Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Some crap >.>

#1
Pai, cand n-am avut ce face am inceput sa fac poze...Unele sunt mai vechi, altele mai noi.

Macro 1
Frunza
Floare..
Macro 2
cerul.
Alt macro
Varf de brad

Astea's toate..

#2
Să vedem.
1. Nu-mi dau seama ce este în poză, dar este drăguţă ^^. Îmi place culoarea mult. Acel auriu 105.
2. Şi asta-mi place, şi înţeleg ce e în poză minunăţie :]]. Frunza aceea e drăguţă, şi e bine pentru mine, ca să nu spun şi de alţi, faptul că este obiectul de interes din poză ca să spun aşa.
3. Nu e deloc clară, zău aşa. Trebuia să lucrezi umpic la claritate. Ştiu doar că floarea ta este albă, dar nu se vede nimic din detaliile ei.
4. Nu comentez, nu îmi dau seamă ce e :]]. Sunt "? cam proastă în momentul ăsta, scuză-mă.
5. Asta-mi place cel mai mult ^^". Natura, punctul meu forte. Să te axezi pe ea, te sfătuiesc ^^.
6. o.O" Ce albastru pur <3. Nu ştiu dacă ţi-am spus dar este una dintre culorile mele preferate.
7. Zăpada aia, mă oftică, vreau şi eu. Sincer aş prefera să fie întregul brad ca să fie mai frumos peisajul, dar şi aşa verdele şi albul fac un contrast minunat.
Vreau mai multe pozee <33.

Snowy a fost aici ;;].
[center][Imagine: 2isxfr.jpg][/center]
Mulţumesc, Abbeh. Ly <3.

[center][Imagine: lh4lc.gif][/center]

#3
Macro 1
Claritatea lasa de dorit. Nu se poate intelege ce e in ea, dar cred ca sunt niste pietre. Acea combinatie de auriu si negru chiar nu e buna. Poate ai incercat sa te axezi pe acesta culoare dar se vede ca ai stricat poza.
Frunza
Din nou, nu se poate intelege ce e acolo. E bine ca ai zis ce este dar asta nu e de ajuns. Sa fim sinceri, mai ai mult de lucrat. Culorile nu se amornizeaza si totul e mai mult un harceapacea.
Macro 2
Ha? Ai stricat totul.
cerul.
Allah! Ceva needitat. Este destul de bun cadrul dar se putea si mai bine. Culorile sunt unele destul de okay. Claritatea nu e una destul de buna, iar de aceea acei nori sunt cam neclari. Pacat...
Varf de brad
Daca era prins intregul prad si ai fi pozitionat mai bine camera atunci ar fi iesit ceva frumos. Claritatea nu e cine stie ce nici in aceasta poza. Culorile se " imbina " destul de okay si totul e foarte simplu. Aici sa spunem sa aceasta poza e una dintre cele mai bune dintre toate celalalte dar nu e stralucita.
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2

#4
Eh, eh ^^" Multumesc pentru pareri..Si da, claritatea lasa de dorit -.-" Poate fiindca folosesc o camera mai mult de inregistrat^^" yaoi maniac, bradul nu l-am putut prinde intreg deoarece era la o oarecare mare departare si prindeam decat varful24

Acum, am facut pomul de craciun..Deci maine s-ar putea sa postez fotografii cu bradul de craciun :3 De data asta sper ca imaginile sa fie mai clare xD

#5
@Ladd Russo
Scuze dar, nu prea am inteles ce ai vrut sa zici ^^" Seara nu prea gandesc bine xD

Revenind...Am facut cateva poze. Defapt, mai multe, numai ca cele pe care le-am ales erau mai bune^^
Luminitee
O parte din brad...
Glob galben
Glob albastru

Sper sa fie mai clare :3

#6
Bună din nou 15.
1. Îmi place mult poza asta 5. E super <3. Îmi place că luminiţele sunt viu colorate şi că le-ai aprins ^^. Dacă nu funcţionau nu cred că mai aveau vreo splendoare.
2. Iar o parte ? 45 Mai încetează cu părţile că nu-mi plac. Mie îmi dă impresia că este o salată aşa luat de aproape xD.
3. Lumina aia se reflectă naşpa [ da ştiu o iau pe ţigăneşte xD ]. Galben ? Din câte ştiam eu este culoarea geloziei ^^.
4. Albastru <3. Culoarea mea favorită. Are şi o stea pe el, îmi place cum se vede. Şi claritatea de data asta e mult mai bună.
De ce nu ai făcut o poză la întregul brad ?
Succes în continuare.

Snowy a fost aici ;;].
[center][Imagine: 2isxfr.jpg][/center]
Mulţumesc, Abbeh. Ly <3.

[center][Imagine: lh4lc.gif][/center]




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)