Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Sensitive-i'm with you

#11
Scuze ca nu am mai trecut pe aici...:)

Deci, critica:

1.Ai grija la timpurile verbale.
2. Exprimarea e pe alocuri fortata
3. Descrierea e cam... banala, exprimarea trebuie sa pastreze o linie de continuitate.
4. Repetitii, prea multe. Daca recitesti iti dai seama.
5. Verbul "a lua" nu se scrie in niciun caz "i-a"ci "ia" o pastila...sau ce era pe acolo


Cam atat pentru moment. Imi place ideea, dar daca nu ai grabi actiunea mi-ar placea si mai mult.

Incerca sa aculti sfaturile mele, treptat poate o sa te ajute. Ja :-h

Edit: daca uitam si de data aasta... "whit"-> corect: "with"(la titlu vorbesc).
[Imagine: sigdn.jpg]

The old bastard left his ties and his suit
A brown box, mothballs and bowling shoes







#12
arigato pentru critici si sugestii...

Capitolul V-crima din sufletul meu...

Soarele rasari peste capitala aducand cu el o zi plina de peripetii pentru cei doi. Inca erau cufundati in lumea viselor. Hano dormise cu Roy in bratele puternice. Blondul tinea capul pe abdomenul lui Hano. Parul de culoarea spicului ii venea in ochii, din aceasta cauza se trezi.Se uita la ceas si opserva ca este deja ora opt jumatate. Hotara sa-l lase pe brunet sa mai doarma, in timp ce el pregatea micul dejun. Isi lua un halat alb si moale si intra la dus.
Picaturi calde ii alinta corpul in timp ce parfumul balsamului il rasfata cu mirosul de liliac.Dupa acest ritual de relaxare, baiatul se infasura in halat si se imbraca in hainele pe care le alesese. Blugi albastri si o camasa alba cu un miros de parfum. Prepara un ceai de tei si niste oua prajite.Manca si isi bau ceaiul apoi lua pastilele si vitaminele. Pentru Hano prepara alceva. O cafea si o salata facuta din legume proaspete...asa cum ii placea baiatului.Trecu ceva vreme si se trezi si Hano. Cu pasi usori se indrepta spre baie, facandu-si ritualul de dimineata.Se imbraca in niste blugi albastri taiati si o camasa roza, spre surprinderea blondului.
-Ce este cu tine?
-Ce este in neregula cu mine?intreaba Hano nedumerit.
-Hainele tale sunt...infantile!
-Imi pare rau ca nu avem gusturi la fel, dar eu asa ma imbrac de obicei..stii bine!
-Hai sa mananci.
Hano infuleca totul spre uimirea iubitului sau. Deja trebuiau sa plece la liceu.Prima ora o aveau cu domnul Asaky un profesor
rece si dur.Nu era bine sa-l lasi sa astepte, deoarece te trimitea la detentie.Mergeau in liniste...nici unu din ei nu scotea o vorba.Roy se gandea ce vor spune prietenii lui Hano despre aceasta relatie.
Nici bine nu ajunse in curtea liceului, Hano primi o surpriza nu tocmai placuta.Jessika se avanta in bratele brunetului si il saruta cu pasiune in vazul tuturor..in vazul lui Roy.Se stia ca, fata era lipsita de scrupule si o nesuferita fara pereche. Roy cand vazu ,,spectacolul" pe care Jessika il facea pleca de acolo.Incepu sa fuga fara oprire si fara tinta. Era foarte suparat si lacrimi i se prelingea pe obraz. Cazu pe suprafata rece, tinandu-si mainile la abdomen.Iar suferea din cauza altora.
<de ce imi faci asta, cu ce am gresit..unde am gresit?>
Parca lumea lui se terminase, plangea si nimeni nu putea sa faca nimic. Isi privi mainile..ca si cum ele ar fi niste obiecte de tortura. Isi sranse pumni, in speranta ca ii va da sangele...dar vointa nu prea il ajuta.
-Mooor! tipa atat de tare, vroia sa se descarce, ura pe care o simtea era o ura pura. Crestea cu fiecare minut. Vroia sa-i vada si pe altii cum sufera, sa se razbune. Vroia sa-i transforme pe altii intr-un obiect de tortura.Se ridica de pe jos, cu un singur gand..sa-i vada pe altii cum sufera.Avea de gand sa ucida pentru
a nu mai suferi. Ura crestea..deja vechiul Roy nu mai exista..acum era mort!
<Acum sunt real...sunt un obiect de tortura>Ceea ce i se intampla
nu era normal. Pur si simplu ura tot ce misca. Nu mai vroia sa auda de iubire...de nimic! Cu pasi usori merse la un magazin si isi cumparase niste blugi taiati si un tricou larg negru.Parul lui blond
era acoperit de cateva suvite negre.Un cercel in buza inferioara, ii
completa tinuta. Un demon cu un chip de inger. Acum pleca la scoala.Avea sa se razbune...pe cei doi adolescenti.In curtea scolii
Hano deja nu mai putea de nervi.Din cauza unei infumurate, relatia lor era compromisa.Toti erau acolo deoarece era colegul lor...isi faceau griji .Privirile lor erau atintite catre un baiat care isi facu aparitia langa ei.Era Roy si era schimbat.Nu se putea
spune daca era in bine sau rau.Hano se grabi sa-l imbratiseze dar blondul il lovi cu putere in abdomen.
-Cine esti tu sa ma imbratisezi..nu te vezi?
-Iar tu domnisoara...ai grija cum te porti. Roy isi musca buza inferioara si fata se sperie cumplit.In timp ce elevi il ajutau pe Hano,care era ranit.Picaturi de sange curgea din gura.
Roy se apropie de Jessika, o lua de talie si ii spuse la ureche:
-Sa vezi ce ai sa patesti..in curand.Te avertizez...sa nu umbli singurica.Dupa ce baiatul parasi liceul,tanara incepu sa tremure.
Pentru prima data in viata ei ii era frica.Ceilalti vazu ce facu baiatul,dar nu se ingrijora.Insa nu toti gandeau asa.Hano o lua de mana pe Jessika indreptandu-se spre parc.Acolo baiatul:
-Spune ce ti-a zis?
-Sa nu umblu singura...pe stada! Ce a vrut sa spuna cu asta?
Baiatul nu ii raspunse, stia si intelesese aluzia.Tanarul se va razbuna cu siguranta.De fata se ingrijora.Era foarte rau daca ii facea ceva.Jessika era o fata ingamfata dar daca o cunosteai mai bine...era iubitoare si faoarte protectoare.
In apartamentul lui Roy,acesta se gandea la razbunare.Ganduri sadice ii traversau mintea.
<am sa-o...>
-Haaaa! Rasul malefic pe care il afisa si intentiile pe care le avea
te facea sa crezi ca intr-adevar era posedat...Nimeni nu stia ce Roy tocmai pusese la cale.Oricum nimeni nu se asteptase la asta.
sper ca v-a placut...daca a fost scurt gomenasai.^:)^

