Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Shadow Fall-Inscrieri

#1
Off-topic:Fac acest role-play deoarece inafara de 7 Sabii care e nou aparut,celelalte play-uri n-au mai fost active de 1-2 luni,si e pacat,deoarece e singurul site care are si sectiunea role-play din Romania.O_O
On-topic:In orasul Shadow Fall,exista 3 sectiuni de supranaturali(la varsta de 10 ani iti apare un semn pe frunte care apartine uneia dintre cele 3 rase;si odata cu semnul vine si puterea):
-Cei Ascunsi in Umbra:Sunt cei timizi,tacuti,si,probabil,cea mai inteligenta rasa de supranaturali.Ei sunt vampiri,si au diferite puteri:se pot teleporta,manipula si citi ganduri,etc...
-Cei Puternici:Sunt cei nesabuiti,dar totusi au o inima mare,luptand cu pretul vietii pentru persoana iubita.Ei sunt varcolaci,si,asemenea celor ascunsi in umbra(vampirilor)au diferite puteri caractreistice personajului:au o forta supraomeneasca,se pot face invizibili,etc...
-Cei Neutri:Sunt curajosi si au si ei o inima mare,insa sunt rasa cea mai inferioara de supranaturali:ingeri.In lumea din Shadow Fall,vampirii si varcolacii au sange albastru,pe cand ingerii sunt doar niste oameni de rand.Ei au niste puteri foarte limitate,desi exista o legenda cum ca exista un inger prin Shadow Fall(Shadow Fall fiind considerat centrul universului)care are nucleul universului(este cel mai puternic dintre toti)si ca(virgula) cand se va inalta la cer,lumea se va schimba.Fortele raului vor stapani lumea,si totul va fii haos.Iar singurii care pot schimba asta este ingerul nucleului,si inca 6 supranaturali(nu se specifica din ce rasa).Insa aceasta legenda este luata in deradere de ceilalti.Desi,chiar s-ar putea sa fie adevarat...
In Shadow Fall,toti supranaturalii,de orice rasa,trebuie sa se duca de la varsta de 10 ani,pana la 18 ani,la Falling Hunter.Falling Hunter este cea mai prestigioasa scoala din univers,iar toti copii,din toate colturile lumii,sunt obligati sa se duca acolo,desi Cei Neutri nu au voie sa se duca de la 10 ani;ei trebuie sa se duca de la 16,deoarece sunt considerati prea inferiori,si neavand prea multe puteri si talente,lor le trebuie doar 2 ani pt. a invata sa-si stapaneasca fortele.

Astept ingerul nucleului,poate sa fie oricine,trebuie doar sa specifice la inceput;la fel si cu ceilalti 5 supranaturali(zic 5 deoarece unul dintre ei va fii personajul meu),daca vreti sa fiti parte din legenda,sa specificati la inceput.Chiar daca nu vreti/nu mai puteti sa faceti parte din acesta gasca de 7,fiecare personaj inscris va juca un rol foarte important in lumea din Shadow Fall.Nu vor exista personaje mai importante,toate personajele inscrise vor trebui sa schimbe lumea din Shadow Fall =) ,si sa participe la actiune.Oricine nu va mai posta in thread in max. 3 luni,va fii scos din poveste,fara exceptie.De asemenea,daca vreti,in lumea asta puteti fii si un adult din afara Falling Hunter,si un profesor.Si,va rog,faceti caracterizarea personajului dupa urmatorul model(imediat ce postati,faceti parte din poveste):
Numele Personajului:
Rasa:
Puteri:
Caracter:
Infatisare:
Istorie Personala:
Rol(profesor,adult inafara Falling Hunter,elev,legendar,ingerul nucleului):
=)
Varsta:
Acum,eu:
Numele Personajului:Lissa Dragen
Rasa:Cei Ascunsi in Umbra/Vampir
Puteri10oate zbura,extrage puterea si amintirile unei persoane cu o simpla atingere,lua forma altor persoane/animale,invizibilitate,iar cand se infurie un val de energie loveste adversarul si toate lucrurile din jur.
Caracter:Este timida,dar odata ce cunoaste o persoana mai bine,devine foarte copilaroasa,amuzanta,deschisa si prietenoasa.Nu este chiar o fire rece;doar o fire inchisa.
Infatisare:Este bruneta,are parul lung,cu breton pe o parte si ochi caprui.Nu prea ii place sa se dea cu machiaj,un lucru neobisnuit unei fete de varsta ei.Este slaba si inalta;dar nu exagerat de inalta.
Istorie Personala:Strabunicii ei au infiintat pentru prima data Falling Hunter,pentru copii supranaturali care vor sa invete sa-si stapaneasca si foloseasca puterile;desi,cu timpul,acesta academie a devenit obligatorie.Momentan,tatal si mama ei conduc academia.Ea n-are niciun prieten,desi invata de 6 ani acolo.Toti o privesc cu respect,dar probabil tuturor le e frica sa se imprieteneasca cu fiica conducatorilor celei mai stimate academii din lume.Dar tare mult ar mai vrea Lissa ca asta sa se schimbe.
Rol(profesor,adult inafara Falling Hunter,elev,legendar,ingerul nucleului):Legendar.=)
Varsta:16 ani.

