că îmi voi îndeplini misiunea, cea pe care o am eu în gând. Dacă nu îi convine, poate să încerce să se descotorosească de mine. Oricum.. Râse şi acesta înainte de a spune ultimele vorbe. Şi eu am luat tot ce am vrut de la el. Restul depinde de cum se comportă. Nu mai sunt marioneta voastră.
Îl aruncă, foarte agresiv şi plecă, înainte ca acela să poată comenta ceva. Nu îşi ştia drumul precis, până ce nu a vazut acel chip angelic în fata ochilor, în propria imaginatie.
Începu să alerge destul de repede, având o destinatie precisă. Avea de gând să ajungă în satul ascuns între frunze, acolo, unde va trebui să se întoarcă ea.

[center]*[/center]

Au trecut câteva zile până ce aceia ce au venit în ajutorul celor din Satul Ascuns în Nisip se întorceau catre casele lor. Shikamaru purtă o discutie cu Gaara înainte să plece.
- Gaara, ştiu că acum golul cel mai mare a lui Sasuke nu este puterea, sau uciderea cuiva. Am început să realizam ce vrea. Însă.. nu putem fi siguri că nu vor veni altii după Ayssa, şi aceia, nu vor arata milă. Nu vrei să ramânem, să vă putem ajuta?
Gaara zâmbi şi o privi pe fata aflată în stânga sa, Ayssa.
- O să ne descurcam Shikamaru. Oricum, ştiu că şi voi trebuie să faceti ... altceva, în acest moment. Mult succes cu Sasuke. Se întoarse catre Naruto, şi îi întinse mâna.
- Sper să ne revedem curând. Îi spuse, pe un ton mai mult decât amical. Naruto îi întinse la rândul sau mâna, şi i-o strânse, zâmbind larg, ca întotdeauna.
- Desigur. Data viitoare când ne vom întâlni, eu voi fi deja Hokage. Să nu uiti asta, Kazekage Gaara.
- Voi ţine minte.
Conversatia se termină, cu totii luându-şi la revedere de la prietenii lor din Nisip. Se întoarseră, pentru a pleca, când Shikamaru, fară a conştientiza prea tare ce facea, se întoarse şi o învalui pe Temari într-o îmbrăţişare strânsă. Aceştia se sarutară, destul de pasional, şi plin de înteles. Acesta îi sarută mâna înainte să plece, şi îşi şoptiră câte ceva.
- Mă voi întoarce.
Îi spuse el, în timp ce ochii îi licareau şi inima îi batea cu multă viteză.
- Te voi aştepta.
Îi spuse ea, convinsă de sine, fară să îi pese că cei din jur îi observau fiecare gest. Erau doar ei. Se îmbrăţişară strâns, după care Shikamaru disparu împreună cu prietenii sai. Naruto îl privea, însă nu zicea nimic. Era uşor de înteles tot ceea ce se petrecea, chiar şi pentru el. Nu vedea rostul unor întrebari, care oricum ar fi dus la o conversatie stânjenitoare. În schimb, nu a putut să o scape din priviri pe Hinata. O admira în timp ce mergeau. De fapt, fugeau, pentru a ajunge cât mai repede în sat. Parul acesteia flutura în adierea uşoară a vântului, cât încă se mai aflau pe Tarâmul Nisipului. Shikamaru şi Sakura mergeau înainte, în timp ce ei ramaseră în spate. Fară a mai spune altceva Naruto se apropie de ea, alergând la nivelul ei. Nu îi acorda atentie vizuală, dar inima ei batea cu multă acceleratie în timp ce respiratia îi era greoaie. Fusese îndragostită atât de mult timp de el, încât acum, când în sfârşit se înfiripase o idilă între cei doi, îi era greu să îl privească, crezând că va leşina de emotie. Gândurile sale o îndemnau să renunte la timidate, şi aceasta încă încerca.