#13
nici o critica?:mean: bine!

Capitolul VI-razbunarea s-a inors impotriva ta....

Seara se asternuse peste capitala nipona.Luna veghea strazile parasite de agitatia zilnica.Veghea de asemenea si micile margaritare de pe cer, care aparuse pentru a forma un cor de lumini orbitoare.Pe strada prafuita si parca abandonata, Jessika megea agale. Vantul adia usor, creind fiori de frig.Jessika era imbracata intr-o fustita neagra si un maieu portocaliu.In picoarele inghetate de frig avea niste opincute roze.Mergand ea fara sa-si dea seama, se impedica si cazu peste un baiat.Era Roy si se parea ca avea planuri marete...
-Roy..eu..
-Hai cu mine..Baiatul o apuca brutal de incheietura maini si o stranse puternic, astfel tanara scoase un strigat de durere.Ca sa nu mai tipe si ca planul sa funcioneze, baiatul o mobiliza incat sa nu miste sau sa tipe.Apoi ii puse la fata o carpa udata cu o supstanta care te adormea pe loc.La contactul cu mirosul solutiei, fata adormi pe loc.In timp ce fata era adormita, Roy o duse cu masina unui baiat intr-o incapere necunoscuta, dintr-o locatie necunoscuta.Acolo, baiatul o lega de pat punandu-i de asemenea si un material la gura. Acum trebuia doar sa se trezeasca.
<Razbunarea are gust de sange...>
Jessika se trezi nestiind unde este.Era legata de pat si la gura, asa ca nu putea vorbi.In pragul usii apru Roy cu un baiat. Acel baiat avea parul brunet si ochii de un verde crud naucitor.
-Jessika asta este Akira partenerul tau de relatii timp de zile fara pauza...ah si nu sunt orice fel de relatii.Baiatul ranji pevers apoi parasi camera blocand-o pe dinafara. Akira o privi pret de cateva secunde,muscandu-si buza inferioara.Se desfacu la pantaloni,apoi se urca pe ea.Pe parcursul orei, fata nu putu face altceva decat sa zaca si sa planga.Dupa chinul care a trebuit sa-l suporte, fata era in sfarsit dezlegata.Statea si plangea, cu searsaful plin de sange in mana, se gandea la ora aceea mizerabila care o indurase.
Cu miscari usoare, se indeparta de pat, dar nu mai putu sa faca nici o miscare deoarece vazu camera intredeschisa.Fata fugi afara, incercand sa caute cu privirea pe cineva bu sa o ajute.Dar frica puse stapanire pe ea asa ca merse singura.Merse pana ajunse la Hano acasa.El statea in fata televizorului, butonand pe telecomanda, plictisit. Deodata un ciocanit in usa il trezi din monotonie.
-Jessika?
-Hano! Fata incepu sa planga pe umarul baiatului.Temerile lui se adeverise.
-Gata gata hai
Jessika lesina in bratele baiatului.Acesta, o aseza in patul lui,incecand sa elucideze misterul.Fata fusese violata de iubitul lui Hano, in urma unui act de razbunare, care nu isi avea rostul.
Hano trebuia sa-i dea o explicatie.In timp ce Hano avea grija de fata, Roy era in camera unde statuse adolescenta.Era extrem de nervos.Pe usa isi facu aparitia si Akira.Spre deosebire de Roy, Akira nu se multumise doar cu Jessika.Un zambet bolnav ii strabatu fata.
-Ce ai patit Akira?
-Nu ma multumesc..
Ce vrei sa zici?
Akira se napusti peste corpul fragil al lui Roy si cu miscari usoare ii indeparta hainele.Baiatul se zbatu cat putu dar Akira era mai puternic.Patise si el ce patise si fata. Akira pleca lasandu-l pe baiat singur.Naucit de durere pleca in sigurul loc de refugiu...Hano.
Batu la usa, dar Hano nu ii raspunse. Nu ca nu ar fi vrut, dar era plecat la un magazin.Crezand ca nu-l va ierta niciodata, pleca singur in ultimul hal pe strada.Statea asezat pe jos, dar ce l-a facut sa planga a fost cand lumea il considera un vagabond daruindu-i cateva monede.Credeau ca baiatul nu are pe nimeni si ca este un copil al strazii.Baiatul adormi pe trotuarul rece si murdar..
sper k va placut....comentarii ceva :bye:

#14
pai...vreau sa-ti spun urmatoarele:SUNT FOARTE FURIOASA PE TINE PT CA.....adoooor ficul tau!!! bestiala ideea,,,doar k...cum spun majoritatea criticilor...cam grabesti actiunea...cam atat....:chuu:


i wait the next chapter!!!

gambate si ja'!!!!:*:*:*:*
2 squirrels: one english, one romanian. Each squirrel in her tree . E. squirrel was fucking a nut. R. squirrel ask: - Are you fucking crazy? E. squirrel answer: - No, I`m fucking nuts .

#15
OMG!!1 nici un comm in afara de cel al lui mitsume?@-)

capitolul V- impacarea...

Pe trotuarul rece, al unei strazi pustii si goale, Roy statea ghemuit in vazul tuturor.Facuse o mare greseala..isi lasase demonul interior sa-i acapareze mintea si sufletul.Nu mai era de folos nimanui, avand in vedere ce i-a facut Akira si ce l-a pus sa faca bietei fete, care habar nu avea de relatia celor doi.Mereu se gandise ca, este respins de toata lumea, dar nu a vazut ce calitati avea.Mereu s-a temut de el insasi, deoarece el era mai deiferit decat toti.Era mai rau ca diavolul cand demonil interior punea stapanire pe el.Simtea ca nu mai valoreaza nimic acum si se caia pentru ce i-a facut bietei Jessika.Ce a indurat atata din cauza lui.Simtea ca explda pe interior de furie si nu avea ce sa faca.Se gandi sa mearga sa-i ceara iertare.Se ridica de pe asfaltul rece, pornind spre apartamentul lui Hano.Isi daduse seama ca nu era acasa...se gandi sa-i spuna Jessikai ce se intamplase cu el.Mergea fara oprire pe aleile prafuite ale unui oras rau famat.In dreptiul apartamentului statu un pic apoi batu la usa.In pragul apartamentului tanara isi facu aparitia.
-Jessika..lasa-ma sa-ti explic...
-Spune repede..
-Imi pare rau ca nu am stiut ca tu chiar habar nu aveai de relatia noastra.Ma iertii?
-Roy ter-ai schimbat considerabil...te iert in cele din urma.Fata il stranse in brate fara frica, doarece simtea ca intradevar s-a schimbat.Pe usa intra Hano.Cand osrva fata zambitoare a fetei, zambii la randul lui.
-Deci..v-ai impacat?
-Asa este...
-Roy vreau sa-ti spun ceva?
Brunetul il trase dupa el in camera, incind-o.Erau doar ei doi si nimeni nu va mai sta in calea iubirii lor.Baiatul se dezbraca de haine, incepand sa-l sarute peste intreg corpul.Isi introduse limba in cavitatea bucala a blondului.Il musca de buza inferioara dandu-i sangele.Blondul il acoperi de saruturi, apoi a fost patruns incet se iubitul sau.Gemetele se auzeau pana la jessika, care zambea de fericire...Si asa nimeni nu le-a mai distrus relatia niciodata.Deoarece ei doi au stiut sa o pastreze...Si vreti sa stiti ce s-a intamplat? Jessika a ramas iubita lui Akira, deoarece el o iubise in secret, iar eroii nostri au avut parte de multe noptii incendiare de acum si pana si-au unit destinele formand astfel un cuplu perfect...
SFARSIT