Acum,astept noi candidati.Cand vom fii deja 2-3 voi incepe threadul,si va voi anunta pe cei inscrisi.

#2
Numele Personajului: Angela Moris

Rasa: inger

Puteri: poate zbura, citi gandurile, se poate teleporta, crea locuri de vis sau de cosmar, poate lua infatisarea altor persoane, lucruri si chiar animale, cel mai des se tranforma intr-un porumbel alb. Comunica cu animalele, poate deveni una cu elementele naturi [apa, vant, pamant, foc] si cu ajutorul acestora se si lupta. Poate combina cele 4 elemente impreuna rezultand alte forme de atac, uneori letale.

Caracter: prietenoasa, sare mereu in ajutorul persoanelor, comunicativa, deschisa, accepta provocarile si ii place muzica.

Infatisare: bruneta, parul lung pana la genunchi cu breton intr-o parte, ochii mov inchis. Inalta [1,70], forme conturate.

Istorie Personala: parintii ei sunt ingeri. Nu prea are prieteni, dar mereu este deschisa. Nu prea a avut parte de pierderi sau durere, inafara de moartea bunicii sale cu toate ca era mica inca o tine minte.

Rol (profesor, adult inafara Falling Hunter, elev, legendar, ingerul nucleului): ingerul nucleului

Varsta: 16
[Imagine: h8v.gif]
 

#3
Numele Personajului: Nemo.
Rasa: Cei Puternici
Puteri: Sho , o flacăra neagra ce ii apare la ochi iar cu ajutorul acesteia poate opri timpul; are o coasa "magica" care poate străpunge orice ; recunoaște toate punctele slabe ale corpului și printr-o simpla atingere intr-un anumit loc , persoana atacata poate paraliza chiar și pentru 48 de ore.
Caracter: Putin plecata cu sorcovă, ciudatică, însa ,genul de persoana căreia ii poți spune orice secret fără ați fi frica ca se va afla.
Înfățișare:
Here
And here^^
Istorie Personala: S'a nascut intr-o familie simpla ,normala, frumoasa , care însa, sa distrus după moartea ambilor părinti când Nemo și fratele ei au rămas orfani. Din ziua aceea, fata a jurat sa se răzbune, deoarece știe sigur ca tatăl și mama ei au fost uciși.
Rol(profesor,adult înafara Falling Hunter,elev,legendar,îngerul nucleului): legendar^^
Vârsta: 16 ani și 6 luni^^
[Imagine: 302xdzc.jpg]
Voi, nepasatori de moarte, dispretuitori de viata,
Ce-ati probat cu-avantul vostru lumii pusa in mirare,
Ca din vultur vultur naste, din stejar stejar rasare!

#4
Scuze de dublu-post.
Ok,☆♥R◊sЄ♥☆,esti ingerul nostru.Dar trebuie sa schimbi la varsta,16 ani,deoarece scrie si in descriere ca ingerii vin la academie de la 16 ani.Si trebuie sa schimbi la istorie personala ca bunica ta a fost ingerul nucleului,deoarece am scris mai sus(oricum nu ma asteptam sa citeasca cineva tot ce am scris eu acolo 4) ca ingerul nucleului e doar o legenda(o legenda si nu prea)si ca ceilalti iau in deradere chestia asta.Dar restul e perfect.=)
Mai asteptam sa vina o persoana si incepem,okey?
PS:Nimeni nu mai poate fii acum ingerul nucleului.Rolul asta e luat.Mai sunt profesori,adulti,elevi si inca 4 legendari,pt. cine vrea sa se inscrie.=)
Oke,Lullaby,ai intrat in poveste.=)