Pe parcursul drumului catre casă nu s-au întâmplat lucruri neobişnuite şi nu au avut parte de nimic ieşit din comun. Sakura nu scoase un cuvânt în tot acest timp, ramase tacută gândindu-se la printul sau ce, deşi arata ca un Fat - Frumos, de purta ca un Zmeu. Îl iubea atât de mult. Dorea cu atât de multă ardoare ca el să o dorească, dar totodată se întreba ce va face, dacă îi va cere să fie cu el, într-un tarâm întunecat. Încă visa la numele de Uchiha, şi la o casatorie.

[center]*[/center]

Ajunşi în sat, cei patru au mers să îşi dea raportul. Tsunade a ascultat cu atentie toate cele spuse, şi în cele din urmă a purtat o discutie, în particular, cu Sakura. O privea sfidator în timp ce ochii ei caprui conturau neliniştea. Corpul perfect şi fata atât de jucauşă îi conturau nervozitatea.
- Sakura, trebuie să îţi aminteşti că el a plecat din Sat, nu trebuie să faci şi tu acelaşi lucru.
Rozalia nu raspundea, doar o privea. Nu era în stare să spună nimic, pentru că nu era sigură de reactia pe care ar avea-o dacă el i-ar cere să îl însotească. Ar fi acceptat, şi se învinovăţea pentru acest gând. Nu avea ce să facă, îl iubea prea mult.
- Uite ce e! Înteleg că ţii foarte mult la el, însă scopul nostru este să îl readucem în Sat. Gândeşte-te cât de mult a munci Naruto pentru asta, şi noi toti, chiar şi tu. Cât de mult ne-am zbatut.. Şi Naruto, ştii câte a facut pentru el, şi pentru că tu i-ai cerut asta. Eşti nedreaptă dacă alegi să fii cu el şi să îi uiti pe toti cei ce ţi-au vrut binele. Nu fi egoistă, gândeşte rational.
Fata a reuşit să scoată câteva vorbe, în timp ce îşi mentinea o expresie tristă pe faţă.
- Ştiu! De aceea mă învinovăţesc. El este totul pentru mine şi vreau să fiu cu el. Aici, sau oriunde altundeva. Nu contează ce face, cine este, cum face, dacă este el, Sasuke! Ştiti foarte bine că mereu am vrut să revină în sat, şi în toti aceşti ani a fost în mintea mea, pentru el am devenit mai puternică, pentru că aspir la multe, dar toate planurile mele îl includ. Asta ar putea fi singura mea şansă, şi nu sunt dispusă să renunţ la ea. Îmi pare rau, dar nu ştiu ce raspuns aş putea să vă dau.
Spunând asta pleacă, fară a se uita înapoi, trânteşte uşa şi pleacă fugind. Două lacrimi pure i-au scaparat din ochi în momentul în care a intrat în contact cu aerul de afară. Era înecacios. Seara deja se lasase asupra Satului, şi toate lumina prezentă era dată de amenajarile speciale pentru acest lucru. Merse catre propria sa casă , cu paşi mici, în timp ce mintea sa era plecată într-o altă parte, gândindu-se la multe, toate ce îl includeau pe brunet. Ajunsă acasă, intră în camera sa, şi fară să deschidă lumina, se trânteşte în pat, şi îşi trece mâna dreaptă asupra fruntii.
Vorbea singură, sau cel putin aşa a crezut.
- Fruntea mea imensă...
O voce se auzi din întunericul ce strapungea camera.
- Sakura, fruntea ta nu are nimic. Până să îşi dea seama ce se întâmplă, înainte să se ridice, datorită luminii pale ce intra pe fereastră, datorită lunii, a zarit acel chip întunecat.
- Tu eşti... A fost tot ce a putut să spună, pentru că după asta buzele sale au fost învaluite într-un sarut apasat. Buza ei a fost muşcată, uşor, de brunet.
Acesta începu să vorbească. O învalui în bratele sale , şi o ţinea strâns. Stateau amândoi pe patul moale, iar fata îi învalui gâtul cu bratele fine.
- Ascultă-mă ... Am venit aici pentru că ... nu mai puteam rezista fară tine. Te iubesc, atât de mult Sakura. Am nevoie de tine. Credeam că singura mea preocupare este să... Să distrug pe cineva anume. Însă acum am realizat că nu este doar asta. Credeam că Naruto este cel mai bun prieten al meu, şi că este mai presus de orice, însă nu este aşa. Mi-am ascuns propriile sentimente, şi nici macar nu înteleg de ce. Vocea îi era calmă, dar se putea observa din glasul sau că spunea totul cu hotarâre şi pasiune. Aş fi egoist să îţi cer să vii cu mine.. Ştiu că aceasta este casa ta, dar crede-mă, nu mă pot întoarce aici. Cel putin, nu încă. Pentru tine aş face orice. Sakura, vrei să fii cu mine? Nu acum, nu să pleci cu mine. Însă .. să mă aştepti, pentru că aş dori, ca atunci când mă voi întoarce, să fi a mea, pentru totdeauna.
Inima rozaliei batea cu acceleratie, şi nici macar nu se aştepta la asta. Îşi aminti brusc de toate clipele din trecut, şi de câte respingeri avusese parte din partea lui. Ar fi putut să o facă şi ea acum, pentru a-i plati cu aceaşi monedă; dar atunci ar fi suferit.
- Şi eu te iubesc... Sasuke. Vreau să fiu cu tine, pentru totdeauna. Indiferent de consecinte.
Fară a mai intreba alteceva, cei doi se sarutară . Avea atât de multe întrebari să îi acorde, dar nu a putut. Nu ştia nici macar cum reuşise să ajungă acolo, total neobservat. Nu îi pasa, atâta timp cât era cu ea, şi o ţinea în brate. Simtea cum a fost dusă în Paradis, în bratele unui înger decazut...
[center]*[/center]
Când pentru ceilalti dragostea nu este decât un joc, începi să te cutremuri şi să îţi ascunzu propriile sentimente, de teama celorlalti şi de frica recunoaşterii lor, pentru sine; însă atunci când totul se termină, şi când, într-un final observi cât de mult ai nevoie de ele, te eliberezi. Atunci ajungi să cânti în sine, ajungi să auzi acel sunet, atât de pur, al dragostei.

