Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Oare de ce L stia ca Light e KIra?

#1
Oare de ce L stia ca Light e KIra?

Eu cred ca el a mai avut o intamplare cu un shinigami ca altfel nu se explica.
Viata e plina de surprize.

#2
L le stie pe toata. E un tactician ce te surprinde, un detectiv ce nu lasa garda jos, fiind atent si la cele mai mici detali. Orcum... cred ca cu sarmul lui l-a dat pe Light pe spate si l-a hipnotizat intr-o noapte ce se ascunde dupa acea masca de om muncitor. [ nu luati in seama ultima propozitie, aberez, scoala asta ]
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2

#3
eu sunt d eparere ca L stia ca Light e Kira pentru ca , asa cum se spune mai sus , este inteligent , si a analizat cu atentia situatia , ceea ce l-a facut sa isi dea seama ca doar cineva foarte inteligent , ca si Light , ar reusi sa isi acopere asa de bine urmele sale si sa aiba o strategie perfecta care sa nu dea de banuit .
Va rog, nu-i lasati sa moara!



[Imagine: cuZv.gif]
[Imagine: 3MiK.gif]
[Imagine: BvWd.gif]
[Imagine: QrLB.gif]
[Imagine: v1oJ.gif]

#4
Eu cred ca toti aveti dreptate, in Death Note se spune ca au mai fost Shinigami in Tokyo, poate de asta L a stiut. El poate fi istet dar asta nu explica de ce anume el si-a dat seama. Parerea mea este ca...L si-a dat seama de ce se intampla deoarece existau prea multe coincidente. Kira trebuia sa aiba relatii in politie, de acea l-a suspectat prima oara, moartea detectivilor subliniaza aproprierea lui Kira de sediu de politie. Iar faptul ca Light o cunostea pe Misa, asa pur si simplu este cel mai important lucru. De unde s-o cunoasaca LIght daca nu este Kira?
Dar dupa toate cele intamplate L si-a dat seama ca Light este Kira deoarece s-a predat de buna voie in momentul in care a sechestrat-o pe Misa, si dorinta lui de-a ramane in ancheta dupa ce a fost prins Kira ( nu mai stiu cum il cheama, persoana care a fost Kira in timp ce el era prins de L).

#5
L era un detectiv destept. Stia cat de inteligent era Raito si isi daduse seama de posibilitatea aceasta. Nu cred ca e doar din cauza dulciurilor. E mai mult de atat.
L l-a banuit de la inceput pe Raito, daca nu era asta, L nu ar fi vrut sa ii filmeze pe Raito si pe familia lui in propria casa. Si nu a renuntat la ideea si gandul lui pana la sfarsit.
Il apreciez pentru asta si cred ca L is the best. A stiu de la bun inceput dar probele false au zis NU in locul lui.
[Imagine: ak8THBQ.png]


#6
De ce L ştia că Light e Kira?
Bună întrebare. Păi L este inteligent şi presupun că asta este de ajuns. Dulciurile alea se pare că îi fac bine la creieraş :]]. Bine, acum vorbind serios şi Light este inteligent şi a ştiut să-şi ascundă toate urmele, iar când Misa a apărut, totul s-a complicat [ o urăsc pe fata aia -.-' ]. Al doilea Kira ce să spun! Şi cu siguranţă predarea lui Light i-a dat de bănuit şi mai mult, însă nu a lăsat să se vadă acest lucru...
[center][Imagine: 2isxfr.jpg][/center]
Mulţumesc, Abbeh. Ly <3.

[center][Imagine: lh4lc.gif][/center]

#7
Oare de ce L stia ca Light e KIra?
L stia ca Light e Kira din cauza inteligentei lui,a analizat bine situatia si erau mult prea multe indicii.Pentru inceput,stia ca Kira e in Japonia,in al doilea rand putea fi student,deoarece omora la ore fixe,exact dupa orele de curs,in fiecare zi.Putea sa fie o simpla coincidenta?
Si mai presus de toate,stia ca avea acces la dosarele politiei si i-a dat de banuit ca ori este unul din politisti,ori fii lor.Prin mai multe indicii a descoperit intradevar ca Light e Kira.

#8
Oare de ce L stia ca Light e KIra? O intrebare foarte buna. Din cate cred eu L a fost informat de acesti shinigami deoarece atunci in avion nu mi s-a parut chiar asa de surprins ba chiar parea sa se astepte la o astfel de infatisare. In al doilea rand L chiar era foarte inteligent si s-a luat dupa dovezi judecand fiecare mm facut de Light. In conluzie lucrul ce l-a ajutat sa descopere misterul , dupa parerea mea , a fost chiar Light care pana la urma s-a dat de gol prin miscarile sale.
[Imagine: semnatura_zps4673586a.png]
"You don't give people hope...You take it away..."
My yaoi blog ^.^

#9
Tipul/tipa care a pus intrebarea. Ti-as sugera sa revizionezi anime-ul. Explica acolo de ce L stia ca Light e Kira. Chiar daca nu era sigur.
Si motivele sunt cele enumerate si de altii.
Datorita "farsei" cu falsul L, Lawliet (L) si-a dat seama ca ucigasul e in Japonia, mai exact intr-o anumita regiune a Japoniei (nu tin minte numele). Ucigasul ucidea la anumite ore si avea acces la date secrete din cardul cazului. Cam asa s-a ajuns la Light.
[Imagine: baru.png]
We touch I feel a rush, we clutch it isn't much
But it's enough to make me wonder whats in store for us
It's lust, it's torturous, you must be a sorceress
'Cause you just, did the impossible, gained my trust
Don't play games it'll be dangerous if you fu*k me over
'Cause if I get burnt imma show you what it's like to hurt
'Cause I been treated like dirt before you
And love is "evol", spell it backwards I'll show you

Nobody knows me I'm cold walk down this road all alone
It's no one's fault but my own, it's the path I've chosen to go


Don't click! Dangerous!

#10
(07-10-2010, 10:13 AM)cryssy A scris: Eu cred ca el a mai avut o intamplare cu un shinigami ca altfel nu se explica.

Nu m-am putut abtine. Daca cauti atent pe amazon prin colectia Death Note vezi ca acolo sade` o carte intitulata Another Note. Acolo L impreuna cu Naomi Misora rezolba cazul criminalului BB care are ochi de Shinigami [intr-o alta nuvela se zicea ca el ar fi ceva intre om si shinigami].

Lasand treaba asta care nu are nici o legatura cu subiectelu` revin si eu pe pamant. L nu era prost. Normal ca si-a dat seama ca Light [a carui nume e Tsuki, mai acordatii atentie lu` Misa ca nu va stica] este Kira. Nu neaparat din cauza inteligente lui, cum zic toti ceilalti de pe aici. L si Light erau intr-un razboi de la inceput, un razboi. Deci L era mai mult ca sigur convins de treaba cu Kira.

Punct.
[Imagine: 8x3VTT8.png]
© Hachiyuki - deviantArt




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)