Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Sentimente si melodii

Hmmm, să vedem. Păi avem diferite momente în viaţă. Astfel şi eu am momente în care muzica influenţeză starea mea de spirit, ceea ce gândesc eu şi alte lucruri, şi pur şi simplu cred că melodia mi se potriveşte cu totul. Hmm dar sunt momente când nici nu vreau să aud de muzică, mi se întâmplă şi asta.
Când sunt tristă ascult melodii mai triste, sau nu ascult deloc iar când sunt veselă ascult orice îmi cântă în winamp. Chiar şi aşa am sim?it de multe ori c? diferite melodii mi se potrivesc, sau că aş dori să fiu asemenea melodiei, or something like that.
Viaţa mea nu se învârte chiar în jurul muzicii dar mă face de multe ori să mă simt mai bine, şi poate să îmi schimb starea de spirit, bineînţeles se întâmplă şi asta. Cred că atunci când avem anumite " probleme ", să le numesc aşa, avem nevoie să ne cufundăm în ceva şi diferite persoane aleg muzica. Aici apare infulenţa muzicii asupra stării de spirit. Sau mă înţelă.
Cel puţin asta este opinia mea. Muzica este liniştitoare, frumoasă etc, deşi nu totul gravitează în jurul său.
Sentimentele mele să fie exprimate în anumite melodii, chiar mi s-a întâmplat acest lucru, şi era un fel de conexiune să îi zic aşa. Apoi sunt şi melodii care îţi amintesc de anumite persoane şi îţi intră direct la suflet, amintintindu-ţi de persoana respectivă. Este ceva destul de interesant, că ne putem ghida şi după acest aspect în privinţa sentimentelor.

Unele melodii chiar sunt atât de captivante încât tinzi să nu le uiţi niciodată, la fel ca şi persoanele pe care le cunoşti şi îţi par drăguţe, sau ceva de genul. Dacă am face o comparaţie s-ar găsi multe asemănări. Melodiile, versurile, sentimentele şi o fiinţă. O combinţie destul de bună, mai ales în secolul acesta când muzica este un element atât de important în viaţa atâtor persoane.

Răspunsuri în acest subiect
Sentimente si melodii - de Lye - 11-11-2007, 09:13 PM
RE: Sentimente si melodii - de Utlaning - 09-02-2008, 02:22 PM
RE: Sentimente si melodii - de Shi`Kamaru - 04-04-2008, 10:05 PM
RE: Sentimente si melodii - de Owaranai Yume - 07-04-2008, 05:40 PM
RE: Sentimente si melodii - de Flash - 16-12-2008, 08:25 PM
RE: Sentimente si melodii - de Kazuki - 16-12-2008, 11:58 PM
RE: Sentimente si melodii - de Teh - 15-03-2009, 11:26 AM
RE: Sentimente si melodii - de chrissta - 10-06-2009, 11:01 AM
RE: Sentimente si melodii - de Himisoara. - 04-04-2010, 11:06 PM
RE: Sentimente si melodii - de DeDal N. - 05-06-2011, 02:40 PM

Subiecte de discuție similare...