Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Sentimente si melodii

#1
Vi s-a intamplat vreodata sa ascultatzi o melodie si sa simtiti ca vi se potriveste?Exista oare o conexiune intre sentimentele pe care le avem in momentul respectiv...si melodia care o ascultam?Yo cred ca exista o legatura intre aceste doua elemente...chiar una foarte stransa.Voi ce credeti?
[Imagine: comanda1semnatura.png]
My sin is Pride.
I'm on my highway to Hell!
Yuki is my kamy-sama. So...Shut the f*** up!
Criticii nu-i pot ranii pe creatori decta cu permisiunea acestora.


You tried to hold me under, I held my breath
Alone and now you wonder, what I possess
Nothing you can say , nothing's gonna change what you've done to me
Now it's time to shine, I'm gonna take what's mine
While you're burning inside my light




#2
Si eu cred ca depinde de starea de spirit... cand sunt ingandurata si in Winamp ajunde o melodie trista, ma apuc sa plang...pe mine nu ma deprima melodiile triste atunci cand sunt vesela, chiar imi plac foarte mult, iar atunci cand sunt trista nu ma scot din sarite cele vesele, ci imi mai amelioreaza starea de spirit. E adevarat ca atunci cand sunt vesela vreau ceva happy, si cand sunt trista ceva care sa ma deprime, dar nu ma deranjeaza daca e cu totul invers, pentru ca nu conteaza asta pentru mine, conteaza ce asculy, si daca e ceva bun
[Imagine: sig3a.jpg]



#3
Se intampla sa ajung entuziasmat cand descopar o melodie ca lumea, dar niciodata nu plang cand ascult muzica, frate. In general mi se schimba si mie starile mai ceva ca vremea, si de aceea bag in Winamp ce vor muschii mei. Daca vreau sa ma linistesc putin si sa adorm bag ceva mai..emo asa 21 (imi place exclusiv in domeniul muzical, nu stilu` ala pompos) sau opera, dar in general ori pun ceva dracesc, ori ceva care sa-mi impartaseasca gandurile, precum niste hip-hop. Urasc romanta d-aia si dulcegarii, deci muzica imi poate provoca si o stare de "greata mentala". Iar daca aud manele, simt cum ma infurii si imi vine sa-i trantesc manelarului una in mutra.
Totusi exista o conexiune intre muzica si om. Muzica transmite mesaje, iar omul e receptiv. Il poate influenta. Ii poate schimba starea. E o armonie de sunete, o complexitate abstracta chiar...

#4
Pentru mine exista o conexiune.Muzica imi influenteaza foarta mult starea de spirit.Inainte daca eram trista daca ascultam melodii triste nu stiu cum dar ma inveselam..Poate fiindca eram mai mica si nu intelegeam chiar atat de bine mesajul.Insa acum daca sunt trista si ascult o melodie la fel de sumbra ma face sa fiu melancolica,poate chiar nostalgica.De plans pe melodii mi se intampla rar,cred ca am patit asta doar de cateva ori cand am avut niste perobleme mai serioase si chiar m-am regasit perfect in fiecare vers.Atunci am inceput sa cant cu lacrimi in ochi.
Desii mai am si altfel de momente.De exemplu sambata faceam curatenie de primavara si eram un pic cam trista..Si mi-am lasat melodiile din Winamp sa curga..Dupa vreo 3 melodii vesele si foarte placute de vara am inceput sa cand cu carpa in mana 21 A indulcit pana si curatenia.

#5
da exista! Chiar acum ascult http://www.trilulilu.ro/GreenDot/5c44239261f848 asta si pur si simplu ma lasat masca. Adica simt ca zbor cand o ascult si da, mereu a existat acerasta conexiune stransa.
Mereu a existt si o sa existe aceasta conexiune fiindca mereu ne place cate o melodie si pur si simplu ne calmeaza atunci cand o ascultam si ne dam seama ca se aseamana stilului nostru.
-

#6
Da,eu cel putin cred ca uneori unele melodii ating sentimentele celui care le asculta.Probabil ca melodile sunt asemanatoare cu sentimentele lui iar acest lucru ii apasa inima.^__^ Mie mi s-a intamplat.De exemplu cand esti confuz sau nu mai stii cine esti,sentimentul acela poate fii asemenant cu melodia Casting Crowns~Who I Am.
Sau cu altele,dar cel mai bun gen de muzica pe care il stiu eu si care de obicei ajunge sa se asemene cu sentimentele este muzica lenta sau muzica rock.

