Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Steal the manga from the user above you

Citat:te gaseste...in O.o .... Croatia ( nu m-as fi gandit sa te caut acolo O).(o )
O_O nici eu nu m-as fi gandit sa ma ascund acolo21
Asa...pentru ca l-ai enervat pe LYserg pentru ca nu i-ai pronuntat numele cu "Y"*a si mentionat in anime...*daca e anime** 24
Il iau de partea mea pentru ca tu l-ai enervat...cu ajutorul lui Hao ii dau foc lui Ben Laden 24
Il imbratisez pe Kyo*din fruits basket*,se transforma in matza si intra in fortareatza datorita instinctelor lui de felina...te vrajeste cu dragalasia lui,si cand nu esti atenta,pune laba pe Manga si fuge cu el in dinti 19
Il aduce la mine,eu ii iau pe LYserg,Hao si pe Kyo *si pe yuki,sa ma asigur ca nu il vei lua tu ca sa se bata cu kyo si sa il invinga* ca protectorii mei ^^
ma duc intr-o alta galaxie, una inca nedescoperita21 ma asigur ca am aer,si tot ce imi trebe,mie si protectorilor mei ^^ ma apuc si citesc.
*taceresecret*
Pace,Fratilor!

Why would you care about what I like?
[Imagine: luver.gif]
Why would I care about what you don't like?

Nu poluati!

Arta Pacii incepe cu tine. Munceste cu tine insuti si lasa Arta Pacii sa se manifeste in toate activitatile tale. Fiecare are un spirit care poate fi rafinat, un corp care poate fi educat si o cale corespunzatoare pe care sa o urmeze. Esti aici pentru a-ti cunoaste si manifesta ceea ce este sacru in tine. Adu Pacea in propria-ti viata si dupa aceea aplica Arta la tot ce te inconjoara

Răspunsuri în acest subiect
Steal the manga from the user above you - de Lye - 08-09-2007, 09:52 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Guess the described user Lover 6 4.810 29-07-2009, 04:46 AM
Ultimul răspuns: Lye
  The next user killedhero 1 2.778 31-01-2009, 07:05 PM
Ultimul răspuns: Mitzuke.

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)