Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Sugestii, idei, alea alea.

#1
M`kay, I'm quite open to all your ideas. Daca ai idei, pareri sau alte treburi de genul, in legatura cu desfasurarea corespunzatoare unui SOTW in viziunea ta- ce te atrage, ce iti displace, cum ai vrea sa fie si ce-ai vrea sa vezi, anything at all- simte-te liber sa impartasesti; enlighten this thread plx. Cer opinii in simplul scop de a incerca sa organizez cat mai bine sotw-urile, poate mai trezim sectiunea, nimic altceva, de unde rezulta de asemenea ca nu-i pe bani si nu va omoara nimeni. Puteti face referire la orice aspect al concursului. So, ideas? ^_____^

#2
As avea eu o opinie cam banala,dar fie
Cel ce organizeaza concursul sa dea totul...adica imaginea,marimea,cum ar trebui folosit..
de ce?pentru ca sa fie putin mai greu si ca userii sa nu foloseasca propiul stil si astfel se va ingreuna situatia,pt unii, si va fi ceva mai greu de castigat...banal nu?
si inca una
castigatorul concursului sa aleaga pozaSmile
in rest totul e bine
I'm a professional online casinos player. Mostly i play on the phone. My favorite game is blackjack.
Here is the site with selection of the best Android blackjack games.

#3
Hmm. Nu sunt de acord cu tine Ryuu. Adică, vreau să zic.. Pentru început trebuie să avem libertatea avută şi până acum, când lucrurile ajung la un alt nivel , este evident să fie mai multe cerinţe. Dar pentru început cred că ceea ce avem noi nevoie este libertate, total oferită de concursurile trecute.
Ceea ce i-am transmis şi lu' Tox şi ceea ce zic şi aici , e faptu' că imaginile să fie mai uşoare. Mai bine sub formă de render sau stock pentru început , ca şi cei care nu au prea multă experienţă să poată face o lucrare. Părerea mea.
Şi ideea ca imaginea să fie aleasă de câştigător mi se pare că deja a fost pusă în aplicare, din câte ştiu eu ... Nu am nimic împotriva acestui lucru D: adică, trebuie să aibă un beneficiu dacă este câştigător. / toare.

În fine, dacă cerinţele sunt mai uşoare cred că asta ar atrage mai mulţi amatori de gfx, pe mine mă atrag chestiile uşoare. Şi dacă o să fie mereu participanţi la concurs şi aşa mai departe, atunci cerinţele se vor putea înmulţi , complica şi aşa mai departe. Ar fi păcat să renunţăm la un astfel de concurs. . .

#4
Da, castigatorul avea optiunea de a alege imaginea urmatoare si pana acum.
Inteleg in parte unde bate Marian, dar m-am gandit ca conditiile gen dimensiune si culori sunt bune de pus mai incolo, cand se stie sigur ca sunt cat de cat participanti, cum a zis Teh. Chiar si asa, cu toate conditiile impuse, daca nu si-ar impune fiecare propriul stil, nu ar mai fi nici un sig, deci nu se pune problema de privare a acestuia, dimpotriva, am incercat sa fie cat mai multa libertate de stil la primele, fapt pentru care am dat si tema, nu numai imagine. Din alt punct de vedere, nu pot nici sa pun imagini din cele mai simple, din moment ce nu e un concurs de initiere, ci trebuie sa atraga ambele parti.

#5
S-au înscris mulţi mulţi useri la primul SOTW; probabil că s-ar fi înscris şi următoarea dată ceva mai mulţi, dar a început şcoala şi mulţi nu mai au timp [mai ales acum că vin toţi profii cu capsa pusă că le taie din salarii şi se refulează pe noi =.= ]. În mare parte numărul de useri a fost determinat şi de temă: freestyle.
Şi acum ajung să îl contrazic şi eu pe Ryuu: dacă pui atâtea condiţii, or să se înscrie doar doi-trei care sunt dispuşi să renunţe la stilul lor pentru condiţiile tale [eu de exemplu n-aş concura la asta, nu pentru că e mai greu, ci pentru că deja am un stil şi n-am nevoie de indicaţii ca să-mi fac treaba =.=]. Plus că atunci când le dai mai multă libertate, multiple choices I'd say, să aibă omu' pe ce să-şi pună amprenta [plus că în mare parte nu contează stilul în care e făcut gfx-ul, ci ideea de la care ai plecat, cromatica ş.a.m.d.; dacă le dai jumate din 3/4 din sig, rămâne doar să alegi stilu' cel mai tare.]
[mda, acum am citit tot ce aţi spus şi voi, sry for saying the same things xDD ... ]

Rămân la părerea mea, să se dea o temă, iar userul să-şi găsească interpretarea sa; mai free de-atât nu pot să găsesc, decât să fie, iar, freestyle .-.

Am dat acum ceva timp peste un forum englezesc şi peste nişte useri câştigători de SOTW-uri: cei de pe primele 3 locuri aveau la sig un fel de userbar ceva mai wide cu numărul concursului şi locul primit. Ar trebui să facem şi noi ceva în genul acesta, măcar să ştie omu' pentru ce s-a chinuit, asta dacă vrea premiu. Sau să se facă un history-topic cu toate sigurile care au câştigat de pe primele 3 locuri [plus numărul SOTW-ului, ofc]. Sunt singurele lucruri la care mă pot gândi că sunt simple de realizat şi realiste.

