Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Shameless

#1
Precum Skins, serialul are doua variante: UK si US. Personal, cred ca prefer US.

Shameless US

[Imagine: Shameless_1320064964_2011.jpg]

Shameless este o dramă americană difuzată de postul Showtime și are în prim plan familia disfuncțională a lui Frank Gallangher, un tata care crește singur 6 copii.
Frank este un bețiv, soția sa l-a parasit cu mult timp în urmă, iar Fiona, fiica cea mai mare, încearcă să mențină familia unită. Fiul cel mare (LIP), se foloseste de cunoștinșele sale în materie de fizică pentru a obține favoruri sexuale de la fetele din cartier. Fiul mijlociu, Ian este gay. Deb, fata cea mai mică fură bani din colectia ei UNICEF. Carl are 10 ani și este un sociopat și un piroman în devenire. Cel mai mic copil - Liam - este negru și nimeni nu știe cum și de ce s-a întâmplat asta.

M-am apucat de serialul asta, cand 'colindam' niste site-uri. Nu aveam ce face, era putin cam tarziu si mi-am zis sa il incep. Sincer, mi-a placut serialul din nu stiu ce motiv. Personajul meu preferat, defapt personajele mai bine zis sunt Frank (tatal alcoolic) si Carl (pustiul sociopat). Deci, mai e cienva ce l-a vizionat?

Shameless UK

[Imagine: Shameless_1322584317_2004.jpg]

Frank Gallagher este tatal a cinci copii foarte echilibrati: Fiona, Lip, Ian, Debbie, Carl si Liam - (doi dintre ei fiind rezultati dintr-o relatie pe care acesta a avut-o cu iubita lui dependenta de valium - Sheila) care locuiesc intr-o casa din Manchester. Cand mama lor dispare, iar Frank cade in patima alcoolului, cea mai mare dintre surori, Fiona se vede nevoita sa aiba grija de cei 5 frati ai ei. Dupa ce Fiona se muta din casa si scapa de aceasta povara, toata greutatea pe care a dus-o cade acum pe umerii surorii ei de numai 12 ani - Debbie. Odata cu plecarea Sheilei (amanta lui Frank) si intoarcerea Monicai (mama copiilor si sotia lui Frank) vietile tuturor vor fi date peste cap, iar lucrurile nu vor mai fi la fel niciodata.

Nu am vazut varianta UK, nu stiu ce sa spun.

Psycho XD

#2
Clar varianta US. Nu am urmarit integral UK, doar cateva faze si am citit o gramada de pareri.
L-am inceput acum vreo doua saptamani si sunt la al treilea sezon, mi-am piedut insa cheful (nu interesul, desigur). Serialul e tare. Are putin aer de telenovela, doar putin, dar imi place mult. (Oh Steve) Singura chestie care mi-as placea ca scenele dintre Ian si ai sai pretedenti sa fie la fel ca si cele dintre Steve/Fiona sau oricare alt cuplu straight din serial. Daca tot imi arata tot ce se poate de la aia, pot rezista si la un cuplu gay garantez (They don't even kiss!). Am vorbit cu o prietena care mi-a recomandat serialul despre asta si a zis ca actorii care interpreteaza roluri gay nu au aceasta orientare in realitate. Well, sure. Nu am zis ca ar fi. 21 Rolul e rol. Dar actorii gay care interpreteaza roluri straight? Aia? de aia nu ne e mila? Mi-a zis ca nu e acelasi lucru. AHEM.
In fine, lasand dezbaterea noastra la o parte, imi place serialul si actiunea lui si tot. Imi place cum au conturat fiecare personaj. Toate sunt...reale. Se baga in nniste probleme mai mari ca ei, au defecte, plang, rad, au boli mintale, dependente, sunt foarte dragalasi. (I hate Frank tho.)
[Imagine: tumblr_nj7zymkwG01rpwh4yo1_500.png]
"I will destroy you in the most beautiful way possible,
and when I leave you will finally understand
why storms are named after people."

- Katrina M. K

#3
Urmaresc doar versiunea US. E interesant, chiar oarecum relevant, avand in vedere ca am crescut si pe langa boscheti. Imi place faptul ca nu se feresc de niciun subiect, imi place ca personajele isi rezolva problemele cu alcool, droguri si violenta si nu in ultimul rand nuditatea e destul de ulalah[wat?!]. Nu se ia prea in serios si atunci imi e usor sa trec peste faptul ca uneori e "socant" doar de dragul de a fi. Sezoanele 1-4 au fost constante, nu s-au pierdut in poveste, poersonajele s-au comportat firesc. In schimb sezonul 5 a fost 50/50, iar finalu a fost slabut, nu a oferit prea multa solutionare.
Soudtrack-ul e iarasi interesant desi rareori iese in evidenta. Suits mi se pare un serial care foloseste un soundtrack destul de kick-ass.

Cred ca iar am folosit prea multe virgule. [:
"You got no business questioning a thang"




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)