___________________________________________

Multam celor ce au citit!

#18
Well, sa vedem ce`i aci` ^^

gasi raspunsul, pentru că într-o lume atât de îndoielnică, nu puteai fi sigur de nimic. -> acele virgule nu au ce cauta acolo o.o'

datoriă -> datorită

elegant, şi totodată vulgar -> înaintea lui 'şi' nu se pune virgulă T_T"

şi-o mentinea, pierdută, în visare. -> fară virgula aia ._.

- Nu îmi spune! După atât de mult timp... O iubeşti pe acea fată? Eşti atât de idiot, Sasuke!

Crezi că ar accepta să fie cu... - îşi drese glasul înainte de a continua - cu un tip ca tine?

În cele din urmă, dacă e cea mai pretioasă pentru tine.. - râse înainte de a scote ultimele cuvinte - va trebui să o omori.

tresară pe brunet, şi acesta sari din copac -> of, 'şi'`ul ăsta ._.

după care îi spuse, calm, şi totodată iritat -> tre să faci ceva în legatură cu el

Oricum.. - râse şi acesta înainte de a spune ultimele vorbe - ş[/b]i eu am luat tot ce am vrut de la el

Nu mai sunt marioneta voastră!

Îl aruncă, foarte agresiv şi plecă, înainte ca acela să poată comenta ceva. -> of doamne, virgula aia nu are ce cauta acolo ._.

a lui Sasuke nu este puterea, sau uciderea cuiva -> nici asta nu are ce cauta aci`

după Ayssa, şi aceia, nu vor arata milă -> saracu` 'şi' T_T"

- O să ne descurcam, Shikamaru! -> după vocativ se pune mereu virgulă

Se întoarse catre Naruto, şi îi întinse mâna. -> T_T"

Naruto îi întinse la rândul sau mâna, şi i-o strânse -> dublu T_T"

- Desigur!

- Voi ţine minte!

Se întoarseră, pentru a pleca -> nu are ce cauta acolo ._.

- Mă voi întoarce!