#7
Hmmm, să vedem. Păi avem diferite momente în viaţă. Astfel şi eu am momente în care muzica influenţeză starea mea de spirit, ceea ce gândesc eu şi alte lucruri, şi pur şi simplu cred că melodia mi se potriveşte cu totul. Hmm dar sunt momente când nici nu vreau să aud de muzică, mi se întâmplă şi asta.
Când sunt tristă ascult melodii mai triste, sau nu ascult deloc iar când sunt veselă ascult orice îmi cântă în winamp. Chiar şi aşa am sim?it de multe ori c? diferite melodii mi se potrivesc, sau că aş dori să fiu asemenea melodiei, or something like that.
Viaţa mea nu se învârte chiar în jurul muzicii dar mă face de multe ori să mă simt mai bine, şi poate să îmi schimb starea de spirit, bineînţeles se întâmplă şi asta. Cred că atunci când avem anumite " probleme ", să le numesc aşa, avem nevoie să ne cufundăm în ceva şi diferite persoane aleg muzica. Aici apare infulenţa muzicii asupra stării de spirit. Sau mă înţelă.
Cel puţin asta este opinia mea. Muzica este liniştitoare, frumoasă etc, deşi nu totul gravitează în jurul său.
Sentimentele mele să fie exprimate în anumite melodii, chiar mi s-a întâmplat acest lucru, şi era un fel de conexiune să îi zic aşa. Apoi sunt şi melodii care îţi amintesc de anumite persoane şi îţi intră direct la suflet, amintintindu-ţi de persoana respectivă. Este ceva destul de interesant, că ne putem ghida şi după acest aspect în privinţa sentimentelor.

Unele melodii chiar sunt atât de captivante încât tinzi să nu le uiţi niciodată, la fel ca şi persoanele pe care le cunoşti şi îţi par drăguţe, sau ceva de genul. Dacă am face o comparaţie s-ar găsi multe asemănări. Melodiile, versurile, sentimentele şi o fiinţă. O combinţie destul de bună, mai ales în secolul acesta când muzica este un element atât de important în viaţa atâtor persoane.

#8
Da , exista o conexiune intre sentimente si melodii, de asta sunt sigura.

De exemplu, sunt unele melodii care ma duc cu gandul la X, desi eu nu m-am mai gandit de mult la el, iar altele care ma duc cu gandul la Y. Sunt unele melodii care ma fac sa plang pana si in cel mai fericit moment al vietii mele, iar altele care ma inveselesc instantaneu. Exista piese fara de care nu pot sa traiesc, si altele ce ma tampesc , dar ,un lucru e clar, eu nu as vedea viata fara muzica.

Am melodii care imi confera atitudine, melodii care ma fac moale, melodii ce-mi ofera solutii, ce ma fac sa zbor si sa visez, sa plang si sa sufar, sa ma descarc. Muzica a inceput sa faca parte din viata mea , iar, uneori ma gandesc ca singura mea iubire este ea, restul fiind iluzii pe care tot muzica mi le ofera.

#9
Da,exista,mie mi se intampla aproape mereu sa simt o conexiune intre mine si o anumita melodia,mai ales ca eu pun suflet la orice melodie pe care o ascult.Muzica te face sa intelegi anumite chestii,anumite intamplati din viata si stagii prin care treci.Te invata cum sa-ti traiesti viata,cum sa mergi mai departe chiar daca ai cazut si nu te poti ridica.In multe melodii mi-am gasit o parte din mine,un mic defact sau o mare calitate.Fiecare trebuie sa simtit muzica atunci cand o ascultam si sa ne lasam purtati de ea.De mica ascult muzica,si imi place la nebunie muzica,cateodata imi era cam greu sa ma despart de ea,pt ca simteam ca este ceva ce imi place sa fac cu adevarat:sa cant si sa simt ritmul si cuvintele in acelasi timp.Stiu ca spun unele lucruri ridicole acum dar asa este,asta simt eu cand ascult muzica si asta voi simti intotdeaun.Muzica este printre lucrurile mele cele mai importante.:X
[center][Imagine: 517p75.jpg]
When I Get Home.[/center]

#10
Cred ca de obicei si fara sa imi dau seama incerc sa ascult melodii in care sa ma regasesc. Muzica e un medicament foarte bun pentru o inima ranita sau pur si simplu pentru o stare de nici un chef. Mie mi s-a intamplat sa fiu foarte trista si nu puteam sa plang. In momentul in care am ascultat o melodie trista si mai melancolia, am inceput sa plang, apoi m-am simtit mai usurata.
Poate si de aceea, in general, unele persoane fac dedicatii muzicale. Poate nu pot sa isi exprime sentimentele si spera ca persoana cealalta sa ii inteleaga mesajul transmis prin melodia respectiva.
Si cred ca in general, cam orice persoana are o melodie care sa il reprezinte in totalitate. Fie ca isi da seama sau nu. O asculta daca e fericit, trist, indragostit si asa mai departe. In cazul meu, e melodia aceasta. Imi dau seama ca ma reprezinta, ca ma regasesc in totalitate in ea.
[Imagine: ak8THBQ.png]




Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Top 3 melodii Buubz :) 6 5.626 12-09-2011, 04:40 PM
Ultimul răspuns: History


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)