Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Shounen-ai & Yaoi

#1
Genul asta de anime este din ce in ce mai popular ,mai ales printre fete . De exemplu , chiar si cele mai deplorabile webcomics (din punctul de vedere al artei ) daca au putin yaoi devine automat top rated O_o'

Animeurile shounen-ai (sau BL , boy love ,cum se mai numesc) sunt foarte urmarite si daca un anumit anime de succes nu este yaoi ,fanii imediat deseneaza -ghiciti ce- yaoi!

Ce parere aveti despre acest gen ?

Eu ,personal , sunt o fana a genului si nu il detest . Si citesc cu mult interes yaoi webcomics (dar le aleg pe alea mai bine desenate >.> ) . Animeuri shounen-ai vazute de mine pana acuma: Loveless , Gravitation , Saint Beast (amandoua versiunile) , Legend of Duo (deh , m-am uitat la el doar pt ca era shounen-ai cica ) .

Dar sunt total impotriva fanarturilor yaoi >.< Mah ,daca autorul nu a facut animeul yaoi atunci nu l-a vrut yaoi! Nu trebuie sa vii tu si sa pui personajele sa se sarute!!! (exemple: din Naruto , Din YuYu Hakusho ,etc) -exclamatie retorica...

Inca o intrebare: Daca iti place yaoi ,de ce iti place? ^^ daca nu ,de ce nu?...

#2
yaoi nu urmaresc(ca doar sunt copil cuminte) si nici dupa shounen-ai nu ma inebunesc (replica asta vine din partea unei persoane al carei anime preferat este un shounen-ai. dar pentru gravitation fac exceptie 46 )
am observat ca in general baietii detesta genul (si nu ii condamn; nici eu ca fata nu suport anime-urile shoujo-ai sau yuri). in schimb are foarte mult succes cand vine vorba de fete. am observat ca exista totusi si exceptii.
cat despre mine, eu am vazut cateva anime-uri shounen-ai si nu pot sa spun ca mi-au placut chiar atat de mult. de obicei un tip micut si dragut se indragosteste fara sa isi dea seama de un tip mai mare si mai dur...iar eu una m-am cam saturat de povestea asta (si trebuie sa precizez din nou: gravitation este o exceptie).

#3
Wow... Sincer ma asteptam sa vad ceva gen "Vai cat imi place bla bla bla" Ma bucur ca nu sunt singura non amatoare de yaoi si shounen ai.

Sa incep, deci cu inceputul. Intreaga faza gay, ma ingrozeste. Fie ca e vorba de tipi sau tipe. Pur si simplu sunt terifiata si scarbita. Ca atare, NU suport nici yaoi nici yuri nici shounen ai nici shoujo ai... and so on xD...
[Imagine: autumncopy.png]

"Se spune ca de la viata trebuie mai intai sa iei, apoi sa platesti. Unii au luat fara sa plateasca, in schimb eu am platit fara sa iau nimic."

#4
pai ce sa zic...trebuie sa recunosc ca imi plac destu de mult genurile astea...nu stiu de ce dar chiar imi plac si poate ca sunt cu baieti ca daca ar fi cu fete m-as arunca pe geam afara cand as vedea asemenea lucruri care noua feteleor ne plac (unora dintre noi) dar baietilor nu,genurile Shounen-ai...ca sa nu mai zic ca la o vreme eram innebunita dupa Loveless (pur si simplu il adoram 105 )

Shiva A scris:Dar sunt total impotriva fanarturilor yaoi >.< Mah ,daca autorul nu a facut animeul yaoi atunci nu l-a vrut yaoi! Nu trebuie sa vii tu si sa pui personajele sa se sarute!!! (exemple: din Naruto , Din YuYu Hakusho ,etc) -exclamatie retorica...
dar totusi cum a zis si Shiva,sunt total impotriuva acestor tampitenii facute de fani...mai ales cand vad fan-arturi cu Hiei si Kurama din desenul meu preferat (Yu Yu Hakusho) sarutandu-se sau altceva ca fac alergie cand vad...102 imi vine sa-mi scot paru din cap!

#5
Yaoi...mda tin minte ca in urma cu ceva luni eram total impotriva acestui gen pana cand am vazut Gravitation si mi-am dat seama ca nu-i ceva chiar asha de rau.....totusi sunt destul de multe elemente care ar trebui sa fie ceva mai domolite stilul yaoi.Totusi se pare ca majoritatea fanilor anime prefera acest stil iar vorba aia celebra:"Gusturile nu se discuta...".

#6
Ah... nu pot sa zic ca ma innebunesc dupa gen... eram interesata intr-o vreme pt ca ma cam plictisisem de romance-urile pline de clisee care umplu forumurile... But then sum1 told me 'bout PGE and... *shakes head fast* Nah, back ontopic...

Toata lumea e asa innebunita dupa gravitation... never seen more than 10 or 20 mins of it all... si ar fi episoade dif pt ca ma cam irita pustiul cu par roz... but I've seen Loveless (and took a big healthy laugh at it...)... nu ca as fi fost de acord (let's think about it: Soubi e la colegiu, Ritsuka inca in generala... anyone rings a bell?), dar ma puteam amuza pe saturate de ideile alea ciudata...