Fară a mai spune altceva, Naruto se apropie de ea -> bine că virgulele care trebuiesc nu le pui [-x

timidate, şi aceasta încă încerca. -> e clar, chiar ai o problemă cu acest 'şi'

ramase tacută, gândindu-se la printul sau ce, deşi arata ca un Fat - Frumos, se purta ca un Zmeu. -> virgula aia, saraca, ai uitat`o ._. , iar 'ce, deşi' chiar sună aiurea ._."

Dorea cu atât de multă ardoare ca el să o dorească -> repetitie

Încă visa la numele de Uchiha, şi la o casatorie. -> ahhh X_X

Tsunade a ascultat cu atentie toate cele spuse, şi în cele din urmă a purtat o discutie -> o să mă omori x.x'

O privea sfidator, în timp -> of, virgulele astea :-j

Ar fi acceptat, şi se învinovăţea -> din nou 'şi'

munci -> muncit

pentru asta, şi noi toti, chiar şi tu. Cât de mult ne-am zbatut.. Şi Naruto, ştii câte a facut pentru el, şi pentru că tu i-ai cerut asta. -> pentru asta, noi toti, chiar si tu! Cât de mult ne-am zbatut, iar Naruto.. ştii câte a facut pentru el şi pentru că tu i-ai cerut asta.

Ştiti foarte bine că mereu am vrut să revină în sat, şi în toti aceşti ani a fost în mintea mea. Pentru el am devenit mai puternică! Pentru că aspir la multe, dar toate planurile mele îl includ. Asta ar putea fi singura mea şansă, şi nu sunt dispusă să renunţ la ea. -> vrigulele 8-|, iar faza cu aspiratu` ._. nu am înteles`o

asupra Satului, şi toate lumina -> 8-|

intră în camera sa, şi fară să deschidă lumina, se trânteşte în pat, şi îşi trece mâna dreaptă asupra fruntii. -> din nou >.<

- Sakura, fruntea ta nu are nimic!

înainte să se ridice, datorită luminii pale ce intra pe fereastră, datorită lunii, a zarit acel chip întunecat. -> repetitie

O învalui în bratele sale , şi o ţinea strâns -> mrr >.>"

- Ascultă-mă ... Am venit aici pentru că ... nu mai puteam rezista fară tine. Te iubesc, atât de mult Sakura. Am nevoie de tine. -> Ascultă-mă! Am venit aici pentru că... nu mai puteam rezista fară tine! Te iubesc atât de mult, Sakura! Am nevoie de tine!

Credeam că Naruto este cel mai bun prieten al meu, şi că este mai presus de orice, însă nu este aşa. Mi-am ascuns propriile sentimente, şi nici macar nu înteleg de ce. -> ah, doamne :|

Cel putin, nu încă. -> Cel putin nu acum.

să fi a mea, pentru totdeauna. -> ce caută virgula aia acolo?

cu acceleratie, şi nici macar nu se aştepta la asta. -> again >.>"

Îşi aminti brusc de toate clipele din trecut, şi de câte respingeri avusese parte din partea lui. -> o să te omor :))

Vreau să fiu cu tine, pentru totdeauna. Indiferent de consecinte. -> Vreau să fiu cu tine pentru totdeauna, indiferent de consecinte.

atâta timp cât era cu ea, şi o ţinea în brate. -> te battt [-x

ascunzu -> ascunzi

însă atunci când totul se termină, şi când, -> ah, doamne, 'şi'`u` ăsta e o adevarată problemă ._."

Of, doamne, tu ai ce ai să pui virgula înaintea lui 'şi' ._. , le pui fară rost, iar cele ce`ţi trebuiesc, nu le pui ._. am vazut`o şi p`asta ^^ well, în rest nu am nimic de obiectat, dar fi atentă cu virgulele astea :)) în rest capitolu` este draguţ ^^... aştept continuarea ;;)
I'm not insulting you. I'm describing you.



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Sunetul unei iubiri interzise(shounen-ai) Mitsukai Yoru 5 4.466 18-08-2008, 09:58 AM
Ultimul răspuns: Nidryne


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)