09-04-2011, 08:56 AM
"Singur pe lume" a fost o carte pe care mi-a recomandat-o o prietena. De obicei aleg cartile dupa nume, si aceasta mi-a facut cu ochiul. Pe parcursul capitolelor am scapat si cateva lacrimi pentru ca povestea a fost foarte emotionanta. Mereu eram curioasa ce va face Remi mai departe impreuna cu prietenii sai, cateii, atunci cand acestia si-au pierdut stapanul. Nu aveam rabdare sa aflu cum se termina si mereu cand mai citeam un capitol, dadeam la ultima pagina si citeam paragraful de jos 
Da, stiu, eram foarte curioasa si nerabdatoare sa ajung la sfarsit. Si totusi, chiar daca am citit acel paragraf de abia cand am terminat cartea mi-am dat seama la ce se refera. A avut un sfarsit foarte frumos si apreciez faptul ca Remi i-a rasplatit pe toti cei care l-au ajutat. Mi-a placut acest gen de carte si as recomanda-o oricum cu placere, ba chiar as mai citi-o o data

Da, stiu, eram foarte curioasa si nerabdatoare sa ajung la sfarsit. Si totusi, chiar daca am citit acel paragraf de abia cand am terminat cartea mi-am dat seama la ce se refera. A avut un sfarsit foarte frumos si apreciez faptul ca Remi i-a rasplatit pe toti cei care l-au ajutat. Mi-a placut acest gen de carte si as recomanda-o oricum cu placere, ba chiar as mai citi-o o data