Fanarturile care ii transforma in yaoi? Ah... nu ma deranjeaza decat daca se iau de pers fav de-ale mele... in schimb... daca se iau de pers pe care nu le pot suferi... (aka Sasuke, Harry Potter, si alti cativa) le citesc cu mare interes (atata timp cat Naruto ramane straight and runs from Sasuke 19)... I suppose I am a little mean with this... but it's only anime... Anime's are supposed to allow free imagination run wild 10

The real thing? Uhm... n-o sa ies in strada la manifestatii despre principii, morala si altele... la urma urmei, fiecare face ce vrea cu viata lui... just as long as they don't mess with me... like piss me off and such... dar asta nu tine de statutul gay/str8... tine de bunul simt al fiecaruia...

Any more questions? ^^
[Imagine: KONgirlssleeping-small.jpg]
[Imagine: chibi_137.gif]
Ka, chibi-ul lui JavaLeen

Favorite quote: "Don't tell me he wants to conquer the world? Can't he come up with something more original?" - Lina Inverse (Slayers)

#7
Hmm sa vedem,nu pot spune ca imi place foarte mult Yaoi-ul...ba da,stai pot sa spun asta pentru ca nu am vazut nici un episod si nici nu intentionez sa vad vreunul prea curand.

Shouren-ai,well pot spune ca acesta mi-a placut destul de mult deoarece intr-o vreme am fost un mare fan Gravitation,si inca sunt,insa nu sunt pe invers 10 din fericire.Am fost si fan Loveless,insa Gravitation a fost mai interesant.Trecand peste asta,nu am fost fan pentru ca imi place genul ci pentru ca in sine au fost niste animeuri mult mai reusite decat altele,si alt lucru care m-a determinat sa le urmaresc a fost faptul ca au foarte putine episoade.

Pot spune ca sunt interesante ^^.
[Imagine: deidaradq4.jpg]
[Imagine: deidaradq4.134c2d98db.jpg]
What I’ve done
I'll face myself
To cross out what i’ve become
Erase myself
And let go of what i’ve done

#8
Waii...ador aceste doua genuri..mai ales shonen-ai(Gravitation105).De ce imi plac..pai sa ma gandesc...pentru faptul ca ador relatiile dintre baieti(chestia asta se pune doar in anime-uri),pentru ca sunt super interesante si pentru ca imi plac mie!
[Imagine: comanda1semnatura.png]
My sin is Pride.
I'm on my highway to Hell!
Yuki is my kamy-sama. So...Shut the f*** up!
Criticii nu-i pot ranii pe creatori decta cu permisiunea acestora.


You tried to hold me under, I held my breath
Alone and now you wonder, what I possess
Nothing you can say , nothing's gonna change what you've done to me
Now it's time to shine, I'm gonna take what's mine
While you're burning inside my light




#9
Me too sister, Long Life to Yaoi si shounen-ai!
Ok hai sa stabilim clar , nu mai are rost sa facem pe sfintii si sa ne uitam la podea, si deabia sa reusi sa dezvaluim ca ne-am uitat Gravitation??!!!
C'mon Girls stiu c-o aveti, o aveti sigur ,,Toata colectia Yaoi!!!" (semi joke)
Da recunosc m-am uitat cam la toate anime-irile din aceste genuri, si ca sa nu par un freek zic si motivul pt care ma uit - in special Yaoi pt ca detine Extra Romance,chiar mai mult decat in animeurile care sunt doar categ. Romance, momente extra suspans, mai mult ideea de ,,cucerire" - u now, unul dintre personaje isi da seama ca are niste sentimente si incearca cu disperare de ai dovedi asta, mi se pare extra sweet.

#10
^______^mmmm... Mdeap... se pare ca topicul asta nu m-a prea intalnit 24
Deap, deci eu sunt o adevarata yaoi-maniaca, si cred ca multi dintre voi stiu deja asta XD
Imi place si Shonen-ai, insa nu lafel de mult ca yaoi-ul... Eu am inceput cu shonen-ai (gravitation) si am continuat cu ceva mai yaoi (Papa To Kiss In The Dark) si dupaia cu un yaoi mai ard (Sensitive Pornograph) Am vazut toate yaoi-urile posibile, insa shonen-ai nu am vazut decat Loveless(Ritsuka is too freakin' sweet ) dah, si Gravitation p care l-am mentionat mai sus.
Deci in concluzie : GO GO YAOI, Cause I'm a perv 15
Ah da, si q vederela manga... Nu pot sa numar cate am citit ...Sunt chioar prea multe21 insa preferatul meu a fost cu sigurantza UGH (Under Grand Hotel) care l-am descoperit prin intermediul unei sis d a mea ( Moody ).
Soo..chuu all.
---MY YAOI BLOG-- *click*
[Imagine: _Gay_Rights__by_Minty_Hippo.png][Imagine: Not_a_choice___stamp_by_ethereal_cr.gif]
Why is it that, as a culture we are more comfortable with seeing two men holding guns than holding hands? [Ernest Gaines]





Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)