Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Shounen Onmyouji

#1
[Imagine: shounengx0.jpg]
Tanarul Masahiro este nepotul faimosului Abe no Seimei, cel mai puternic onmyouji. Oricum, pierzandu-si cel de-al sasea simt si abilitatile de onmyouji, Masahiro decide sa-si demonstreze ca este mai mult decat " nepotul lui Seimei ". Aparut de nicaeri, un mononoke incepe sa-l urmareascam peste tot, fiind numit de tanar Mokkun. Fara sa-si dea seama, in realitate acest mononoke este fiorosul Touda sau Guren cum a fost numit de Seimei, unul din cei 12 shikigamis. Impreuna cu Mokkun, Masahiro incepe vanatoarea de spirite in orasul sau, dezvoltandu-si mai mult abilitatile de onmyouji avand sansa sa-si intreaca bunicul.

Personaje:

Masahiro: http://cdn.myanimelist.net/images/charac...3/3156.jpg
Guren: http://cdn.myanimelist.net/images/charac...1/3157.jpg
Mokkun: http://cdn.myanimelist.net/images/charac.../38297.jpg
Seimei: http://cdn.myanimelist.net/images/charac...0/2241.jpg

Ce parere aveti despre acest anime?
Care este shikigamul vostru preferat?
Masahiro vs Seimei. Argumentati!
Guren vs Seiryuu. Argumentati!
Guren vs Rikugou. Argumentati!

Puteti viziona acest anime si pe Extra Animezup dand clik aici.
Vizionare placuta 4...
[Imagine: Untitled-1.png]

#2
Foarte frumoasa poveste..m-a durut rau cand am vazut ca n-au acoperit decat 2 volume din novel-uri.. Guren e asa tare..si Mokkun e asa sweet..[finalul m-a cam intristat nitzelush asa..dar...]...imi place de Masahiro...o sa fie un adevarat onmyouji..d-aia vroiam sa-l vad mai aprofundat de atat..*sniff....abe no seimei e caterinca rau..mi-a placut de rikugou si kazane [ iar m-apuca plansul...]...dar ceilalti..nu au fost prea aprofundati..*vreau sezonu 2 !!
[Imagine: haruhisuzumiya7.jpg]

Power of haruhism just knocked Kyon down :bv:

[Imagine: chibi_41.gif]
melli-chan, chibi-ul lui goddess

#3
Mi-a plăcut mult povestea anime'ului . L-am urmărit de două ori deja , mai ales din cauza poveştii care mi se pare extrem de interesantă . Mokkun mi-a plăcut de prima dată când a apărut , a avut o intrare în scenă foarte cute şi e aşa de drăgălaş 8 . Masahiro are un fel de a fi special , îmi place de el . Au fost şi multe faze la care am râs , practic am căzut de pe scaun .
Grafica este bună , după părerea mea - mai ales că Mokkun a ieşit aşa de scump :3 .




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)