sper ca v-a placut povestea mea....

#16
Ce???S-a terminat????Scuze ca nu am postat la toate capitolele.Asta nu inseamna ca nu le-am citit.Defapt am citit fic-ul de doua ori si imi place mult:love:.E foarte interesant si imi pare rau ca sa terminat.
Acum critici-
Am vazut greseli de tastare
-Cap 5-
1)Se uita la ceas si opserva -se uita la ceas si observa
2)Ceilalti vazu ce facu baiatul-ceilalti vazura ce facu baiatul
In unele locuri exprimarea e cam fortata si ai prea grabit actiunea

-Cap 6-
1) baiatul o mobiliza -baiatul o imobiliza
2)ora acea mizerabila care -acea ora mizerabila pe care
Si aici deasemenea este fortata exprimarea in unele locuri.

-Cap 7-
1)e cap VII si nu V
2)era mai deiferit -era mai diferit
3)In dreptiul apartamentului -in dreptul apartamentului
Ca si la celelalte capitole eprimarea fortata,in unele locuri neatentie.La acest capitol mi se pare ca ai grabit foarte mult actiunea,mai puteai face un capitol sau macar sa-l faci pe acesta mai lung.Ai grija deasemenea la timpurile verbale.
M-i-a placut fic-ul si imi pare rau ca s-a terminat.Oricum daca o sa mai pui si alte fic-uri pe aici eu o sa le citesc.Pe viitor fi mai atenta la exprimare.

Felicitari inca o data pentru fic!::bv:[/align]

#17
pfff....
e interesant fic-ul tau
l-am citit acum din curiozitate....
mai pune dialorg prin el...in rest e bine....
succes in continuare ^^
††
You define The line beetwen human and divine
In this empty place intrinsic GRACE, SO necesary...
†Aoi†
you define
[Imagine: df.jpg]
There are times, {Aoi}, I wish I had never set eyes on you,
Because every look makes me fall in love with you more,
And make it so i cannot live without you.



#18
Ok, am venit si eu asa... la final, insa am cateva critici:

Ai destul de multe repetitii:

Citat:Ca sa nu mai tipe si ca planul sa funcioneze, baiatul o mobiliza incat sa nu miste sau sa tipe.

Citat:Il musca de buza inferioara dandu-i sangele
-> aici nu are logica

Citat:l-a pus sa-i faca bietei fete

In rest... e un final al naibii de grabit, ne-ai luat cam tare. Desi ideea este buna, ai fi putut dezvolta in inca cel putin doua capitole.

Ei bine... ce sa-ti mai zic? Ai grija la limbaj si succes la urmatoarele ficuri. Sa evoluezi>:D<

:bye:

P.S. Te roog schimba titlul "with" e forma corecta :D
[Imagine: sigdn.jpg]

The old bastard left his ties and his suit
A brown box, mothballs and bowling shoes







#19
Deci :zuppy17: Deci ai grija la greselile de tastare. Sunt nenumarate la tine in fic. Ar trebui sa fii mult mai atenta la ele. Cand am citit primul capitol am ramas ceva de genul :zuppy16: dar cu cat ai scris mai mult cu atat ai scris mai elaborat. Dar felul de a scrie si gramatica trebuiesc lucrate. Ai grabit actiunea fff mult si n-ai niciun pic de descriere. Daca ai mai putea lucra la descriere si la vocabular ai scoate ceva foarte bun din poveste pentru ca ai idei bune. Si asta e ceva super. Incearca te rog enrom sa scrii cat mai mult si sa i-l dai cuiva sa il corecteze pana sa il postezi. Cand zic sa-l corecteze ma refer sa vada daca mai lipseste vreo litera ca tu fiind obisnuita cu ficul deja citesti ce ar trebui sa scrie. Oricum ficul e terminat si n-are rost sa insist pe tema asta. Astept alte ficuri de ale tale si sper macar sa citesti comentul meu chiar daca dupa ma vei injura :)) Sper doar ca te-am ajutat si nu te supara pe mine.




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)