Thx for reading.

#6
Ideea cu userbaru sau history topic mi se pare genială. Cred că s-ar băga şi mai mulţi aşa, cu speranţa că vor câştiga unul dintre cele trei locuri şi vor avea ceva special pe forum , că vor fi reţinuţi , or whatever. Ideea asta chiar mi se pare bună. Aş zice că decât userbar cel mai bine e history topic cu toate registrele băgate acolo , şi să rămână, cum s-ar zice în '' istorie ''. Cu tot nu numărul concursului and so on. Ştiu că doar repet ce a zis Aikad, dar odată ce suntem mai mulţi de aceaşi părere cred că se poate ajunge că ideea e chiar bună de realizat [ plus realistă ] .
Şi aşa threadu gfx e cam mort de când a început cretina asta de şcoală ._.

#7
De acord, probabil o sa insistam mai mult pe theme style, dar freestyle deja face indicii dupa care alegi sigul cel mai bun cam relative, trebuie totusi ceva criterii, deci ca idee vor fii teme in general, poate pe ici pe colo cate un stock, in fiecare caz organizatorii consultandu-se cu castigatorul anteriorului pentru a stabili urmatoarea tema/w/e.
Acum, ideea cu history e chiar badass, si totodata facila. O sa fac un topic in care voi spune username-ul, numarul sotw-ului castigat, si , evident, sigul c care a castigat, editand dupa fiecare saptamana ca sa adaug castigatorul.
De asemenea, ideea cu userbar-ul ar fi buna, ar ridica somewhat moralul castigatorilor, vazandu-se la sig cu un userbar specific temei editiei.
Pana acum au fost idei foarte bune, mersi mult, si daca va mai vin, sariti =D

#8
sunt de acord cu voi. nu trebuie sa se aleaga stock-ul foarte usor dar nici foarte greu. Acum nu mai stiu care era stock-ul care a fost pus de tine toxic dar stiu ca atunci cand l-am vazut, am renuntat din prima. M-am gandit cateva minute la o idee ceva, ce as fi putut sa fac dar sincer nu mi-a venit nimic. Sunt unele poze care pot fi modificate si unele poze care nu pot fi modificate.
Acum poate e doar impresia mea, dar no, fiecare cu gandirea lui.
Ma gandeam sa facem ceva tematic sau simbolic. Sa se dea o maxima sau un vers si de acolo fiecare sa creeze un sig. Castiga cel care a pus in valoare cel mai bine acel vers/maxima, ce se alege.
Oricum de abia ast sa se deschida un nou sotw

#9
(19-11-2009, 12:25 AM)FallenAngel A scris: Sunt unele poze care pot fi modificate si unele poze care nu pot fi modificate.

Toate pot fi modificate, draga mea (: De exemplu, ultimul sotw avea un stock kickass, şi chiar vroiam să mă înscriu [şi, evident, şi al doilea sotw avea o temă foarte tare], dar cum avem toţi cam aceleaşi probleme, n-am putut să-l fac decât în weekend.
Şi totmai de-aceea am venit acum să spun asta: de ce nu se face un sotw la două săptămâni, ca să se apuce măcar două zile libere [asta, desigur, în timpul şcolii, căci în timpul vacanţei n-ar avea rost].

Thanks for reading.

#10
Aikad is right, Fall; practic, orice amarat de crop si un brush trantit modifica o poza - teoretic, trebuie mai mult de atat ca sa si participi cu ea la un concurs.
Anyway, eu ma gandisem sa ramana o saptamana, si cum nu e musai sa inceapa luni, pot foarte bine sa pun stockul vineri. Cum majoritatea stau mai mult vineri seara, sambata si duminica la pc, au timp sa-l faca, il posteaza pana miercuri, si se voteaza pana vineri seara inclusiv, cand, din nou, e lume on care sa voteze. Daca e ok asa, maine seara poate incepe sotw-ul.
Acum, privitor la cealalta problema, o sa fie theme de acum, da mai multa libertate userilor si ramane si un criteriu de vot. Totusi, zic de pe acum ca, in cazul in care tema e vreun stock dat, nu am de gand sa aleg cine stie ce low quality stock anime insipid, doar ca sa usurez munca. Asa cum am mai spus, nu e concurs de initiere, deci sigur orice gfx-er cu ceva experienta nu o sa se bucure la un stock dull, ca de`, poa` sa castige, ci o sa vrea unul care sa impuna ceva standarde. Acum, nu spun ca stockul ales la sotw 4 a fost cea mai usoara chestie in viata pentru toata lumea, dar oferea destule posibilitati de lucru din multe puncte de vedere.
De asemenea, faza cu lyrics sau phrase poate fi o potentiala tema, dar nu ceva constant, evident.
Sa-mi spuneti daca e ok cu timpul de desfasurare, ca sa stiu daca incepem sau nu. Cya

O btw, Hall of Fame-ul e gata, il voi actualiza dupa fiecare sotw, cu numarul sotw-ului castigat, userul, tema, si sigul, ca si celelalte.




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)