#5
Tkk,ador sa fac personaje,deci,mai fac unul:
Numele Personajului:Axel Dragen(vărul Lissei)
Rasa:Vampir
Puteri10oate zbura,manipula ganduri,incanta spirite,si,ca super-power,poate călători prin timp;
Caracter:Arogant,cu o față dură pe dinafară,cu un suflet mare pe dinăuntru;
Infatisare:Inalt,domnu' muschi,cu pierce la buză,genul de care te îndrăgostești imediat;de asemenea,btw,e singurul prieten al Lissei;
Istorie Personala:Este orfan de la 7 ani,de aceea locuieste cu parintii Lissei,el si Lissa fiind ca niste frati;
Rol(profesor,adult inafara Falling Hunter,elev,legendar,ingerul nucleului):Elev.Nu vreau sa va iau toti legendarii.
=)
Varsta:17 ani

#6
Daca nu e rea tarziu, as vrea si eu sa creez un personaj Smile

Numele: Dylan Cross
Rasa: jumate-inger-jumate-vampir
Puteri: Telechinezie, telepatie. Poate patrunde in mintile oamenilor. Are viziuni , iar cateodat vede fractiuni din viitor. Cand se concentraza foarte tare, poate citi gandurile, dar refuza sa o faca deoarece pentru el intimitatea e pretioasa.
Caracter: glumet, prietenos mereu vesel si optimist. Chiar daca unor se prosteste, este un baiat inteligent si charismatic
Infatisare Inalt cu abdomen in patratele, desi nu este foarte musculos de felul sau. Par albastru si ochii albastri mari si ganditori. Poarta mereu un medalion cu el, mostenire de la parintii sai.
http://data.whicdn.com/images/14220152/t..._large.jpg
Istorie personala: Mama lui a fost vampir, iar tatal un inger. Parintii l-au lasat in grija bunicului din partea mamei inainte sa dispara subit. Dylan vrea sa stie adevarul si incearca sa se integreze in societate, desi este diferit.
Rol: (profesor,adult inafara Falling Hunter,elev,legendar,ingerul nucleului): Legendar
Varsta: 16 ani
[Imagine: blue_exorcist_wallpaper_by_t1a60-d3nueum...1312183373]

#7
Numele Personajului:Haven Rosser
Rasa:Cei Puternici
Puteri:are o forță inimaginabilă,poate mișca obiecte cu puterea minții,are puterea de a controla pământul și focul,poate trece prin obiecte și poate lua forma unui lup;
Caracter:E destul de impulsiva,dar totusi foarte prietenoasa,geniala,vorbareata si adorabila;
Infatisare:Roscata,par lung,deobicei intins cu placa,ochi verzi;
Istorie Personala:Are 2 frati mai mici,crescand undeva la tara,impreuna cu familia sa;
Rol(profesor,adult inafara Falling Hunter,elev,legendar,ingerul nucleului):legendar
Varsta:16 ani

#8
Vreau si eu daca ma mai pot inscrie ^^ 8

Numele Personajului: Alice Rozner
Rasa: Cei Ascunsi in Umbra/Vampir
Puteri: Poate zbura, citi ganduri, controla vremea si cele 4 elemente naturale (apa/foc/pamant/aer) si se poate teleporta.
Caracter: Este o persoana foarte misterioasa si introvertita. Nu-i place sa-si arate sentimentele si uneori este foarte rece si pare ca nu-i pasa desi ii pasa. De obicei, o gasesti la umbra unui copac citind sau facand sport.
Infatisare: Are parul alb buclat si lung, pana la solduri. Ochii mari si negrii, de nepatruns. Inalta [cam 1.70] corp atletic.
Istorie Personala10arintii ei au murit cand a implinit 8 ani si s-a mutat la matusa sa.
Rol(profesor,adult inafara Falling Hunter,elev,legendar,ingerul nucleului): legendar.
Varsta: 16 ani



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Shadow Fall-Incepere Crissu'Blacker 86 36.726 04-12-2011, 02:37 PM
Ultimul răspuns: Stormrage


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)