Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Sinderella's GFX

#11
Nu vreau să te jignesc în vreun fel, dar sigul cu Amy Lee nu e făcut de tine. E luat de pe net şi pus semnătura ta acolo spre sig. Uite şi dovadă dacă nu mă crezi. Acest sig e găsit de Alany [ de pe zup ] acum doi ani şi mi l-a dat mie ca să-l pun la semnăptură. E de pe photobucket. E din 2009 acest sig la mine în PC. Se vede că eşti începătoare, deci te-.ai apucat recent de siguri,

Uite să clik aici

sigul cu amy lee e chiar în dreapta ferestrei de propietăţi.
-

#12
Uuuups, cineva te-a priiiiiiiiiiiins, youuu liaaaar !

În fine, nici nu ştiu ce să comentez, de unde să ştiu că nici celelalte nu sunt luate de pe net.Aici nu te lauzi cu munca ta, ci doar îţi postezi munca pentru a afla părerea altora şi pentru a-ţi îmbunătăţi abilităţile de GFXer.Numele nu-l mai scrie cu negru, scrie-l cu alb şi mai scade din opacitate, pentru că se vede prea mare şi prea urât.

Mnu ştiu de ce, dar presimt căăăăă 70-80% din sigurile de aici sunt luate de pe net.Urât din partea ta, până la urmă nu prosteşti pe nimeni, te prosteşti pe tine.

Don't cry, but you have to know that the truth hurts !
I've only been in love with a beer bottle and a mirror.
(Sid Vicious)

#13
Ok, recunosc Amy Lee NU e al meu. Dar ala e singurul. Promit pe roz5 Si nu l-am luat de pe photobucket, l-am luat de pe un alt site, tot de poze.
Celalte nu sunt luate pe net, numa' ala. Eh, ce sa fac, mi-a placut foarte muult21
So, sorry. Si da, aveti dreptate, m-am pacalit numai pe mine xD
Si as dori ca moderatorul de la GFX sa imi inchida topicul. Ma simt foarte naspa dupa chestia asta....Stiu ca am 'furat' doar un sig, dar acum regret foarte mult ca m-am dat mare cu munca altuia....
[center][Imagine: 140ae5t.png][/center]
Mersi Mimisor!
[center]Ahaha.Nu.
[/center]


#14
La cererea stimabilei, thread closed. Îi bine că te căieşti.




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)