Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Shiha's gfx~

#1
Heya! vreau sa va expun cateva seturi si astept pareri.
PS: nu vreau sa lucrez cu photoshop.. asa ca nu vreau sugestii. Le fac in Photoscape pentru ca asa mi se pare mai indicat pentru un gfx'er. Urasc photoshopul pentru ca toata lumea zice ca e "misto" doar pentru ca are niste efecte care nu arata doar ca esti un lenes si ca primesti laude degeaba.

[Imagine: copyofanimegirlanimegir.jpg]
[Imagine: animegirlanimegirls6891.jpg]

[Imagine: copy2ofanimeangelanimea.jpg]
[Imagine: animeangelanimeangels87.jpg]

[Imagine: copyofuruha28529.jpg]
[Imagine: uruha28529.jpg]

[Imagine: copyofclickhandler.jpg]
[Imagine: clickhandlerp.jpg]

am aici doua variante de semnatura.. vreau sa imi ziceti care vi se pare mai draguta:
[Imagine: aienmathehellgirlanime1.jpg]
[Imagine: aaxxdbczmpbdapad.jpg]

cam atat.. daca va plac revin cu altele

see ya~
Cea mai reuşită semnătură.

#2
pai, da ,stiu ca folosesti photoscape si sunt foarte reusite pentru program, imi place cum te joci cu[virguloaie] culorile si efectele
mai astept, kuss
[Imagine: hugmur.jpg]
'Căz te lăvesc, tu, genio, epico, huggo, culo, pervo and so on. Iu, twina mea. I don't care what ppl say, I do own iu. Hahs.

*realizează că twina ei apare ca o apariţie apariţională misterioasă.*





Mwhahihuhahahuahaihihihuahahahuhihihuahah


Monster me.

#3
Dar ce ai cu photoshopul ? E foarte genial. Și de ce începi să ne jignești că folosim PS ? Leneși, ha ? Nici nu știi cât se poate chinui cineva să facă un set. Nu ai voie să jignești persoanele fără un motiv. Și dacă nu vrei sugestii, de ce ți-ai mai pus seturile ? Doar ca să primești comentarii de genul : „sunt geniale ! te pricepi ! ” ? Ei, hai să te dezamăgesc tocmai de Crăciun, eu n-o să-ți las un comentariu ca exemplul meu, ci am să-mi spun părerea fără să te menajez.

Primul set

Avatar : E deformat rău de tot. Fata arată așa urât atât de deformată. Dacă voiai să-l micșorezi, măcar fă-o bine. Also, efectul folosit nu scoate în evidență personajul. Puteai să pun efectul în bg, dar cum n-ai opțiunea asta în photoscape, n-am să explic.
Sig : E la fel de deformat și efectele nu scot în evidență fata. Also, borderul este muuult ! prea gros. Puteai să-l faci de 1 și era perfect. Arăta mult mai bine.

Al doilea set

Avatar : Efectul cartoon ( așa se numea ? ) e destul de drăguț folosit, dar iarăși ai pus efectul de la setul anterior și dungile alea care sunt pe tot avatarul arată super nasol.
Sig : Aceeași problemă cu efectul ăla ca la avatar și setul anterior. Îl urăsc. Also, nu-mi plac deloc culorile folosite. Arată așa de moarte, de urâte. Puteai să le modifici altfel, dar nu așa. În plus, imaginea are o calitate foarte proastă.

Al treilea set

Avatar : Iarăși e deformat. Și e doar un crop din sig, doar că i-ai închis puțin culoarea. Și zici că cei ce lucrează în ps sunt leneși. Tu nu tot cropuri din sig faci ?
Sig : Fontul nu se potrivește deloc și roșul ăla e mult prea țipător. Ți-aș fi sugerat să iei niște fonturi de pe net ( dafont ) și să le instalezi, dar pentru asta îți trebuie ps sau, măcar, gimp. Also, efectul folosit nu face ca tipul să iasă în evidență. Pare șters.

Al patrulea set

Avatar : Pare cel mai bun avatar. Tot este deformat, dar măcar n-ai mai folosit efectele alea ce strică întregul avatar.
Sig : Calitatea este foarte proastă, mai ales la bg. Also, borderul ăla prin interior arată foarte urât, inestetic. Poate că ai vrut să-i modifici culoarea de au ieșit petele alea și arată așa de urât.

Penultima semnătură

Este puțin deformat, iar efectul cartoon este folosit mult prea în exces. Trebuia mai puțin, I guess. Calitatea cam scâțâie, ea nefiind prea bunicică.

Ultima semnătură

Mare diferență nu e deloc. Ai modificat doar culorile, mare lucru. Sunt mai șterse and stuff. Dar calitatea la fel de nu - prea - bună e.

Dintre ultimele două, nu pot spune că-mi place una anume fiindcă sunt doar diferențe de culoare.

Toate lucrările au calitatea extrem de proastă. Am văzut că le salvezi în .jpg. Mai bine salvează-le în .png. O să aibă o calitate mai bună.

