07-04-2008, 05:40 PM
Pentru mine exista o conexiune.Muzica imi influenteaza foarta mult starea de spirit.Inainte daca eram trista daca ascultam melodii triste nu stiu cum dar ma inveselam..Poate fiindca eram mai mica si nu intelegeam chiar atat de bine mesajul.Insa acum daca sunt trista si ascult o melodie la fel de sumbra ma face sa fiu melancolica,poate chiar nostalgica.De plans pe melodii mi se intampla rar,cred ca am patit asta doar de cateva ori cand am avut niste perobleme mai serioase si chiar m-am regasit perfect in fiecare vers.Atunci am inceput sa cant cu lacrimi in ochi.
Desii mai am si altfel de momente.De exemplu sambata faceam curatenie de primavara si eram un pic cam trista..Si mi-am lasat melodiile din Winamp sa curga..Dupa vreo 3 melodii vesele si foarte placute de vara am inceput sa cand cu carpa in mana
A indulcit pana si curatenia.
Desii mai am si altfel de momente.De exemplu sambata faceam curatenie de primavara si eram un pic cam trista..Si mi-am lasat melodiile din Winamp sa curga..Dupa vreo 3 melodii vesele si foarte placute de vara am inceput sa cand cu carpa in mana