Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Skip Beat!

#11
Da, e un anime reusit, merita vazut. Desi are unele parti foarte stupide. De ce naiba trebuie sa puna un background d'ala smecher cu inimioare si sclipici cand viseaza fata sau e mai draguta? E un lucru care ma calca pe nervi la anime-urile de genul asta. Are o poveste draguta, cand l-am vazut prima oara vroiam sa aflu mai mult si mai mult, pana am secat toate sursele. Sfarsitul te lasa in ceata si nu mi-a convenit la inceput. Pe urma am aflat de manga si m-am indurat sa o citesc ca sa aflu continuarea.
Si . . . desigur sa il aleg pe Sho! Atat de arogant, hot, talentat si un mare etc. O fi el cum o fi, i-a facut ce i-a facut fetei, dar tot il ador. Mai ales ca in manga se schimba incetul cu incetul. Dar tot arogant ramane si ador asta. Trebuia sa ramana cu Kyoko.
[align=right]
[font=times new roman]You’re under no obligation to be the same person you were five minutes ago.

#12
abia am terminat de citit manga pe care am inceput-o imediat dupa ce am terminat de vazut anime-ul 21Povestea m-a captivat inca de la primul episod, chiar daca atunci cand am citit rezumatul pe net mi s-a parut putin obisnuita, dar clar m-am inselat. Adica pe cat este o poveste de dragoste pe atat de amuzanta este 21 Nu cred ca a existat episod in care sa nu fie macar o secventa cu adevarat haioasa 21
Personajul preferat.............nu e greu de ghicit nu ?Kyoko21 Mi se pare un personaj interesant la inceput, dar vad ca in manga se dezvaluie mai multe trasaturi ale ei de care nu as fi avut habar in anime-cel putin asa cred
Dintre Ren si Shou? Greu de ales, mai ales ca Shou devine atat de gelos in unele parti din manga si chiar o salveaza pe Kyoko, dar hopa , iar am dat in manga si aici e vorba de anime 21 Oricum cu toate astea il aleg pe Ren 21
[Imagine: mvqe0n.png]


Life is like you want it to be !


#13
L-am vazut in doua zile, de fapt nopti. Anime-ul e ok, nu m-a impresionat, dar este dragut. Nu mi-a placut foarte mult stilul in care sunt desenate personajele. Oricum poate fi usor continuat cu un nou sezon.
Nu am un personaj preferat, adica toate sunt ok, dar nici unul nu mi se pare deosebit.
Dintre Ren si Sho, il prefer pe Sho pentru ca e mai uman, Ren e prea perfect... Imi place mai mult si cum e desenat Sho, iar personalitatea lui e mai distractiva.
It's a game...

#14
Eu ma asteptam la ceva mai mult romantism din partea acestui anime , totusi acesta te invata o lectie de viata esentiala , care nu ar trebui omisa. " NU te lasa calacat in picioare!" .Caracterul personajului principal m-a dat gata , prin faptul ca a jurat ca se v-a razbuna pe nenorocit si prin modul in care a facut-o : atacandu-l cu prorpiile lui arme . Un mod inteligent de a rezolva aceasta situatie >.< . Povestea aceasta are potential. O tipa care a pornit sa se razbune din cauza ca a fost tradata in dragoste isi gaseste dragostea in propria razbunare , dar si pasiunea vietii ei.

va dau un sfat : vizionati acest anime !3

S is for the simplety
E is for the extazy
X is just a mark to spot
'Cause that's the one you really want!



That's what i'm talking about! : :X:X:X

[Imagine: 190109.jpg]

To be passionate about yaoi is not a crime !


#15
Heya xD
Oh, Skip Beat! L-am vazut acum ceva timp cand nu mai aveam la ce sa ma uit. La inceput mi se parea o poveste banala, dar am ramas destul de surprinsa sa vad ca de fapt chiar imi place! Grafica mi se pare ok si n-am avut de ce sa ma plang. Am ras destul la anime-ul asta ca sa-mi ajunga pentru mult timp... A avut faze chiar...haioase xD, iar asta nu se intampla des. Ma gandesc char ca as vrea un alt sezon.
Personaj preferat? Kanae Kotonami. Mi se pare cel mai tare personaj.
Ren vs Sho: Chiar nu stiu. Ren e tipul perfect care isi ascunde toate defectele si sentimentele in spatele unui zambet. Sho, pe de alta parte, e tipul arogant, care spune ce gandeste si nu-i place ca cineva sa-i fie superior. Mie intr-un fel mi se pare o calitate sa fi imperfect xD (da, realizez cat de stupid a sunat xD)
Cred ca o sa ma apuc de citit manga-ul.
[Imagine: 61516723.png]
LSHTCCOMNAIWEDA
Which translates to: Laughing so hard that coke came out my nose and I wasn't even drinking any.



Thanks Mimi x3 !


#16
okay, desi trebuie sa recunosc oficial sunt obsedata de acest anime.... l-am vazut de vreo 4 ori si am citit manga de vreo 5 ori si nu ma m-ai satur de el.... nu pot spune ca animele nu are unele momente de-a dreptul penibile dar sunt de parere ca fara acele momente nu ar mai avea atata farmec. povestea mi se pare foarte atragatoare si frumoasa fiind o poveste de dragoste cu personaje foarte complicate cu o personalitate complexa. ceea ce ma atrage cel mai mult la acest anime este relatia dintre Kyoko si Ren, sunt ft curioasa sa vad ce se va intampla mai departeSmile chiar imi pare rau ca animele sa terminat atat de penibil.... si as vrea o continuare cat mai curand.

#17
azi am terminat ultimul capitol de manga(189) pe care l-am gasit, nu am vazut animeul, dar am vazut cateva imagini el, totusi prin comparatie, fetele personajelor isi pierd mult din farmec in anime, asta pt cine alege manga,dar are si cateva neajunsuri, multe replici, pe alocuri personajele si scenele sunt facute din imaginatia cititorului, sunt foarte asemanatoare, daca nu ar avea diferite pieptanaturi si haine ar fi destul de usor de confundat, se exagereaza mult, dar nu cred ca se putea altfel pt ca e o categorie cu trasaturi destul de clare, citirea ramane clara, destule monologuri cat sa poti sa-ti dai seama ce gandeste fiecare personaj, foarte amuzanta, te atrage, e captivanta daca ai mintea destul de deschisa catre acest gen, nu pot spune ca am un personaj preferat pt ca imi plac toate Smile

#18
Oh, ajung si eu aici insfarsit. Ce pot sa spun? Am vizionat anime-ul de curand si am ramas surprinsa. Povestea e foarte ok si-mi place in special atitudinea lui Kyoko. Adica, dupa ce ca a muncit ca o sclava pentru nemernicul de Sho, este aruncata precum o carpa fara valoare. Cand l-am auzit vorbind despre ea ca o servitoare mi-a venit sa-l strang de gat prin monitor! *smile* Desigur, daca nu ar fi frumos nu ar fi nimic de capul lui! Ren 105, ohh, el este lumina ochilor mei! Desi, personajul meu preferat e Kyoko, tot il ador si pe Ren8. E asa de frumos si-mi place sa-l vad pe platoul de filmare! Momentan, m-am apucat sa citesc manga, desi inca mai sper la un sezon doi. Mi-ar placea sa vad in continuare anime-ul, nu doar sa-l citesc, dar deh nu am ce face. Clar e ca anime-ul asta e printre preferatele mele. Ja ne!
[Imagine: tumblr_mfcg2sBNaZ1rnbh24o3_r1_500_large.gif]
Boys love.




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)