Avatarele sunt doar cropuri din siguri, nimic diferit. Puteai să le modifici, să le dai ceva mai speșăl. Să muncești mai mult la ele și după să ne faci pe noi leneși.

Mai ai foarte mult de lucrat. În primul rând, ți-ar face bine să schimbi dr*cului programul. Nu te mai încăpățâna atâta că Photoshopul e mult mai bun decât Photoscapeul. Dacă nu vrei PS, folosește măcar Gimp.
Spor la lucru.
Metal was here.

[Imagine: metalsig.png]


I\'ll start to worry when I\'m dead.



#4
Daca nu vrei sa folosesti alt program e alegerea ta,poti experimenta mai tarziu si altele atunci cand ai ajuns intr-un stadiu mai avansatSmile
Si eu am lucrat in photoscape,photobrush si nu e chiar asa de rau..
Incearca sa iti definesti o dimensiune la av/sig sau doua depinde de imaginea cu care lucrezi,incearca sa ai imagine clara chiar daca folosesti efecte,va arata mai bine.
Nu sunt rele gfx-urile, mai lucreaza si o sa fie mai bune
Bye!
[Imagine: snowscapr.png]
I'm like annoying orange but more kinky^^

#5
Duduie, te ambitionezi degeaba.
"Le fac în Photoscape pentru că aşa mi se pare mai indicat pentru un gfx'er."
^^ Dear, un grafician foloseşte programe de calitate dacă vrea să i se aprecieze munca pe deplin. Tot ce face photoscape-ul e să deformeze imaginile aiurea şi poate încă două trei chichiţe pe acolo.
Bine, poate că tu urăşti photoshop-ul pentru că toată lumea zice că e "mişto", însă te-ai sinchisit măcar să îl descarci de pe internet şi să intri în el să vezi "Mă, butonul asta ce face? Funcţia asta cu ce mă ajută?" ? Pentru că aşa poţi mult şi bine să comentezi dacă nu l-ai încercat până acum. Sa~u, dacă l-ai încercat dar te-ai dat bătută pentru că ţi s-a părut mult prea complicat în comparaţie cu photoscape-ul cu care erai mata obişnuită.
Şi photoshop-ul nu are doar "nişte efecte" o.o Ai văzut măcar ce poate să facă un grafician talentat în photoshop? Photoshop-ul nu înseamnă doar semnături şi avatare. În photoshop practic poţi să corectezi aproape orice fotografie care are o bază bună. Se poate schimba culoarea ochilor/ a părului/ a hainelor, de asemenea se poate aplica machiaj digital, se pot modela nasul, forma corpului etc. Se fac tot felul de wallpapere, blog templates, mai nou înlocuieşte destul de bine programele 3d pentru text şamd. Să nu mai zic de toate imaginile pe care le poţi manipula după bunul plac.
Tu chiar crezi că doar oamenii leneşi se avântă să folosească PS-ul? Nu scumpo, poţi să stai ore, chiar mai mult la o lucrare.
Laude degeaba? Hă, am trăit să o văd şi pe asta. Munceşti foarte mult şi e destul de greu să înveţi toate comezile programului [ care nu constă în alea câteva efecte menţionate de tine^^ ].
Nu vreau să fiu rea, dar compară lucrările făcute de cineva în photoscape cu anumite sig-uri sau orice altceva lucrat în ps. Nici măcar nu se compară ..
Revenind la lucrările tale, sunt destul de simple iar calitatea imaginilor nu e una excepţională. Oricum mai mult de atât nu poţi face în photoscape, deci e relativ bine. Dar ia încearcă să îţi iei PS şi să te uiţi peste nişte tutoriale. Şi te ro~g, nu mai deforma imaginile T__T.
Cam atât, sper că nu te-a deranjat comentariul meu, dacă da se rezolvă prin PM. Repet, nici eu nu sunt expertă, dar încearcă să înveţi mai multe despre un lucru înainte să arunci vorbe în vânt.

Andorien.
[Imagine: p4KKzIN.png]
You could be the best of me when I'm the worst for you.
golden tragedy


#6
Nu zic ca sigurile nu sunt frumoase, esti talentata dar chiar daca nu vrei sugestii lasa-ma sa-ti spun
Photoshopu' n'are nu-ma niste efecte si nu e pentru lenesi, dimpotriva e pentru toti gfx-eri, mult mi-asi dori eu sa-l am dar din pacate mereu imi apar erori 20 in fine, in photoshop poti sa faci mult mai multe decat sa bagi niste efecte acolo asa ca sfatul meu, daca nu vrei photoshop, macar ia si tu un program mai bun decat amaratul de photoscape app te-asi sfatui sa nu mai tragi concluzii pripite deci astept nextul enjoy 8

Si doar ti-am dat niste sfaturi, unii care nu sunt obisnuiiti cred ca ii criticam pe ei, eh n'am ce le face Zuppy05




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)